hvala drug, jel do sad bilo? imal kakav kafić sa moja tv, ovdje oko grbavice?RiverPlate je napisao/la:Ako bude, biće ti u Varaderu na Čvili kod okretaljke, odnosno ako ćeš preciznije, pored one velike radnje Planet obuće!inacefindecko je napisao/la:imal u kakvom kafiću da bi se mogao prenosit željo?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Moze neko stream na PP ili ovdje ? hvala
-
- Kontakt:
Probaj Tuborg, vjerovatno imainacefindecko je napisao/la:hvala drug, jel do sad bilo? imal kakav kafić sa moja tv, ovdje oko grbavice?RiverPlate je napisao/la:Ako bude, biće ti u Varaderu na Čvili kod okretaljke, odnosno ako ćeš preciznije, pored one velike radnje Planet obuće!inacefindecko je napisao/la:imal u kakvom kafiću da bi se mogao prenosit željo?

Grbavica naš je Hram!!!
Link nemojte ovdje postavljati! Treba pola Zenice da gleda zajdedno sa Sarajevom... Štopat će, nećemo moći gledati! Oni neka sami sebi prave stream, mi imamo naš kanal, vjerovatno će tamo biti na njemu.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
moze li link na pp
Sto Loncaric brani,Hadzic povreda ili smatraju da je kiksao nesto pa promjena 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
PP Link ?
-
- Kontakt:
ako moze i meni link!u pp
+1 Bio bih mucho mucho zahvalanshkembe990 je napisao/la:ako moze i meni link!u pp

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
ljudi dajte molim vas link pa i mi imamo mater!haha 

Isto 

Nema linka , puko kabl 

- Armageddon2012
- Kontakt:
pa sta ce vam pp,znate gdje uvijek budu zeljine utakmice,postavio sam ja na temi utakmice klubova iz bih na tv 

Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 28 sep 2013, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako moze link? 

Može li link na PP molim vas.
pa branio je loncaric i proslumiky_hz je napisao/la:Sto Loncaric brani,Hadzic povreda ili smatraju da je kiksao nesto pa promjena
Trenutno korisnika/ca: b00t, CentarsutNaClanak921, Hrasno15, Levin i 48 gostiju.