FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

damirc
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la damirc » 28 sep 2013, 10:10

Moze li se gdje kupiti ovaj dres, sa natpisom BUDI ŽELJO i koja je cijena.

Sto se tice utakmice, optimista sam za dobar rezultat isto kao kad igramo u nasoj Dolini cupova. Celik je u evidentnoj krizi, i pobjeda protiv nas bi im puno znacila za stabilizaciju stanja unutar kluba.
Nas pobjeda vraca u sam vrh tabele i opet ako i izgubimo nista nije izgubljeno, jer nam svi rivali za titulu dolaze kuci, tako da cemo prelomiti sezonu sa dva-tri dobra rezultata.

Idemo danas svi ko jedan bodriti naseg Zelju i vidimo se u Zenici, da ponesemo nas klub do nove pobjede.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 28 sep 2013, 10:21

damirc je napisao/la:Moze li se gdje kupiti ovaj dres, sa natpisom BUDI ŽELJO i koja je cijena.

Sto se tice utakmice, optimista sam za dobar rezultat isto kao kad igramo u nasoj Dolini cupova. Celik je u evidentnoj krizi, i pobjeda protiv nas bi im puno znacila za stabilizaciju stanja unutar kluba.
Nas pobjeda vraca u sam vrh tabele i opet ako i izgubimo nista nije izgubljeno, jer nam svi rivali za titulu dolaze kuci, tako da cemo prelomiti sezonu sa dva-tri dobra rezultata.

Idemo danas svi ko jedan bodriti naseg Zelju i vidimo se u Zenici, da ponesemo nas klub do nove pobjede.
Biće vrlo brzo info oko dresa.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 28 sep 2013, 10:54

Zasto ne radi Online FanShop Zeljeznicara ? :(

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 28 sep 2013, 11:22

Eh s Bismillom i nek nam je Bog na pomoci i aBd po 3 boda :D
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 sep 2013, 11:22

lagano se spremamo i krecemo ka zenici, neka nam je sretno i abd da se vratimo sa 3 boda. VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 28 sep 2013, 11:25

KogaBrigaZaNick je napisao/la:pozz novi sam na forumu...mislim da vecini navijaca Zeljeznicara treba vise optimizma, ne znam kakve su to nebuloze da nam je utakmica u 10. kolu biti ili ne biti ove sezone...dajte ba, koliko god da smo lose poceli, sve se to zna dati ispraviti, te samo treba vjerovati u ovu ekipu a posebno u ove mlade nade jer oni to zasluzuju...aBd bice Zeljo i ove sezone prvak, samo malo optimizma i strpljenja ljudi...ako sutra kojim slucajem ne pobijedimo ne treba praviti dramu jer 2/3 sezone su jos pred nama i ostaje nam dovoljno vremena da preokrenemo u svoju korist...veliki pozdrav za sve prave i istinske navijace najboljeg i najtrofejnijeg kluba u drzavi :D
Dobro dosao..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 28 sep 2013, 11:45

Hocel bit kakvog stream-a?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 28 sep 2013, 13:09

Sigurno je da ni od jedne izgubljene utakmice ne treba praviti dramu, ali ova današnja utakmica je vrlo, vrlo važna i toga bi trebali biti svjesni i igrači i stručni štab. Po meni bod nam ne donosi puno, te bi se i taktika od samog početka trebala postaviti odlučno i ofanzivno.
Ustavari javljam se zato što mi smeta što ovdje pojedinci (ne mogu ih nazvati navijačima) Zenicu nazivaju Fukušima. To nije dostojno ni obraza ni ugleda navijača Želje. To su isti oni kojima ne smetaju ni baklje, ni pjevanje uvredljivih pjesama. To su uglavnom izmanipulirani balavci, isti onakvi koji su učinili "veliku" uslugu timu sa Koševa. Da li će ikada glavna furka, barem onih koji se osječaju Željinim navijačima, biti ljubav prema klubu i poštivanje protivnika ma ko on bio.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 28 sep 2013, 13:12

neroazzuro je napisao/la:Hocel bit kakvog stream-a?
i ja cekam odg, a valjda ce biti, kao i skoro uvijek

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 28 sep 2013, 13:13

Ma Fukusima je zezancija dan-dva pred utakmicu, poslije se tog grada i kluba niko od nas nece ni sjetit dok oni ne dodju na Grbavicu pa da ih i ovdje mlatnemo. Ha ja, necemo se sekirat zbog gluposti. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 sep 2013, 13:25

Ma sve u redu zajebancija ali vala nije neka. Nije ni smiješna većini vjeruj. Evo oopet da kažem Željo i samo Željo pustite ostale. Volim šalu i uživam u njoj ali se pretjreuje sa ovim pogrdnim nazivima prema nekim gradovima u BiH.
Očekujem dobru tekmu. Nažalost ne mogu ići, a volio bi. Neko spomenu Brkovića pa i meni nije jasno kako nije ulazio ni protiv Širokog. Gubimo a u 82 minuti ulazi Svraka, a čovjek napadač i to brz ostaje na klupi. Također rekao sam da bi volio vidjeti i malog Enisa. meni se učinio pravo dobar ovo što sam ga gledao ali eto igrao je defanzivca protiv Borca i platio cijenu jedini izgleda. Ako neće sad odbiti priliku kad će pogotovo ako Jamak ne bude mogao igrati pa makar i prije Svrake koji ne vjerujem da može puno bolje odigrati nego do sada ove sezone.
Nikad nisam kupovao dresove, to onako volim da dobijem ali ako izađe ovaj Budi Željo kupujem obavezno. Pitanje da li će više ikad ovako nešto biti na dresovima, tj nadam se da će od danas pa nadalje biti sve veliki sponzori a ovo bi mi bila najdraža reklama za uspomenu za sva vremena. Također i u skladu je sa onim što sam govorio da ne bi volio da ikad budemo vlasništvo jednog milijardera. Ako je mogao Mamić možemo i mi stvoriti nešto sami, a nikad se u ovoj državi dok je fudbal i liga na ovom pa i na puno većem nivou neće pojaviti milijader koji će uložiti više para ne go što npr Dinamo ima jer se jednostvno ekonomski ne isplati.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 28 sep 2013, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 28 sep 2013, 13:28

exbabilon je napisao/la:Ma Fukusima je zezancija dan-dva pred utakmicu, poslije se tog grada i kluba niko od nas nece ni sjetit dok oni ne dodju na Grbavicu pa da ih i ovdje mlatnemo. Ha ja, necemo se sekirat zbog gluposti. ;)

eh moram da te razočaram, ali ime grada Zenice ćeš čitati i slušati svakodnevno tamo negdje do 12. Oktobra, a i duže :-)
šta ćeš, sad ne samo da repka igra u Zenici, nego se i priprema ;-)
pozz
#samoČelik

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 28 sep 2013, 13:32

Ma brate nemam ja nista protiv Zenice, cak sta vise, pola mi je familije iz Zenice, al glede nekog prepucavanja i neke vjestacke mrznje to je ovdje aktuelno samo sad pred tekmu. Nisu ni Celik ni Zenica toliko bitni faktori da bi se neko konstantno zamarao s tim. Selam.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 sep 2013, 13:36

jedini pravi rival želje je sarajevo, to ne ovisi o trenutnim rezultatima, formama, garniturama uprave i navijača, i to se ne može promijeniti ni da sljedećih 20 godina nijednu ne uzmu nijedan trofej. sve ostalo je samo na dan utakmice ili napuhano nacionalnim tenzijama poslije rata.

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 28 sep 2013, 13:53

Uzimamo danas aBd. Bice dosta nasih navijaca. Prolazio sam maloprije pored stadiona, i taman su se spremali za polazak, 3 busa + raja sto ce svojim autima ili kombijima ici.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 28 sep 2013, 13:55

exbabilon je napisao/la:Ma brate nemam ja nista protiv Zenice, cak sta vise, pola mi je familije iz Zenice, al glede nekog prepucavanja i neke vjestacke mrznje to je ovdje aktuelno samo sad pred tekmu. Nisu ni Celik ni Zenica toliko bitni faktori da bi se neko konstantno zamarao s tim. Selam.
alejkumu selam
al zar stvarno mislis da se u ZE neko konstantno zamara Zeljom i SA, ovu moju tvrdnju dokazat će ti današnja posjeta.
Svako zdravo prepucavanje je dobrodošlo pred tekmu, inace nije zanimljivo. Al ovdje je stvar u tome što se ti ne vežeš za Čelik i Robijaše, nego vrijeđaš grad, eh zato sam morao da ti repliciram.
13:55 h, Vrijeme je da kreneš u ZE ;-)
#samoČelik

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 28 sep 2013, 13:55

imal u kakvom kafiću da bi se mogao prenosit željo?

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 28 sep 2013, 14:02

inacefindecko je napisao/la:imal u kakvom kafiću da bi se mogao prenosit željo?
Ako bude, biće ti u Varaderu na Čvili kod okretaljke, odnosno ako ćeš preciznije, pored one velike radnje Planet obuće!
Grbavica naš je Hram!!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 28 sep 2013, 14:04

Iskreno mislim. Mislim da je u Zenici posebna atmosfera kad dolaze Zeljo i Sarajevo, igraci su nabrijani da daju sve od sebe, navijaci koliko god da ih dodje ce dat isto sve od sebe, a eventualna losa posjeta danas je rezultat losih igara Celika na pocetku sezone, garantujem da je Zeljo trenutno tim koji najvise moze pobudit interesovanje u Zenici, a i u vecini drugih gradova. Al eto, da ovo ne ide dalje, to je samo moje licno zapazanje, mozda grijesim. Nista od Zenice danas, u Seheru ce se pratit pobjeda Plavih. ;)

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 28 sep 2013, 14:05

ima li stream kakav ? Molim vas u PP ili ovdje

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin i 32 gosta.