PL prognozera, komentari i chat
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: komentari...itd Prognozeri
5/7 i jos cekamo Sarajevo. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
1 arelinho 41 ( 1 )
2 LenBias 40
3 anonimni 39 ( 1 )
4 mrMuscle 38 ( 1 )
5 Keno rob 38
6 jagamu 38
Sarajevo - Borac 2
Ovi sto nisu prognozirali ovo kolo, nisu ni uvrsteni u tabelu, nek se jave pa da ih vratimo...
2 LenBias 40
3 anonimni 39 ( 1 )
4 mrMuscle 38 ( 1 )
5 Keno rob 38
6 jagamu 38
Sarajevo - Borac 2
Ovi sto nisu prognozirali ovo kolo, nisu ni uvrsteni u tabelu, nek se jave pa da ih vratimo...
Pa sta je sad, je l' se pika onom ko je tipovao 2 na Borac...
Pa valjda bi bilo fer da se ili ponisti svima ili nekako regulise nama sto smo tipovali na X, koji je bio do prekida.... I koji bi 99% tako i zavrsio...
Pa valjda bi bilo fer da se ili ponisti svima ili nekako regulise nama sto smo tipovali na X, koji je bio do prekida.... I koji bi 99% tako i zavrsio...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
sad ti se javljam, prognoziram zadnja 3 kola a nigdje me, mozes li dopuniti ovo?jasta je napisao/la:papastath.
otelo
propuh
armageddon
flix
cesc4
i Bhsport koji prognozira vec 2 kola a nema ga na tabeli....
Javite se ako zelite nastaviti takmicenje, da vas ne brisem sa tabele, izgleda da je ovo kolo mnoge iznenadilo...
Inace dobro su gadjali svi a prvih 27 na tabeli je poslalo svoje prognoze tako da to nece uticati na rasplet u samom vrhu, malo je steta za ove sto nisu poslali listu jer je kolo bilo izuzetno plodno za pogodit, cak sam i ja ubo 4
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Po meni bi bilo najbolje da se ne pika ta utakmica nikako,ili ako vec se pika nek se svima pika sta god je taj neko igrao bez obzira 1/2/XMrMuscle je napisao/la:Pa sta je sad, je l' se pika onom ko je tipovao 2 na Borac...
Što se tiče para Sarajevo - Borac, situacija je jasna. Nama je vazan rezultat pa bio on na terenu il za stolom...zvanicno je 0-3.
Ako bi kojim slucajem i ponistili svima ovaj par ( a nema razloga ) imali bi potpuno istu situaciju jer niko nije prognozirao 2.
Onima koji su prognozirali X, ne moze se nikako uracunati kao pogodjen par, jer taj mec na terenu nije zavrsen a u praksi je registrovan kao 0-3.
Znači, i za ubuduce gledat ce se sluzbeni rezultat. Jedino ako nema neko bas neku primjedbu od ove "petorke" pa da razmotrimo i to, al mislim da nema potrebe.
Ako bi kojim slucajem i ponistili svima ovaj par ( a nema razloga ) imali bi potpuno istu situaciju jer niko nije prognozirao 2.
Onima koji su prognozirali X, ne moze se nikako uracunati kao pogodjen par, jer taj mec na terenu nije zavrsen a u praksi je registrovan kao 0-3.
Znači, i za ubuduce gledat ce se sluzbeni rezultat. Jedino ako nema neko bas neku primjedbu od ove "petorke" pa da razmotrimo i to, al mislim da nema potrebe.
@jasta
aha,u redu je onda
ja sam mislio da su neki pogodili da ce biti 2
aha,u redu je onda
ja sam mislio da su neki pogodili da ce biti 2
Ako ima neko nek se javi, racunamo mu dvicu
Zvanicno: Sarajevo - Borac 2
Bhsport...nisi slao listu za 7 kolo...a onda jesi za 8 i 9. Tu si imao 1+5 a prije toga 22 boda. Znaci 28 sada imas.

Zvanicno: Sarajevo - Borac 2
Bhsport...nisi slao listu za 7 kolo...a onda jesi za 8 i 9. Tu si imao 1+5 a prije toga 22 boda. Znaci 28 sada imas.
Znas da cu ja da igram,samo me ovo iznenadilo pravo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
A da se uvede PREKID kao četvrti znak.Ko pogodi 5 bodova odmah. 

Otelo ubacit cu te nakon ovog kola, ne mogu sada....sta je ovo ovako malo prijava za ovo kolo.
pa da ja tipujem ovo kolo il da cekam naredno?jasta je napisao/la:Otelo ubacit cu te nakon ovog kola, ne mogu sada....sta je ovo ovako malo prijava za ovo kolo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa ovo normala, nego nisam te mogao jucer vratiti na tabelu umoran bio pravo.Otelo je napisao/la:pa da ja tipujem ovo kolo il da cekam naredno?jasta je napisao/la:Otelo ubacit cu te nakon ovog kola, ne mogu sada....sta je ovo ovako malo prijava za ovo kolo.
djelim prvo mjesto, sta je rec porast forme 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
aaaaj glupana zaboravio tipovat ovo kolo aaaaaa
ne mogu da vjerujem sviju mi aaaaa

ne mogu da vjerujem sviju mi aaaaa

- crvenocrni
- Kontakt:
5 od 5, hajmo sutra po perfektno kolo 

Eo i mene 5 od 5 .. očekujem neki plasman jedno 7-8 pozicija više
sutra valjda Željo neće razočarat, a ova dva manje više.. ne znam 

Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Danas 5 od 5
.

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
6 od 7 samo me siroki zeznu jos vcrs zeljo i licni rekord je tuu
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
I mene je široki zezn'o .. valjda neće željo
i 7/8 onda

Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.