NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Edit:
Popusti malo sa provokacijama upućenim navijačima Bratstva.
moderator
Popusti malo sa provokacijama upućenim navijačima Bratstva.
moderator
-
- Moderator
- Kontakt:
Od svojih 150 postova, više od 100 ti je na ovoj temi provociranje gračanlija.
Naredni takav post i ideš na hlađenje.
Naredni takav post i ideš na hlađenje.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Hvala Benjo napokon reakcija 

PROVOCIRANJE NIJE AKO PROGNOZIRAM REZULTATA...I TO SAMO ZA OVU UTAKMICU,,,OSTATAK LIGE ME NE ZANIMA ..
Bratstvo : Radnički 1 :2 Jaranović 2x....ako je ovo provokacija ....HLADI,,,,Po tebi i sličnim Radnički ne treba ni pomislit na bodove u Gračanici....nisam nikog uvrijedio ni na rasnoj ni na nacionalnoj osnovi,to što mislim da ekipa nema kvalitet ,to je ipak moje subjektivno mišljenje,,,,osim ako na ovom forumu nije zabranjeno iznosit svoje mišljenje,,,
Bratstvo : Radnički 1 :2 Jaranović 2x....ako je ovo provokacija ....HLADI,,,,Po tebi i sličnim Radnički ne treba ni pomislit na bodove u Gračanici....nisam nikog uvrijedio ni na rasnoj ni na nacionalnoj osnovi,to što mislim da ekipa nema kvalitet ,to je ipak moje subjektivno mišljenje,,,,osim ako na ovom forumu nije zabranjeno iznosit svoje mišljenje,,,
-
- Kontakt:
**** de Allaha ti zamisli da si kengur i ***** ....
-_-
-_-
-
- Moderator
- Kontakt:
Znaš ti dobro o čemu ja pričam, ne moraš se praviti. Prognoziraj ti slobodno na taj način, ali ono što si ranije radio biti će izbrisano ili ćeš biti kažnjen. Toliko
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ako ti je ćef ,,,,briši i banuj....ali ti ne znaš kakva je situacija u klubu i oko njega,,,a tema je NK Bratstvo ja ću pisat sve što je vezano za klub i pritom pazit da nekog ne uvrijedim,,ali ako neko misli da svi moramo mislit isto onda koja je svrha foruma,,,,ponekad malo sarkazma ne škodi ...
A ti vec znas kakva je situacija pa si doso svima da nam objasnis ...
dodi malo pa probaj u 4 oka objasniti
da malo razmijeniimo nemoj se vazda ispod suknje kriti

dodi malo pa probaj u 4 oka objasniti

ne smijem....strah me,,,,pa ostaje mi da ovako virtuelno pišem i iznosim svoje mišljenje koje je usput ne bitno,,,,ALBOX je napisao/la:A ti vec znas kakva je situacija pa si doso svima da nam objasnis ...
dodi malo pa probaj u 4 oka objasnitida malo razmijeniimo nemoj se vazda ispod suknje kriti
![]()

Da... "Ponekad" ne skodi...ali svaki post tvog sarkazma nije sarkazam nego lijecenje zivaca**** je napisao/la:ponekad malo sarkazma ne škodi

Ako nesto treba da kazes u vezi Bratstva, kazi...ne moras zelit zlo i klubu i svima nama radi par ljudi u i oko kluba
Vjeruj da nisi jedini koji ima nekih sumnji i losih misljenja o klubu, ali toliko mrzit klub i nas navijace...mislim da mi to nismo zasluzili...ako ti je neko kriv, obratis se toj osobi, a ne nama

Klub ne mrzim,čak ni ljude koji rade u istom,,,,ali se ne slažem sa politikom kluba,tj dovođenje polovnjaka sa strane pod sumnjivim okolnostima,,,nema skupštine,nema legalnog upravnog odbora,nema predsjednika jer se aktualni predstavlja kao počasni predsjednik,,,niko od navijača nije u upravnom odboru,,,,nema sportskog direktora,odnosno ima direktorica koju je imenova počasni predsjednik,,,e sad kad bi se sve ove pare usmjerile u pravilan razvoj klubaPlavoZuti je napisao/la:Da... "Ponekad" ne skodi...ali svaki post tvog sarkazma nije sarkazam nego lijecenje zivaca**** je napisao/la:ponekad malo sarkazma ne škodi![]()
Ako nesto treba da kazes u vezi Bratstva, kazi...ne moras zelit zlo i klubu i svima nama radi par ljudi u i oko kluba
Vjeruj da nisi jedini koji ima nekih sumnji i losih misljenja o klubu, ali toliko mrzit klub i nas navijace...mislim da mi to nismo zasluzili...ako ti je neko kriv, obratis se toj osobi, a ne nama

da samo znas koliko se slazem sa tobom u vezi svih tih stvari koje si nabrojao, a i sto bi se ti slozio samnom u vezi jos mnogih drugih koje MOZDA ti neznas....ali mi to nije razlog da mrzim klub...ali dal mi se gade ti neki igraci poput Galina i slicnih, i ti vec nabrojani ljudi...**** je napisao/la: Klub ne mrzim,čak ni ljude koji rade u istom,,,,ali se ne slažem sa politikom kluba,tj dovođenje polovnjaka sa strane pod sumnjivim okolnostima,,,nema skupštine,nema legalnog upravnog odbora,nema predsjednika jer se aktualni predstavlja kao počasni predsjednik,,,niko od navijača nije u upravnom odboru,,,,nema sportskog direktora,odnosno ima direktorica koju je imenova počasni predsjednik,,,e sad kad bi se sve ove pare usmjerile u pravilan razvoj klubamislim da bi igrali premijer ligu lagano a nebi samo o njoj sanjali kraj veselog stroja...
ali dali mi se gadi citav carsijski ciganluk gdjr svaki covjek gleda kako zabit noz u ledja...i to sto ako je jedan vezan za klub drugi nece da pomogne klubu zbog tog jednog cojeka, a da se svi uklope u jedno i da svaki zna tacno gdje idu sve te pare, onda bi bilo manje vikendica na ledjima Bratstva, i manje onog...hoces platu od 500 ili ces od 2000 ali meni moras dat jednu hiljadu....i slicno...
-
- Moderator
- Kontakt:
Jedva smo postigli gol, u 95' minuti kao protiv Mladosti u zadnjoj minuti dao Panta gol 

za veliko slavlje BratstvaGracanicaAA je napisao/la:Jedva smo postigli gol, u 95' minuti kao protiv Mladosti u zadnjoj minuti dao Panta gol

ma sada ce blavoru da cir proradi

a Jaranovica vodi sebi u Malesice nek ti zabija 2 X

ili ako ti bude pasalo i vise

Bravo Bratstvo idemo dalje iako moramo dignuti nivo igre pred najteze gostovanje
-
- Moderator
- Kontakt:
Kake ba Malesice ti spominjesALBOX je napisao/la:za veliko slavlje BratstvaGracanicaAA je napisao/la:Jedva smo postigli gol, u 95' minuti kao protiv Mladosti u zadnjoj minuti dao Panta gol![]()
![]()
ma sada ce blavoru da cir proradi![]()
![]()
a Jaranovica vodi sebi u Malesice nek ti zabija 2 X![]()
![]()
![]()
ili ako ti bude pasalo i vise![]()
![]()
Bravo Bratstvo idemo dalje iako moramo dignuti nivo igre pred najteze gostovanje

Nista ba tebi vec jedmom mam.... iz Malesica koji je prognoziro da ce ovaj zabiti 2 gola
ma nekakva glista a da mu je da bude ljuta guja

-
- Moderator
- Kontakt:
Aha ja mislio meni pises za ove Mladost Kod DobojaALBOX je napisao/la:Nista ba tebi vec jedmom mam.... iz Malesica koji je prognoziro da ce ovaj zabiti 2 gola![]()

-
- Kontakt:
Strašna utakmica danas na stadionu Luke...Samo fudbal može čovjeka dovesti od ponora do ludila...
Navijačima Gračanice se to dešava drugu utakmicu zaredom...
Derbi kao svaki, tvrd bez puno prilika u prvom poluvremenu.Radnički prvi imao šansu kada je šut sa 20 metara paradom odbranio golman Prljača.Bratstvo je pokušavalo iz prekida, a naročito kornera kojih je bilo 5-6 u prvom poluvremenu.Najizgledniju priliku domaćini su imali preko Mevkića, ali je Lugavić bio siguran.
U drugom poluvremenu Radnički se u potpunosti povukao, te su svoje prilike tražili preko kontri.U skok igri domaći igrači nisu mogli doslovno ništa jer je u redovima gostiju briljirao nekadašnji igrač Bratstva Jogunčić.Kada su mnogi gledaoci nakon dva centaršuta Mrkovića već odlazili sa tribina, uslijedila je posljednja prilika iz slobodnog udarca.
U zbrci oko gostujućeg peterca gostiju najbolje se snašao Smajlović koji je čini mi se iz drugog pokušaja poslao loptu u mrežu.Prava rapsodija i na terenu i na tribinama.Čestitati momcima jer su pokazali karakter, kako se boriti za dres Bratstva.Svi su se borili maksimalno, ali jedan koji se posebno ističe i koji me je kupio svojom bobenošću danas jeste Kerim Kadrić.Smajlović je već postao miljenik publike u Gračanici.
Nadam se da će ova pobjeda dati dodatni motiv igračima Bratstva da ako Bog da i u slijedećom kolu pokažu istu borbenost i da će ostati neporaženi.
Čestitam gostujućim navijačima na fer i korektnom navijanju, a ekipi Radničkog želim da se što prije vrate u formu koja će ih lansirati ka vrhu tabele
Navijačima Gračanice se to dešava drugu utakmicu zaredom...
Derbi kao svaki, tvrd bez puno prilika u prvom poluvremenu.Radnički prvi imao šansu kada je šut sa 20 metara paradom odbranio golman Prljača.Bratstvo je pokušavalo iz prekida, a naročito kornera kojih je bilo 5-6 u prvom poluvremenu.Najizgledniju priliku domaćini su imali preko Mevkića, ali je Lugavić bio siguran.
U drugom poluvremenu Radnički se u potpunosti povukao, te su svoje prilike tražili preko kontri.U skok igri domaći igrači nisu mogli doslovno ništa jer je u redovima gostiju briljirao nekadašnji igrač Bratstva Jogunčić.Kada su mnogi gledaoci nakon dva centaršuta Mrkovića već odlazili sa tribina, uslijedila je posljednja prilika iz slobodnog udarca.
U zbrci oko gostujućeg peterca gostiju najbolje se snašao Smajlović koji je čini mi se iz drugog pokušaja poslao loptu u mrežu.Prava rapsodija i na terenu i na tribinama.Čestitati momcima jer su pokazali karakter, kako se boriti za dres Bratstva.Svi su se borili maksimalno, ali jedan koji se posebno ističe i koji me je kupio svojom bobenošću danas jeste Kerim Kadrić.Smajlović je već postao miljenik publike u Gračanici.
Nadam se da će ova pobjeda dati dodatni motiv igračima Bratstva da ako Bog da i u slijedećom kolu pokažu istu borbenost i da će ostati neporaženi.
Čestitam gostujućim navijačima na fer i korektnom navijanju, a ekipi Radničkog želim da se što prije vrate u formu koja će ih lansirati ka vrhu tabele

Danas sudija došao da odigra X ili da gost pobjedi ali bez njegove pomoći. U prilog tome govori čist penal za Brastvo koji nije sviran, znači ja živim za Radnički, ali danas je bilo smješno očigledno da sudija hoće X, mi se jesmo borili i imali svoje šanse, dok smo imali snagu, obzirom na našu fizičku spremu to je naglo prestalo oko 55-60 minute. Da ste dali gol nešto ranije sigurni budite da bi se postarao da mi izjednačimo, ovako bio je primoran da svira kraj jer je već i nadoknada bila istekla.
Čestitke na pobjedi i sretno u Bihaću!
Ti se seli u Gracanicu pa navijaj sa njima....kakav penal...odbijaju se od Gige i padaju po 16-cu.Casp3r je napisao/la:Danas sudija došao da odigra X ili da gost pobjedi ali bez njegove pomoći. U prilog tome govori čist penal za Brastvo koji nije sviran, znači ja živim za Radnički, ali danas je bilo smješno očigledno da sudija hoće X, mi se jesmo borili i imali svoje šanse, dok smo imali snagu, obzirom na našu fizičku spremu to je naglo prestalo oko 55-60 minute. Da ste dali gol nešto ranije sigurni budite da bi se postarao da mi izjednačimo, ovako bio je primoran da svira kraj jer je već i nadoknada bila istekla.
Kakve smo mi to sanse imali...sta je tebi...par suteva visoko preko gola,pa akcije nismo napravili...nista.Jesu li to nase sanse.Sudija Osmanovic najbolji u ovoj ligi..par sitnijih gresaka.Omjer 53-47 za domacina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.