FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DrzavaTuzla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DrzavaTuzla » 27 sep 2013, 21:09

Minimum je napisao/la:Opet MIČO NEIGRA .OPET POČINJE BRČKALIĆ STARTER.
:lol: :lol: :lol: :lol:
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 sep 2013, 21:13

Brčkalić napolje, najgori igrač ubjedljivo! :v
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 27 sep 2013, 21:20

Benjo_AFC86 je napisao/la:Brčkalić napolje, najgori igrač ubjedljivo! :v
Dobro igra kod nas, za sad.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 sep 2013, 21:32

DrzavaTuzla je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Brčkalić napolje, najgori igrač ubjedljivo! :v
Dobro igra kod nas, za sad.
Zezam se malo, vidim gore napisao ovaj ''Brčkalić starter opet'', to nešto mu ne godi ili? :D

Jedan od boljih kod nas, i koji daje posljednji atom snage uvijek za razliku od nekih manekena što se šetaju po terenu ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 sep 2013, 21:44

Ako ih ovi bonusi ne natjeraju da daju 101% svojih mogucnosti onda ni ne vidim sansu da se izborimo za neku pobjedu na strani. Ovakve premije nisu prisutne ni u PL klubovima.

Azmir je savrsen predsjednik za Slobodu i ako svi stanu iza njega Tuzla ce u skorije vrijeme napokon dobiti Europske utakmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 27 sep 2013, 21:46

ultrasstyle_tz je napisao/la:para vrti dje burgija nece :D

a bgm ne znam ni za jedno nase dijete da igra u PL a da je otjeran iz Slobode, sadasnje Slobode.. Riba jedino, a vidimo naigra se i u Celiku- prevara od igraca...a prije otjerani su golman Ostrakovic iz Veleza, Rahmanovic iz Olimpica donekle i Jusufovic i ni jednog od njih prvo nije otjerao ni Smajl ni Azmir, a ni jednog sad ne mozes vratiti ni pomocu trikova.
Dok Velagic recimo je sam odabrao da ode negdje gdje ce igrati, u Slobodi realno i nije za prvih 11 ni trenutno. A kad ovdje nije za prvih 11 dovoljno sam rekao :D mogao je cekati sansu sa klupe.
Velagić igra u Podrinju prosječno 10-15 minuta po utakmici.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 27 sep 2013, 22:32

imperator10 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:para vrti dje burgija nece :D

a bgm ne znam ni za jedno nase dijete da igra u PL a da je otjeran iz Slobode, sadasnje Slobode.. Riba jedino, a vidimo naigra se i u Celiku- prevara od igraca...a prije otjerani su golman Ostrakovic iz Veleza, Rahmanovic iz Olimpica donekle i Jusufovic i ni jednog od njih prvo nije otjerao ni Smajl ni Azmir, a ni jednog sad ne mozes vratiti ni pomocu trikova.
Dok Velagic recimo je sam odabrao da ode negdje gdje ce igrati, u Slobodi realno i nije za prvih 11 ni trenutno. A kad ovdje nije za prvih 11 dovoljno sam rekao :D mogao je cekati sansu sa klupe.
Velagić igra u Podrinju prosječno 10-15 minuta po utakmici.
Obzirom da sa svima imam bar neki kontakt, svi su mi potvrdili da su željeli igrati za Slobodu,ali im se nije dalo da priđu u prostorije- tek da njih neko zovne,Vi konstantno tražite da Mićo igra ,a ko nas sluša.Momak odlučuje utakmicu,ali opet kažem po nekima ovdje bolji su tamo neki anonimusi ,koji nemaju dana škole fudbala, nego naša djeca.Mi eto imamo momka na probi koji nije igrao za svoj Radnički,a po vama ima mjesta kod nas,a naše dijete neka igra po nižim ligama E pa neka mi tooo neko objasni.

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 27 sep 2013, 23:44

naporan si sa nasom djecom.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 sep 2013, 00:40

lijepo je za ove premije i sve to, očekujem borbenost, ali nekad je i borbenost uzaludna ako ne znaju :D
DrzavaTuzla je napisao/la:naporan si sa nasom djecom.
malo je reći :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 28 sep 2013, 04:18

DrzavaTuzla je napisao/la:naporan si sa nasom djecom.
ebo ih vise nasa djeca u tri lijepe p.m.osim 1-2 igraca niko lopte ne zna sutnut :?

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 sep 2013, 04:50

Cudna je ta ljubav prema slobodi, nit ja znam vise ko je osvojio premijer ligu ko je prvi a ko je ispo niti ko je uso, otkako je sloboda ispala iz nje ja neam pojma o toj premijer ligi. Total o operisan od te lige
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 28 sep 2013, 07:44

Svi ti momci koji su rastjerani nisu otisli svojom voljom , receno im je da traze sebi nafaku, doveden Galin koji kosta a nije nista bolji ... O tome ja pricam ! Kako znas koliko je igrac kvalitetan ako nije imao priliku , Alibasic je odlican vezni , Prses takodjer , bar nemamo bolje na toj poziciji pa vidi nema ih , to mi smrdi na neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom a obice se oglavu svima !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 sep 2013, 08:10

Meni je muka price o "nasoj djeci"! Imali su sansu prosle godine i vidjeli smo da se ne moze.
Ko od nase djece vrijedi, a da je u drugom klubu i da zeli nazad u Slobodu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 sep 2013, 08:22

Probisvjet je napisao/la:Meni je muka price o "nasoj djeci"! Imali su sansu prosle godine i vidjeli smo da se ne moze.
Ko od nase djece vrijedi, a da je u drugom klubu i da zeli nazad u Slobodu?
Upravo tako. Teško je danas fajdu neku naći od domaćih igrača. Tačnije, domaći igrači mogu igrati ali bez min. 5 boljih igrača sa strane teško se može šta uraditi (mi smo tako ušli u viši rang). Svakako da će ''naši'' ostavljati srce na terenu više nego kad ti dođe neki koga boli briga i mrsko mu dupe maknuti dok mu se malo ne zaprijeti.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 28 sep 2013, 11:57

rukfash je napisao/la:Svi ti momci koji su rastjerani nisu otisli svojom voljom , receno im je da traze sebi nafaku, doveden Galin koji kosta a nije nista bolji ... O tome ja pricam ! Kako znas koliko je igrac kvalitetan ako nije imao priliku , Alibasic je odlican vezni , Prses takodjer , bar nemamo bolje na toj poziciji pa vidi nema ih , to mi smrdi na neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom a obice se oglavu svima !
Ja mislim da jedini ti ovdje potenciraš na neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom, no nebitno, vidim da ja raja skontala u čemu je fazon ;)
075

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 sep 2013, 12:36

Azmir nudi dobre premijer,valjda budu to znali iskoristit,ali ko sto gledam tesko.. :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 28 sep 2013, 13:30

Tz Bulevar 87

Zivi bili pa vidjeli ...
Ova pojacanja nas nece uvesti u PL sa ovim trenerom nikada , to je poenta price a kad vec budes stalno 2 ili 3 u ligi nek igraju tvoji mladi igraci , sta tu nema veze sa fudbalom drug ? Nisam nikakav frakcionar vec znam dobro gdje god nemas domacih igraca nema ni ekipe na duge staze !

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 sep 2013, 13:40

jarane, nama nije cilj biti drugi ili treći u ligi kako ti kažeš, pa da je bolje da igraju naša djeca, nego pojačanja sa kojima ne možemo ući u PL .. nama je cilj PL, a druga je stvar što oni ne znaju dovesti igrače, ne dovodi predsjednik igrače, on obezbjedi uslove, valjda je trener taj koji dovodi igrače jebt

naša djeca mogu igrati samo ako napravimo spoj iskustva i mladosti, nešto kao Arsenal .. dakle, da ta djeca igraju pored iskusnih, starijih igrača, to bi moglo dati rezultat, a da djeca igraju sa ovim što su sada kod nas, to neće dati rezultat, jer ni ovi stariji ne mogu ništa, a kamo li sa djecom

šest starijih, raspoređeni u svim linijama (odbrana, vezni, napad), dakle njih recimo šest i petero djece, to bi moglo valjati ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 sep 2013, 13:56

Uvijek su gostovanja u Hercegovini bila teška za Slobodu. Sjećam se da smo rijetko donosili bod(ove) iz Mostara, ŠB-a, možda jedino da nam je Posušje bilo sretno "one" sezone. :D Ah, da, i deklasiranje GOŠK-a. :mrgreen: Sada nas redovno tamburaju Branitelj, Čapljina, GOŠK... Za nadat se uspjehu, ali teško. Jedinstvo se pojačava, doveli su Safeta Nadarevića, bivšeg štopera reprezentacije, premda im se i trener promijenio. Možda bi to moglo uticati na njih, pozitivno ili negativno - vidjet ćemo. Mi sve imamo u svojim rukama, a najslabija karika ovog tima je upravo Karić.

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 28 sep 2013, 13:58

JTS
Upravo to govorim druze svo vrijeme , hocemo u PL , imamo potencijal tj ponajbolji omladinski pogon u drzavi pogotovo nakon udruzivanja sa Klub 7 , ali covjek koji je dovodio igrace je napravio glupost i doveo smjesne likove zbog kojih nasi momci nisu dobili prilike , slazem se sa tobom u potpunosti da trener snosi odgovornost !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.