NK GOŠK Gabela

Moderator/ica: GracanicaAA

bosanceros101
Kontakt:

Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la bosanceros101 » 23 sep 2013, 10:38

Probisvjet je napisao/la:
LG97DM je napisao/la:
bosanceros101 je napisao/la:pobjedice GOSK 100%! jedino ako im ne prodate ili budu neke mutne radnje,. u Bihac im je dosao jedan njihov "glavonja" i trazio da im se pusti utakmica i tu je bilo dosta problema i oni hoce da udju u premijer ligu pod svaku cijenu samo je problem sto se to nece desiti ove sezone :)
100% sam uvjeren da ce ih GOSK pobjediti !
Prodali su im naši igrači onda u PL, upravu si ti bit će svašta tu.
Ma ja postujem Gosk, sa njima ako je nesto dogovoreno onda i bude tako, dok sa ovima iz Bihaca :roll: njima se ne moze vjerovati. Tesko da ce sa njima ko vise dogovarati bilo sta.
Sto se tice ekipe Goska uvijek su mi bili simpaticna ekipa. Odigrali su oni itekako dobrih utakmica. I sada igraju fin nogomet.
nema kod nas vise dogovaranja .. mi cemo posteno da se borimo za prvo mjesto a ne kao vi traziti neke dugove i kupovati utakmice da bi se uslo u premijer ligu pod svaku cijenu!
GOSK ce vam zabiti najmanje 2 gola u to sam uvjeren ;)

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 23 sep 2013, 14:18

Nisam pratio Slobodu ove sezone, ali mislim da GOŠK ima kvalitetniju momčad. Miljenko Bošnjak i Željko Malčić zasad odlično surađuju naprijed.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 sep 2013, 14:57

LG97DM je napisao/la:
bosanceros101 je napisao/la:pobjedice GOSK 100%! jedino ako im ne prodate ili budu neke mutne radnje,. u Bihac im je dosao jedan njihov "glavonja" i trazio da im se pusti utakmica i tu je bilo dosta problema i oni hoce da udju u premijer ligu pod svaku cijenu samo je problem sto se to nece desiti ove sezone :)
100% sam uvjeren da ce ih GOSK pobjediti !
Prodali su im naši igrači onda u PL, upravu si ti bit će svašta tu.
Utakmica GOŠK 1-4 Sloboda nije prodana ;)

bar od čitave ekipe nije, možda od pojedinaca.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 23 sep 2013, 15:19

Benjo_AFC86 je napisao/la:Utakmica GOŠK 1-4 Sloboda nije prodana ;)

bar od čitave ekipe nije, možda od pojedinaca.
Pa od pojedinaca normalno, golman i još 2 igrača.

bosanceros101
Kontakt:

Post Postao/la bosanceros101 » 25 sep 2013, 10:56

vidim pise da je nas novi trener Ivan Katalinic bio jednu sezonu u GOSK-u pa me zanima da li zna neko iz Gabele nesto vise o tome? kakav je trener bio itd ... ?

Kipo
Kontakt:

Post Postao/la Kipo » 25 sep 2013, 11:33

bosanceros101 je napisao/la:vidim pise da je nas novi trener Ivan Katalinic bio jednu sezonu u GOSK-u pa me zanima da li zna neko iz Gabele nesto vise o tome? kakav je trener bio itd ... ?
Takav da konkurencija može biti zadovoljna jer je Jedinstvo sada oslabljeno :D

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 25 sep 2013, 14:20

bosanceros101 je napisao/la:vidim pise da je nas novi trener Ivan Katalinic bio jednu sezonu u GOSK-u pa me zanima da li zna neko iz Gabele nesto vise o tome? kakav je trener bio itd ... ?
Kod nas je bio loš skroz, ispao je u Kupu od Sloge iz Doboja u ligi još gori... Nema autoritet prema igračima, pola treninga je održavao tadašnji pomoćni trener Nikola Sušak, dok bi Katalinić vrijeme provodio u obližnjem kafiću; gdje je pio, kockao, boćao...

bosanceros101
Kontakt:

Post Postao/la bosanceros101 » 25 sep 2013, 14:25

LG97DM je napisao/la:
Kod nas je bio loš skroz, ispao je u Kupu od Sloge iz Doboja u ligi još gori... Nema autoritet prema igračima, pola treninga je održavao tadašnji pomoćni trener Nikola Sušak, dok bi Katalinić vrijeme provodio u obližnjem kafiću; gdje je pio, kockao, boćao...
hmmm... bogme kod nas ne pokaze li se kao dobar trener ima da ga posaljemo nazad odakle je i dosao prvim vozom samo mi cudno to sto si napisao jer svi hvale tog covijeka kao vrhunskog trenera pa me zanima da li je bilo nekih problema u GOSK-u tad financijski ili sa igrackim kadrom kad su bili tako losi rezultati? mi imamo dobru ekipu i nema veze ko god da bude trener ali opet gledam historiju tog trenera i nije to neki bezveze trener ... danas ce odrzati svoj prvi trening i onda press konferencija u 17:30 sati hehe.
pozdrav !

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 25 sep 2013, 15:17

bosanceros101 je napisao/la:hmmm... bogme kod nas ne pokaze li se kao dobar trener ima da ga posaljemo nazad odakle je i dosao prvim vozom samo mi cudno to sto si napisao jer svi hvale tog covijeka kao vrhunskog trenera pa me zanima da li je bilo nekih problema u GOSK-u tad financijski ili sa igrackim kadrom kad su bili tako losi rezultati? mi imamo dobru ekipu i nema veze ko god da bude trener ali opet gledam historiju tog trenera i nije to neki bezveze trener ... danas ce odrzati svoj prvi trening i onda press konferencija u 17:30 sati hehe.
pozdrav !
Ne znam prijatelju, vodio nas je i 2007-08, kad smo u ovoj ligi 2. završili (iza Zvijezde Gradačac). Tad je bilo sve dobro, ali prošle sezone... Jednostavno, igrači ga nisu slušali, nema autoritet kao što sam naveo niti je ikad ustao s klupe i rekao nešto igračima, bar upute i to. Nego sjedne dole, noga preko noge... Problema sa financijama nije bilo, svi smo mi očekivali od njega da će biti dobar trener ali ništa nažalost. Možda kod vas bude bolje, vidit ćemo.

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 25 sep 2013, 17:41

Ma i mene je strah za njega, čini mi se da je njegovo vrijeme prošlo.. Sada je održao dobar trening. Bude li imao autoritet nad igračima, budu li ga slušali kako treba, što vjerujem da hoće, biće sve dobr, ali ne bude li on ozbiljno ušao u posao, nema od toga ništa, samo ćemo pare dati bezveze.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 25 sep 2013, 19:42

Sn96 je napisao/la:Ma i mene je strah za njega, čini mi se da je njegovo vrijeme prošlo.. Sada je održao dobar trening. Bude li imao autoritet nad igračima, budu li ga slušali kako treba, što vjerujem da hoće, biće sve dobr, ali ne bude li on ozbiljno ušao u posao, nema od toga ništa, samo ćemo pare dati bezveze.
Jbg, ma u nas je dobro počeo; pobjedio Travnika u kupu 3-1, pa Velez u ligi 3-1. Otada je sve krenulo niz brdo, protiv drugoligasa Sloge izveo kombiniranu momcad i GOŠK izgubio 2-1 kući. Jednostavno nije imao stav prema igračima, a ni prema sebi koliko sam vidio. On ti odrzi ujutro trening, pa bi onda čitav dan pio i boćao kraj obližnjeg kafića s lokalnim ljudima, onda bi popodne lešali meso ili rostilj pravili a pomocni trener bi odrzao trening uvecer, dok bi Katalinić kockao. Zalosno je ovo sto pričam, možda i nisam trebao al jbg tako ti je bilo.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 sep 2013, 00:39

kakvi ste vi gabeljani moji dobri sa sastavom u nedelju..mozetel nam pomoc kako...jer u vas se uzdat moramo :D...povucite malo rucnu,majka mu stara...viza vi proslih vremena..valjat cemo vam opet..ko i mostarci :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 26 sep 2013, 07:12

staragarda je napisao/la:kakvi ste vi gabeljani moji dobri sa sastavom u nedelju..mozetel nam pomoc kako...jer u vas se uzdat moramo :D...povucite malo rucnu,majka mu stara...viza vi proslih vremena..valjat cemo vam opet..ko i mostarci :D :D
Nema vama bodova nema Boga. Cuj viza iz proslih vremena, pa jesu li naši igrači vama prodali onda u Gabeli? Znam ja da vi hocete svim silama u PL al nama necete bodove uzimati na neposteni način, dođite fino i igrajte muški i ako ste bolji pobjedite al ne da vam pustamo

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 sep 2013, 20:43

LG97DM je napisao/la:
staragarda je napisao/la:kakvi ste vi gabeljani moji dobri sa sastavom u nedelju..mozetel nam pomoc kako...jer u vas se uzdat moramo :D...povucite malo rucnu,majka mu stara...viza vi proslih vremena..valjat cemo vam opet..ko i mostarci :D :D
Nema vama bodova nema Boga. Cuj viza iz proslih vremena, pa jesu li naši igrači vama prodali onda u Gabeli? Znam ja da vi hocete svim silama u PL al nama necete bodove uzimati na neposteni način, dođite fino i igrajte muški i ako ste bolji pobjedite al ne da vam pustamo
eh ako nema kupovine i prodaje onda nista :roll: :lol: ...kakvi ste sa sastavom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 27 sep 2013, 12:05

staragarda je napisao/la: eh ako nema kupovine i prodaje onda nista :roll: :lol: ...kakvi ste sa sastavom
Sve ok, nema ozljeđenih i kartoniranih.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 27 sep 2013, 14:06

LG97DM je napisao/la:
staragarda je napisao/la: eh ako nema kupovine i prodaje onda nista :roll: :lol: ...kakvi ste sa sastavom
Sve ok, nema ozljeđenih i kartoniranih.
znaci sutra natrpati Slobodu kako treba a oni nek traze negdje drugo da kupe utakmicu !
sretno GOŠK !

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 27 sep 2013, 14:42

anonymous001 je napisao/la:znaci sutra natrpati Slobodu kako treba a oni nek traze negdje drugo da kupe utakmicu !
sretno GOŠK !
*Prekosutra se igra. Hvala, nadam se da hoćemo. Vidit ćemo sada ''tko će otići kući poderanih gaća sa Podavale'' :mrgreen:

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 27 sep 2013, 14:45

Vratite onog spikera da sad nesto novo smisli, da vam dadne dodatni poticaj pred utakmicu, da bude nesto novo i orginalno...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 27 sep 2013, 14:54

" onclick="window.open(this.href);return false;

za GOŠK pobjediti Slobodu haha :D
Zadnja izmjena: anonymous001, dana/u 27 sep 2013, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 sep 2013, 15:00

anonymous001 je napisao/la:

za GOŠK sutra haha :D
:lol: :lol:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.