NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

poskok123
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la poskok123 » 21 sep 2013, 21:55

Znači tika-taka nije prošla,,,,,trebalo bi pojačat ekipu sa jedno 4 ili 5 igrača ,,,pa da se krene na premijer ligu,,,eno počasni predsjednik utjehu traži na kazanu :lol: :lol: :lol: ...u kasnim satima se očekuju i prvotimci Bratstva pa da im predsjednik izloži šta i kako dalje,,,

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 22 sep 2013, 00:12

steta za los fudbal , ali vasi navijaci me prijatno iznenadise dolaskom , fina brojka , odlicno navijanje i nadam se da ce vasa naijacka grupa da raste iz dana u dan . uvijek ste dobrodosli u tuzlu ;) ako bog da za dvije sezone da se sastanemo u PL ...

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 22 sep 2013, 00:43

Benjo_AFC86 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Tako nekako,vecinom ide navijat sa Hordama zla :D
:lol: :D
Covjek je makar iskren i opet dodje pozdravi Tuzlu a ne ko ovi sto lafo sad navijaju za svoj klub a do ispadanja Slobode su bili svi manijaci i horde i onda nesto pljuju Tuzlu i predstavljaju nas kao grad u kojem ce svako iz okoline Tz bit izvrijedjan i slicno a ja kako znam bgm njih dosta zavrsi skolu ovdje ...

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 22 sep 2013, 04:09

Glavu gore...
Jedan poraz NECE ODLUCITI sezonu... ;)
U gostima trebamo donijeti pobjede od ekipa sa dna...remije od ekipa iz sredine tabele, a iz vrha (4-5 prvih ekipa) ako donesem koji bod dobro je...moje misljenje je, iskreno, svaku utakmicu igrat da das sto vise golova jer je to nogomet...dati jedan gol vise od protivnika, a ne branit se...cilj igre je dati gol...i svaka ekipa koja ide na bod i kalkulise zasluzuje najgore...
Prethodnih sezona su ekipe ulazile sa pobjedama kuci i par pobjeda i par ne rjesenih sa strane....

Vitez je imo 16 pobjeda, 7 nerjesenih i 5 poraza...kad se tu dodaju 2 pobjede protiv zadnjeg Krajsnika koje su izbacene, skupio je recimo 15 domacih pobjeda, 3 pobjede i 7 nerjesenih u gostima... I imali su 10 bodova vise nego drugi

Gradina je uz 19 pobjeda i 4 nerjesene bjezala drugom 7 bodova....

Misljenja sam da uz malo podrske gradjana i privrednika na Lukama mozemo gledati Zelju, Sarajevo, Velez, Celik....

U Gracanici se dugo govri o toj "od posla" carsiji....hajde da zajednicki uvedemo Bratstvo u PL ida pokazemo da smo najjaci finansijski i u svakom drugom pogledu na TK...
Zadnja izmjena: PlavoZuti, dana/u 22 sep 2013, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 22 sep 2013, 10:34

SiggySinatra je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Tako nekako,vecinom ide navijat sa Hordama zla :D
:lol: :D
Covjek je makar iskren i opet dodje pozdravi Tuzlu a ne ko ovi sto lafo sad navijaju za svoj klub a do ispadanja Slobode su bili svi manijaci i horde i onda nesto pljuju Tuzlu i predstavljaju nas kao grad u kojem ce svako iz okoline Tz bit izvrijedjan i slicno a ja kako znam bgm njih dosta zavrsi skolu ovdje ...
;) ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 22 sep 2013, 15:52

PlavoZuti je napisao/la:Glavu gore...
Jedan poraz NECE ODLUCITI sezonu... ;)
U gostima trebamo donijeti pobjede od ekipa sa dna...remije od ekipa iz sredine tabele, a iz vrha (4-5 prvih ekipa) ako donesem koji bod dobro je...moje misljenje je, iskreno, svaku utakmicu igrat da das sto vise golova jer je to nogomet...dati jedan gol vise od protivnika, a ne branit se...cilj igre je dati gol...i svaka ekipa koja ide na bod i kalkulise zasluzuje najgore...
Prethodnih sezona su ekipe ulazile sa pobjedama kuci i par pobjeda i par ne rjesenih sa strane....

Vitez je imo 16 pobjeda, 7 nerjesenih i 5 poraza...kad se tu dodaju 2 pobjede protiv zadnjeg Krajsnika koje su izbacene, skupio je recimo 15 domacih pobjeda, 3 pobjede i 7 nerjesenih u gostima... I imali su 10 bodova vise nego drugi

Gradina je uz 19 pobjeda i 4 nerjesene bjezala drugom 7 bodova....

Misljenja sam da uz malo podrske gradjana i privrednika na Lukama mozemo gledati Zelju, Sarajevo, Velez, Celik....

U Gracanici se dugo govri o toj "od posla" carsiji....hajde da zajednicki uvedemo Bratstvo u PL ida pokazemo da smo najjaci finansijski i u svakom drugom pogledu na TK...
Od Gradacca jaci? :?: :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 22 sep 2013, 16:54

Forum SportSport.ba nije ni navijački a ni ''industrijski'' forum.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 22 sep 2013, 21:30

nema predaha, žestoka serija se nastavlja, Radnički pa Jedinstvo...ne znam šta da se radi, kakvo je stanje sa povredama i kartonima ali igra pod hitno mora biti bolja, ako se ne popravi - neće biti dobro
Undici stelle - ACM 1899

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 23 sep 2013, 18:04

Hajde bolan, izgubili, nema veze. Idemo dalje. U subotu Radnički, odigrati onako kako mi znamo, upisati tri boda, i ne odvajati se od Jedinstva na tabeli. :D

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 23 sep 2013, 18:05

Danas sam planiro posjetiti trening bratstva i naiso sam samo na trening golmana,ostali igraci su otisli u pribavu odraditi kondicioni trening,malo sam poprico sa jednim covjekom u klubu,nije smak svijeta izgubiti jednu utakmicu i to od slobode cuo sam da smo imali svoji sansi ali eto,mene brine radnicki u subotu jos imamo povredjeni i kartonirani igraca Delic i Halilovic su povredjeni dok je Šuša u tuzli dobio 3 zuti karton nazalost jer kad šule ili kadija ne igraju to je druga ekipa skroz ali sta ces mi moramo pobjediti,ne svidja mi se sto Sadikovic ne forsira nase mlade igrace Mrkovica,Poturalica,Kahrimanovica nista oni nisu slabiji od Aljukica koji je kako kazu poceo utakmicu u tuzli,treba vise posvetiti paznju nasim igracima da ne bude kao raniji godina da se djeca rastjeraju a i graju neki polovnjaci.

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 23 sep 2013, 19:15

Aljukic nije za prvog tima Bratstva.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 sep 2013, 20:45

dobro i ja kažem da nije katastrofa što smo izgubili od Slobode u gostima i dalje tvrdim da smo kompletni bolji od njih

a to što nismo kompletni dijelom nije kriva ni struka, jer neko drugi postavlja ciljeve...ono što godinama meni lično smeta u Bratstvu je to što nikad nema jasno definisanih ciljeva a tako je i ove godine

hoćemo se ganjat po kupu a hoćemo i prvo mjesto u ligi...pa nismo mi toliki giganti sa tako velikim izborom kvalitetnih igrača da možemo furat na sve strane

garantujem da se u kupu postupilo na način da se odmore 2-3-4 važnija igrača da bi u Tuzli bila druga priča, em bi Delića imali zdravog, em bi imali još nekoliko odmornih igrača a ništa nije falilo da su u kupu igrali igrači sa klupe (Mevkić, Omerović, Suljić, Kahrimanović, Mrković)

no dobro, najbitnije je da se oporave ovi koji su povrijeđeni, da se ekipa spremi za još dvije preteške utakmice, daleko je kraj i odluka ali po meni ako je cilj prvo mjesto u prvenstvu, onda se treba striktno orijentisati na to i ništa drugo
Undici stelle - ACM 1899

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 sep 2013, 21:03

baltazar1 je napisao/la:
hoćemo se ganjat po kupu a hoćemo i prvo mjesto u ligi...pa nismo mi toliki giganti sa tako velikim izborom kvalitetnih igrača da možemo furat na sve strane
Casper jarane, skontali su šta im pokušavamo reći cijelo vrijeme :)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 sep 2013, 21:09

baltazar1 je napisao/la:
Casper jarane, skontali su šta im pokušavamo reći cijelo vrijeme :)
jah eto :geek: da ne rekoste, ne bi skontali ... jasno je to bilo kome ko imalo bolje konta loptu...razapet će nas ambicije ako vako nastave jer od priprema se oko prve ekipe vrti "samo" 13-14 igrača a to je realno govoreći jako malo za sve potrebe
Undici stelle - ACM 1899

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 sep 2013, 21:33

pa zato sam i ja reko da molim boga da sto dalje dogurate u kupu...makar do polufinala, jer ce vas kup slomit a to nama u svakom slucaju odgovara..u toj kup utakmici ste izveli najjaci sastav i mislim da vam se i ove sezone mazu oci pricama o PL...ako opet budete 2,3 bit ce izvlaka da ste pokusali na 2 fronta i eto...nije se uspjelo...a ovako ako dobijete nekog atraktivnijeg uprava ce samo od ulaznica fino brk da omasti...naravno o prolazu je nerealno pricati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 25 sep 2013, 12:47

Halo raja gdje smo 8-)

Radnicki ,subota , organizacija , sta ima novo malo me "veseli stroj " udaljio od
utakmice :D ... kartoni, povrede , ocekivanja.... da se borimo barem za prvih 5 , biscani vec slave ulazak
onaj Bosanceros vec se nada laganom protivniku u ligi prvaka, da vidimo i mi sta cemo u subotu valja nam ostati izgleda jos koju sezonu...... :D

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 25 sep 2013, 13:21

Dečki, molim vas ne slušajte bosančerosa, dijete nekakvo koje nas samo sramoti. Pustite ga

bosanceros101
Kontakt:

Post Postao/la bosanceros101 » 25 sep 2013, 13:27

Sn96 je napisao/la:Dečki, molim vas ne slušajte bosančerosa, dijete nekakvo koje nas samo sramoti. Pustite ga
a sta se ti javljas nemas 12 godina Edi,ne zivis u Bihacu uopste i nisi pogledao utakmice Jedinstva otkad je vreca brasna bila 10 maraka... jesi smijesan brate mili ! ti nas haj sto brukas na forumu jedinstva nego i ovdje si nas brukao . je ako brukam nekog onda brukam samog sebe znaci ja ne predstavljam cijeli Bihac ! a ti si prica za sebe... a lika bkt :lol:

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 27 sep 2013, 12:50

Sutra nase bratstvo ide po novu pobjedu,tako da ostanemo u utrci sa jedinstvom,sloboda je vec zaboravljena dolazi radnicki po tradiciji neugodan ali je i on trenutno slabiji nek prosli godina,najvise me brinu izostanci nasi eto Šuša ne igra radi kartona a puno znaci ekipi svi znamo delic i halilovic takodjer ne igraju i odma se osjeti ali sve u svemu mi moramo pobjediti ako mislimo ganjati dalje tu premier ligu a i daso je reko da cemo ove godine do kraja ici,volio bi vidjet sutra malo i nase djece sa vecom minutazom a nije izvadi ih u 2 minuti tu imamo mrkovica,kahrimanovica,poturalica i ima jos momaka koji ovu ligu omladinsku igraju odlicno,zato im treba pruziti sansu,ocekujem solidnu possjetu sutra na derbiju.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 27 sep 2013, 13:06

nakon dvomeča sa Slobodom slijedi paklen raspored...prvo sutra Radnički, gdje moramo pobijediti kako znamo i umijemo a sigurno znam da neće biti nimalo lahko. Kako sam skonto nema Šuše, Delića i Halilovića a nekoliko igrača imat će teret kartona, jer ako dobiju žuti nema igrati u Bihaću, znači nimalo lahka situacija

Bratstvo je u krizi igre, to je jasno, rezultatski to i nije tako strašno ali igra mora biti bolja

nakon Radničkog slijede nam GOŠK i Čapljina kući, znači nimalo lagan zadatak, pa put u Banoviće

msm da bi se nakon ova 4 kola mnogo toga moglo bolje razaznati

da smo kompletni i zdravi rekao bih da u svim utakmicama imamo realne šanse za pobjedu, ovako sa povredama i kartonima to je već druga priča

msm da je ova grupa igrača stekla sve uslove da pokaže mu.da i da vidimo od čega su
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.