FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Huska » 27 sep 2013, 11:19

Kova protiv Cagliaria igra od prve ;) I samo zato sto je fizicki spreman da igra, da nije vjerovatno bi i dalje ulazio sa klupe. Ni meni se ne svidja sto je on na klupi, ali najbolje ce nam dati ako je na 100% i zato Mazzarriu svaka cast, zasluzi pa igraj. Rickya bog nece istjerati iz prvih 11 sve dok bude ovako igrao, jer covjek leti terenom, e kad i Kova bude na tom nivou onda se ne trebamo brinuti za njega...

A to da WM ne volio mlade igrace, onda bi vjerovatno igrao Samuel umjesto JJ, Kuzmanovic ili Mudingayi umjesto Thaidera, ne bi Icardi bio prva zamjena i slicno...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 sep 2013, 11:25

stomaklija je napisao/la:Kako me samo Juan iznervirao sa svojim tupavim izlascima naprijed, svaki duel je izgubio. Stablo ne treba prelaziti svoju polovicu!!! WM, definitivno kasnio sa izmjenama. Izgleda da se obistinjuje ona teza da ne voli mlade igrace. Kova mu do 60min, sjedi na klupi. Halooooo :o Fakat je isao na nulu, jbt domacin si. Tvoj je stadion i nema ti ko u svom dvoristu imati posjed. Osakacena Fiorentina je diktirila igru, veoma lako nam se moglo obiti od glavu. 3 boda su 3 boda. Pored Kove, Icardi mora u prvih 11...
Icardi neće u prvu sve dok Alvarez bude na ovom nivou.I dok ne popravi defanzivu.

Juan stablo (ajde da si rekao Ranocchia...)?Odličan je u tim izlascima prema naprijed,a jedina greška mu je bio penal,ostalo sve jako dobro odradio sinoć.Puno oduzetih i presjecenih lopti,a i naprijed je podvalio par dobrih lopti.Da nije skrivio penal rekao bi da je bio Interov najbolji branič sinoć.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 27 sep 2013, 11:27

Huska je napisao/la:Kova protiv Cagliaria igra od prve ;) I samo zato sto je fizicki spreman da igra, da nije vjerovatno bi i dalje ulazio sa klupe. Ni meni se ne svidja sto je on na klupi, ali najbolje ce nam dati ako je na 100% i zato Mazzarriu svaka cast, zasluzi pa igraj. Rickya bog nece istjerati iz prvih 11 sve dok bude ovako igrao, jer covjek leti terenom, e kad i Kova bude na tom nivou onda se ne trebamo brinuti za njega...

A to da WM ne volio mlade igrace, onda bi vjerovatno igrao Samuel umjesto JJ, Kuzmanovic ili Mudingayi umjesto Thaidera, ne bi Icardi bio prva zamjena i slicno...
Ma sve je ok, ali Thaider je bio njegova zelja a Kova je dosao jos i prije. Vidi se da momak zna sa loptom. Cim je usao, to se dalo primjetiti u vezi. Do 60 minuta je to sve nakaradno izgledalo prema naprijed. Lopta je bila u posjedu gostiju, ako izuzmemo solo prodore gore navedenog Juana za kojeg i pored postignutog gola tvrdim da nema sta traziti naprijed. Bolje bi mu bilo da obrati paznju na svoj 16-ac :oops: Da se razumijemo, Fiorentina je i prije meca na papiru i pored izostanaaka jaca sto se kreative tice, ali opet WM im nije smio dopustiti onoliki posjed. Sve se veoma lako moglo ose zavrsiti. Svejedno, na Sardiniju po nova 3 boda i napasti levate od prve minute i kaparisati vise tog famoznog Nainggolana :mrgreen:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 27 sep 2013, 11:30

Protiv Cagliaria je za ocekivati ovo:
----------------Handa
-------Campa---Rana--JJ
Jonhy---Cambi----Thaider---Yuto
---------------Kova
---Ricky---------------Palacio

Ako nas WM ne iznenadi sa necim jos, ali cisto sumnjam ovo je skoro sigurnih 11 u Trstu...

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 27 sep 2013, 11:34

SiamoNoi je napisao/la:
stomaklija je napisao/la:Kako me samo Juan iznervirao sa svojim tupavim izlascima naprijed, svaki duel je izgubio. Stablo ne treba prelaziti svoju polovicu!!! WM, definitivno kasnio sa izmjenama. Izgleda da se obistinjuje ona teza da ne voli mlade igrace. Kova mu do 60min, sjedi na klupi. Halooooo :o Fakat je isao na nulu, jbt domacin si. Tvoj je stadion i nema ti ko u svom dvoristu imati posjed. Osakacena Fiorentina je diktirila igru, veoma lako nam se moglo obiti od glavu. 3 boda su 3 boda. Pored Kove, Icardi mora u prvih 11...
Icardi neće u prvu sve dok Alvarez bude na ovom nivou.I dok ne popravi defanzivu.

Juan stablo (ajde da si rekao Ranocchia...)?Odličan je u tim izlascima prema naprijed,a jedina greška mu je bio penal,ostalo sve jako dobro odradio sinoć.Puno oduzetih i presjecenih lopti,a i naprijed je podvalio par dobrih lopti.Da nije skrivio penal rekao bi da je bio Interov najbolji branič sinoć.
Sto se tice presjecenih lopti i odradjene defanzive u veznom redu to je ok, ali ja znam minimalno 3 situacije kada se zaletio s loptom u 2,3 suparnicka igraca i gubio bespotrebno lopte. Dok se njegovih podvaljenih lopti nesto i ne sjecam. Za mene on nema sta traziti preko pola centra. Btw, onu loptu koja je isla sa strane prije penala, lik ne bi ni stigao on ga rusi ko nekakav junior :twisted:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 27 sep 2013, 11:38

Huska je napisao/la:Protiv Cagliaria je za ocekivati ovo:
----------------Handa
-------Campa---Rana--JJ
Jonhy---Cambi----Thaider---Yuto
---------------Kova
---Ricky---------------Palacio

Ako nas WM ne iznenadi sa necim jos, ali cisto sumnjam ovo je skoro sigurnih 11 u Trstu...
Bice tu ja mislim jos izmjena. Mozda Palacio odmori te barem jedan od stopera. Ocekujem i Pereiru od pocetka.
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 27 sep 2013, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 27 sep 2013, 11:58

kako smo igrali na kraju se sve dobro zavrsilo po nas
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 27 sep 2013, 12:15

@stomaklija
Jonathan je dao gol, a ne Juan

Po meni je Juan odlican, samo treba jos malo te bubice smirit..vidi se da nema iskustva, al sredit ce Mazzari to

Kovacic, Pereira i vjerovatno jos jedan stoper ce krenut od prve, mozda Andreolli da dobije priliku..Guarin, Jonathan i Juan ce odmorit
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 sep 2013, 12:24

stomaklija izgleda ne prati stalno Inter,,nit zna da je Jonathan postigao gol,nit da sledecu igraju u Trstu nit da su dva prva gola protiv Sassuola pocela upravo od Juan Jesusa i njegovog iznosenja lopte,,sinoc je isto tako iznio al sta ce kad taider promasi citav gol,,

btw,mislim da ce Wallace igrat desno u Trstu,Kova na sredini i Icardi u napadu,,ako bude sve ok do 75te i povedu bar 2-0 onda ulazi i Belfodil napokon,,moguce je da i Campagnaro odmori,,jer ja mislim da nam cijela odbrana ima zute kartone,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 27 sep 2013, 12:29

i zaboravi dodat, sto se mene tice nek svaku utakmicu protivnik ima veci posjed a mi pobjedjivali ;)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 sep 2013, 12:31

ma sta su imali 4% vise samo
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 27 sep 2013, 12:50

ma znam, al eto izgleda nekima smeta i tih 4%

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 sep 2013, 13:49

i opet Rocchi sudi utakmicu,,sta su navalili nama ga stavljat,,pa svaki put nas je syebo lik :oops:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 sep 2013, 14:04

Zar taj smrad nema zabranu suđenja nama??
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 27 sep 2013, 14:23

adointer je napisao/la:stomaklija izgleda ne prati stalno Inter,,nit zna da je Jonathan postigao gol,nit da sledecu igraju u Trstu nit da su dva prva gola protiv Sassuola pocela upravo od Juan Jesusa i njegovog iznosenja lopte,,sinoc je isto tako iznio al sta ce kad taider promasi citav gol,,

btw,mislim da ce Wallace igrat desno u Trstu,Kova na sredini i Icardi u napadu,,ako bude sve ok do 75te i povedu bar 2-0 onda ulazi i Belfodil napokon,,moguce je da i Campagnaro odmori,,jer ja mislim da nam cijela odbrana ima zute kartone,,
Inter pratim od vremena Zamorana, a to je bilo veoma davno. Vecina danasnjih navijaca Intera je od doba Big Moa pa na ovamo. To i nije tesko... :D Lapsus za Jonothana, do mene je. Na ovom topicu i nisam bio precesto, jer mi se ne da raspravljati i glumiti trenera :mrgreen: Svako ima svoje misljenje pa tako i ja za Juana. Misleci da igraju na Sardiniji mislio sam na Cagliari, igrali u Trstu ili Zivinicama igraju protiv Cagliaria koji je sa Sardinije i kojem se mora uzeti 3 boda. I da, lako je Juanu iznositi i asistirati protiv Sassuola, sinoc se vidjelo da nije za naprijed...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 sep 2013, 15:01

napisao sam da ne pratis stalno(svaku utakmicu) a ne nikako,,a sto se tice Juana,dao je super loptu Taideru pa je promasio,jbg nije on kriv,,da nije izasao i Ranocchia onaj drugi gol ne bi ni pao uopste,,

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 27 sep 2013, 15:06

adointer je napisao/la:napisao sam da ne pratis stalno(svaku utakmicu) a ne nikako,,a sto se tice Juana,dao je super loptu Taideru pa je promasio,jbg nije on kriv,,da nije izasao i Ranocchia onaj drugi gol ne bi ni pao uopste,,
Slazem se i Nokia je kriv, sve u svemu samo za dobrobit zajednice :mrgreen:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 27 sep 2013, 15:24

stomaklija je napisao/la:
adointer je napisao/la:napisao sam da ne pratis stalno(svaku utakmicu) a ne nikako,,a sto se tice Juana,dao je super loptu Taideru pa je promasio,jbg nije on kriv,,da nije izasao i Ranocchia onaj drugi gol ne bi ni pao uopste,,
Slazem se i Nokia je kriv, sve u svemu samo za dobrobit zajednice :mrgreen:
covjek ti govori da Ranocchia nije kreno naprijed kod drugog gola ne bi ga ni bilo

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 27 sep 2013, 16:56

Odlika velikih je da dobijaju i kad igraju losije. Sinoc se pokazao napredak i u mentalitetu. A Fiorentina je uigrana uzas jedan. Svaka cast Montelli na tome. Vidi se da nasima fali vremena zajedno da lopta ide brze i sigurnije. Cesto su je iz straha vracali unazad kad se lako mogla podvalit naprijed za polukontru.
I vidim niko ne spominje onog Valerija. Ono na pocetku je bio karton na Palaciju. Imao je par krupnih gresaka na nas racun,al mescini i jedan nepostojeci ofsajd Firenci.
Sve u svemu,malo nas je haman umor sustigao bio.
Forza Inter!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 27 sep 2013, 17:02

slika

Bit ce veselo u nedjelju sa konjinom...

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.