FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 sep 2013, 14:33

Ovaj mali je dobar igrac.
075

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 sep 2013, 15:04

Vijecnici opstinskog vijeca traze da se poveca transa Slobodi...Valjda usvoje, vrijeme je
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 sep 2013, 15:05

Skver je napisao/la:Vijecnici opstinskog vijeca traze da se poveca transa Slobodi...Valjda usvoje, vrijeme je
E, pa sada da vidimo ko ce biti protiv, a ko za!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 sep 2013, 15:37

ovaj Kuduzovic je prosao probu u Osijeku ne znam sto nije ostao tamo. al nama sigurno moze pomoci u veznom redu ;)
Sloboda Tuzla

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 sep 2013, 15:50

ma dabogda on nama pomogao, ne kažem ja da je on loš, nego kažem da nama trebaju iskusni i provjereni igrači, nešto baš ne vjerujem u ove golobrade mladiće :D btw, šta igra ovaj? krilo, centralni vezni?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 sep 2013, 15:59

koliko ja znam igra centralnog veznog odmah iza napadaca takav nam igrac fali. krilnih imamo na bacanje ;) a slazem se da nam trebaju iskusni igraci valjda ce na polusezoni poduzeti nesto u vezi toga :)
Sloboda Tuzla

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 26 sep 2013, 16:06

JTS je napisao/la:ma dabogda on nama pomogao, ne kažem ja da je on loš, nego kažem da nama trebaju iskusni i provjereni igrači, nešto baš ne vjerujem u ove golobrade mladiće :D btw, šta igra ovaj? krilo, centralni vezni?
Ja mislim da su ga hvalaili forumaši iz Lukavca kada je ljetos otišao u Osijek
tuzlanska Sloboda

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 sep 2013, 16:09

ma treba i krilo umjesto Mehidića .. Jaganjac skoro nikako ne igra, Omerović također, Mićo također, mada bi on trebao igrati u napadu po mom mišljenju :D za ofanzivnog veznog ima Musić, on to sada i igra .. on u prvom sastavu može zamjeniti jedino Brčkalića kojeg ja ne bi vadio jer je trkač, ili Musića :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 26 sep 2013, 16:10

Probisvjet je napisao/la:
Skver je napisao/la:Vijecnici opstinskog vijeca traze da se poveca transa Slobodi...Valjda usvoje, vrijeme je
E, pa sada da vidimo ko ce biti protiv, a ko za!
Odlična,odlična vijest
tuzlanska Sloboda

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 26 sep 2013, 16:43

odakle vam info ovo za vijece ?? odlicna vijest ako nista i ne bude barem cemo znati ovako ko je glasao protiv....

edit nasao sam....ima i ovo

Ajanović: Nedopustivo da Tuzla nema svoje sportske predstavnike u prvim ligama

Na sjednici Općinskog vijeća, takođe je bilo rijeći i o trenutnom stanju u kojem se nalazi sport. Naime, na osnovu prijedloga Mirnesa Ajanovića (BOSS) razmatrana je aktuelna situacija stanja sporta i sportskih klubova u Tuzli. Kako je rečeno, u posljednje vrijeme svi su svjedoci da su sport i sportski klubovi generalno na području Tuzle dovedeni na rub propasti, a Tuzla je jedan od rijetkih gradova u BiH koja je izgubila prvoligaše. Prije svega, najugroženiji su fudbalski, košarakaški i rukometni klubovi. Zbog toga BOSS traži da se od strane načelnika i OV Tuzla poduzme maksimalan angažman na rješavanju problema u kojem se nalaze sportski klubovi u Tuzli, jer je prema riječima Ajanovića, nedopustivo da Tuzla nema svoje sportske predstavnike u prvim ligama.
Zadnja izmjena: nusmir, dana/u 26 sep 2013, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 sep 2013, 16:47

valjda se ovaj malac pokaze jer treba nam dobar u-21 igrac za prvog tima jer Mehidic je taraba. Trebaju nam najmanje 2-3 dobra u-21 igraca da budu neki faktor na terenu, a ne igrac manje. Salihovic je jedan, fali jos jedan i tu je jos i Mico po potrebi.

naravno mimo njega nam treba kao sto smo i utvrdili jos najmanje jedan kvalitetan iskusan playmaker i jedan napadac.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 sep 2013, 19:40

Mico ima kvaliteta, ali mislim da ga Smajl ubacuje sa klupe jer ne moze fizicki da izdrzi cijelu tekmu. To je neko moje misljenje, jer znam kad udje uvijek igra ekstra tih 20 min ili pola sata maximalno se trudi i trci. Omerovic bi trebo igrat vise, ipak ima iskustva iz Njemacke kolko tolko :mrgreen: .

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 26 sep 2013, 22:25

Omerovic je meni puno bolji od Mehidica ali Mehidica gotivi Smajil nesto.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 26 sep 2013, 22:43

za kuduzovića mogu reći tačne informacije , poslije probe u januaru , u juniorima Osijeka , koji su osvojili titulu , ljetos je presao , odradio pripreme , nastupio u prvenstvu i onda se iskomplikovalo sa radnom dozvolom , zato se vratio .a vise od godine je trenirao s prvim timom radničkog , povremeno je igrao.mislim da momku vi u tuzli samo treba da pruzite sansu , i da će je on iskoristiti.a i trener karić ga zna , jer je prošle ljetnje pripreme , on vodio radnički .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 sep 2013, 00:31

U nedelju se igrac mec u Gabeli,sudija iz Sarajeva!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 sep 2013, 00:36

harry_90 je napisao/la:U nedelju se igrac mec u Gabeli,sudija iz Sarajeva!
e tek smo sad j.e.b.a.l.i jeza u ledza..bolje da sudi neko iz gabele :D ....inace,ako zijanimo losi smo...a ako otkinemo koji bod....kupljeno naravno :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 sep 2013, 09:00

Evo igraca koji je slobodan, a ima profil igraca koji je nama itekako potreban. Ako ovo cita Karic ili Azmir neka razmisle.
Ermin Gadžo (23, ofanzivni vezni): Gadžo je svoj talenat dokazao u Radniku iz Hadžića, odakle je kao osamnaestogodišnjak otišao u češki Slovan Liberec. U sezoni 2009/2010 igrao je na posudbi u Arsenal Češka Lipa, da bi nakon toga u dva navrata odlazio na posudbu u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, gdje je nosio dres Čelika i Veleža. Poslije epizode u našem domaćem prvenstvu otputovao je u Finsku gdje je igrao za Mariehamn, a tu ga je "usporila" jedna povreda koljena, iako inače nije podložan povredama. Finsku ekipu je napustio na zimu ove godine i od tada je bez angažmana. Vrijedi istaći i da je bio standardan juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine, a za naš nacionalni tim do 19 godina postigao je dva pogotka. Prednost ovog 23-godišnjeg fudbalera je to što može igrati na više pozicija. Osim na poziciji ofanzivnog veznog, nije mu strano igrati u vrhu napada, te na krilu, a u Veležu igrao je jedan period čak i na poziciji lijevog beka. Vrijedi istaći da igra s obje noge.
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 27 sep 2013, 09:33

@Probisvjet:
Poslao sam tvoj tekst na mail fksloboda. Valjda će naći za shodno da ga provjere. Da sam ja na njihovom mjestu obavezno bih to uradio.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 sep 2013, 09:38

djulba je napisao/la:@Probisvjet:
Poslao sam tvoj tekst na mail fksloboda. Valjda će naći za shodno da ga provjere. Da sam ja na njihovom mjestu obavezno bih to uradio.
Gledao sam ga i momak je bio dobar i cvrst. To je bilo jos kada je igrao u reprezentaciji i cini mi se u Celiku. Bas tip igraca kakvog mi nemamo u timu. Vrijedilo bi probati, a uz to mlad je, bez ugovora.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 27 sep 2013, 10:43

Probisvjet je napisao/la:Evo igraca koji je slobodan, a ima profil igraca koji je nama itekako potreban. Ako ovo cita Karic ili Azmir neka razmisle.
Ermin Gadžo (23, ofanzivni vezni): Gadžo je svoj talenat dokazao u Radniku iz Hadžića, odakle je kao osamnaestogodišnjak otišao u češki Slovan Liberec. U sezoni 2009/2010 igrao je na posudbi u Arsenal Češka Lipa, da bi nakon toga u dva navrata odlazio na posudbu u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, gdje je nosio dres Čelika i Veleža. Poslije epizode u našem domaćem prvenstvu otputovao je u Finsku gdje je igrao za Mariehamn, a tu ga je "usporila" jedna povreda koljena, iako inače nije podložan povredama. Finsku ekipu je napustio na zimu ove godine i od tada je bez angažmana. Vrijedi istaći i da je bio standardan juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine, a za naš nacionalni tim do 19 godina postigao je dva pogotka. Prednost ovog 23-godišnjeg fudbalera je to što može igrati na više pozicija. Osim na poziciji ofanzivnog veznog, nije mu strano igrati u vrhu napada, te na krilu, a u Veležu igrao je jedan period čak i na poziciji lijevog beka. Vrijedi istaći da igra s obje noge.
[youtube][/youtube]
vama ni Ronaldo nebi pomogao da pobjedite utakmicu u gostima hahahahahahahaha

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.