NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ma ostaće on valjda kod nas 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
dali je nadarevic spreman fizicki...citao sam negdje da je dugo vukao neku povredu...i na koliko ce vremenski potpisat ako mu propadne ta kina
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Cekamo da nam Sloboda sredi potpisivanje s' njim , nije da nismo navikli da nam oni sređivaju stvaristaragarda je napisao/la:dali je nadarevic spreman fizicki...citao sam negdje da je dugo vukao neku povredu...i na koliko ce vremenski potpisat ako mu propadne ta kina

Najvise opstanak prosle sezone uz neke klubove..kme kme kmeeenerkolfc je napisao/la:Cekamo da nam Sloboda sredi potpisivanje s' njim , nije da nismo navikli da nam oni sređivaju stvaristaragarda je napisao/la:dali je nadarevic spreman fizicki...citao sam negdje da je dugo vukao neku povredu...i na koliko ce vremenski potpisat ako mu propadne ta kina

udaras prvi red je da ti se vrati

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 27 sep 2013, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kad već vi ne možete poštenim putem, ništa se ne sekirajte sredićemo mi to, da ne bi slučajno čovjek pao rang niženerkolfc je napisao/la:Cekamo da nam Sloboda sredi potpisivanje s' njim , nije da nismo navikli da nam oni sređivaju stvaristaragarda je napisao/la:dali je nadarevic spreman fizicki...citao sam negdje da je dugo vukao neku povredu...i na koliko ce vremenski potpisat ako mu propadne ta kina

Naravno , Sloboda = postenje !
Evo cekamo , nemoj samo da uplata na racun Safeta kasni , jer sljedeci put necemo bit' velikodusni i poslati vas kuci sa samo 3 gola u mrezi .
Evo cekamo , nemoj samo da uplata na racun Safeta kasni , jer sljedeci put necemo bit' velikodusni i poslati vas kuci sa samo 3 gola u mrezi .
Čekaj, malo si pomiješao klubovenerkolfc je napisao/la:Naravno , Sloboda = postenje !

Sloboda = kupovina
Jedinstvo = poštena uprava, ljudi i co.
ne preskači stranice ba, piše sve, i od prošle sezone isto ovako

Neće uplata kasniti ba, samo nemojte prokockati Safu, nećemo vas opet čupat' da ostanete

Dobar si , mora ti se priznatiCoraco je napisao/la:Čekaj, malo si pomiješao klubovenerkolfc je napisao/la:Naravno , Sloboda = postenje !
Evo cekamo , nemoj samo da uplata na racun Safeta kasni , jer sljedeci put necemo bit' velikodusni i poslati vas kuci sa samo 3 gola u mrezi .![]()
Sloboda = kupovina
Jedinstvo = poštena uprava, ljudi i co.
ne preskači stranice ba, piše sve, i od prošle sezone isto ovako![]()
Neće uplata kasniti ba, samo nemojte prokockati Safu, nećemo vas opet čupat' da ostanete

Svi znate da svi muljaju , samo previse se sad to prebaciva Jedinstvu jer NISU htjeli jos jednu utakmicu 'smuljati' .
Ja ne znam puno tih stvari o kupovini utakmica , tamo vamo i drago mi je zbog toga . Samo se nadam da ce se jednom svemu tom' stati na kraj . Ako se desilo to sto se desilo prosle sezone , vjeruj mi da bi mi bilo draze da su ispali , nisam ja taj neki ko voli te prevare i to . Placam karte da gledam utakmice , neizvjesne , zanimljive , a ne unaprijed 5 dana zavrsene .
Ne prebacuje niko Jedinstvu, samo je smiješno što se vi pravite naivni sa tim bolje da smo ispali i mi sad igramo pošteno. I meni bi bilo drago da ste se odužili nama, ali eto imate vi još dužnika, a mi ćemo vam halalit svoj kolačnerkolfc je napisao/la:Dobar si , mora ti se priznati![]()
![]()
Svi znate da svi muljaju , samo previse se sad to prebaciva Jedinstvu jer NISU htjeli jos jednu utakmicu 'smuljati' .
Ja ne znam puno tih stvari o kupovini utakmica , tamo vamo i drago mi je zbog toga . Samo se nadam da ce se jednom svemu tom' stati na kraj . Ako se desilo to sto se desilo prosle sezone , vjeruj mi da bi mi bilo draze da su ispali , nisam ja taj neki ko voli te prevare i to . Placam karte da gledam utakmice , neizvjesne , zanimljive , a ne unaprijed 5 dana zavrsene .

Vi ste k'o i Duška, dobar star pošten, a kakva je Duška kasnije

Idolu
Nadam se da ti je zivot sad smisleniji nakon ove slike
Evo ti nam pricaj o namjestanju , mogu se kladit da si na svakom sastanku presjedio kad su se tekme namjestale

Nadam se da ti je zivot sad smisleniji nakon ove slike

Evo ti nam pricaj o namjestanju , mogu se kladit da si na svakom sastanku presjedio kad su se tekme namjestale

@ Coraco kako si ti *ajeban lik. Sve zivo znas o namjestanju. Ja se mogu kladiti da je tebe Marga šišala za prvi rođendan prije 15-16 god.
Ko o cemu...

- anonymous001
- Kontakt:
ovi iz Tuzle su namjestili više utakmica nego ijedan klub u Bosni i vi se tim ponosite a treba vas biti sramota! sta ste vise dosadni na nasoj temi. haj razgulite!
ovo je bilo davno, davno, kada je jedinstvo nekada igralo premijer ligu, znalo se tada odigrati i stoja na kluba domacina, pa usicariti koju marku..ERF je napisao/la:Ko o cemu...

Volim te Bosno!!!
Vi iz Tuzle majke mi moje niste više normalni. Potpisnik ovog dokumenta koji je isplivao 2012. godine je umro ima barem 5-6 godina. Na kraju krajeva , dobra Vam taktika ,štelite utakmice drugih ekipa i kao činite uslugu, ali svoje utakmice nikad ne puštate. Eto poguraćemo da vam Podgrmeč pusti kod kuće i onda smo egal, je li pošteno?
Po vama najbolje da se vrate vremena kad predsjednici klubova na poluvremenu kod rezultata 0:0 idu u svlačionicu da opale sudijama par šamara i drugo poluvrijeme 3 penala se sviraju niđe veze.
Morate shvatiti da je načelnik rekao igračima da marke više od opštine nema ako se pusti utakmica, a vi sad kontajte šta je bilo bolje, vama pustiti ili ostati bez nekakvih 200.000 maraka godišnje.
I samo još jedna stvar. Ono što sam ja vidio svojim očima na terenu u Bihaću, nije vama problem ta jedna utakmica...nego su vam problem igrači koji neće qrca, pa niko se nije pošteno ni oznojio. Je li to prvi sastav ili rezerve ne znam...al nevaljaju qrca.
Po vama najbolje da se vrate vremena kad predsjednici klubova na poluvremenu kod rezultata 0:0 idu u svlačionicu da opale sudijama par šamara i drugo poluvrijeme 3 penala se sviraju niđe veze.
Morate shvatiti da je načelnik rekao igračima da marke više od opštine nema ako se pusti utakmica, a vi sad kontajte šta je bilo bolje, vama pustiti ili ostati bez nekakvih 200.000 maraka godišnje.
I samo još jedna stvar. Ono što sam ja vidio svojim očima na terenu u Bihaću, nije vama problem ta jedna utakmica...nego su vam problem igrači koji neće qrca, pa niko se nije pošteno ni oznojio. Je li to prvi sastav ili rezerve ne znam...al nevaljaju qrca.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
-
- Kontakt:
Na treninzima je vidljivo da bi mogao odigrati 90 minuta sa igracem na ledjimastaragarda je napisao/la:dali je nadarevic spreman fizicki...citao sam negdje da je dugo vukao neku povredu...i na koliko ce vremenski potpisat ako mu propadne ta kina

Stvarno, izgleda fizicki spreman, odbijaju se od njega kao baloni.
Mislim da ako ostane ovdje da ce to biti samo do kraja polusezone( dok ne dobije dobru ponudu).
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
- Probisvjet
- Kontakt:
Ostavite se ba Podgrmeča (Njih ionako moze pobijediti bez vas). Jesu li to oni vama bili žiranti ako ne vratite dug? Kakvi ste to vi ljudi koji nemaju karakter da vrate dug?am333 je napisao/la:Vi iz Tuzle majke mi moje niste više normalni. Potpisnik ovog dokumenta koji je isplivao 2012. godine je umro ima barem 5-6 godina. Na kraju krajeva , dobra Vam taktika ,štelite utakmice drugih ekipa i kao činite uslugu, ali svoje utakmice nikad ne puštate. Eto poguraćemo da vam Podgrmeč pusti kod kuće i onda smo egal, je li pošteno?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- anonymous001
- Kontakt:
pa vas Podgrmec moze pobjediti sigurno u to ces se i uvjeriti jedino ako neko od nasih ljudi ne urigira da vam puste ali sumnjam ja u to ... Tigru se je pokazalo par dana prije utakmice da nije Jedinstvo njegovo privatno vlasnistvo zato jarane ovaj "dug" kako ga vi nazivate morate vidjeti sa Tigrom a ne ovim ljudima koji su u Jedinstvu!Probisvjet je napisao/la:Ostavite se ba Podgrmeča (Njih ionako moze pobijediti bez vas). Jesu li to oni vama bili žiranti ako ne vratite dug? Kakvi ste to vi ljudi koji nemaju karakter da vrate dug?am333 je napisao/la:Vi iz Tuzle majke mi moje niste više normalni. Potpisnik ovog dokumenta koji je isplivao 2012. godine je umro ima barem 5-6 godina. Na kraju krajeva , dobra Vam taktika ,štelite utakmice drugih ekipa i kao činite uslugu, ali svoje utakmice nikad ne puštate. Eto poguraćemo da vam Podgrmeč pusti kod kuće i onda smo egal, je li pošteno?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Molim vas sve na prestanak priče o namještanjima i onome što je bilo prije. Hvala.
moderator
moderator
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.