XBMC

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

barca_87
Kontakt:

Re: XBMC

Post Postao/la barca_87 » 25 maj 2013, 22:47

meni nista ne zeza, bio skoro nesh 1 channel al rijesio onako kako postavi adebayor i to je to.ovo ostalo je normala
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 26 maj 2013, 13:40

barca_87 je napisao/la:meni nista ne zeza, bio skoro nesh 1 channel al rijesio onako kako postavi adebayor i to je to.ovo ostalo je normala
+1

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 04 sep 2013, 17:24

Ima ona serija "Third Watch" iliti "Heroji iz strasti" na RTL-u što gledam uvijek popodne od 15:00 do 17:00,budu dvije epizode.
Zbog obveza neću moći gledati cijeli sljedeći tjedan i sutra,a ne bih volio da propustim i tako.
Svakako prikazuju zadnju,6. epizodu,i upravo je završila 8/22 epizoda za ovu sezonu.
Čuo sam da je ovaj program neka super stvar za serije i filmove,pa ako bi me netko mogao uputiti bili bilo moguće da gledam preko toga, a ako je usto i moguće da budu titlovi na našem jeziku,pošto su na tv-u uredno titlovani.
Hvala.
Keep walking.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 sep 2013, 13:29

hajmo ljudi da ozivim ovu temu ,vidim puno svijeta odustalo od xbmc gledate na filmoviziji filmove :shock: ma bjazi ba djes na tom cudu gledat a nezz zbog cega se ne gleda na xbmc a sve radi ko singerica
hd i full hd filmovi 720p 1080p,3d filmovi ,serije u hd-u ,ma sveee radi ko podmazano.
onda tv kanali , sportski kanali ....

https://mega.co.nz/#!M1EURAga!PA4X8hpQv ... e411f7dnUo" onclick="window.open(this.href);return false;

skinite ovaj patch i poslije toga imate svee ,nema sta nema ,ma ne mozes stic procackat sve koliko ima novih usera, programa za filmove ,serije, kanale .
kad skinete ovaj file imaju tu instrukcije kako se install

[youtube][/youtube]
ovako treba izgledati kad install dodatak ovaj

[youtube][/youtube]
evo koga ovo mozda bude zezalo eto

evo koja slika cega sve ima
slikaslikaslikaslikaslikaslikaslika

ljudi ne mucite se sa tim sranjima na netu XBMC zakon !!!
(neko bi reko primam platu od njih koliko ih reklamiram :lol: )
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 26 sep 2013, 15:21

koristim ga otkad sam saznao za njeg, nema nikakvih problema i ništa ne šteka. Samo nema više dokumentarnih kanala. Bilo je super dok su bili NG, Discovery, History... Sad ga koristim samo za filmove. Moram probat ovaj Addon što si postavio.
Pustiću sunce da topi ljubav!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 sep 2013, 15:37

hoshafka je napisao/la:koristim ga otkad sam saznao za njeg, nema nikakvih problema i ništa ne šteka. Samo nema više dokumentarnih kanala. Bilo je super dok su bili NG, Discovery, History... Sad ga koristim samo za filmove. Moram probat ovaj Addon što si postavio.
prekopiraj svoj user file za svaki slucaj kako i pise u uputstvima ako slucajno sta ti se zafrka da mozes stari vratit meni nije nista se zafrkalo,a vidices kad install nema cega nema ,ovako samo channell 1 ,navi x i icefilms radili a poslije instalacije imaces kamatu izvora,addona .bice punoo i tv kanala,mozda bas ima ng ,history ,pola ja to nisam procacko :D

MES QUE UN CLUB !!!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 26 sep 2013, 17:05

Imao sam instaliran ovaj XBMC i napocetku mi se cinio nevjerovatnim,ali kako je vrijeme odmicalo poceli su neki bagovi i ostale pizdarije.
Najvise od svega me zivciralo jest kad pustim neki film i on odjednom,sam od sebe krene od pocetka iako sam ja vec negdje na pola filma.
Pa onda nekad mu naleti da stvari koje znam da imaju odjedno nestanu.Npr. epizoda neke serije koju sam gledao noc prije i nisam dovrsio,vec iduceg dana misteriozno iscezne.
I sve mi je to dopizdilo pa sam ga deinstalirao,i oslonuo se na provjerenu stvar.
UTorrent.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 sep 2013, 19:10

Dzoni je napisao/la:Imao sam instaliran ovaj XBMC i napocetku mi se cinio nevjerovatnim,ali kako je vrijeme odmicalo poceli su neki bagovi i ostale pizdarije.
Najvise od svega me zivciralo jest kad pustim neki film i on odjednom,sam od sebe krene od pocetka iako sam ja vec negdje na pola filma.
Pa onda nekad mu naleti da stvari koje znam da imaju odjedno nestanu.Npr. epizoda neke serije koju sam gledao noc prije i nisam dovrsio,vec iduceg dana misteriozno iscezne.
I sve mi je to dopizdilo pa sam ga deinstalirao,i oslonuo se na provjerenu stvar.
UTorrent.
nezz ja nisam imo problema sa tim,nekad mi se znalo desit sam stane film izadje iz njega al to mozda 4-5 puta u ovih nekoliko godina

install ga opet ,ovaj ko patch je top , jbg filmova bruka ima ,
nije samo icefilms 1 chanell i navi x
;)

MES QUE UN CLUB !!!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 26 sep 2013, 20:36

@Barca 87 de malo procackaj po tim addonsima pa mi javi jel ima tv kanala ikakvih?
Zbog njih bi instalirao ponovo.
Dok sam imao xbmc bio sam nasao sve ove edukativne kanale (nat geo,discovery,history itd) sa prijevodima.
Al onda su i oni nestali nakon nekog vremena.

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 26 sep 2013, 20:49

Dzoni je napisao/la:@Barca 87 de malo procackaj po tim addonsima pa mi javi jel ima tv kanala ikakvih?
Dok sam imao xbmc bio sam nasao sve ove edukativne kanale (nat geo,discovery,history itd) sa prijevodima.
i ja tražim te kanale, ali teško da mogu išta naći, sad je nekako pretrpano sve pa se teško snaći, ako šta nađem napisat ću ovdje
Pustiću sunce da topi ljubav!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 sep 2013, 20:54

Ako nadjete SK javite pa da opet instaliram
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 26 sep 2013, 21:12

Jako je se teško dokopat lista koje imaju dokumentarne kanale s prijevodom ili pak SK.
Ja se "bavim" s tim listama nekih 6 mjeseci, i tek sam neki dan naletio na takvu listu.

Ako je netko javno objavi, ona neće trajati više od 2 dana, jer se razmnoži po internetu u roku keks.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 sep 2013, 21:22

Dzoni je napisao/la:@Barca 87 de malo procackaj po tim addonsima pa mi javi jel ima tv kanala ikakvih?
sad sam malo procacko onako ,ima animal planet hd ,nema prevoda ,
ima metar nekih kanala,
a to tebe bas interesuju ti kanali nat geo discovery
ako te interesuju ima dokumentaraca kamaru na ovom jednom addonu ,poredani prema temama kojim se bave

http://www.dodaj.rs/?8/2N/1iFBrJTA/screenshot000.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/?3d/eO/2I5ReEe3/screenshot001.png" onclick="window.open(this.href);return false;

od sportskih ima skysport 1234,jsc od 1 do 10,bt sports,eurosport 1 i 2 hd ,i eurosport 1 i 2 british sd

onda ima paket uk tv a preko filmon-a
ev nekih kanala
slikaslika
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 26 sep 2013, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.

MES QUE UN CLUB !!!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 26 sep 2013, 21:27

Ok hvala.
Ma ne moraju ni bit na nasem,nek budu na engleskom ja zadovoljan.

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 26 sep 2013, 21:34

Adebayor je napisao/la:Jako je se teško dokopat lista koje imaju dokumentarne kanale s prijevodom ili pak SK.
Ja se "bavim" s tim listama nekih 6 mjeseci, i tek sam neki dan naletio na takvu listu.

Ako je netko javno objavi, ona neće trajati više od 2 dana, jer se razmnoži po internetu u roku keks.
da se nadovežem na ovaj post

slika

slika

slika

Ako tko želi mogu mu poslati listu s nekim ex yu kanalima, nažalost od ovih ekskluzivnih (sk, nat geo i sl.) ne mogu poslati, jer je i meni u interesu da što duže traje...

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 sep 2013, 21:38

Dzoni je napisao/la:Ok hvala.
Ma ne moraju ni bit na nasem,nek budu na engleskom ja zadovoljan.
cackam ja jos javim ti ak naletim na nat geo i tako te kanale ;),
vjeruj cacko sam koliko hoces puta a ev i sad nalazim neke stvari i sam ne znam da imaju :D

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 sep 2013, 22:19

hoshafka je napisao/la:
i ja tražim te kanale, ali teško da mogu išta naći, sad je nekako pretrpano sve pa se teško snaći, ako šta nađem napisat ću ovdje
http://www.dodaj.rs/?1s/cY/2yDkv6l1/xbm ... -09-53.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
jesil uspio ovo nac :D ,ovdje svega ima bas,kanala nekih metar u ovom live streams

MES QUE UN CLUB !!!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 27 sep 2013, 03:13

barca_87 je napisao/la: prekopiraj svoj user file za svaki slucaj kako i pise u uputstvima ako slucajno sta ti se zafrka da mozes stari vratit meni nije nista se zafrkalo,a vidices kad install nema cega nema ,ovako samo channell 1 ,navi x i icefilms radili a poslije instalacije imaces kamatu izvora,addona .bice punoo i tv kanala,mozda bas ima ng ,history ,pola ja to nisam procacko :D
Kako se to prekopira, ja tek stavio da se skida taj tvoj patch

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 sep 2013, 09:47

delija je napisao/la:
barca_87 je napisao/la: prekopiraj svoj user file za svaki slucaj kako i pise u uputstvima ako slucajno sta ti se zafrka da mozes stari vratit meni nije nista se zafrkalo,a vidices kad install nema cega nema ,ovako samo channell 1 ,navi x i icefilms radili a poslije instalacije imaces kamatu izvora,addona .bice punoo i tv kanala,mozda bas ima ng ,history ,pola ja to nisam procacko :D
Kako se to prekopira, ja tek stavio da se skida taj tvoj patch
pa nadjes prvo xbmc hidden file ,on ti je na c ,users-ime tvog kompa-app data-roaming
znas kako da stavis da se vide sakriveni folderi ak nezz ima video eto gore.
e u taj sakriveni xbmc prekopiras ssve sto se nalazi u xbmc koji skines ,znaci user data addons.. i to bi trebalo biti to :)

MES QUE UN CLUB !!!

supersonic83
Kontakt:

Post Postao/la supersonic83 » 27 sep 2013, 12:43

EPG za XBMC Live tv:
http://epg.serbianforum.org/epg.xml" onclick="window.open(this.href);return false;
Upisati u sistem/setings/addons/enabled addons/PVR IPTV Simple Client/configure/EPG settings/xml tv url.
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Adi33 i 12 gostiju.