Nihad Đedović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan

Metanor
Kontakt:

Re: Nihad Đedović

Post Postao/la Metanor » 19 sep 2013, 16:17

Mislim da je za Zack Wrighta Avdic spominjao u kontekstu Oklahome,posto ga Oklahoma stvarno jeste htjela,i bio je sa njima par sedmica..

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 sep 2013, 16:23

Metanor je napisao/la:Mislim da je za Zack Wrighta Avdic spominjao u kontekstu Oklahome,posto ga Oklahoma stvarno jeste htjela,i bio je sa njima par sedmica..
Pominjao je i za Djedovica,jer ga Sam Presti,GM OKC-a prati vec nekoliko godina! ;)

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 19 sep 2013, 16:25

NEZALAGANJE je napisao/la:
Metanor je napisao/la:Mislim da je za Zack Wrighta Avdic spominjao u kontekstu Oklahome,posto ga Oklahoma stvarno jeste htjela,i bio je sa njima par sedmica..
Pominjao je i za Djedovica,jer ga Sam Presti,GM OKC-a prati vec nekoliko godina! ;)
Au,kako bi me to obradovalo ako je tacno,idem iskopati nesto o tome..Iskreno,nisam nista cuo za to,ako je tacno,imas virtualnu pivu od mene :D

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 sep 2013, 16:56

Metanor je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
Au,kako bi me to obradovalo ako je tacno,idem iskopati nesto o tome..Iskreno,nisam nista cuo za to,ako je tacno,imas virtualnu pivu od mene :D
Presti ti je Popova skola,tako da te ne treba cuditi taj odnos prema evropskim igracima. ;) RC Buford je dolazio nekoliko puta u Sarajevo i gledao Bosnu,a samo jednom se to kod nas pisalo...itd itd...

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 26 sep 2013, 10:19

Evo Savović potpisao za Bayern, možda ga Nihad sad pridobije da igra za nas.

http://www.****.de/de/basketball/bask ... 82632.html" onclick="window.open(this.href);return false;

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 sep 2013, 11:24

Bayern@heart je napisao/la:Evo Savović potpisao za Bayern, možda ga Nihad sad pridobije da igra za nas.

http://www.****.de/de/basketball/bask ... 82632.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tesko ili prakticno nemoguce, treba prekinuti vise tu pricu oko Savovica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 26 sep 2013, 13:44

Bilo kako bilo nakon odlaska Ede Bavčića mi praktično i nemamo igrača osim Teletovića koji može igrati na poziciji krilnog centra.A sad hoće li Savović igrati ili ne vidjećemo.U svakom slučaju dobro bi došao u rotaciji.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 sep 2013, 13:54

merdanovic je napisao/la:Bilo kako bilo nakon odlaska Ede Bavčića mi praktično i nemamo igrača osim Teletovića koji može igrati na poziciji krilnog centra.A sad hoće li Savović igrati ili ne vidjećemo.U svakom slučaju dobro bi došao u rotaciji.
Dobro bi dosao i budala zna, ali covjek nece, odbio je i sta treba opet i opet ga moliti da to igra?

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 26 sep 2013, 14:45

bhsport je napisao/la:
merdanovic je napisao/la:Bilo kako bilo nakon odlaska Ede Bavčića mi praktično i nemamo igrača osim Teletovića koji može igrati na poziciji krilnog centra.A sad hoće li Savović igrati ili ne vidjećemo.U svakom slučaju dobro bi došao u rotaciji.
Dobro bi dosao i budala zna, ali covjek nece, odbio je i sta treba opet i opet ga moliti da to igra?
Pa nećeš ga moliti.Pošalješ mu poziv,ako prihvati,prihvati.Ako ne,ko mu je kriv.
Ali imat ćemo mi problem oko selektora.Realno Aco zaslužuje da dobije još koji mandat jer je radio i kako je on došao na kormilio reprezentacije su napredovale i u mlađim kategorijama.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 sep 2013, 14:51

merdanovic je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Pa nećeš ga moliti.Pošalješ mu poziv,ako prihvati,prihvati.Ako ne,ko mu je kriv.
Ali imat ćemo mi problem oko selektora.Realno Aco zaslužuje da dobije još koji mandat jer je radio i kako je on došao na kormilio reprezentacije su napredovale i u mlađim kategorijama.
Dobro koliko poziva slati liku koji nece da igra za BH repku? 5, 10, 20 ili 50?

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 26 sep 2013, 16:05

Dobro koliko poziva slati liku koji nece da igra za BH repku? 5, 10, 20 ili 50?
Koliko znam sad je odbio igrati na EP u Sloveniji,a realno nije ni zaslužio da igra jer nije igrao kvalifikacije.
Moraš da shvatiš da nemamo krilnog centra koji će da mjenja Mirzu.Bavčić se je oprostio od dresa.Ako nema ni Savovića što je također realna opcija,ko će nam igrati na poziciji 4 još uz Mirzu?
Uz to slična je situacija bila i sa Antom Mašićem,pa je bio jedan od najboljih u kvalifikacijama.(Pod injekcijama je igrao)
Naravno postoje i rotacije u igri gdje bi možda Kikanović ili neki drugi centar mogli da odigraju par minuta na poziciji 4.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 sep 2013, 16:17

Neka nemamo, takav nam ne treba. Tu si kada je najteže ili ne moraš nikad ni zaigrati.

I dalje čekam sliku Nihada na oficijelnoj stranici Bayerna. Tek su izašli dresovi za novu sezonu :)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 sep 2013, 19:32

merdanovic je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
I medju javnosti se stvorila prica da Aco zasluzuje ostati na klupi. Ne znam kako smo dosli do toga. Harun bi bio najsretniji kad bi Aco ostao. Ovdje nije upitna zelja ili jedne ili druge strane, ovdje su upitne finansije. Ne samo finansije Aci, nego finansije cijelom Stafu reprezentacije i jos bitnije kvalitetu priprema. Mislim da nikada necemo imati bolje pripreme i uslove..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 26 sep 2013, 19:59

Pa sta cemo odsad? Imati pripreme na razini reprezentacije Konga?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 sep 2013, 20:05

Kako pričate o tim pripremama reklo bi se da smo čisti bijednici. Teretana, hrana, dvorana, hotel? Ovo me podsjeća na Jamajku i bob tim :roll:

Jesu li problem pripremne utakmice? Žalio se Aco da smo imali prejake timove blizu prvenstva, zato smo i izgubili prva dva meča, odnosno zato smo izgledali užasno na terenu.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 sep 2013, 21:01

Amar Dzeko je napisao/la:Pa sta cemo odsad? Imati pripreme na razini reprezentacije Konga?
Koliko je drzava dala novca i Kongo bi bio misaona imenica.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 sep 2013, 21:39

S večerašnje utakmice
slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 sep 2013, 01:52

Nihad je naš D'Artagnon 8-)

Postigao je četrnaest poena ako se ne varam protiv Barcelone (najviše u svom timu).

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 okt 2013, 16:51

http://www.feed2all.eu/watch/211854/1/w ... ayern.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Drugo poluvrijeme, Nihad najbolji u Bayernu, za 15 min ima 11 koseva i 1 asistenciju :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 okt 2013, 14:56

http://www.beko-bbl.de/hot/news/weekly-news/40870

Inače Nihad je na prosjeku od 15.5 poena, 3 asistencije, 2.5 ukradene lopte te 1.5 skokova po meču 8-)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.