SiamoNoi je napisao/la:

ako dje vidite kakav dim na curvi-tamo sam!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
SiamoNoi je napisao/la:
RutinskiHuska je napisao/la:Ne vidim nacina kako bi mogli veceras ispustiti bodove protiv navikanih Viola, od golmana do napada smo za klasu kvalitetnija ekipa i sve osim nase pobjede je veliko iznenadjenje...
Samo da Ambrosini igra i sreci nigdje kraja
A opet je asistenciju ubiježio.I par odličnih lopti u prostor koje ostali nisu iskoristili.Par vrlo dobrih driblinga.Par oduzetih lopti.Daleko je to od prelošeg bilo,ne treba pretjerivat.Opcenito moze vise dat,ali da prelose igra...ne igra.ArthurBishop je napisao/la:Htio bih samo Guaru spomenut', koji je opravdano dobio zvižduke. Previše izgubljenih lopti, nezainteresovanost su razlog zvižducima. Čovječe, bio je preloš i u onoj fenomenalnoj partiji protiv Sasula, iako ja nisam mogao da shvatim da je to moguće, a kamoli da ne bude loš protiv ljubičice.
A-HA !adointer je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:![]()
ako dje vidite kakav dim na curvi-tamo sam!![]()
Je l' pričaš o večerašnjoj tekmi ili protiv Sasula?SiamoNoi je napisao/la:A opet je asistenciju ubiježio.I par odličnih lopti u prostor koje ostali nisu iskoristili.Par vrlo dobrih driblinga.Par oduzetih lopti.Daleko je to od prelošeg bilo,ne treba pretjerivat.Opcenito moze vise dat,ali da prelose igra...ne igra.ArthurBishop je napisao/la:Htio bih samo Guaru spomenut', koji je opravdano dobio zvižduke. Previše izgubljenih lopti, nezainteresovanost su razlog zvižducima. Čovječe, bio je preloš i u onoj fenomenalnoj partiji protiv Sasula, iako ja nisam mogao da shvatim da je to moguće, a kamoli da ne bude loš protiv ljubičice.
Što se tiče Mazzarija...mislim da malo kasni s izmjenama,ne sviđa mi se to.
Ma jok,nego idem da rijesim tu situaciju oci u oci,,jedan na jedan,,ja i Curva!ostali nemaju pravo da se mijesaju,,Puma je napisao/la: A-HA !
Znaci ti si jedan od ovih placenika sto zvizde i vrijedjaju svoje igrace !Ti momak, sram te bilo.
hajd ba nece vise igrat u TrstuTritolone je napisao/la:Sad kad nam zatvore stadion zbog Ade do nove godine
je kad ga je Mazzarri vratio nazad kad je usao Icardiendem_ je napisao/la:Trenutno je bolje da on igra blize golu tj poluspica jer igra u fenomenalnoj formi, zato ne bi valjalo da se previse trosi na defanzivne zadatke jer je igrac koji prema naprijed skoro uvijek pravi razliku. POstigli smo prvi gol veceras iz kornera kojeg je on izobrio, a drugi gol je asistiro
Sassuolo.ArthurBishop je napisao/la:Je l' pričaš o večerašnjoj tekmi ili protiv Sasula?SiamoNoi je napisao/la:A opet je asistenciju ubiježio.I par odličnih lopti u prostor koje ostali nisu iskoristili.Par vrlo dobrih driblinga.Par oduzetih lopti.Daleko je to od prelošeg bilo,ne treba pretjerivat.Opcenito moze vise dat,ali da prelose igra...ne igra.ArthurBishop je napisao/la:Htio bih samo Guaru spomenut', koji je opravdano dobio zvižduke. Previše izgubljenih lopti, nezainteresovanost su razlog zvižducima. Čovječe, bio je preloš i u onoj fenomenalnoj partiji protiv Sasula, iako ja nisam mogao da shvatim da je to moguće, a kamoli da ne bude loš protiv ljubičice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.