gojzerica je napisao/la:Jel istina da Elche ima pravo otkupa Boakyea za 2 miliona?
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
- Trezeguet17
- Kontakt:
mislim da je on tamo na klasičnoj pozajmici i to je togojzerica je napisao/la:gojzerica je napisao/la:Jel istina da Elche ima pravo otkupa Boakyea za 2 miliona?

36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Ne.gojzerica je napisao/la:gojzerica je napisao/la:Jel istina da Elche ima pravo otkupa Boakyea za 2 miliona?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
-
- Kontakt:
Čitam na Parminoj fejs stranici:

Ugledni italijanski mediji prenose kako bi u januaru moglo doći do pretumbavanja u našem timu.
Tako bi se na Tardini vratio Sebastian Giovinco, dok bi Antonio Cassano produžio u Sampdoriju!

- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Sta bude sa tuzbom Juventusa protiv talijanskog nogometnog saveza i Morattija za ilegalno prisluskivanje?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Samo da kažem da je Pogba naš najbolji igrač na otvaranju sezone uz Teveza. Jes' da je nekad previše nonšalantan i djeluje ''nezainteresovano'', ali je pravi fenomen i u svakoj utakmici je bio ponajbolji. Sve zna sa loptom, prejak je fizički i može igrati gotovo bilo koju poziciju, što je pokazao protiv Chieva.
Istinski dragulj, samo ga treba nastaviti brusiti.
I odigrajte ligu vas dvojica.
Istinski dragulj, samo ga treba nastaviti brusiti.
I odigrajte ligu vas dvojica.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Pirlo, izgleda, na klupi,, covjeku treba odmor, a i forma je ocajna.
Ocekivani sastav za Nedelju, reklo bi se bez iznenađenja, s time da Marcha igra, dok Pirlo pauzira

Ocekivani sastav za Nedelju, reklo bi se bez iznenađenja, s time da Marcha igra, dok Pirlo pauzira

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- Trequartista
- Kontakt:
Pa i treba Pirla malo na klupu, ne može on više pratiti ovaj ritam, a nekako sam mišljenja da bi bolje igrali sa Pogbom na njegovoj poziciji.
Llorente bi mogao startati treći put u nizu, Conte očigledno čuva Vučinića za Ligu šampiona.
Llorente bi mogao startati treći put u nizu, Conte očigledno čuva Vučinića za Ligu šampiona.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ija sam za da se Pirlo odmori , mozda mu i fali malo odmaranje da pocne briljiraTI
..
Bit ce derbi sve osim lagahan , 3 boda su veoma bitna...

Bit ce derbi sve osim lagahan , 3 boda su veoma bitna...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Šta ima trolovi
Nije loše stanje, kako je moglo biti u zadnje 3 utakmice, sreća izvadili smo se dva puta, ali odbrana se mora popraviti, ni ne liče na odbranu u prošle dvije sezone, mnogo nesigurnosti i gluposti, ali i individualni grešaka (Buffon, Chiellini, Ogbonna, Pirlo).
Sad slijede pravi ispit, minimum 4 boda iz ove dvije utakmice u ligi, a Galata se mora dobiti ukoliko želimo dalje u LP. Poslije reprezentativne pauze i ove dvije utakmice u kojima je sve moguće, slijedi nekoliko na papiru lakši utakmica.
29/09/13 Torino-Juventus
02/10/13 Juventus-Galatasaray
06/10/13 Juventus-Milan
Nakon reprezentativne pauze:
20/10/13 Fiorentina-Juventus
23/10/13 Real Madrid-Juventus

Nije loše stanje, kako je moglo biti u zadnje 3 utakmice, sreća izvadili smo se dva puta, ali odbrana se mora popraviti, ni ne liče na odbranu u prošle dvije sezone, mnogo nesigurnosti i gluposti, ali i individualni grešaka (Buffon, Chiellini, Ogbonna, Pirlo).
Sad slijede pravi ispit, minimum 4 boda iz ove dvije utakmice u ligi, a Galata se mora dobiti ukoliko želimo dalje u LP. Poslije reprezentativne pauze i ove dvije utakmice u kojima je sve moguće, slijedi nekoliko na papiru lakši utakmica.
29/09/13 Torino-Juventus
02/10/13 Juventus-Galatasaray
06/10/13 Juventus-Milan
Nakon reprezentativne pauze:
20/10/13 Fiorentina-Juventus
23/10/13 Real Madrid-Juventus
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Dobar je Torino al' će najebat 
Kako bih volio vidjeti drugačiju formaciju, drugačiji pristup, malo više kreativnosti u napadu, više drskosti i volje..sve je to nekako u ovih poslednjih par utakmica isparilo
Bilo bi super kad bi Conte bar jednom u životu pokušao sa 4-3-3 ili 4-2-3-1
Bufon
Lich-Boni-Kielo-Ogbona
Vidal-Asa
Gio-Pogba-Tevez
Llorente odnosno Žorente

Kako bih volio vidjeti drugačiju formaciju, drugačiji pristup, malo više kreativnosti u napadu, više drskosti i volje..sve je to nekako u ovih poslednjih par utakmica isparilo

Bilo bi super kad bi Conte bar jednom u životu pokušao sa 4-3-3 ili 4-2-3-1
Bufon
Lich-Boni-Kielo-Ogbona
Vidal-Asa
Gio-Pogba-Tevez
Llorente odnosno Žorente

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀

Inače, dobro nam ide zadnjih godina u derbijima, ali bi ovaj mogao biti jedan od težih, Torino igra fino na početku sezone.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sigurno je da ce biti crveni karton i jos sigurnije je ko ce ga dobiti.... Glik...
I uopste mi se ne svidja sto ce kombinirati Teveza i midgeta, jer Giovinco nije u stanju da pravi prostor Carlitosu kakav mu mogu praviti ili Mirko ili Llorente.... Uglavnom nikako ne valja dva mala igraca u napadu...
I uopste mi se ne svidja sto ce kombinirati Teveza i midgeta, jer Giovinco nije u stanju da pravi prostor Carlitosu kakav mu mogu praviti ili Mirko ili Llorente.... Uglavnom nikako ne valja dva mala igraca u napadu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ma dva znalca su uvijek više nego dobro dočekana u igri, ako mene pitaš.
Naravno, ovisno od stila kako ćemo igrati, moramo igrati okomitije, a sa njima je to moguće, samo se nadam da nećemo praviti budalaštine kao protiv Kopenhagena gdje uvedemo Gia i igramo duge lopte.
Naravno, ovisno od stila kako ćemo igrati, moramo igrati okomitije, a sa njima je to moguće, samo se nadam da nećemo praviti budalaštine kao protiv Kopenhagena gdje uvedemo Gia i igramo duge lopte.
#MaxOUT
#MaxOUT
Dva mala igraca znaci da smo tehnicki jaci u napadu, al' posto ce ovi igrati bunker sigurno, treba i neko ko ce se gurati sa onim grmaljima u odbrani Torina.... A Tevez to ne moze, a o Sebi da i ne govorim... ne bi imao nista protiv da igra Seba, al' da je neko sa njim ko je snazan i da mu pravi prostor jer je on u takvim situacijama najjaci...
I napokon da nam sudi najbolji ital. sudija za kojeg ne pamtim kad je neki kiks napravio, za pomocnike ne znam...
I napokon da nam sudi najbolji ital. sudija za kojeg ne pamtim kad je neki kiks napravio, za pomocnike ne znam...
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 28 sep 2013, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
joj seba prva, ocekivao sam ga protiv chieva pa me ovo I ne iznenadjuje, ali ne svidja mi se da igra sa tevezom... njega bi koristio samo kad ganjamo rez pa ti treba vise napadace
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
- Kontakt:
Buffon: Ode li Pirlo moglo bi početi raspadanje u Juventusu
U posljednje se vrijeme dosta piše o statusu Andree Pirla, sjajnog talijanskog nogometaša, u Juventusu. Premda se činilo kako će uskoro veznjak produžiti ugovor, doprle su do javnosti i drugačije informacije.
Naime, mnogi otočki mediji su počeli pisati kako će tokom januara Pirlo biti na sigurnom putu prema engleskoj Premierligi, a potom je informacija dopunjena kako je Pirlo najbliže dolasku u Manchester United.
O tome, sve negativno, misli Gianluigi Buffon, 35-godišnji golman Juventusa i ikona kluba.
"Ode li Pirlo možemo napraviti sljedeće. Dio po dio srušiti stadion, a svi mi prestati igrati nogomet. Da, stvarno mislim da bi moglo nastupiti raspadanje Juventusa ode li Pirlo", rekao je Buffon i dodao:
"Njegov odlazak nikada ne bi smio biti opcija."

Ma sumnjam da je tako Gigi rekao...Kad tad ce Pirlo otici, onda po toj logici nista vise od Juventusa nece biti. Jeste veliki igrac, bitan faktor, al' vise ne pridonosi kao prije dvije godine, cak stavise cesto bude najslabija karika jer slabo trci i previse lopti gubi. Neka njega do mirovine sto se mene tice, al' da ce se Juve " raspasti" njegovim izostavljanjem ili prodajom, stvarno je pretjerivanje...gojzerica je napisao/la:Buffon: Ode li Pirlo moglo bi početi raspadanje u Juventusu
U posljednje se vrijeme dosta piše o statusu Andree Pirla, sjajnog talijanskog nogometaša, u Juventusu. Premda se činilo kako će uskoro veznjak produžiti ugovor, doprle su do javnosti i drugačije informacije.
Naime, mnogi otočki mediji su počeli pisati kako će tokom januara Pirlo biti na sigurnom putu prema engleskoj Premierligi, a potom je informacija dopunjena kako je Pirlo najbliže dolasku u Manchester United.
O tome, sve negativno, misli Gianluigi Buffon, 35-godišnji golman Juventusa i ikona kluba.
"Ode li Pirlo možemo napraviti sljedeće. Dio po dio srušiti stadion, a svi mi prestati igrati nogomet. Da, stvarno mislim da bi moglo nastupiti raspadanje Juventusa ode li Pirlo", rekao je Buffon i dodao:
"Njegov odlazak nikada ne bi smio biti opcija."
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Nije to rekao.
Ali i da jeste bila bi smiješna konstatacija jer mi bez Pirla igramo već od početka sezone jer čovjek nije odigrao ništa.
Ja sam za to da se sa Pirlom pozdravljamo već po završetku ove sezone jer treba dovesti nekoga mlađeg koji će sve preuzeti (čitaj Verratti).
U suprotnom se bojim da će u talijanskom stilu i dalje on biti gazda i sa 35 godina, a zenit odavno prošao, a znamo da se takvim veličinama ne može pokazati put na klupu te će se pri tome onemogućiti igranje mlađem i boljem.
Već sam o tome pisao i prije, a znam imam istomišljenika po tom pitanju, ne smije nam se desiti da ostanemo na Pirlu i sljedeće godine, tu grešku ćemo skupo platiti.
Ali i da jeste bila bi smiješna konstatacija jer mi bez Pirla igramo već od početka sezone jer čovjek nije odigrao ništa.

Ja sam za to da se sa Pirlom pozdravljamo već po završetku ove sezone jer treba dovesti nekoga mlađeg koji će sve preuzeti (čitaj Verratti).
U suprotnom se bojim da će u talijanskom stilu i dalje on biti gazda i sa 35 godina, a zenit odavno prošao, a znamo da se takvim veličinama ne može pokazati put na klupu te će se pri tome onemogućiti igranje mlađem i boljem.
Već sam o tome pisao i prije, a znam imam istomišljenika po tom pitanju, ne smije nam se desiti da ostanemo na Pirlu i sljedeće godine, tu grešku ćemo skupo platiti.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.