FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
aaaaa kakva utakmica, prezadovoljan, Fiorentina je extra ekipa i ni jedan klub u Italiji ne moze sa sigurnoscu reci da ce ih dobiti. Sto se tice igre Intera zadovoljavajuca, Guarin definitvno najlosiji i covjek nikako da napravi konstantu i trenutno ne moze da drzi sredinu Intera, a pogotovo mu ije trebalo ono mahanje rukama kad je izlazio. Ostali su tu i tamo dobro odigrali. Ja bih ovoga Juana na hladjenje malo poslao, ne zbog penala vec generalno sto se poigrava, dosta nam je njegovih gresaka iz prosle sezone. IDEMO DALJE, FORZA INTER!!!
Pazza Inter Amala
Koliko sam sretan zbog pobjede, toliko sam sjeban zbog svega onoga sta se desilo sa Freddyem, pa mrtvi Alzirac je 919 puta gore odigrao pa zvizduka nije dobio, a Freddy koji je nas najbolji igrac prosle sezone bio, dobija milijardu zvizduka, nevjerovatno...
Pobjeda je najvaznija idemo dalje !
Pobjeda je najvaznija idemo dalje !
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Nemate prevelik kvalitet, ali se bore i grizu. To je Mazzarrijeva zasluga, jedan novi pristup i na kraju sreća prati hrabre.
Odličan start prvenstva, sad je i samopozdanje na nivou. Biće zanimljiva borba za LP.
Odličan start prvenstva, sad je i samopozdanje na nivou. Biće zanimljiva borba za LP.

Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 26 sep 2013, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Siamo opet pogodio rezu
daj reci za nedilju kakav osjecaj imas pa da ispratimo sa kojom kunom 
Teska 3 boda, Mazzari se postavio previse defenzivno, Kovacic je mora igrat od prve minute, ili je barem mora krenit sa 2 napadaca, ovako se Palacio protiv jacih ekipa previse trosi i mora se vratit skroz na centar po loptu. Necemo se zalit, posli 1:0 sam mislia da je gotovo, da nema sanse za preokret, ali pravovremeni ulazak Kovacica je preokrenu stvari na terenu.
Cini mi se da sad ide nesto laksi raspored, moglo bi se uzet lijepa zaliha bodova.

Teska 3 boda, Mazzari se postavio previse defenzivno, Kovacic je mora igrat od prve minute, ili je barem mora krenit sa 2 napadaca, ovako se Palacio protiv jacih ekipa previse trosi i mora se vratit skroz na centar po loptu. Necemo se zalit, posli 1:0 sam mislia da je gotovo, da nema sanse za preokret, ali pravovremeni ulazak Kovacica je preokrenu stvari na terenu.
Cini mi se da sad ide nesto laksi raspored, moglo bi se uzet lijepa zaliha bodova.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- TonnyMontana
- Kontakt:
Pa i zvizdali su mu zbog toga sto od njega svi ocekuju da nosi igru Intera a on to ove sezone nije pokazao prosle je bio jedna od rijetkih svijetli tacaka i razmazio je publiku a onda hladan tus ove sezone ... mozda je ovo pokusaj publike da ga probude i vrate na nivo od prosle sezone
Interista al 100 %
Pozeri na tribinama. Gov.na sve. Dosle frajke na utakmicu da zvizde. Kakvim budalama Bog da da se rode tamo
Ja bih ubio da imam priliku svako kolo na Meazzi bit a oni zvizde i to nakon ovakvog starta sezone.
Bravo Guarin !!!
P.S. Siamo nije normalan sto se tice ovih rezultata

Ja bih ubio da imam priliku svako kolo na Meazzi bit a oni zvizde i to nakon ovakvog starta sezone.
Bravo Guarin !!!
P.S. Siamo nije normalan sto se tice ovih rezultata

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Zadnja izmjena: adointer, dana/u 26 sep 2013, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Jbg ne mogu tako pod pritiskomTritolone je napisao/la:Siamo opet pogodio rezudaj reci za nedilju kakav osjecaj imas pa da ispratimo sa kojom kunom

Brat Dzoni,bravo za ekipu,losa noc,ali igru brisi bodove pisi.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
do kraja da ovakvo stanje na tabeli ostane, ja bi odmah pristao

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Igramo protiv cagliaria pa nam dolazi roma,u goste torinu kuci protiv verone i u gostima atalanta eto to su nam sledece utakmice ligeTritolone je napisao/la:Cini mi se da sad ide nesto laksi raspored, moglo bi se uzet lijepa zaliha bodova.
aa evo rasporeda do kraja godine
Cagliari-Inter
Inter-Roma
Torino-Inter
Inter-Verona
Atalanta-Inter
udinese-Inter
Inter-Livorno
Bologna-Inter
Inter-Sampdoria
Inter-Parma
Napoli-Inter
Inter-Milan
Nisam Handanovića spomenuo...par odličnih intervencija.
http://www.whoscored.com/Matches/758031 ... Fiorentina
Uglavnom im se poklapaju ocjene s mojim razmišljanjima.Alvarez i Cambiasso su ukupno gledajući tu negdje bili (meni ovaj drugi nešto bolji),Taider definitivno najlošiji.Možda je Trst prilika za Kovu od prve minute?!
http://www.whoscored.com/Matches/758031 ... Fiorentina
Uglavnom im se poklapaju ocjene s mojim razmišljanjima.Alvarez i Cambiasso su ukupno gledajući tu negdje bili (meni ovaj drugi nešto bolji),Taider definitivno najlošiji.Možda je Trst prilika za Kovu od prve minute?!
bravo inter, cambi me razuvjerio, kako samo uzima lopte protivniku to je nevjerovatno, zao mi guarina, imao je onaj strasan sut, nekako je nonsalantan kad ima loptu, ponasa se kao da mu niko ne smije uzeti loptu, niti prici, ne trebaju zvizduci zbog dobrog starta sezone, to ce ga ili pokrenuti ili jod vise obeshrabriti, ova utakmica je zivi dokaz sta znaci veliki klub, GRANDE INTER
Mislim da ce protiv Cagliaria bit barem 3 izmjene. Ocekujem Kovu,Icardia i mozda Samuela od pocetka. Mora se malo i odmorit igraca.
Bit ce i protiv Cagliaria tesko mada je velika prednost sto se ne igra dole. Ako se dobije i Cagliari onda se moze pricat o direktnom ucescu u LP iduce sezone
Samo utakmicu po utakmicu i bice to aBd dobro.
-8 cini mi se ona **** vec
Bit ce i protiv Cagliaria tesko mada je velika prednost sto se ne igra dole. Ako se dobije i Cagliari onda se moze pricat o direktnom ucescu u LP iduce sezone

Samo utakmicu po utakmicu i bice to aBd dobro.
-8 cini mi se ona **** vec

Ja mislim da ce odmorit Palacio malo, vidilo se danas da je umoran, covik se lomi cijelu utakmicu i ima ga svugdje, nek Milito ili Icardi uhvate koju minuticu a Palacio uđe ako bude potrebno.
Ricky danas opet asist, igra u zivotnoj formi i polako se pretvara u naseg Hamsika.
Ricky danas opet asist, igra u zivotnoj formi i polako se pretvara u naseg Hamsika.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
nemoj da mi sad odmara,hocu da vidim sve redom 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Guaro govori da je navijacima htio da poruci da navijaju za ekipu a ne da zvizde. Tako care ! Jos se i izvinjava i kaze da nikog nije htio uvrijedit a 100% je u pravu.
Evo i kaze da je svjestan da moze puno vise da da Interu.
Car.
EDIT: Vec do ponedjeljka bi Thohir trebao postat vecinski vlasnik Intera. Da se i ovo vise zavrsi. Izgleda da ce MM i dalje bit predsjednik.
Evo i kaze da je svjestan da moze puno vise da da Interu.
Car.
EDIT: Vec do ponedjeljka bi Thohir trebao postat vecinski vlasnik Intera. Da se i ovo vise zavrsi. Izgleda da ce MM i dalje bit predsjednik.
jest kad ga je neko digao na zid prvo,sto nije sutio ako je znao da je bio slab,,,Rickyju zvizdali trebao je napustit,dat otkaz sam,,za Jonnyja da ne govorim,,a ko je sad on da mu ne zvizde?Cambiasso plakao zbog zvizdanja,,uglavnom nadam se prve tri pozicije do januara pa nek nam Thohir donese kakav poklon 

Evo ga.Novi avatar.Nakon Cambiassa ide pravda za Guarina 
Je*ate led,nisam znao da je već u nedjelju sa Cagliarijem.

Je*ate led,nisam znao da je već u nedjelju sa Cagliarijem.
- ArthurBishop
- Kontakt:
Vrlo loša utakmica. Negledljiva na momente. Inter užasan do Cambijevog gola, užasan. Imam osjećaj da je Mazzari nulu ganjao sa ovom tekmom. Juan mu planove poremetio
Puno bolje igramo sa dvojcem u napadu + Ricky, to je evidentno. Međutim, znam da Mazzari to neće primjenjivati, osim u situacijama poput ove. Ne bih nikog izdvajao, vrlo loša ekipe, tako da pojedinci ne smiju biti izdizani iznad ekipe radi gola ili asista..
Htio bih samo Guaru spomenut', koji je opravdano dobio zvižduke. Previše izgubljenih lopti, nezainteresovanost su razlog zvižducima. Čovječe, bio je preloš i u onoj fenomenalnoj partiji protiv Sasula, iako ja nisam mogao da shvatim da je to moguće, a kamoli da ne bude loš protiv ljubičice.
Oni došli da igraju, bolje su stajali na terenu 2/3 meča, i po meni je bolji tim izgubio.
Uvijek sam smatrao da je bolje imati igru, a ne rezultat, jer će rezultat doći s vremenom. Međutim, drago mi je što je večeras došao rezultat, a da igra nije bila na zavidnom nivou.
Ekipa je bila previše istrošena, to se vidjelo. Mogla su tu biti 2-3 nova imena od početka (Kova, Icardi?!?!), al' na dobro izađe srećom.
Nadam se da će nam mjerilo igre biti večerašnja tekma, a ne ona protiv Sasula, jer u ovakvim tekmama se vidi šta ekipa može. Ne sumnjam u šefa, zna on kako će postaviti ekipu. Ne smije dozvoliti opuštanje i nonšalantan pristup utakmicama, što ja vjerujem da neće se desiti, al' nije zgoreg upozoriti.

Puno bolje igramo sa dvojcem u napadu + Ricky, to je evidentno. Međutim, znam da Mazzari to neće primjenjivati, osim u situacijama poput ove. Ne bih nikog izdvajao, vrlo loša ekipe, tako da pojedinci ne smiju biti izdizani iznad ekipe radi gola ili asista..
Htio bih samo Guaru spomenut', koji je opravdano dobio zvižduke. Previše izgubljenih lopti, nezainteresovanost su razlog zvižducima. Čovječe, bio je preloš i u onoj fenomenalnoj partiji protiv Sasula, iako ja nisam mogao da shvatim da je to moguće, a kamoli da ne bude loš protiv ljubičice.
Oni došli da igraju, bolje su stajali na terenu 2/3 meča, i po meni je bolji tim izgubio.
Uvijek sam smatrao da je bolje imati igru, a ne rezultat, jer će rezultat doći s vremenom. Međutim, drago mi je što je večeras došao rezultat, a da igra nije bila na zavidnom nivou.
Ekipa je bila previše istrošena, to se vidjelo. Mogla su tu biti 2-3 nova imena od početka (Kova, Icardi?!?!), al' na dobro izađe srećom.
Nadam se da će nam mjerilo igre biti večerašnja tekma, a ne ona protiv Sasula, jer u ovakvim tekmama se vidi šta ekipa može. Ne sumnjam u šefa, zna on kako će postaviti ekipu. Ne smije dozvoliti opuštanje i nonšalantan pristup utakmicama, što ja vjerujem da neće se desiti, al' nije zgoreg upozoriti.
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.