FK Radnički Lukavac

sova12
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sova12 » 24 sep 2013, 19:38

čitam ove komentare i kontam , al raja ima bujnu maštu...pa koja prodaja bodova..činjenica je ,surova..radnički će ovako proći sa svim ,,malo,,boljim ekipama...za vidjeti gol , koji će dati napadači radničkog ne mogu pomoći ni 3d naočale..a bez gola nema pobjede...jalovo do daske.

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 26 sep 2013, 00:19

Kakav je ovaj mali Faruk Kuduzović sto je dosao u Slobodu na probu ?
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 26 sep 2013, 01:20

DrzavaTuzla je napisao/la:Kakav je ovaj mali Faruk Kuduzović sto je dosao u Slobodu na probu ?
Odlican. Cim mora proc probu da bi igro u ovakvoj ligi i klubu koji ima takav igracki kadar trenutno.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 26 sep 2013, 01:23

zaboravio sam se zahvaliti ovdje Siouxima za lijepo druzenje u Lukavcu!
vidimo se u drugom dijelu sezone akobogda u Bihacu!
pozdrav!

manijak101
Kontakt:

Post Postao/la manijak101 » 26 sep 2013, 10:56

DrzavaTuzla je napisao/la:Kakav je ovaj mali Faruk Kuduzović sto je dosao u Slobodu na probu ?
Momak je bio u Osijeku , kako sam ja cuo vratio se zbog papira , radnu dozvolu mu nisu uspjeli izganjati.
Nije loš , zna s loptom , vecinu utakmica ulazio s klupe , da je sada u Radnickom , imao bi mjesto u prvih 11 99% .

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 26 sep 2013, 11:26

manijak101 je napisao/la:
Momak je bio u Osijeku , kako sam ja cuo vratio se zbog papira , radnu dozvolu mu nisu uspjeli izganjati.
Nije loš , zna s loptom , vecinu utakmica ulazio s klupe , da je sada u Radnickom , imao bi mjesto u prvih 11 99% .
Oj radna dozvola, pa nije u EPL bio. :D

manijak101
Kontakt:

Post Postao/la manijak101 » 26 sep 2013, 11:38

imperator10 je napisao/la:
Oj radna dozvola, pa nije u EPL bio. :D
Europska unija.

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 26 sep 2013, 16:44

da su u lukavcu normalni , nebi puštali svoju djecu u druge ekipe , po kvalitetu bi sad igrao u prvoj postavi, u Osijeku je odigrao 3 utakmice , sad nema pravo nastupa do proljeća , ...treniraće u slobodi a gdje će igrati proljeće još se ne zna ..a kvalitet je dokazao odlaskom u osijek , a to isto će pokazati i u tuzli..odličan igrač , pred njim je vrijeme. da ima još takvih momaka dobro bi bilo.mladim treba samo pruzit šansu.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 26 sep 2013, 19:49

Njegovi su kopali i rukama i nogama da napusti Radnički.Psovali su sve redom upravi zato što ga ranije nisu pustili da ide. Jednostavno je morao ići iz kluba,jer je tamo negdje bolje.
Al eto opet se vratio u ovu kaljugu od prve lige fbih. U Radničkom bi imao mjesto,njegovo vrijeme je dolazilo tek od ove sezone.

manijak101
Kontakt:

Post Postao/la manijak101 » 26 sep 2013, 21:46

studeni je napisao/la:Njegovi su kopali i rukama i nogama da napusti Radnički.Psovali su sve redom upravi zato što ga ranije nisu pustili da ide. Jednostavno je morao ići iz kluba,jer je tamo negdje bolje.
Al eto opet se vratio u ovu kaljugu od prve lige fbih. U Radničkom bi imao mjesto,njegovo vrijeme je dolazilo tek od ove sezone.
pa momak je jos proslu zimu trebao u osijek ,sa njim sam licno dobar prijatelj a naša uprava mu nije htjela dati papire . kako bi ti postupio u toj situaciji ? jesu trazili i vukli za rukav da dobiju papire , ali nisu dobili, nego su jos ponizavali malog vracanjem u juniore i sl. U Osijeku ga bilo krenulo , dao je 7 golova na 13 utakmica i
Zao mi je samo sto nije ostao tamo , sto nije mogao dobiti radnu dozvolu. A evo sad je u slobodi , i siguran sam da ce se izboriti za mjesto ako ostane u tz.
Nego ima li kakvih prica za subotu , hoce li se donijeti barem bod iz gracanice ?

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 26 sep 2013, 21:49

studeni je napisao/la:Njegovi su kopali i rukama i nogama da napusti Radnički.Psovali su sve redom upravi zato što ga ranije nisu pustili da ide. Jednostavno je morao ići iz kluba,jer je tamo negdje bolje.
pa momak je jos proslu zimu trebao u osijek ,sa njim sam licno dobar prijatelj a naša uprava mu nije htjela dati papire . kako bi ti postupio u toj situaciji ? jesu trazili i vukli za rukav da dobiju papire , ali nisu dobili, nego su jos ponizavali malog vracanjem u juniore i sl. U Osijeku ga bilo krenulo , dao je 7 golova na 13 utakmica i
Zao mi je samo sto nije ostao tamo , sto nije mogao dobiti radnu dozvolu. A evo sad je u slobodi , i siguran sam da ce se izboriti za mjesto ako ostane u tz.
Ma nek je njemu sa srećom, al samo znam da nije bilo šanse da on igra ovdje. Roditelji su zacrtali da on ide,i to je to.

manijak101
Kontakt:

Post Postao/la manijak101 » 26 sep 2013, 21:59

Ma nek je njemu sa srećom, al samo znam da nije bilo šanse da on igra ovdje. Roditelji su zacrtali da on ide,i to je to.[/quote]

a mislis da on nije zelio ici u bolje uslove gdje su bolji treninzi i bolja sansa da te neko vidi ?
Jel bolje igrati HNL ili 1Ligu FBiH?

istina111
Kontakt:

Post Postao/la istina111 » 26 sep 2013, 22:02

momak je bio u juniorima Osijeka...nema nista sa prvom ekipom...gledao si ga u proljece kada su igrali juniori Slobode i Radnickog...bilo je 6:0 za Slobodu...on je onaj sto je udario Slobodinog igraca bez lopte...

manijak101
Kontakt:

Post Postao/la manijak101 » 26 sep 2013, 22:07

istina111 je napisao/la:momak je bio u juniorima Osijeka...nema nista sa prvom ekipom...gledao si ga u proljece kada su igrali juniori Slobode i Radnickog...bilo je 6:0 za Slobodu...on je onaj sto je udario Slobodinog igraca bez lopte...
i to znam , nije udario , nego napucao loptom Tinjica (koji je sad u Radnickom) u pola face . Vratio mu za start nad njim par minuta prije .

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 26 sep 2013, 22:20

manijak101 je napisao/la:Ma nek je njemu sa srećom, al samo znam da nije bilo šanse da on igra ovdje. Roditelji su zacrtali da on ide,i to je to.
a mislis da on nije zelio ici u bolje uslove gdje su bolji treninzi i bolja sansa da te neko vidi ?
Jel bolje igrati HNL ili 1Ligu FBiH?[/quote]
Ma sve je OK,momak ima ambicije i naravno da će da ide. Samo kažem da nije bilo šanse da on ostane ovdje, iako bi se ove godine afirmisao u prvom sastavu.

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 26 sep 2013, 22:32

evo moram i ja kao prijatelj porodice da se javim .Faruk je još u januaru bio na probi , u ekipi juniora Osijeka , koja je osvojila titulu u hrvatskoj , čiji je trener proglašen najboljim trenerom , poslije je išao igrati još utakmicu za juniore (tada je snjim igrao i jahić-igra u Gradini)..papire za prelazak je dobio tek u ljeto. obavio je pripreme , uredno registrovan ,nastupio na nekoliko utakmica za juniore , a onda se iskomplikovalo sa dozvolom , pa se morao vratiti....šta je tu loše , ako neko želi da napreduje , i ima kvalitet za to..svi bi mladi igrači poželjeli jaču ligu , stabilniji klub ...a u lukavcu su gurani drugi momci, njega nije imao ko pogurati , a o tome nebi više komentarisao.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 sep 2013, 22:53

Ajmo Siouxi odite u Gracanicu i pomozite Radnickom da ostane neporazeen ja sam ubjedjen da vi mozete uzeti bar jedan bod tamo, pomozite nama a mi cemo vam se oduziti hladnim premingerom kad dodjete u aprilu u Bihac :)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 sep 2013, 23:20

LloriS je napisao/la:Ajmo Siouxi odite u Gracanicu i pomozite Radnickom da ostane neporazeen ja sam ubjedjen da vi mozete uzeti bar jedan bod tamo, pomozite nama a mi cemo vam se oduziti hladnim premingerom kad dodjete u aprilu u Bihac :)
Moze doci citav Lukavac oni nece uzet boda ! Toliko.... :mrgreen:
www.nkbratstvogracanica.com

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 26 sep 2013, 23:22

SPASIOC je napisao/la:

evo moram i ja kao prijatelj porodice da se javim .Faruk je još u januaru bio na probi , u ekipi juniora Osijeka , koja je osvojila titulu u hrvatskoj , čiji je trener proglašen najboljim trenerom , poslije je išao igrati još utakmicu za juniore (tada je snjim igrao i jahić-igra u Gradini)..papire za prelazak je dobio tek u ljeto. obavio je pripreme , uredno registrovan ,nastupio na nekoliko utakmica za juniore , a onda se iskomplikovalo sa dozvolom , pa se morao vratiti....šta je tu loše , ako neko želi da napreduje , i ima kvalitet za to..svi bi mladi igrači poželjeli jaču ligu , stabilniji klub ...a u lukavcu su gurani drugi momci, njega nije imao ko pogurati , a o tome nebi više komentarisao.
U lijepu je sad sredinu otiso da mu se pogura

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 28 sep 2013, 09:52

Srce na teren!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.