RK Goražde
Re: RK Goražde
Velika kampanja škole MRK Goražde: Jedno dijete, jedna lopta
Škola rukometa MRK Goražde, u saradnji sa svojim prijateljima Bekto Precisom, Preventom i portalom gorazdeonline.ba, pokrenula je veliku kampanju simboličnog naziva „Jedno dijete, Jedna lopta“, kako bi se prikupila sredstva za kupovinu lopti i potrebne sportske opreme za školu rukometa.
Ova kampanja je drugačija od svih ostalih i jedinstvenog je oblika jer će je dječaci ove škole na jedinstven način napraviti samoodrživom tako što će izradom i prodajom promo materijala prikupiti dodatna novčana sredstva i time sebi obezbjediti potrebene lopte i opremu. Kako bi kampanja bila samoodrživa oni će dio sredstava ponovo ulagati u nove promo proizovde MRK Goražde.
Ovim putem pozivamo sve prijatelje kluba, ljude dobre volje, koji žele pomoći nama malim dječacima da izrastemo u nove reprezentativce, da kupe određeni suvenir MRK Goražde i time nam pomognu u daljnjem razvoju.
Hvala Vam!
Škola rukometa MRK Goražde, u saradnji sa svojim prijateljima Bekto Precisom, Preventom i portalom gorazdeonline.ba, pokrenula je veliku kampanju simboličnog naziva „Jedno dijete, Jedna lopta“, kako bi se prikupila sredstva za kupovinu lopti i potrebne sportske opreme za školu rukometa.
Ova kampanja je drugačija od svih ostalih i jedinstvenog je oblika jer će je dječaci ove škole na jedinstven način napraviti samoodrživom tako što će izradom i prodajom promo materijala prikupiti dodatna novčana sredstva i time sebi obezbjediti potrebene lopte i opremu. Kako bi kampanja bila samoodrživa oni će dio sredstava ponovo ulagati u nove promo proizovde MRK Goražde.
Ovim putem pozivamo sve prijatelje kluba, ljude dobre volje, koji žele pomoći nama malim dječacima da izrastemo u nove reprezentativce, da kupe određeni suvenir MRK Goražde i time nam pomognu u daljnjem razvoju.
Hvala Vam!
Goražde juče otišlo na Cetinje igra turnirnir na Cetinju,rezultat čim saznam sinoć su igrali prvu utakmicu.
Goražde pobjedilo Priboj deset razlike po mom skromnom mišljenju imamo bolju ekipu nego prošle sezone.
Sinoć je, u prijateljskoj utakmici, Goražde pobjedilo Bosnu Sa...čisto da vam javimo da ne mislite da spavamo 

U finalu memorijalnog turnira Mirsad Hurić Krivaja očitala lekciju Goraždanima i osvojila turnir.
slazem se sasvim zasluzeno krivaja je dobila rk gorazde bio sam na finalima,vidi se da nestima odbrana svako za sebe igra nadam se da ce u buducnosti biti bolje sve najbolje im zelim
Jedan dobar rezultat ženskog rukometnog kluba Goražde pobjeda od 26 23 nad Crvenom Zvijezdom iz Beograda.
Derventa zasloženo pobjedila jedan razlike.
U R.K. Goražde se izgleda dešavaju neke promjene koje su i kakve neznam ali izgleda da će se nešto desiti u narednom periodu pa sve informacije koje se dese vrlo brzo će te saznati.
-
- Kontakt:
Zanimljiva mišljena sam čuo o najboljim poslijeratnim igračima u MRK Goražde. Zanima me i mišljenje forumaša.
Moj izbor : Igrač - Melić ; Golman - Beširević ; a od domaćih : Hubjer , Kešetović i Terović .
Moj izbor : Igrač - Melić ; Golman - Beširević ; a od domaćih : Hubjer , Kešetović i Terović .
sutra utakmica od velikog znacaja za mrk gorazde vidjecemo kako ce odigrati mnogo toga je propusteno pocev od priprema nista momci nisu radili a fol imali pripreme stari novi trener djana preuzeo vec 15 dana vidjecemo sta je uradio i kako su napredovali
Sloga je ne predvidiva ekipa,,,,igraju odbranu 5 -1 sa Bukvom naprijed,,,takođje igraju čitavu utakmicu brzi centar...na postavljenu odbranu imaju problema,,,Gračanica ih ubila dobrom odbranom,,,,pod pritiskom su izgubili masu lopti i primili dosta golova iz kontri i polukontri,,,devil82 je napisao/la:sutra utakmica od velikog znacaja za mrk gorazde vidjecemo kako ce odigrati mnogo toga je propusteno pocev od priprema nista momci nisu radili a fol imali pripreme stari novi trener djana preuzeo vec 15 dana vidjecemo sta je uradio i kako su napredovali
Ne znam zašto je Tera na toj listi?seljachina je napisao/la:a od domaćih : Hubjer , Kešetović i Terović .
Pored Dada i Zrna, stavio bih i Djanu, kao jednog od najboljih odbrambenih igrača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BeyKopites
- Kontakt:
Momci sinoć borbenošću nadomjestili nedostatak iskustva i kvalitete...odlična pobjeda u pravo vrijeme.
Šta je sa Dedovićem? Mislim da ga nisam vidio sinoć
Šta je sa Dedovićem? Mislim da ga nisam vidio sinoć

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
bila skupština....
-
- Kontakt:
RK Maglaj-RK Goražde 13:12 1.pol
Poraz 24:19
realan rezultat u maglaju moglo je i vise da se izgubi po meni jamak,merkez i dzananovic imaju prolaznu ocijenu.
koliko vidim gorazde je slabo na desnom beku i lijevom krilu imali na klupi jos lijevih krila,ili bekova pomenutih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.