steve-o je napisao/la:loptica je napisao/la:Popularni su ovi i u Zagrebu ima fanova gledo ih sviđa mi se obrana,navijači su im ludilo
drago mi je to cuti. razumljivo je da millwall ima skoro svugdje svojih simpatizera, ipak taj klub ima poseban draz.
@Steve-o da li su mozda navijaci Milwalla bas problem sto ne mogu da napreduju.
Mislim na bolju ligu,kupovanje igraca kvalitetnih ili je jednostavno to klub za dusu tih pobornika tog kluba kao i igraca i uprave.
Znas sta sam mislio pod tim ''problem''
''mlado, ludo, neporavljivo''
Kazem iz razloga sto imaju veliki broj pobornika i stvarno vatrenih navijaca na osnovu ne-uspjeha kluba jer vec dugo igraju u nizem rangu.
U najkracem ''u cemu lezi ta draz''??? :ugeek:
P.S Od engleza sam liverpool gotivio radi navijaca i Gerrarda ali sam ohladio radi neslatkih ovih nasih forumasa

iako ih ima par izuzetaka.
A jos jedan od rijetkih gotivnih Engleskih klubova mi je Notingham Forest prica sama za sebe
O Millwallu sam slusao od neces vijerovati Svabe koji zivi u Brauschweigu ali je potrosio bogastvo iduci na tekme Millwalla.frajer ko od brda odvaljen 150 kila zive vage i dva zuba u glavi

.Sve u navijackim tucama izgubio

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu