Millwall FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Mont0
Kontakt:

Re: Millwall FC

Post Postao/la Mont0 » 21 dec 2009, 15:32

Stone Island je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
edotm87 je napisao/la:usput jedno pitanje, koliko ima fanova millwall-a otprilike na ovom forumu, posto je na onom milwall balkan, jako slabo, zakocio forum... skroz... :D
tesko je reci, al kad bi tipovao rekao bih 3, ja , edhem i onaj s nickom millwallfc ili nesto tako slicno ;) .
Ne bih rekao da sam neki veliki navijač ali i ja ga pratim,ne toliko koliko vi,ali pratim.Gotivni su mi.
+1

Cak sam imao sajt o svome virtuelnom fudbalskom klubu, Mali Millwall :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 21 dec 2009, 16:25

eto nas barem 5 sada ;)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 23 dec 2009, 16:16

nakon sastanka disciplinske komisije engleskog nogometnog saveza, ponajbolji igrac millwalla nadjim abdou moci ce igrati protiv norwicha u subotu jer je ista komisija ponistila crveni karton koji je on dobio prosle subote protiv charltona. al' ipak nema nikakve sankcije protiv sudije jones-a koji je u tom mecu napravio kardinalnu gresku kad je dosudio nepostojeci penal za charlton i iskljucio abdou-a cccc :roll: .

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 23 dec 2009, 16:21

Popularni su ovi i u Zagrebu ima fanova gledo ih sviđa mi se obrana,navijači su im ludilo
Fi hajati.
GO Bosno.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 23 dec 2009, 16:25

loptica je napisao/la:Popularni su ovi i u Zagrebu ima fanova gledo ih sviđa mi se obrana,navijači su im ludilo
drago mi je to cuti. razumljivo je da millwall ima skoro svugdje svojih simpatizera, ipak taj klub ima poseban draz.

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 24 dec 2009, 02:16

slika
evo jedna slikica... :D
BRAVE HEART 1979-2005

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 24 dec 2009, 02:38

svaka cast za sliku :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 dec 2009, 03:02

Draga ekipa uzivam ih gledati bas kao i cijelu Coca-Cola 1.Nadam se da ce uci ovu sezonu u Championship
Malo sam citao starije postove ovih navijaca Barce i Reala,ljudi moji neka volite Barcu i Reala ok je i to ali sam siguran da za njih navijate samo sto su "velike" ekipe.Ja iskreno navijam za CF Valenciu iz vise razloga od svoje 6 godine ali koliko god volim CFV toliko volim i F.C Plymouth Argyle (član Championship-a) tu momčad pratim od 2002 godine i baš su mi jako dragi,a Coca-Cola 1 i Championship su sigurno zanimljiviji za gledati nego Premier liga,u nižim ligama Engleske zadržao je se stari duh navijanja u PL čini mi se da taj duh ima još samo Portsmouth koji ima baš prave navijače.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 dec 2009, 04:35

steve-o je napisao/la:
loptica je napisao/la:Popularni su ovi i u Zagrebu ima fanova gledo ih sviđa mi se obrana,navijači su im ludilo
drago mi je to cuti. razumljivo je da millwall ima skoro svugdje svojih simpatizera, ipak taj klub ima poseban draz.
@Steve-o da li su mozda navijaci Milwalla bas problem sto ne mogu da napreduju.
Mislim na bolju ligu,kupovanje igraca kvalitetnih ili je jednostavno to klub za dusu tih pobornika tog kluba kao i igraca i uprave.
Znas sta sam mislio pod tim ''problem'' ;)
''mlado, ludo, neporavljivo'' 8-)
Kazem iz razloga sto imaju veliki broj pobornika i stvarno vatrenih navijaca na osnovu ne-uspjeha kluba jer vec dugo igraju u nizem rangu.
U najkracem ''u cemu lezi ta draz''??? :ugeek:
P.S Od engleza sam liverpool gotivio radi navijaca i Gerrarda ali sam ohladio radi neslatkih ovih nasih forumasa :roll: iako ih ima par izuzetaka.
A jos jedan od rijetkih gotivnih Engleskih klubova mi je Notingham Forest prica sama za sebe
O Millwallu sam slusao od neces vijerovati Svabe koji zivi u Brauschweigu ali je potrosio bogastvo iduci na tekme Millwalla.frajer ko od brda odvaljen 150 kila zive vage i dva zuba u glavi :D .Sve u navijackim tucama izgubio :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 24 dec 2009, 14:48

harishp je napisao/la: @Steve-o da li su mozda navijaci Milwalla bas problem sto ne mogu da napreduju.
Mislim na bolju ligu,kupovanje igraca kvalitetnih ili je jednostavno to klub za dusu tih pobornika tog kluba kao i igraca i uprave.
Kazem iz razloga sto imaju veliki broj pobornika i stvarno vatrenih navijaca na osnovu ne-uspjeha kluba jer vec dugo igraju u nizem rangu.
P.S Od engleza sam liverpool gotivio radi navijaca i Gerrarda ali sam ohladio radi neslatkih ovih nasih forumasa :roll: iako ih ima par izuzetaka.
A jos jedan od rijetkih gotivnih Engleskih klubova mi je Notingham Forest prica sama za sebe
O Millwallu sam slusao od neces vijerovati Svabe koji zivi u Brauschweigu ali je potrosio bogastvo iduci na tekme Millwalla.frajer ko od brda odvaljen 150 kila zive vage i dva zuba u glavi :D .Sve u navijackim tucama izgubio :mrgreen:
zajebano je procjeniti ne-uspjeh millwalla ko klub ;) . nebih reko da su navijaci dio tog problema iako razumijem da moze izgledati tako radi proslosti navijaca ;) , jer realno bez svoji vjerni navijaca millwall nebi danas ni igrao u league one. npr. u finale playoffsa na wembleyu ljetos protiv scunthorpe bilo je oko 45.000 navijaca millwalla, to je dodalo klubu masovnu sumu novca samo od te utakmice, a ta masa ljudi je ogroman uspjeh jednog malog kluba iz juznog bermondsey-a 8-) iako je komplikovano, vise bih rekao da je glavni krivac za neuspjeh millwalla zadnji par godina grk theo paphitis :evil: koji je pokusavao da maltene ubije duh millwalla al i donekle nesposobna uprava kluba(jedan primjer ovoga je dovodjenje darren warda iz wolverhamptona na pozajmica, ovaj momak je ocigledno propao ko kauc a klub mu placa £15.000 sedmicno :shock: ). za mene licno lezi draz millwalla u tome sto ih nitko nevoli al se nikada nisu predali i bore se sami protiv svakoga, millwall nikada nije bio niti ce biti brend i svak ih pljuje na otoku gdje god krenu, al oni guraju svoje ;) . ovaj svabo mora da je clan millwall foreign crewa, vidim ima ih iz zapadne europe slicni njemu sto idu na otok radi millwalla 8-)

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 24 dec 2009, 16:09

steve-o je napisao/la:
harishp je napisao/la: @Steve-o da li su mozda navijaci Milwalla bas problem sto ne mogu da napreduju.
zajebano je procjeniti ne-uspjeh millwalla ko klub ;) . nebih reko da su navijaci dio tog problema iako razumijem da moze izgledati tako radi proslosti navijaca ;) , jer realno bez svoji vjerni navijaca millwall nebi danas ni igrao u league one. npr. u finale playoffsa na wembleyu ljetos protiv scunthorpe bilo je oko 45.000 navijaca millwalla, to je dodalo klubu masovnu sumu novca samo od te utakmice, a ta masa ljudi je ogroman uspjeh jednog malog kluba iz juznog bermondsey-a 8-) iako je komplikovano, vise bih rekao da je glavni krivac za neuspjeh millwalla zadnji par godina grk theo paphitis :evil: koji je pokusavao da maltene ubije duh millwalla al i donekle nesposobna uprava kluba(jedan primjer ovoga je dovodjenje darren warda iz wolverhamptona na pozajmica, ovaj momak je ocigledno propao ko kauc a klub mu placa £15.000 sedmicno :shock: ). za mene licno lezi draz millwalla u tome sto ih nitko nevoli al se nikada nisu predali i bore se sami protiv svakoga, millwall nikada nije bio niti ce biti brend i svak ih pljuje na otoku gdje god krenu, al oni guraju svoje ;) . ovaj svabo mora da je clan millwall foreign crewa, vidim ima ih iz zapadne europe slicni njemu sto idu na otok radi millwalla 8-)
takvih ko taj svabo ima najvise u belgiji, pola belgije navija za millwall, a ja licno i ako gotovim millwall, nevjerujem da ce ikad igrati u premiershipu, jer to jednostavno ne odgovara engleskom savezu, pa citao sam neki dan izjavu jednog trenera iz premiershipa koji kaze da bi trebalo zabraniti utakmice izmedju millwall i westham-a. savezu odgovara mirna publika tipa man utd, suti i gledaj... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 24 dec 2009, 17:04

edotm87 je napisao/la: takvih ko taj svabo ima najvise u belgiji, pola belgije navija za millwall, a ja licno i ako gotovim millwall, nevjerujem da ce ikad igrati u premiershipu, jer to jednostavno ne odgovara engleskom savezu, pa citao sam neki dan izjavu jednog trenera iz premiershipa koji kaze da bi trebalo zabraniti utakmice izmedju millwall i westham-a. savezu odgovara mirna publika tipa man utd, suti i gledaj... ;)
to je to jarane. millwall nije ko drugi engleski klubovi, jedan millwall bi iskvario izgled premier lige. a to je izjavio ljigavi harry redknapp, on je svakako prodana dusa, kad je bio u west hamu pravio se veliki cekicar, na kraju zavrsi kod jevreja u tottenhama cccc :roll: . zao mi je vidjeti sta se desilo s pravim navijacima man. uniteda, prije su oni bili medju glavnim na otoku, sad im nedaju ulazak na old trafford radi preveliki cijena karata plus da upravi kluba neodgovara vidjeti Red Army medju turistima sto uzimaju mjesto pravim engleskim navijacima tog kluba na old traffordu. jedini spas je Red Army pronaso na gostovanjima tog kluba, tu mozes vidjeti prave navijace uniteda, a navijaci uniteda su najbolji gostujuci navijaci u premier ligi....

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 24 dec 2009, 23:20

steve-o je napisao/la:
edotm87 je napisao/la: takvih ko taj svabo ima najvise u belgiji, pola belgije navija za millwall, a ja licno i ako gotovim millwall, nevjerujem da ce ikad igrati u premiershipu, jer to jednostavno ne odgovara engleskom savezu, pa citao sam neki dan izjavu jednog trenera iz premiershipa koji kaze da bi trebalo zabraniti utakmice izmedju millwall i westham-a. savezu odgovara mirna publika tipa man utd, suti i gledaj... ;)
to je to jarane. millwall nije ko drugi engleski klubovi, jedan millwall bi iskvario izgled premier lige. a to je izjavio ljigavi harry redknapp, on je svakako prodana dusa, kad je bio u west hamu pravio se veliki cekicar, na kraju zavrsi kod jevreja u tottenhama cccc :roll: . zao mi je vidjeti sta se desilo s pravim navijacima man. uniteda, prije su oni bili medju glavnim na otoku, sad im nedaju ulazak na old trafford radi preveliki cijena karata plus da upravi kluba neodgovara vidjeti Red Army medju turistima sto uzimaju mjesto pravim engleskim navijacima tog kluba na old traffordu. jedini spas je Red Army pronaso na gostovanjima tog kluba, tu mozes vidjeti prave navijace uniteda, a navijaci uniteda su najbolji gostujuci navijaci u premier ligi....
vjerujem da vecina Red Army sada navija za F.C. United, to je onaj klub sto su osnovali kad su dosli Amerikanci, a meni je realno smjesno gledati one arape i kineze u prvim redovima na old trafordu, nema tu navijanja, to navijanje je ostalo jos samo u nizim rangovima. Millwall je pored Leeds-a godinama najpopularniji klub u League One, rijetko koji nize ligas ima toliko navijaca( u i van Engleske) i nikako nemogu da odu u Championship to nemogu da shvatim, a sigurno imaju dobar igracki kadar, jedan Robinson, Barron, Dunne, Harris, sigurno zasluzuju da igraju bar u Championshipu, pogotovo Robinson po meni moze komotno igrati u vecini Premierligasa, ali visa sila. Citaj novine, jedi hamburger, pij kolu, jos malo pa ce postati ko Amerikanci, steta... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 dec 2009, 00:27

edotm87 je napisao/la: vjerujem da vecina Red Army sada navija za F.C. United, to je onaj klub sto su osnovali kad su dosli Amerikanci, a meni je realno smjesno gledati one arape i kineze u prvim redovima na old trafordu, nema tu navijanja, to navijanje je ostalo jos samo u nizim rangovima. Millwall je pored Leeds-a godinama najpopularniji klub u League One, rijetko koji nize ligas ima toliko navijaca( u i van Engleske) i nikako nemogu da odu u Championship to nemogu da shvatim, a sigurno imaju dobar igracki kadar, jedan Robinson, Barron, Dunne, Harris, sigurno zasluzuju da igraju bar u Championshipu, pogotovo Robinson po meni moze komotno igrati u vecini Premierligasa, ali visa sila. Citaj novine, jedi hamburger, pij kolu, jos malo pa ce postati ko Amerikanci, steta... ;)

vjeruj mi da mi je drago da millwall najvjerovatnije nece jos dugo uci u premiership, taj dan kad se to dogodi pravi i istinski millwall umire :oops:

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 25 dec 2009, 17:49

steve-o je napisao/la:
edotm87 je napisao/la: vjerujem da vecina Red Army sada navija za F.C. United, to je onaj klub sto su osnovali kad su dosli Amerikanci, a meni je realno smjesno gledati one arape i kineze u prvim redovima na old trafordu, nema tu navijanja, to navijanje je ostalo jos samo u nizim rangovima. Millwall je pored Leeds-a godinama najpopularniji klub u League One, rijetko koji nize ligas ima toliko navijaca( u i van Engleske) i nikako nemogu da odu u Championship to nemogu da shvatim, a sigurno imaju dobar igracki kadar, jedan Robinson, Barron, Dunne, Harris, sigurno zasluzuju da igraju bar u Championshipu, pogotovo Robinson po meni moze komotno igrati u vecini Premierligasa, ali visa sila. Citaj novine, jedi hamburger, pij kolu, jos malo pa ce postati ko Amerikanci, steta... ;)

vjeruj mi da mi je drago da millwall najvjerovatnije nece jos dugo uci u premiership, taj dan kad se to dogodi pravi i istinski millwall umire :oops:
ja bi bio zadovoljan sa championshipom... i jednim izlazkom u Europu preko kupa... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 dec 2009, 18:09

edotm87 je napisao/la: ja bi bio zadovoljan sa championshipom... i jednim izlazkom u Europu preko kupa... :mrgreen:
to bi bilo sasvim dovoljno, tko zna mozda ove godine opet doguramo daleko u FA Cupu 8-)

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 25 dec 2009, 21:05

steve-o je napisao/la:
edotm87 je napisao/la: ja bi bio zadovoljan sa championshipom... i jednim izlazkom u Europu preko kupa... :mrgreen:
to bi bilo sasvim dovoljno, tko zna mozda ove godine opet doguramo daleko u FA Cupu 8-)
pa vala i nije derby neki protivnik prolazilio je millwall i jace... 8-)
BRAVE HEART 1979-2005

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 25 dec 2009, 21:10

edotm87 je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
pa vala i nije derby neki protivnik prolazio je millwall i jace... 8-)
BRAVE HEART 1979-2005

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 25 dec 2009, 21:13

btw. tek sad vidim Millwall jedini nizeligas koji ima temu... i koja dobro radi... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 dec 2009, 22:54

edotm87 je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
pa vala i nije derby neki protivnik prolazilio je millwall i jace... 8-)
moze se igrati protiv derby-a, ako njih prodjemo, onda bi volio whu na the new den u iducem kolu, tj. ako bude jos uvijek whu u takmicenju :lol:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Pensioner26, StevieG8 i 11 gostiju.