Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

slobodnjak
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la slobodnjak » 26 sep 2013, 17:39

Izgrednici moraju biti strogo kažnjeni, novčano i sa zabranom dolaska na stadion, pa čak i društveno korisnim radom, ali nikako iživljavanjem zbog kojeg je moglo doći i do težih tjelesnih povreda i oštećenja. Da ne govorimo da se sve odvilo pred gledaocima na stadionu i TV kamerama, pa je policijsko nasilje sarajevskih čuvara reda i mira u svijet poslalo divljačku sliku o svima nama.
Ja stvarno više ne znam dokle mogu ići gluposti pisane od strane novinara na ovom portalu.Svaka čast za ovaj forum ,koji je možda i najbolji u regionu što se sportskih dešavanja tiče,ali bi neko stvarno mogao da malo razmisli i o kvalitetu i mentalnom sklopu te pristrasnosti novinara koji ovdje pišu.
Zametica jarane de bolan prvo pročitaj šta pišeš ,pa ako si dovoljno glup da skontaš da se blamiraš, ima valjda neko u uredništvu ko će te upozoriti na to.Bez uvrede ali napisati nešto ovako poslije onog sinoć je sramota.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 26 sep 2013, 18:14

Ovo je tipicno siljenje za timove iz rs na koje smo navikli... Da je situacija bila suprotna tj da je neki balo uletio ovako u bl sa bakljom a igraci sarajeva postupili kao borcevi u ovoj tekmi ja vam garantujem da se nebi registrovalo 3 0 sa rajvosa... Najgore sto bi se desilo je ponovljena tekma pred praznim tribinama... Nevjerovatno je kako nema niko u savezu da zastiti klubove iz gradova sa bosnjackom vecinom nego uvijek smo mi ti koji moraju trpiti... Srbi I hrvati vazda prde o ugrozenosti I kad I'm nesto nije po volji prijete istupanjem iz lige a nasi se samo poklope I uvijek bude kako ovi sa podrucja rs hoce... Kad bude sovinistickih povika na kosevu ili grbavici bar malo o tome se bruji sedmicama a u bl I skutoriji to je postalo toliko normalno da se niko ni neobazire na to vise a nebrojeno puta je njihov sovinizam I ispoljavanje mrznje proslo nekaznjeno...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 sep 2013, 18:24

Mislim da je Sarajevo "dobro prošlo". Željo je dobio dvije tekme bez gledalaca i osam milja KM, zbog neprihvatljivog navijanja i transparenta na kojem je pisalo „Spomen na genocid zabranjena je tema, a za veličanje ratnih zločinaca kazne nema, dok drugi rade sve što žele kriminalci iz Nyona nama pravdu dijele, neka kazne postanu veće – Manijaci, Srebrenicu zaboraviti neće“., na utakmici protiv Slavije. Na teren niko nije "ulijetao", a obje navijačke grupe su pjevale pjesme neprimjerenog sadržaja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 18:24

Neutral je napisao/la:
Sarajevo treba ovih 8.000KM uručiti ovim atletičarima i njihovim roditeljima.
logicno i to bi trebali uraditi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

RedBlue
Kontakt:

Re: $: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la RedBlue » 26 sep 2013, 20:50

gruezi je napisao/la:Ovo je tipicno siljenje za timove iz rs na koje smo navikli... Da je situacija bila suprotna tj da je neki balo uletio ovako u bl sa bakljom a igraci sarajeva postupili kao borcevi u ovoj tekmi ja vam garantujem da se nebi registrovalo 3 0 sa rajvosa... Najgore sto bi se desilo je ponovljena tekma pred praznim tribinama... Nevjerovatno je kako nema niko u savezu da zastiti klubove iz gradova sa bosnjackom vecinom nego uvijek smo mi ti koji moraju trpiti...
Alo biseru, pa desilo se to u BL, pa je registrovano za goste.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 sep 2013, 21:35

edit... posto vidim da nema potrebe diskutovati.Povlacim se.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 26 sep 2013, 23:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 26 sep 2013, 22:14

Sine dragi manijake je napadalo 150 ljudi u banjaluci naoruzani kaamenjem svih velicina... Pogledaj snimak ima na yt ondje samo pukom srecom nije mrtva glava pala... I uporedi to sa uskakanjem 4ce balavaca jucer koji nisu uspjeli ni dotrcat do glamockih cobana...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 sep 2013, 10:25

Ovdje je Sarajevo izgubilo priliku za titulom, to raduje. Ni cu ces cen im ne pomaze, odlicna vijest.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 27 sep 2013, 12:35

gruezi je napisao/la:Sine dragi manijake je napadalo 150 ljudi u banjaluci naoruzani kaamenjem svih velicina... Pogledaj snimak ima na yt ondje samo pukom srecom nije mrtva glava pala... I uporedi to sa uskakanjem 4ce balavaca jucer koji nisu uspjeli ni dotrcat do glamockih cobana...
Ne laži!

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 27 sep 2013, 21:04

https://soundcloud.com/sta-se-ono-tamo-cuje/dino-u-pm

i ovakav se seljak žali na odluke Saveza. mrš.
Another hero - another mindless crime.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 sep 2013, 18:29

NeshaFCB je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Sine dragi manijake je napadalo 150 ljudi u banjaluci naoruzani kaamenjem svih velicina... Pogledaj snimak ima na yt ondje samo pukom srecom nije mrtva glava pala... I uporedi to sa uskakanjem 4ce balavaca jucer koji nisu uspjeli ni dotrcat do glamockih cobana...
Ne laži!
Istina, nije ih bilo 150. Ali je također istina da u pitanju nije bilo kamenje nego cigle, siporeksi i ostale vrste termoblokova.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 28 sep 2013, 18:39

Ma sve su to ista **** i u B.Luci i u Sarajevu.Mene živo zanima šta bi se desilo kada bi sve tzv. navijačke grupe bile zabranjene.Da li bi bilo gore ili bolje za naš nogomet.Ja stvarno ne vidim čemu sluše grupice narkomana i ne znam kako da ih nazovem na jugovima i zapadima,sjeverima i istocima ,osim da štete svom klubu koji plaća kazne za njih iako već grcaju u dugovima.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 28 sep 2013, 23:13

kada bi se navijačke grupe zabranile na stadionima bi bila uža rodbina i djevojke igrača. Dakle par stotina u vrh glave ljubitelja igre, pardon bližnjih igrača.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 29 sep 2013, 17:07

jao komentatora na areni---nabrijaje atmosferu kao da igraju Glasgow i Celtik :D Zaziva neke navijacke nerede i najavljuje tekmu kao jedan od najvecih derbija.. :mrgreen:

dobar pocetak tekme,ocekujem lijepu utakmicu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 sep 2013, 17:13

Svaka čast Borcu, zasluženo su prvi ali meni nije jasno kako tako dominiraju a bili su pred gašenjem. To samo ima u BiH. Ne vjerujem u teorije zavjere, rekoh, potpuno zasluženo su prvi.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 29 sep 2013, 17:39

Odlična utakmica zasada na Pecari...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 29 sep 2013, 19:30

Neutral je napisao/la:Svaka čast Borcu, zasluženo su prvi ali meni nije jasno kako tako dominiraju a bili su pred gašenjem. To samo ima u BiH. Ne vjerujem u teorije zavjere, rekoh, potpuno zasluženo su prvi.
Pa ono dominirali bi mi i ranijih sezona da nije bilo komisija, članova saveza, rodbinskih veza... to samo govori o snazi ostalih klubova kad mi sa ovoliko problema ebemo keve.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 sep 2013, 19:34

NeshaFCB je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Svaka čast Borcu, zasluženo su prvi ali meni nije jasno kako tako dominiraju a bili su pred gašenjem. To samo ima u BiH. Ne vjerujem u teorije zavjere, rekoh, potpuno zasluženo su prvi.
Pa ono dominirali bi mi i ranijih sezona da nije bilo komisija, članova saveza, rodbinskih veza... to samo govori o snazi ostalih klubova kad mi sa ovoliko problema ebemo keve.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 29 sep 2013, 22:36

terabajt je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 29 sep 2013, 23:08

Ostalo im je dosta dobrih igrača, a def. njihova najveća prednost je što nemaju nikakav teret na leđima jer niko od njih ne očekuje neke rezultate ove sezone.Ljudi igraju rasterećeno a tad pružaš najviše, kad nemaš šta izgubit, samo možeš dobit.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.