Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
+1MaGiCa je napisao/la: Ne znam koju si ti to utakmicu gledao.![]()
Dvojica najboljih napadaca na svetu su igrala veceras u Veroni. Obojica su briljirala: Zorente je u 100% sansi dobacio do golmana sa 5 metara, a Tevez je jednom predriblao samog sebe, a jednom uspeo da nosi loptu u kontri nekih 15ak metara. Dominacija je to.
Trequartista je napisao/la:+1MaGiCa je napisao/la: Ne znam koju si ti to utakmicu gledao.![]()
Dvojica najboljih napadaca na svetu su igrala veceras u Veroni. Obojica su briljirala: Zorente je u 100% sansi dobacio do golmana sa 5 metara, a Tevez je jednom predriblao samog sebe, a jednom uspeo da nosi loptu u kontri nekih 15ak metara. Dominacija je to.![]()
Lijepo je vidjeti kad navijača Napolija prati najveći italijanski klub.
Starom drugu ne verujes kad ti iskreno govoriTrequartista je napisao/la:Da, da, svakako.
Trequartista je napisao/la:Paša, ti znaš da se ja volim zezati s tobom i sve to, ali ti mene s nekim opasno miješaš. Ja uopšte ne ulazim na JuveBalkan. Aktivan sam samo ovdje i na VecchiaSignora.com ponekad.
Ma ja sam prijatelju tamo cesto lurkovao, al' od kada brat Boris bi metnut na margine - nemam nesto volje da idem. Jedino, kad me povuce scrollovanje po bookmarksima.L'Avvocato je napisao/la:Zar iko ide na juvebalkan? Drugi naziv za taj sajt je jednoumlje. Ko god razmislja drugacije odmah ide ban
HladnoSaurman je napisao/la:Očigledno je Napoli odigrao za kladionicu.
Točno to, desi se svima onakva utakmica kao što je Sassuolo, ovdje će se vratili ti izgubljeni bodoviParadajz je napisao/la:Ma potcenio se malo Sasuolo a ovi se napalili kao sto se to desava tim malo timovima, jednom u 10 meceva, i eto desilo se protiv Napolija. Gura ovo Rafa lagano. Inace ova veza Behrami - Inler je beton, Valon sve zivo pokriva, svuda ga ima jbt, a Inler je onaj ofanzivniji, plus je tu i Dzemaili ako zatreba, on je jos i kreativniji od obojice...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.