FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
- Kontakt:
Re: FIFA 14
http://kickass.to/fifa-14-ultimiate-edi ... 00663.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo vam link !
Evo vam link !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Jarane na onoj njihovoj stranici pise coming up otkad su postavili ovu unlocked verziju.Ja se samo nadam da necemo morati cekati kao prosle godine.VGS je napisao/la:Skidrow FANS je podijelio/la link.
prije 2 sati
FIFA 14 crack only coming up.
VGS je napisao/la:Skidrow FANS je podijelio/la link.
prije 2 sati
FIFA 14 crack only coming up.
Skidrowgames.net ti je jedina oficijelna stranica skidrowa,na kojoj izbacuje krekove,nekada se greskama,nekada bez gresaka,uglavnom trebat' ce nekih 10-15 dana da se zavrsi crack,ali mozes proguglati po ostalim stranicama,imas nekih dobrih ''krekera'' osim skidrowa.
FIFA 14 skinuta,jos da crack zalijepim i da zapocne epska pustolovina.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
a hajde više izađi
http://www.ign.com/articles/2013/09/23/ ... -14-review" onclick="window.open(this.href);return false;
9.0 (jedina zamjerka je grafika al ovo prema PES-u izgleda kao Last of Us naspram 8-bitnih igara).
9.0 (jedina zamjerka je grafika al ovo prema PES-u izgleda kao Last of Us naspram 8-bitnih igara).
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bayern@heart
- Kontakt:
evo i ja sam instalirao demo da probam Fifu. Pošto nisam igrao puno FIFU prije, kako da naštimam tipke na yojsticku pošto mi prikazuje ovaj od xbox360 i kako god da promjenim unijek ostaje onako kako je prije bilo
Ne mogu se sacuvat postavke kontroli na joysticku.Kad izadje puna verzija ce se moci (mislim crack)Bayern@heart je napisao/la:evo i ja sam instalirao demo da probam Fifu. Pošto nisam igrao puno FIFU prije, kako da naštimam tipke na yojsticku pošto mi prikazuje ovaj od xbox360 i kako god da promjenim unijek ostaje onako kako je prije bilo

Šta bi za crack?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sta radim sa Borusijom
Koja igrica ...
Social life : OFF
Gamer life: ON

Koja igrica ...
Igrica je super i na Androidu. 

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Znači tako je dobra ? ne mogu sacekat da izadje crackHZ_ilidzaa je napisao/la:Sta radim sa Borusijom![]()
Koja igrica ...

-
- Kontakt:
Ima li kakvih novosti u igri, nešto novo da su ubacili što se tiče karijere?HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta radim sa Borusijom![]()
Koja igrica ...
Krek na skidrowu pise in progress valjda ce do veceras majku mu staru. A sto kaze gojzerica, nek nam ovi sto vec igraju kazu ima li kakvih novina u ovom carrer modu?
Mozel torrent igre da skinem,trazio sam neke al previse sporo :S
Nisam ni ja nasao torrent, ali na stranici skidrow crack ili skidrow games imas putlocker u partovima skida fantasticnom brzinom.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima na na stranici skidrow crack torrent link, ja sam tu skino 
Ajde vise crack

Ajde vise crack

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
http://pokit.org/get/?54e79446322feacd5 ... 6f436a.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Moja prva orginal igrica...Toliko je dobra da sam je morao kupiti ,ako nista u cast ljudima koji su je napravili.Ne zalim ni marke.Jedva cekam prvi online match
Moja prva orginal igrica...Toliko je dobra da sam je morao kupiti ,ako nista u cast ljudima koji su je napravili.Ne zalim ni marke.Jedva cekam prvi online match

- Ponos Torina
- Kontakt:
Samo skini program x360ce i ubaci ga u folder gdje je instalirana igra,onda podesi sebi joistik kako treba,jer ce te zezati u igri pogotovo ako ces koristiti analog i ostale opcije...HZ_ilidzaa je napisao/la:http://pokit.org/get/?54e79446322feacd5 ... 6f436a.jpg
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.