Napokon nesto pozitivno...Pipita je napisao/la:Ne, to nije ignoriranje, nego mi odgovara na nacin da izbjegava taj odgovor pa mi pocinje pricati o necemu skroz drugom...
Dijalog zavrsen, necu vamo vise obecavam

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Napokon nesto pozitivno...Pipita je napisao/la:Ne, to nije ignoriranje, nego mi odgovara na nacin da izbjegava taj odgovor pa mi pocinje pricati o necemu skroz drugom...
Dijalog zavrsen, necu vamo vise obecavam
. Tačno, ti misliš da si genijalac . Kao što i mišliš da vi konstatujete činjenično stanje .ljubav je napisao/la:Mi se ne precjenjujemo, nego samo konstatujrmo cinjenicno stanje, a to je da smo mocni i da smo najbolji na svijetu svih vremena.
Nisam glup, naprotiv, cak mislim da sam genijalac.
. Za Cesca (sa foruma), imam jak stav kao ličnosti koja voli .ljubav je napisao/la:Mi, mi, pitaj kolegu Cesc Fabregas4.
Snom mi upravlja podsvijest, tako da na to ne mogu uticati, ali moje misli su pod mojo kontrolom i iste nisu
jednake mojim snovima, vjeruj mi.
. Pored sebe imam čovjek sličnih mišljenja , ali samo mišljenja .ljubav je napisao/la:A o meni nemas jak stav?
. Da li da sebi dozvolim toliki luksuz ?!ljubav je napisao/la:Procitaj mi kolumnu, ako vec nisi, sigurno ces promijeniti misljenje.
Vjeruj mi poslje toga ces istu citati djeci kad ih budes spremala da spavaju.WindOfChange je napisao/la:. Da li da sebi dozvolim toliki luksuz ?!ljubav je napisao/la:Procitaj mi kolumnu, ako vec nisi, sigurno ces promijeniti misljenje.![]()
. Osim toga, i Wigan i Villa .. Ali , gdje je naša prednost ?!Furymaker je napisao/la:gle windofwhange i vama je man. city slaba tocka
A sto se tice ovog doticnog ljubav , on je imao svojih trenutaka poput da svaki igrac moze obavljati duznost Xavija , da su Liverpool , Chelsea , Man Utd slabiji klubovi od arsenala , ...
Nemoj mu zamjeriti , to je bilo pod djelovanjem alkohola , ...
Ma sve je to genetikaWindOfChange je napisao/la:. Osim toga, i Wigan i Villa .. Ali , gdje je naša prednost ?!Furymaker je napisao/la:gle windofwhange i vama je man. city slaba tocka
A sto se tice ovog doticnog ljubav , on je imao svojih trenutaka poput da svaki igrac moze obavljati duznost Xavija , da su Liverpool , Chelsea , Man Utd slabiji klubovi od arsenala , ...
Nemoj mu zamjeriti , to je bilo pod djelovanjem alkohola , ...
. Pa naravno, osobina priznavanja . Man. City je bušio ove godine i igrao neobično protiv Arsenala i Chelsea-ja .
. Nisu uvijek znali, ali su znali . Ali, ja ne bih rekla da je Chelsea najbolji - kao što i nije .
. Ako ću da koristim već neku riječ - tražit ću stvar koja će to opravdati u potpunosti .
. Možda jesu među najboljima u ovoj jadnoj konkurenciji, klub kojem je otac bio Savršenstvo , još
. nije rođen - jer majka nije pronađena .![]()
Pa ko ce to prekinuti?Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Jos je Villa pravo jaka ove godine iz prekida,cak su "mocnom" Chelseau uvalili dva komada iz prekida. Jos su ja mislim dobili i Loserpool,Chelsea i ManUtd.Mora neko i to prekinut...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.