FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nego gdje igramo u nedjelju?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
@ciza u evropskim zemljama nema nacionalnih podjela vise su to regionalne a i imaju usvojen zakon o sportu tako da bi ona 4 narkica od juce dobila najmanje 2 godine robije. Kod nas je rasulo ali ti to ne mozes skontat jer si svaki put kad ti tim gostuje na forumu. Ako ikad skupis muda i odes negdje u bl ili skutoriju i kad te bude kamenjalo 500 ljudi ili mozda neko izvali kalas mozda i nesto udje u taj tvoj bubuljicarski mozak. Nego haj ti u skolu imas test iz geografije
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pratim temu od sinoc i sve cekam da se identifikuje razlog sto je onih 10-ak budala uletilo na teren i nanijelo ogromnu stetu Fk Sarajevo..Zasto??
Vidim da vecina raje taj razlog spominje u dokazivanju,drogi,ludilu i tako dalje.Ja kao navijac Zelje imam samo jedno logicno objasnjenje pa neka se slozi ko hoce to je moje misljenje.
Ti decki sinoc su znali dobro sta rade,cekali su bakljadu za svoju akciju,ocito da se neki ljudi u klubu ili van njega nezadovoljni sto se ne mogu namiriti od tih novaca sto drug iz Malezije daje pa su odlucili preko svoje agenture na tribini ucjenjivati klub dobro isprobana taktika nema sta...treba tim pojavama stati u kraj u svim klubovima...
Vidim da vecina raje taj razlog spominje u dokazivanju,drogi,ludilu i tako dalje.Ja kao navijac Zelje imam samo jedno logicno objasnjenje pa neka se slozi ko hoce to je moje misljenje.
Ti decki sinoc su znali dobro sta rade,cekali su bakljadu za svoju akciju,ocito da se neki ljudi u klubu ili van njega nezadovoljni sto se ne mogu namiriti od tih novaca sto drug iz Malezije daje pa su odlucili preko svoje agenture na tribini ucjenjivati klub dobro isprobana taktika nema sta...treba tim pojavama stati u kraj u svim klubovima...
SLOBODA NAVIJAČIMA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pravi bosanski merhametlijabhsport je napisao/la:A sta ce jado, mozak mu ko u te pastrmke.jugend je napisao/la:Toooo bolan! Cujes li ti sebe?! A da su ovo sto si ti rekao izjavili Hrvati ili Srbi digao bi se na zadnje , jer bi onda opet Hrvati i Srbi bili krivi za podjelu BiH , a eto kao vama ne odgovara podjela...pa vi je rusite!!! I jos nesto , niste vi ni veliki klubovi kako sebi tepate i umisljate, naprotiv...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Treba bola podjelit ligu na 3 djela pa neka ovi igraju s bsk-om a ovi s grudama. Imamo mi velikana za derbi svako kolo. Ovo je smijesno vise postalo. Vazda nasi klubovi donji

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ne mogu se otetti dojmu da je ovo naruceno
- TMmanija2012
- Kontakt:
Najveci problem kod vaseg sjevera i naseg juga sto onakvih likova ima pun qratz..to je sad neka furka,al svaki dan sve je manje i manje pravih navijaca na Kosevu i Grbavici,jer raja nemoze da gleda neku balavurdiju kako istresa neku svoji silu na stetu kluba.Ja se sjecam tekme Zeljo-Slavija,neka budala uleti na teren i zaganja golmana i konta da je najveca faca u gradu..i dobro je neko ovdje rekao,sad ce jos ispasti face,zguzice par treba,grupa balavaca ce skandirati IZDRITE BRACO i tako iz dana u dan ovaj nas nogomet ode u 100 pm.
Jel ti mislis da je meni recimo nesto puno bolje kad gostujem kod vas u vrapcicima u odnosu na SB.Jel mislis da tvoj kamen ne razbija glavu u odnosu na njihov?,manje boli ? Problem je sto se ti napalis na ovo sve kad vidis da nekoliko likova naprave haos pa to politika iskorsti u svoje kasnije a ti to popusis,kao oni su krivi a ti fin,kulturan pametan.Problem je sto se manipulise i tobom i ovim mocima sto su bacali ove baklje i onima u BL i ovima u SB.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:@ciza u evropskim zemljama nema nacionalnih podjela vise su to regionalne a i imaju usvojen zakon o sportu tako da bi ona 4 narkica od juce dobila najmanje 2 godine robije. Kod nas je rasulo ali ti to ne mozes skontat jer si svaki put kad ti tim gostuje na forumu. Ako ikad skupis muda i odes negdje u bl ili skutoriju i kad te bude kamenjalo 500 ljudi ili mozda neko izvali kalas mozda i nesto udje u taj tvoj bubuljicarski mozak. Nego haj ti u skolu imas test iz geografije
I sad ide podrska likovima jer ce njihove slike bit objavljenje na navijackim forumima, procuce se za njih po tribinama drugih klubova.Zamisli gorbar dao respect nekom hrodasu kakav car,PA ide jaro jesmo ludi HZ najludji,ultra mega giga... MRs
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 26 sep 2013, 14:11, ukupno mijenjano 2 puta.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kad ce kazna disciplinske komisije ? Kad je sjednica ?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
A da nije Safet narucio zbog onih prijetnjiFCS je napisao/la:Ne mogu se otetti dojmu da je ovo naruceno

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Dobra stvar je da su uhapseni cinovnici, spucat im drakonske kazne i pokazati ostalima sta ih ceka, da je tako u svim gradovima bilo bi ekstra, al policija u sarajevu i policija bilo gdje u BiH ne mogu u istu recenicu.
- moustapha
- Kontakt:
Ja se ne mogu oteti dojmu kako volimo kreirati teorije zavjere.FCS je napisao/la:Ne mogu se otetti dojmu da je ovo naruceno
#divovi
Ovo je jos jedna ,,usluga,, kvazinavijaca svom klubu,pocelo je sa bakljama u Evropi i finim kaznicama,prekidanjem tekme sa Sirokim i devastiranjem stadiona,gledanja derbija s Grbavice na Kosevu po popularnoj cijeni od 3 markice,a ovo je slag na tortu.
Iskazivanje ljubavi gubitkom bodova,brukanjem kluba i tjeranjem i ono malo ljudi koji dolaze na Kosevo u nadi da ce imati sta da vide.....
Nazalost,navijaci su krivci isto koliko i uprava(e) i igraci sto smo u totalnom sivilu nakon rata,iz kojeg se sigurno necemo dugo izvuci..
Iskazivanje ljubavi gubitkom bodova,brukanjem kluba i tjeranjem i ono malo ljudi koji dolaze na Kosevo u nadi da ce imati sta da vide.....
Nazalost,navijaci su krivci isto koliko i uprava(e) i igraci sto smo u totalnom sivilu nakon rata,iz kojeg se sigurno necemo dugo izvuci..
sve lik rekao, kako jeste...ovo vise nije ni ljubav, ni ponos ni pracenje, ovo bas furka postala...nacin kako unistit sve dobro sto se desava oko kluba, i ko su pojedini likovi na tribini da daju sebi za pravo da komentarisu i mjesaju se u poslove ljudi u upravi i da psuju Dini...ovako se tjera raja sa tekmiTMmanija2012 je napisao/la:Najveci problem kod vaseg sjevera i naseg juga sto onakvih likova ima pun qratz..to je sad neka furka,al svaki dan sve je manje i manje pravih navijaca na Kosevu i Grbavici,jer raja nemoze da gleda neku balavurdiju kako istresa neku svoji silu na stetu kluba.Ja se sjecam tekme Zeljo-Slavija,neka budala uleti na teren i zaganja golmana i konta da je najveca faca u gradu..i dobro je neko ovdje rekao,sad ce jos ispasti face,zguzice par treba,grupa balavaca ce skandirati IZDRITE BRACO i tako iz dana u dan ovaj nas nogomet ode u 100 pm.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ovi momci su napravili sranje to je cinjenica, al da se krivi citav sjever i Horde zla zbog 5 individua, koji su na svoju ruku usli na teren, pa to je van svake pameti.
Toliko pljuvati po momcima koji su presli desetine hiljada kilometara zbog FKS, napravili mnostvo stvari zbog kojih ste bili ponosni, toliko puta osvjetlali obraz kluba, je u najmanju ruku bezobrazno i odvratno sa vase strane. Bio bi red da se saberete malo BRAĆO Pitari!!!
Toliko pljuvati po momcima koji su presli desetine hiljada kilometara zbog FKS, napravili mnostvo stvari zbog kojih ste bili ponosni, toliko puta osvjetlali obraz kluba, je u najmanju ruku bezobrazno i odvratno sa vase strane. Bio bi red da se saberete malo BRAĆO Pitari!!!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
100% PODRŠKA UPRAVI, SPORTSKOM DIREKTORU I DIREKTORU KLUBA.
Ništa se ne dešava slučajno!
Ovi što su uletili, i ovi što ih podržavaju u tome i ovi koji pale baklje i ovi koji kazu da je to u redu su DUŠMANI kluba i nikakvi navijači.
Navijačka grupa Horde zla, čiji sam i ja član BIO, pala je na ispitu i treba da se stidi na koje je grane pala.
Ništa se ne dešava slučajno!
Ovi što su uletili, i ovi što ih podržavaju u tome i ovi koji pale baklje i ovi koji kazu da je to u redu su DUŠMANI kluba i nikakvi navijači.
Navijačka grupa Horde zla, čiji sam i ja član BIO, pala je na ispitu i treba da se stidi na koje je grane pala.
HORDE ZLA su organizacija. Oni bi trebali da budu kao jedan. Nema tu pojedinaca! ONI SU KAO NAVIJAČI JEDNO.Hordas Doboj je napisao/la:Ovi momci su napravili sranje to je cinjenica, al da se krivi citav sjever i Horde zla zbog 5 individua, koji su na svoju ruku usli na teren, pa to je van svake pameti.
I kao takvi su jučer pali na ispitu i postaju najveci dusmani kluba!
[quote="F.G.R"]100% PODRŠKA UPRAVI, SPORTSKOM DIREKTORU I DIREKTORU KLUBA.
110%
110%
Meni je glupo zbog par kretena kažnjavati fudbalske klubove sa 0-3 i sve navijace sa zabranom dolaska na utak. Pa kakve veze ima FK SARAJEVO s ulijetanjem 5 plaćenika. Ljudi iz FKS su platili MUP-u da osigura utakmicu i sad još treba i da plaćamo savezu zbog ulijetanja. Nek policija, koja je nesposobna da zadrži 5 debila plati a ne FKS. I zašto da 4000 navijača koji su jučer korektno bodrili svoj klub, ispašta zbog 5 ljudi koji su uletili. I sad treba da zbog tih 5 debila ispaštaju normalni zaljubljenici u fudbal i bordo boju. Kazni ove što su uletili,a ne cijeli klub i sve navijače. I koji qrac mi plaćamo policiju da osigura utak., kad poslije opet moramo plaćati njihovu nesposobnost. Nek MUP plati savezu kaznu a ne FKS.
Nekom je stalo da se sve pozitvino sto se desava oko kluba unisti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Onda mi obsjasni logiku:moustapha je napisao/la:Ja se ne mogu oteti dojmu kako volimo kreirati teorije zavjere.FCS je napisao/la:Ne mogu se otetti dojmu da je ovo naruceno
70 minut pritsiak, sve pršti 6 kornera uzastopno, navija istok, sjever, zapad zajedno, pobjedom idemo na prvo mjesto. Zakuhalo se sa tanom, trening kamp, prostorije kluba............A nisam bas od jucer da neke stvari ne mogu procjeniti, bio sam u jednom od autobusa za posušje 2003, svašta sam se naslušao
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 48 gostiju.