FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS » 26 sep 2013, 13:33

POTPIS

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 sep 2013, 13:34

sjever treba i to apsolutno treba al u posljednje vrijeme balavurdija preuzela kormilo i evo sta se desilo ,ima puno dobri momaka tamo koji trebaju da rade te stvari .

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 sep 2013, 13:34

Ako derbi bude bez publike to je min 100 000 milja manje u kasi od prodaje ulaznica.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 26 sep 2013, 13:35

ublehas je napisao/la:Svaka vam čast, kako ste poletli da popljujete sjever! Eto svi su pravi navijači, a oni koji idu hiljade kilometara, koji navijaju 120 minuta, koji odvajaju gomile para za koreografije nisu......!Kad se napravi neka extra koreografija ili bakljada 90% vas se **** tim i stavlja slike na fejs, a kad neko napravi problem možete vi i bez sjevera. Kad se zbog tog istog istoka plati 30.000 EURa, svi se ušute, ali se svaka baklja nabije na nos. Kad je trebalo tjerati razne Muće i Co, svi ste se **** ''uspjesima'' sjevera, a sad vam ne valjaju.......

Da se razumijemo ne oprevdavam postupak 4-5 glupana, ali sad izjavljivati da Sarajevo može bez sjevera je dno dna!!!

Jel ti normalno svako kolo paliti baklje, a znas da ce klub biti kaznjen?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 sep 2013, 13:36

Klub mora donijeti vlastite propise u pogledu navijaca. Sjevernu tribinu suspendovati do kraja sezone, jer ista srozava i bruka klub naveliko vec godinama. Stimulisati osnovne i srednje skole na organizovan dolazak na utakmice i zabraniti svaki vid organizovanog "navijanja" za klub pojedincima koji se nazivaju Horde Zla.Hordama Zla treba zabraniti ulazak na stadion pod svaku cijenu, jer isti rade po necijem nalogu. Dosta vas je bilo seljacine vise, klub ne postoji zbog bas. Klub se napokon digao, poceo sistematski da radi i sad isti oni koji godinama klubu ne daju naprijed zele to zaustaviti. Mirni navijaci trebaju organizovati proteste da se tim supcima zabrani ulazak na stadion. Nece vise Kosevo biti mjesto gdje ce te vlastite zivotne neuspjehe lijeciti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 13:36

znalo se igracima skidat dresove. Sad otjerati ove kvazi huligane od 40 kg ili ih natjerati krv da pisaju, ili udarat dokle mu nesto u leti u zrno sprzenog mozga
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 sep 2013, 13:37

TvBHT je napisao/la:Cuj ovog savez napolje HAHAHA
Nosi se u 100 **** materina debilčino ona trolovska
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 26 sep 2013, 13:39

Trebamo se prisjetiti i par mjeseci unazad kada se horski podržavalo šamaranje igrača, jednostavno navijačima se te stvari nemogu dozvoliti jer onda oni više ne znaju za granicu i samo je pitanje kada će oni početi da sprovode neku svoju pravdu.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 sep 2013, 13:41

jugend je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Treba bola podjelit ligu na 3 djela pa neka ovi igraju s bsk-om a ovi s grudama. Imamo mi velikana za derbi svako kolo. Ovo je smijesno vise postalo. Vazda nasi klubovi donji
Toooo bolan! Cujes li ti sebe?! A da su ovo sto si ti rekao izjavili Hrvati ili Srbi digao bi se na zadnje , jer bi onda opet Hrvati i Srbi bili krivi za podjelu BiH , a eto kao vama ne odgovara podjela...pa vi je rusite!!! I jos nesto , niste vi ni veliki klubovi kako sebi tepate i umisljate, naprotiv...
Decko nisi se rodio kad sam ja glumio huligana po bivsoj jugi. Zadnji rat je krenuo sa stadiona. Pala je jedna neduzna mrtva glava,past ce opet sigurno. Bolje podjeliti fudbal a i ne limvo datgle vnago. Nek crknu u seljakluku. Mi imamo klubova za kratku ali jaku ligu
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 sep 2013, 13:42

ublehas je napisao/la:Svaka vam čast, kako ste poletli da popljujete sjever! Eto svi su pravi navijači, a oni koji idu hiljade kilometara, koji navijaju 120 minuta, koji odvajaju gomile para za koreografije nisu......!Kad se napravi neka extra koreografija ili bakljada 90% vas se **** tim i stavlja slike na fejs, a kad neko napravi problem možete vi i bez sjevera. Kad se zbog tog istog istoka plati 30.000 EURa, svi se ušute, ali se svaka baklja nabije na nos. Kad je trebalo tjerati razne Muće i Co, svi ste se **** ''uspjesima'' sjevera, a sad vam ne valjaju.......

Da se razumijemo ne oprevdavam postupak 4-5 glupana, ali sad izjavljivati da Sarajevo može bez sjevera je dno dna!!!
Sad ćeš se uvjeriti u narednih 5 kola da može Sarajevo bez sjevera htio to ili ne
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 sep 2013, 13:43

Bosniacum Lilium je napisao/la:znalo se igracima skidat dresove. Sad otjerati ove kvazi huligane od 40 kg ili ih natjerati krv da pisaju, ili udarat dokle mu nesto u leti u zrno sprzenog mozga
Ti balavci ce vam na kraju imati podrsku grupe :)
NO PYRO NO PARTY

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 sep 2013, 13:46

Buu je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:znalo se igracima skidat dresove. Sad otjerati ove kvazi huligane od 40 kg ili ih natjerati krv da pisaju, ili udarat dokle mu nesto u leti u zrno sprzenog mozga
Nije bas d ai kod vas tece med i mlijeko. Klub je itekako ispastao prosle godine (priblizno isu cifru ako ne i vise su platili na kazne). Sve su to ista ****.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 sep 2013, 13:47

I kazu sramota sto podrzavate torturu policije.

Niko to ne podrzava al svako odgovara za svoje postupke.Ako je uletio onda i nek snosi kaznu,odgovarajuci.
Nadam se da ce biti zabrana dolaska takvim tipovima na Kosevu.

Ako ce ovako davati podrsku bolje da je ne daju.
Zadnja izmjena: Head, dana/u 26 sep 2013, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
1946

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 26 sep 2013, 13:47

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
jugend je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Treba bola podjelit ligu na 3 djela pa neka ovi igraju s bsk-om a ovi s grudama. Imamo mi velikana za derbi svako kolo. Ovo je smijesno vise postalo. Vazda nasi klubovi donji
Toooo bolan! Cujes li ti sebe?! A da su ovo sto si ti rekao izjavili Hrvati ili Srbi digao bi se na zadnje , jer bi onda opet Hrvati i Srbi bili krivi za podjelu BiH , a eto kao vama ne odgovara podjela...pa vi je rusite!!! I jos nesto , niste vi ni veliki klubovi kako sebi tepate i umisljate, naprotiv...
Decko nisi se rodio kad sam ja glumio huligana po bivsoj jugi. Zadnji rat je krenuo sa stadiona. Pala je jedna neduzna mrtva glava,past ce opet sigurno. Bolje podjeliti fudbal a i ne limvo datgle vnago. Nek crknu u seljakluku. Mi imamo klubova za kratku ali jaku ligu
rat krenuo sa stadiona ha ha ha ha onda bi drzave pucale poslije svake utakmice po evropi.To sto se ti identifikujes sa huliganima kojih ima na svim stranama kojima je nacija isto ko i dres kluba je druga stvar.Samo ne znam u sta si godine sprdio da ti je nivo razmisljanja ostao u vremenu dok si glumio huligana.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 sep 2013, 13:48

FRANK RIBERY je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Nije bas d ai kod vas tece med i mlijeko. Klub je itekako ispastao prosle godine (priblizno isu cifru ako ne i vise su platili na kazne). Sve su to ista ****.
Nismo tema mi, nego vi :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 13:48

Buu je napisao/la:
zato sto na sjeveru ono nisu prave horde. Boli njih q za FKS. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ispastamo mi svi koji stvarno volimo ovaj klub, ispasta uprava, ispastat ce i buducnost i investicije. I onda kad me neko pita sto te nema vise na sjeveru, ti nisi pravi navijac. Eto nek on jeste sto je otrcao dan mu yebem :evil: :evil: :evil: :evil: Mamic je upravu bio kad je tuzbu napravio protiv BBB

I jeste, nije nista ni bolje kod manijaka i to odavno. Veci su mi jarani neki manijaci koji su haman od pelena na jugu i sve su prosli na jugu, isto je to sve sranje ;)
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 26 sep 2013, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 26 sep 2013, 13:49

FCS je napisao/la:APSOLUTNA PODRŠKA UPRAVI FKS U NASTOJANJIMA DA FKS ETABLIRIRA U VODEĆI KLUB U BIH I ŠIRE Ne dozvolite maloumnicima da to upropaste
POTPISUJEM!

Juce cim je prekinuto najavio sam 0:3..evo danas je to i sluzbeno!
bodovi nisu problem..Sjever treba izabrati vodju sa m*** koji ce cim neko zapali baklju ili pocne uraditi nesto slicno juce,odmah reagovati i istog odstraniti iz raje ili mu opaliti koji usvisni.
Sve dok nema prave macke ili macka, misevi ce kolo da vode.
Nisu isti arsini za nas i Borac..al ipak to je bilo prije skoro 10 god i ne treba da se vracamo u to vrijeme..neka smo kaznjeni i trebalo je odavno!
Hocemo u Evropu..a ponasamo se ko barbari, zamislite sa ovim debilima na tribinama igrati protiv Reala i gubiti 0:4, za takvo uletanje na teren najmanje 2 sezone bi nas izbacili iz Evrope!
Neka nas u nasoj mocvari dok se ne naucimo kulturi ponasanja na tribinama!

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 26 sep 2013, 13:54

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
jugend je napisao/la:
Al bitno da on optužuje druge kao inicijatore toga što on piše :roll:

Momak, dok je god ovakvih poput tebe, jer je kod tebe očito da ti mrziš određeni narod u BiH, nikad naša država neće biti ono čemu "99%" naroda teži- normalna i pravno ustrojena država.
Mentalna razina velikog broja ljudi u našoj državi je još uvijek zapelo u 90'-ima.
I nitko nažalost nije objektivan a sumnjam da će uskoro i postati.
Svatko prvo što gleda je svoju guzicu i veliča ju kad ju može veličati a ponaša se kao židov za vrijeme holokausta čim mu se i za to pruži prilika.
Ali je bitno da on kaže- "momak,nisi se ni rodio kad sam ja glumio huligana"
Ma bravo! To samo pokazuje za tebe da si stari babonja s mentalnim sklopom od 14-godišnjaka.
Svaka ti čast!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 sep 2013, 13:56

jugend je napisao/la:
A sta ce jado, mozak mu ko u te pastrmke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 sep 2013, 13:58

Joj ako derbi opet bude na praznom Kosevu... :cry:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, Vanja8 i 59 gostiju.