Ko zna, mozda je pinot rose u flasi.JTS je napisao/la:Smajil se ubio sokom, biće da je jagoda![]()

Vidi djecaka Mice.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ko zna, mozda je pinot rose u flasi.JTS je napisao/la:Smajil se ubio sokom, biće da je jagoda![]()
Mlada ekipaProbisvjet je napisao/la:Ko zna, mozda je pinot rose u flasi.JTS je napisao/la:Smajil se ubio sokom, biće da je jagoda![]()
Vidi djecaka Mice.Majstor ga zabi pravo Bratstvu. Bice to dobar fudbaler.
Dres je 60,00 KM; u junu je predsjednik UO naručio 100 dresova kao preteću budućeg fan shopa2343 je napisao/la:Vidim vise vas pise : " ... vrijedi svake marke ..." , pa me zanima koja je cijena ovih dresova ??
Jel to klub prodaje ili ... ???
Moglo bi se nesto odraditi u onom restoranu na stadionu. Koliko sam pojeo tamo cevapcica poslije treninga, e kada se sjetim.zlajci je napisao/la:Dres je 60,00 KM; u junu je predsjednik UO naručio 100 dresova kao preteću budućeg fan shopa2343 je napisao/la:Vidim vise vas pise : " ... vrijedi svake marke ..." , pa me zanima koja je cijena ovih dresova ??
Jel to klub prodaje ili ... ???
Tu se najbolje vidjela Slobodina škola fudbala (btw najbolja u drzavi), čovjek ima bolju kontrolu lopte od Avdije Vršajevića...Probisvjet je napisao/la:Ko zna, mozda je pinot rose u flasi.JTS je napisao/la:Smajil se ubio sokom, biće da je jagoda![]()
Vidi djecaka Mice.Majstor ga zabi pravo Bratstvu. Bice to dobar fudbaler.
Kakva jagoda, zar se ne vidi da je ledeni čaj od brusnice?JTS je napisao/la:Smajil se ubio sokom, biće da je jagoda![]()
ovakav komentar bih očekivao od nekog iz Gračanice npr al od navijača Slobode u 7. kolu definitivno ne..Slobodas je napisao/la:Ako ne pobijedimo gosk mozemo se oprostiti od PL za ovu sezonu ....
Ja nekako realno gledam stvari Jedinstvo pobjedjuje sve redom i kod kuce i na strani i ako odu na 10 setak bodova tesko cemo ih stici na proljece ... Mi ako zelimo nesto vise moramo poceti pobjedjivati i na straniBenjo_AFC86 je napisao/la:ovakav komentar bih očekivao od nekog iz Gračanice npr al od navijača Slobode u 7. kolu definitivno ne..Slobodas je napisao/la:Ako ne pobijedimo gosk mozemo se oprostiti od PL za ovu sezonu ....
da je nama makar pocet davat golove na straniSlobodas je napisao/la:Ja nekako realno gledam stvari Jedinstvo pobjedjuje sve redom i kod kuce i na strani i ako odu na 10 setak bodova tesko cemo ih stici na proljece ... Mi ako zelimo nesto vise moramo poceti pobjedjivati i na straniBenjo_AFC86 je napisao/la:ovakav komentar bih očekivao od nekog iz Gračanice npr al od navijača Slobode u 7. kolu definitivno ne..Slobodas je napisao/la:Ako ne pobijedimo gosk mozemo se oprostiti od PL za ovu sezonu ....
ista se prica pricala i prosle sezone...i ode vitez....pa ove ce jedinstvo il gracanica...pa iduce opet ce neko isplivat sa ambicijama...a mi tonemo i tonemo u ovoj ligi i za 2 naredne sezone cemo postat mrtvi prosjek ako se jos ove ne vratimo...za ozbiljne ambicije moras napravit ozbiljne preduslove...znaci...ozbiljne pripreme,ozbiljan strucni stab i ozbiljni igraci...mi smo polovicno ovo odradili i tezultat ce najvjerovatnije bit polovican...znaci,opet odlicno3,4,5 mjestoDrzavaTuzla je napisao/la:Ma ima se ljudi jos dosta igrat, moze se sve naopacke okrenut do kraja sezone.
Tesko je bez podrske grada, znas i sam kakva je situacija.staragarda je napisao/la:ista se prica pricala i prosle sezone...i ode vitez....pa ove ce jedinstvo il gracanica...pa iduce opet ce neko isplivat sa ambicijama...a mi tonemo i tonemo u ovoj ligi i za 2 naredne sezone cemo postat mrtvi prosjek ako se jos ove ne vratimo...za ozbiljne ambicije moras napravit ozbiljne preduslove...znaci...ozbiljne pripreme,ozbiljan strucni stab i ozbiljni igraci...mi smo polovicno ovo odradili i tezultat ce najvjerovatnije bit polovican...znaci,opet odlicno3,4,5 mjestoDrzavaTuzla je napisao/la:Ma ima se ljudi jos dosta igrat, moze se sve naopacke okrenut do kraja sezone.i ambicije za iducu sezonu
znam..to i konstatujem...da ne upadnemo u trans i delirijum a vec u nedelju da nas gabela ohladi...poslije gracanice svi ocekuju neke bodove doleDrzavaTuzla je napisao/la:Tesko je bez podrske grada, znas i sam kakva je situacija.staragarda je napisao/la:ista se prica pricala i prosle sezone...i ode vitez....pa ove ce jedinstvo il gracanica...pa iduce opet ce neko isplivat sa ambicijama...a mi tonemo i tonemo u ovoj ligi i za 2 naredne sezone cemo postat mrtvi prosjek ako se jos ove ne vratimo...za ozbiljne ambicije moras napravit ozbiljne preduslove...znaci...ozbiljne pripreme,ozbiljan strucni stab i ozbiljni igraci...mi smo polovicno ovo odradili i tezultat ce najvjerovatnije bit polovican...znaci,opet odlicno3,4,5 mjestoDrzavaTuzla je napisao/la:Ma ima se ljudi jos dosta igrat, moze se sve naopacke okrenut do kraja sezone.i ambicije za iducu sezonu
Faruk Kuduzović stigao na probu
Na današnjem treningu među prvotimcima smo uočili novo lice.
Faruk Kuduzović (19), fudbaler koji igra na poziciji ofanzivnog veznog stigao je na probu u naš tim. On bi sa Crveno - crnim trebao trenirati do zime i ukoliko zadovolji ukuse struke postoji vjerovatnoća da od drugog dijela sezone zaigra za našu ekipu.
"Sa prvim timom ću trenirati do zime, a na meni je da se nametnem treneru. Ako postignemo dogovor volio bih ostati ovdje. Sloboda je Sloboda", ističe mladi Lukavčanin koji je na Tušanj stigao iz hrvatskog prvoligaša Osijeka. Prethodno je Kuduzović nastupao za lukavački Radnički.
Slazem se sa tobom, ne treba sad ganjat talente, oni nas nece uvest u PL, trebaju nam iskusni 30+ igraci koji su u namjanju ruku igrali premijer ligu u ozbiljnim klubovima, al opet trebamo i radit na tome da najveci talenti sa kantona zavrsavaju kod nas.JTS je napisao/la:nama trebaju provjereni igrači, teško sa ovakvima da možemo nešto ..
Faruk Kuduzović stigao na probu
Na današnjem treningu među prvotimcima smo uočili novo lice.
Faruk Kuduzović (19), fudbaler koji igra na poziciji ofanzivnog veznog stigao je na probu u naš tim. On bi sa Crveno - crnim trebao trenirati do zime i ukoliko zadovolji ukuse struke postoji vjerovatnoća da od drugog dijela sezone zaigra za našu ekipu.
"Sa prvim timom ću trenirati do zime, a na meni je da se nametnem treneru. Ako postignemo dogovor volio bih ostati ovdje. Sloboda je Sloboda", ističe mladi Lukavčanin koji je na Tušanj stigao iz hrvatskog prvoligaša Osijeka. Prethodno je Kuduzović nastupao za lukavački Radnički.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.