Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Nema potrebe da se sad planira bilo kakav bojkot reprezentacije. Oni koji nece vise da navijaju za BIH i nemoraju! To je njihov problem! 

Pape legendo sretno. 

- _Elnino_
- Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:Nema potrebe da se sad planira bilo kakav bojkot reprezentacije. Oni koji nece vise da navijaju za BIH i nemoraju! To je njihov problem!
Pa dobro to ti tako mislis samo sa ovim savezom neces nikad otici na svjetsko ili evropsko prvenstvo a de mi reci zasto je onda nasa "Premier" haha liga predzadnja ligau u svjetskoj rang lisit samo azerbejdzanska liga je gora od nase pa de mi sad reci ko vlada na tim pa naravno KRIMINALNI SAVEZ da su u njemu legende bh fudbala kao sto su bola barbarez Hibic....... nebi mi bili najgora liga u svjetu pa mi sad reci ne treba bojkovati imamo samo srece sto je ciro dosao bio u repku i uspio vratiti igrace da igraju sad njega nema da vidim ocel susic uspjeti ujediniti cjelu BIH pa ja volim BIH volim Reprezentaciju vise nego ista na svjetu ali morate svatiti da mi imamo svjetske igrace najvee talente i treba da odemo na SVjetsko i Evropsko bez problema ali necemo ni otici nikad dok su ova **** u savezu pa mi reci ne treba bojkot ali vidjece te uskoro prosvjed ce biti et ja vam garantujemm

Only House Music
Zasto takvi komentari i izjave svakom treba dati priliku da se dokaze zanima me samo kakvi ce komentari biti ako nas Susic odvede na EP ako se pokaze kao pravi potez uz sve ovo dacu vam jos jednu konstataciju Susic je vodio par klubova Barbarez jos nema ni licencu logicnost realnost a ne fantaziranje jer sve sto ja vidim ovdje je jednostavno omalovazavanje legende BiH fudbala svako ko je slusao njegovu izjavu nije covjek rekao da ga nezanima BiH nego da se previse trazilo uvjek plasman na takmicenje a u kasi par hiljada maraka gospodin covjek ce razumjeti sta je htjeo da kaze a ne izvuci ono sto vam odgovara i blatit istinsku legendu BiH fudbala...
CITAM I NEMOGU DA VJERUJEM-.....
ovako kao prvo za mene su idioti svi koji su isli gledati repku nakon otkaza KODRI......
drugo....sve grupe i svi lafo navijaci koji su zbrisali ispred saveza kada se trebao srusiti...
kao trece,gdje je taj BHF sada kada treba podici raju jer oni su tu prvi sa saopstenjima imal koje djelo???
cetvrto....samo vi sanjajte da ce bih otici na euro ili sp jer od toga nema nista....
peto realno kada pljujemo po nasim legendama i zovemo ih seljacima debilima,kada zaboravljamo JEDINOG COVJEKA KOJI JE U JAVNOSTI PLJUVAO PO SAVEZU I GOVORIO ZA NJIHOVE LOPOVLUKE ELVIRA BOLICA..... a velicamo sergeja vise od njega a ovaj je zacutao kada je trebao tj kod senada hadzifejzovica......nismo ni zasluzili da odemo ni na turnir a kamol na svjetsko ili evropsko
pricamo o patriotizmu i ljudskoj velicini a nespominjemo ljude koji su ovdje bii i u ratu a ne u njemackoj austriji francuskoj itd
pricamo koliko je koji odgledao utakmica,a hocemo nekog Bajevca i Osima(ovu zadnju jeste) ili heslera itd koji su zadnji put gledali bih.............
MI KAO NAROD nemamo ono sto se zove OBRAZ...jedan dan palimo baklje i neidemo na tekme drugi dan punimo stadione i trosimo svoje mjesecne plate i punimo dzepove najvecim lopovima u istroriji fudbala a treci dan ponovo pljujemo i tako sve u krug.....
ovako kao prvo za mene su idioti svi koji su isli gledati repku nakon otkaza KODRI......
drugo....sve grupe i svi lafo navijaci koji su zbrisali ispred saveza kada se trebao srusiti...
kao trece,gdje je taj BHF sada kada treba podici raju jer oni su tu prvi sa saopstenjima imal koje djelo???
cetvrto....samo vi sanjajte da ce bih otici na euro ili sp jer od toga nema nista....
peto realno kada pljujemo po nasim legendama i zovemo ih seljacima debilima,kada zaboravljamo JEDINOG COVJEKA KOJI JE U JAVNOSTI PLJUVAO PO SAVEZU I GOVORIO ZA NJIHOVE LOPOVLUKE ELVIRA BOLICA..... a velicamo sergeja vise od njega a ovaj je zacutao kada je trebao tj kod senada hadzifejzovica......nismo ni zasluzili da odemo ni na turnir a kamol na svjetsko ili evropsko
pricamo o patriotizmu i ljudskoj velicini a nespominjemo ljude koji su ovdje bii i u ratu a ne u njemackoj austriji francuskoj itd
pricamo koliko je koji odgledao utakmica,a hocemo nekog Bajevca i Osima(ovu zadnju jeste) ili heslera itd koji su zadnji put gledali bih.............
MI KAO NAROD nemamo ono sto se zove OBRAZ...jedan dan palimo baklje i neidemo na tekme drugi dan punimo stadione i trosimo svoje mjesecne plate i punimo dzepove najvecim lopovima u istroriji fudbala a treci dan ponovo pljujemo i tako sve u krug.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Jao koji su seljaci ovi na Hayatu. Kad vidim onog Teftedariju povraca mi se.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Slazem se sto se tice Saveza ali postavlja se logicno pitanje dali uopste ima bilokakve korist da se planirala bojkot?_Elnino_ je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Nema potrebe da se sad planira bilo kakav bojkot reprezentacije. Oni koji nece vise da navijaju za BIH i nemoraju! To je njihov problem!
Pa dobro to ti tako mislis samo sa ovim savezom neces nikad otici na svjetsko ili evropsko prvenstvo a de mi reci zasto je onda nasa "Premier" haha liga predzadnja ligau u svjetskoj rang lisit samo azerbejdzanska liga je gora od nase pa de mi sad reci ko vlada na tim pa naravno KRIMINALNI SAVEZ da su u njemu legende bh fudbala kao sto su bola barbarez Hibic....... nebi mi bili najgora liga u svjetu pa mi sad reci ne treba bojkovati imamo samo srece sto je ciro dosao bio u repku i uspio vratiti igrace da igraju sad njega nema da vidim ocel susic uspjeti ujediniti cjelu BIH pa ja volim BIH volim Reprezentaciju vise nego ista na svjetu ali morate svatiti da mi imamo svjetske igrace najvee talente i treba da odemo na SVjetsko i Evropsko bez problema ali necemo ni otici nikad dok su ova **** u savezu pa mi reci ne treba bojkot ali vidjece te uskoro prosvjed ce biti et ja vam garantujemm![]()
![]()

- _Elnino_
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:CITAM I NEMOGU DA VJERUJEM-.....
Tako je to im ja pokusavam cjelo vrijeme reci nemoze 100 ljudi istjerati savez napolje treba cjela BIH da bude jedna i da istjeramo gamad bkt oni bas misle sto je dosao da ce nas SUsic odvesti na neko veliko takmicenje dok je savez tu dje jest nas nece nikad biti na velikom takmicenju to morate svatiti nemam rijeci za ovo stoo se podrzava ovo pa iskreno Susic je igrao nogomet kad je nogomet bio nista kakav je sad nema dovoljno vis ni iskustva vodio je uglavnom 2 timove klubova nije vodlio 1 tim nikad barbarez nema iskustva u trenerskom poslu ali ima u igrackom smislu ali ne u nogometu prije 30 godina kad je bio sranje od nogometa nego u nogometu u kojem se uziva i on ce spojiti kao BOla sve navijace iz BIH nece susic iako i njega postujem ali nije on za repke to vam moram reci .

Only House Music
- Stone Island
- Kontakt:
Meni je ovo sve dosadilo,neću više da se igram. 

Ako cemo se vec boriti protiv ovih lopova onda treba KONSTANTNO da vrsimo pritisak na njima kako bi ih konacno srusili. Netrebamo vise funkcionisati po principima : "Yebes ti probleme u Savezu kada reprezentacija igra dobro i ima rezultate" ili "Reprezentacija igra lose, Savez Napolje, hajmo ih rusit!". Idalje mi nije jasno koja je korist bila da se igra pred praznim tribinama protiv Azerbejdzana u Zenici ako ce, u sljedecoj utakmici protiv Bugarske i to nakon dovodenja novog selektora, biti ponovo 10 000 navijaca na Bilinom Polju i tada nece NIKO najavljivati bojkot utakmice niti ce iko spominjati stanje u Savezu. Tokom cijeli ciklus ovih kvalifikacija, niko nije ni u jednom trenutku (osim nakon utakmice protiv NK Rijeke i mozda malo nakon utakmice protiv Irana) spominjao situaciju oko NFSBIH. Taj cirkus koji je vec godinama prisutan i zbog kojeg nikad nismo otisli na jednom velikom takmicenju. Cak su clanovi BHFanaticosa, tokom utakmica kvalifikacija za SP 2010, dosta sutili o svemu tome.Tek nakon sto smo se oprostili od SP, od jednom smo se sjetili sta se dogodilo prije dolazka Cire na mjestu selektora (tacnije nacin na koji je Kodro dobio otkaz). Zaista se pitam kakve bi se price vodile o nogometnom savezu da smo, slucajno, zavrsili na 4. mjestu u grupi a ne na 2. mjestu! U svakom slucaju, ako zelimo promjene, netrebamo vise ovako razmisljati (cast onima koji nemisle ovako!).
TO JE TO....NETREBA POPUSTATI,JA NISAM OTISAO NI NA JEDNU TEKMU OD UTAKMICE NA KOSEVU KODRO I BOLA NITI MISLIM OTICI ...dok se nesmjene ova stoka sa fotelja,a kome je ovako dobro eno mu bilinog polja 3000 busjenova i ova garnitura u savezu i veselo mu biloTarik14 je napisao/la:Ako cemo se vec boriti protiv ovih lopova onda treba KONSTANTNO da vrsimo pritisak na njima kako bi ih konacno srusili. Netrebamo vise funkcionisati po principima : "Yebes ti probleme u Savezu kada reprezentacija igra dobro i ima rezultate" ili "Reprezentacija igra lose, Savez Napolje, hajmo ih rusit!". Idalje mi nije jasno koja je korist bila da se igra pred praznim tribinama protiv Azerbejdzana u Zenici ako ce, u sljedecoj utakmici protiv Bugarske i to nakon dovodenja novog selektora, biti ponovo 10 000 navijaca na Bilinom Polju i tada nece NIKO najavljivati bojkot utakmice niti ce iko spominjati stanje u Savezu. Tokom cijeli ciklus ovih kvalifikacija, niko nije ni u jednom trenutku (osim nakon utakmice protiv NK Rijeke i mozda malo nakon utakmice protiv Irana) spominjao situaciju oko NFSBIH. Taj cirkus koji je vec godinama prisutan i zbog kojeg nikad nismo otisli na jednom velikom takmicenju. Cak su clanovi BHFanaticosa, tokom utakmica kvalifikacija za SP 2010, dosta sutili o svemu tome.Tek nakon sto smo se oprostili od SP, od jednom smo se sjetili sta se dogodilo prije dolazka Cire na mjestu selektora (tacnije nacin na koji je Kodro dobio otkaz). Zaista se pitam kakve bi se price vodile o nogometnom savezu da smo, slucajno, zavrsili na 4. mjestu u grupi a ne na 2. mjestu! U svakom slucaju, ako zelimo promjene, netrebamo vise ovako razmisljati (cast onima koji nemisle ovako!).

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
samo mi je zao sto mi otac poginuo za ovakav cirkus od svega i zalim Boze sve nase ljiljane za sta da nam dusmani kroje ovo poslije svega odavno sam ja zavrsio s repk al et ponadao sam se oko ovog izbora da ce bit Barba al et jos razocarenje, nemam ja nista protiv papeta svaka njemu cas al et
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Evo ga Bosnje zadovoljne, bilo ko im se servira samo da im prije toga mediji objasne da je ta i ta osoba odlicna za selektora.
A sto pravi ljudi ne mogu doci u NSBIH nikog nije briga. Kako kazu rusioci drzave tako mora biti !? Sta cemo sa onih 20.000 navijaca na Kosevu, hocemo li njima zabraniti gledanje repke ?
Clanovi tzv. FSRS bih najradije voljeli da nase repke i nema, a kao oni nam trebaju reci koji ljudi mogu a koji ne mogu biti selektor ili radnici u NSBIH.
TO JE ZALOSNO, moj narode al' eto Pape ce vam zamazati oci. Proci ce jos jedne kvalifikacije, pa sve tako a mi necemo imati ni funkcionalan savez a o plasiranju na neko takmicenje da ne pricamo.
A sto pravi ljudi ne mogu doci u NSBIH nikog nije briga. Kako kazu rusioci drzave tako mora biti !? Sta cemo sa onih 20.000 navijaca na Kosevu, hocemo li njima zabraniti gledanje repke ?
Clanovi tzv. FSRS bih najradije voljeli da nase repke i nema, a kao oni nam trebaju reci koji ljudi mogu a koji ne mogu biti selektor ili radnici u NSBIH.
TO JE ZALOSNO, moj narode al' eto Pape ce vam zamazati oci. Proci ce jos jedne kvalifikacije, pa sve tako a mi necemo imati ni funkcionalan savez a o plasiranju na neko takmicenje da ne pricamo.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Pomom misljenju nije problem da Pape bude selektor.
On je velika igracka legenda, kao sto je to i Barba, ali u odnosu na Barbareza Pape ima kakvo takvo trenersko iskustvo i covjeku treba pruziti priliku. Ako su reprezentaciju mogli voditi musović i kojekakvi treneri ne vidim zasto nebi mogao Pape.
Glavni je problem sto Pape ne moze birati svoje pomocnike, a i da moze savez mu nece dozvoliti da to bude Barba.
Barba bi po meni bio idealno rijesenje za Papetovog pomocnika dok se malo ne uhoda, jer ipak nema nikakvog trenerskog iskustva.
On je velika igracka legenda, kao sto je to i Barba, ali u odnosu na Barbareza Pape ima kakvo takvo trenersko iskustvo i covjeku treba pruziti priliku. Ako su reprezentaciju mogli voditi musović i kojekakvi treneri ne vidim zasto nebi mogao Pape.
Glavni je problem sto Pape ne moze birati svoje pomocnike, a i da moze savez mu nece dozvoliti da to bude Barba.
Barba bi po meni bio idealno rijesenje za Papetovog pomocnika dok se malo ne uhoda, jer ipak nema nikakvog trenerskog iskustva.
...JA SAM SARAJEVO...
Znaci stigao nam je Safet,haj nek se i on oproba!!!
Nek i on odradi jedne kvalifikacije pa onda sledeci.Valjda chemo naci nekoga ko vrijedi do 2020-e da nas plasira na evro(ako ne onda 2022 na S.P),mladi smo mozemo cekat!!!!
:DD
Nek i on odradi jedne kvalifikacije pa onda sledeci.Valjda chemo naci nekoga ko vrijedi do 2020-e da nas plasira na evro(ako ne onda 2022 na S.P),mladi smo mozemo cekat!!!!
:DD
Da, upravu si samo sto nam Pape nece nikad zamazati oci kao Ciro.KONGO je napisao/la:Evo ga Bosnje zadovoljne, bilo ko im se servira samo da im prije toga mediji objasne da je ta i ta osoba odlicna za selektora.

Nemam ja nista protiv Susica ! Cijela poenta mog posta je sto oni koji bih voljeli da nas nema imaju glavnu rijec u vezi toga ko i kako ce nam neko voditi repku, ko ce mu pomocnici biti itd..
Znaci nije dozvoljen pristup onima koji bih radili na poboljsanju imidza, i sporta u BIH.
Pape, njemu svaka cast....al on tu SAM ne moze nista. Ja bih najradije volio da nas suspenduju iz svih takmicenja, dok ne budemo imali jednog predsjednika NSBIH, i istisnke strucnjake u istom.
Zar vam nije jasno da je nas savez prosirena ruka politike ? Mi sutra mozemo otici na EP ili SP,a FIFA/UEFA moze reci vas savez je korumpiran i politika je tu veliki faktor tako da cemo vas suspendovati dok ne bude promjena.
Iz tog razloga mislim da nas i ne diraju, jer ni njima nije u cilju da imamo zdrav NSBIH. A ako bih nekad i ucinili nesto sa repkom, ovi ce imati izgovor da je savez takav i takav te da smo zreli za suspendiju.
Znaci nije dozvoljen pristup onima koji bih radili na poboljsanju imidza, i sporta u BIH.
Pape, njemu svaka cast....al on tu SAM ne moze nista. Ja bih najradije volio da nas suspenduju iz svih takmicenja, dok ne budemo imali jednog predsjednika NSBIH, i istisnke strucnjake u istom.
Zar vam nije jasno da je nas savez prosirena ruka politike ? Mi sutra mozemo otici na EP ili SP,a FIFA/UEFA moze reci vas savez je korumpiran i politika je tu veliki faktor tako da cemo vas suspendovati dok ne bude promjena.
Iz tog razloga mislim da nas i ne diraju, jer ni njima nije u cilju da imamo zdrav NSBIH. A ako bih nekad i ucinili nesto sa repkom, ovi ce imati izgovor da je savez takav i takav te da smo zreli za suspendiju.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Kakav si ti paćenik! Čuj sarajevska reprezentacija?! Hoće li bit' i tvoja, ako stave pomoćnike iz Mostara?carina je napisao/la:@zeljovac
ja cu kao mostarac i BiH gradjanin, svakako bojkotirati utakmice reprezentacije i da ovo NSRS nije iznio...Znaci, ne zelim da gledam a ni da navijam za neku sarajevsku reprezantaciju....Jednu rečenicu samo cijenim kod Milorada Dodiga koju je izgovorio...." AKO MISLITE DA VAM JE BiH, BASCARSIJA, NIKAD JE NECETI IMATI!!!!!...
Tako, na tamosnje lobiranje, za Safeta umjesto Sergeja, za mene predstavlja jako slicnu stvar..Pape je legenda, i nista vise....Pape nece htjeti a nece ni moci da se nosi sa ovim problemima koje mi imamo...Ali eto vam ga pa se gonjajte sa Banjalucanima.... U stvari, vise me ova tema, kao ni sve teme vezane za BiH reprezentaciju ne zanimaju, i ostavljam vas da presipate iz supljeg u prazno....
Jednom je davno mislioc Platon rekao.....Za anarhiju postoji samo jedno, jedino rjesenje...SILA !!!!!Bojkot svega braco Mostarci......

Ti i Dodik imate nešto dublje što vam je zajedničko i što vas tjera da tako mislite.
Shvatio bih te da je neki sarajevski savez otpisao Barbareza, a ne Dodikovi!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
JAO VIDI OVOGA sarajevska reprezentacija HAJD SAD UDARI SE NOGOM U GLAVU safet susic nije sarajlija rodjen je U DRUGOM GRADU.....ciro blazevic takodje,,....
sad znaci ako barbarez bude trener treba se zvati MOSTARSKA REPREZENTACIJA a mi cemo na forumu napisati BOJKOTUJMO MOSTARSKO
stvarno ovdje ima likova kojima se mozes diviti bgm
sad znaci ako barbarez bude trener treba se zvati MOSTARSKA REPREZENTACIJA a mi cemo na forumu napisati BOJKOTUJMO MOSTARSKO

stvarno ovdje ima likova kojima se mozes diviti bgm
Safet ti je iz Zavidovica nezz tacno koje selo u okolici, fudbal se poceo igrat u NK Krivaja...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.