Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Omerbavarac » 26 sep 2013, 00:36

Uspio sam vidjeti promasene prilike kao i postignuti gol. Misljenja sam da je jedan od glavnih krivaca za poraz jer je morao iskoristiti one prilike koje su bile za izjednacenje i utakmica bi vjerovatno krenula u boljem smijeru po Svabe ali u svakom slucaju je on njihov najbolji igrac i njemu se ovakvi propusti oprastaju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 sep 2013, 02:21

Virtu4l je napisao/la:
totasef1 je napisao/la:Sreca pa igra u klubu gdje nema konkurenciju u napadu, kao ni u reprezentaciji...
Šta bi bilo da je ima?
Ja ne osporavam kvalitete vede,ali vi pretjerujete gledajuci ove statistike,juce sam skoro dobio na klad dns isto ,ma dobijam skoro svaki dan...Da je vedo tolko dobar kolko ga vi prestvlajta valjda bi dogoru bar do dortumnda ili salkea ili nekog kluba u druogj ligi petica.Smijesni ste volim ga i ja naravno dabogda dao svaku tekmu rep 5 golova ,al et kad hocete statistike sta je sa stastikom u rep u tri ciklusa 5 golova...btw haj nadji golove koje ne bi bilo koja osoba dala da se nasla na tom mjestu?
=\_1921_/=

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 sep 2013, 02:29

ne lupajte bezveze, da nije bilo povrede, Vedo bi danas sigurno igrao najmanje za Schalke :D poslije teške povrede igra jako dobro :D

28 golova u 46 nastupa za Stuttgart kad je u pitanju Bundesliga je jako dobar score ;) uzmite u obzir koliko je Stuttgart očajan i taj podatak znatno dobiva na značaju :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 sep 2013, 02:41

JTS je napisao/la:ne lupajte bezveze, da nije bilo povrede, Vedo bi danas sigurno igrao najmanje za Schalke :D poslije teške povrede igra jako dobro :D

28 golova u 46 nastupa za Stuttgart kad je u pitanju Bundesliga je jako dobar score ;) uzmite u obzir koliko je Stuttgart očajan i taj podatak znatno dobiva na značaju :D
Pa brate taj ocajni stugart vedi daje lopte na metar od gola i to prazan go,pa da ga je.be.s ne mogu bit tolko losi,nisam nesto vidio da je vedo sam sebi stvorio neku poziciju i dao go iz iste :?
=\_1921_/=

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 sep 2013, 03:02

sva igra se oko njega vrti normalno da ce imati sansi svaku utakmicu e sad problem je sto ne pogađa kolko bi trebo

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 sep 2013, 03:04

invincible1921 je napisao/la:
JTS je napisao/la:ne lupajte bezveze, da nije bilo povrede, Vedo bi danas sigurno igrao najmanje za Schalke :D poslije teške povrede igra jako dobro :D

Pa brate taj ocajni stugart vedi daje lopte na metar od gola i to prazan go,pa da ga je.be.s ne mogu bit tolko losi,nisam nesto vidio da je vedo sam sebi stvorio neku poziciju i dao go iz iste :?
Vedo i nije takav igrač .. njegova glavna karakteristika je osjećaj za prostor, dakle ima nos za gol, zna gdje treba biti :D zamisli kako bi Vedo trpao da igra za Dortmund ili Bayern sa takvim igračima iza sebe .. strahota!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 sep 2013, 04:14

JTS je napisao/la:

Vedo i nije takav igrač .. njegova glavna karakteristika je osjećaj za prostor, dakle ima nos za gol, zna gdje treba biti :D zamisli kako bi Vedo trpao da igra za Dortmund ili Bayern sa takvim igračima iza sebe .. strahota!
Pa u ovakvoj njemackoj ligi i onakvim bajernom ja mislim da meni daju svaku zadnjih 20 min u spicu da bih utrpo jedno 10 da ne prjeteram za sezonu :D
=\_1921_/=

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Vedad Ibisevic

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 26 sep 2013, 06:30

Virtu4l je napisao/la:
totasef1 je napisao/la:Sreca pa igra u klubu gdje nema konkurenciju u napadu, kao ni u reprezentaciji...
Šta bi bilo da je ima?
Ja ne osporavam kvalitete vede,ali vi pretjerujete gledajuci ove statistike,juce sam skoro dobio na klad dns isto ,ma dobijam skoro svaki dan...Da je vedo tolko dobar kolko ga vi prestvlajta valjda bi dogoru bar do dortumnda ili salkea ili nekog kluba u druogj ligi petica.Smijesni ste volim ga i ja naravno dabogda dao svaku tekmu rep 5 golova ,al et kad hocete statistike sta je sa stastikom u rep u tri ciklusa 5 golova...btw haj nadji golove koje ne bi bilo koja osoba dala da se nasla na tom mjestu?
Od ta tri kvalifikacijska ciklusa za dva nas vodi Susic. U koliko utakmica ga je gusio sa postavljanjem na desno krilo? Pa tek ove kvalifikacije (ali samo protiv slabijih protivnika) je poceo da ga stavlja u napad.
A te "hinjske" golove koje on daje, daje ih upravo jer on ima osjecaj za prostor i jer zna gdje treba stojati da bi dosao do lopte, ili ona do njega. Isti tip napadaca kao Inzaghi. Promasi po 5-6 prilika ali opet nekako se naguzi i dodje do lopte koju ce pretvoriti u gol.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 sep 2013, 18:10

Vedo udara noga al udara :D Do ovog gola los dobro ih cuvaju al eto iz prekida

reformer
Kontakt:

Post Postao/la reformer » 29 sep 2013, 18:12

VEDO VEDICEE :D
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 29 sep 2013, 18:15

Bravo Vedo !Da se nije povredio ko zna sta bi bilo .Samo napred zmaju I ako bog da protiv Litvanije da zabije ovako glavom!

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 29 sep 2013, 18:17

reformer je napisao/la:VEDO VEDICEE :D
cim sam na LiveScore-u vidjo da je dao gol upravo sam i ja to rekao hehehe
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 sep 2013, 18:19

Bravo zmaju.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 29 sep 2013, 18:31

Kako gurnu Bicakcica hinjaka. :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

vuneni
Kontakt:

Post Postao/la vuneni » 29 sep 2013, 18:33

kako majstorski gurnu bicakcica pred gol.Taman toiko da stvori prednost i zabije za 0:1

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 sep 2013, 18:34

rob do bagro je napisao/la:Kako gurnu Bicakcica hinjaka. :lol:
:lol: evo ja sad hocu da napisem, jbg, trebao je faul svirat sudija, ovaj braunsvajg nije tako los kako rezultati govore

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 29 sep 2013, 18:45

ko dade drugi gol?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2013, 18:46

Fordinjo je napisao/la:ko dade drugi gol?
Maxim.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 29 sep 2013, 19:04

Ode Eintracht expres u drug ligu isto kao sto je usao !Ovaj rezultat ako ostane I Svabe ce biti na sestom mjestu!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, DjaniTarik, Sheyi i 31 gost.