Nisam siguran, mislim da su Vidovic i Regoje svoje odradili i vracaju se. Ali sacekacu pa da vidimo sutra.bagrcavi je napisao/la:Sa kakvim sastavom putujete u Travnik ? Ima li izostanaka ili ste kompletni ?
U medjuvremenu...
[youtube][/youtube]
Nisam siguran, mislim da su Vidovic i Regoje svoje odradili i vracaju se. Ali sacekacu pa da vidimo sutra.bagrcavi je napisao/la:Sa kakvim sastavom putujete u Travnik ? Ima li izostanaka ili ste kompletni ?

Ne treba im ni feninga platiti kad ne znaju igrati.kralj_je_mrtav je napisao/la:Kod mene na selu kazu, kakva placa, takva radja.
Nisam, spavam i dalje, sanjam kako mi neki frajer postavlja glupo pitanje.irh je napisao/la:I šta je bilo kad si se probudio?
Izgleda da si ti totalno neupućen u fudbal, a posebno u događaje kluba koji simpatišeš. Ne želim te uvrijediti, ali i u pravopis si dobro neupućen. Hvala na pažnji.Mokroguz je napisao/la:Nisam, spavam i dalje, sanjam kako mi neki frajer postavlja glupo pitanje.irh je napisao/la:I šta je bilo kad si se probudio?
Imas pravo na svoje misljenje i ako je pogresno.irh je napisao/la:Izgleda da si ti totalno neupućen u fudbal, a posebno u događaje kluba koji simpatišeš. Ne želim te uvrijediti, ali i u pravopis si dobro neupućen. Hvala na pažnji.
"Sta reci"invincible1921 je napisao/la:Sta reci...zao mi vas je najiskrenije ali prestanite trosit pare bezveze,vi cete jednostvno uvijek bit treci klub u sarajevu i na marginama lige,uvijek cete bit tu negjde a nikad nista ustvari.Napravite ekipu koja je dovoljna za opstanak i to je to,jer vidite i sami da ne ide ,da vam dodju ronaldo,messi,aguero,yaya toure vi bi opet odigrali sa leotarom 2-2 na otoci i onda izgubili od igaman iz konjica zato sto ste olimpik zato sto sami sebe pobijedite sto imate gubitnicki mentalitet kakv odavno nisam vidio .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.