HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

wolfi
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la wolfi » 01 sep 2013, 14:39

felix123 je napisao/la:Budućnost:Široki 69:70
Trica novopridošlog Colesa u zadnjoj sekundi
Inače bio je i najbolji igrač susreta sa 23 postignuta koša (znači trećinu je zabio ) stoga mislim da je sebi već ovim zaradio višegodišnji ugovor ,nadam se da smo uboli sa šuterom

@wolfi ,kad potpiše pa bude sve završeno reći ću ti koliko para košta,past ćeš na guzicu kad vidiš,za istinu :D

Ma za DZ je 100% :)

Larry Bird
Kontakt:

Post Postao/la Larry Bird » 01 sep 2013, 15:03

Jel ti Coles ponudjen Igokei i MZT-u?

wolfi
Kontakt:

Post Postao/la wolfi » 01 sep 2013, 17:40

Larry Bird je napisao/la:Jel ti Coles ponudjen Igokei i MZT-u?
Igokei ne,a i nema mjesta ..za mzt nemam pojma :)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 03 sep 2013, 20:59

Prijateljska utakmica u Sibeniku:
Jolly Sibenik 68 : Siroki 75
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 sep 2013, 09:02

Kevin je napisao/la:
wolfi je napisao/la:SAMO TI OPUSTENO,VIDJECES ZA 10 DANA :)
PA KAD SE ONDA SAM UDARIS PO CELU :)
Ako misliš na Peršića, što se mene tiče dabogda potpisao :)
eo danas je taj 10ti dan..jedva čekam pa da se udarim po čelu :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 sep 2013, 11:32

Znači kompletiran roster:

1. Jones, Katić, Babić
2. Coles, Bilinovac
3. Petrović, Bošnjak
4. Barać, Buva, Mikulić
5. Kaštropil, Rikić

turnir se igra u sub i ned
siroki-capljina
jolly-buducnost

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 10 sep 2013, 12:42

Roster izgleda super s obzirom na okolnosti i smanjenje budžeta
NA svakoj poziciji imamo 2 solidna igrača kojima samo treba uigravanje ,radi se konstantno i dobro ,u finalu vjerojatno sa Podgorčanima i tu cemo vidjet na cemu smo (njima će se sigurno vratiti Popovici ,Ivanovic i ne znam tko još je bio na Euru )
SAMO ŠIROKI :D

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 sep 2013, 15:49

HKK Široki Primorka :D

Danas utakmica sa Zrinjskim?

HRHB

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 sep 2013, 18:52

http://****/main.asp?dir=news&newsid=46719" onclick="window.open(this.href);return false;

Još jedan igrač Širokog u Montegranaru?

Nakon što su potpisali Željka Šakića, čelnici Sutor Montegranara odlučili su na probu dovesti Karla Vragovića.

Pozivajući se na Il Resto del Carlino, portal Sportando objavio je da će 24-godišnji hrvatski razigravač Karlo Vragović sljedećih dana pokušati izboriti ugovor sa Sutor Montegranarom.

Vragović dijete Dubrave, a igrao je još za Cibonu i Zadar. Na početku prošle sezone stigao je u Široki (gdje je igrao s Željkom Šakićem) kako bi zamijenio otpuštenog Vedrana Morovića. ABA sezonu je završio s učinkom od 7.7 poena, 1.8 skokova i 2.1 asistencijom.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 sep 2013, 14:36

Najavljen "Široki 2013"

Danas je napravljena press konferencija kao najava za predstojeći Memorijalni turnir koji se svake godine igra u Širokom Brijegu, ove godine nastupaju Budućnost, Jolly i Čapljina. Live stream svih utakmica Široki Primorke možete pogledati na http://www.****.com" onclick="window.open(this.href);return false;. Uz to iskorištena je prigoda da se nešto kaže i o ostalim stvarima.

Ante Suton,"Zahvalan sam svima koji su na bilo koji način podržali naš klub tijekom prethodnog razdoblja prikupljanja novčanih sredstava za pozivnicu. Ove sezone smo najzadovoljniji igračkim kadrom. Sukladno proračunu složili smo potentnu i mladu momčad i s nekim od igrača smo potpisali višegodišnje ugovore. Oni će na Pecari sigurno dati svoj maksimum i dodatno razviti svoje talente, što je zasigurno jamac kontinuiteta razvoja pravih igrača, a to nam je bio i ostao prioritet, istaknuo je Suton koji se zahvalio tvrtci Primorka koja je prepoznala plodove rada kluba i odlučila biti novim generalnim sponzorom

Damir Vujanović,"Iza nas je uspješnih četrdeset dana kvalitetnog rada i priprema za novu sezonu. Ovaj turnir je idealna prilika da pred našim navijačima pokažemo naš rad i osvojimo trofej. Trebat će strpljenja da se ova nova momčad dodatno uigra i posloži, ali jedno je sigurno, nikome neće biti lako na Pecari protiv Širokog, kazao je trener Vujanović"

"Kapetan Bilinovac također je istaknuo uspješne pripreme i maksimalno zalaganje u momčadi, te dodao: Trofej je trofej, uvijek idemo na prvo mjesto, pa tako i na ovome Memorijalu"

"Sretan sam što sam ovdje. Ovo je veliki klub i nećemo razočarati naše navijače", Petrović. Uvjerio sam se da je ovo definitivno grad košarke. Na treninzima i utakmicama navijači pokazuju svoju ljubav prema klubu, istaknuo je Kaštropil.
stream utakmica Širokog na hercegovina live ! ekstra

kuga1234
Kontakt:

Post Postao/la kuga1234 » 14 sep 2013, 12:19

kupujem orginalne dresove kk široki. ponude slati u pp ili na broj 061359973. Pozdrav

stef9
Kontakt:

Post Postao/la stef9 » 15 sep 2013, 22:09

Kevin je napisao/la:Znači kompletiran roster:

1. Jones, Katić, Babić
2. Coles, Bilinovac
3. Petrović, Bošnjak
4. Barać, Buva, Mikulić
5. Kaštropil, Rikić

siroki-capljina
jolly-buducnost
Roster jeste solidan na odnosu okolnosti ali ne vjerujem da moci nesto protiv igokeje koja ima deset puta skupli i kvalitetniji roster

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 15 sep 2013, 23:34

stef9 je napisao/la:

1. Jones, Katić, Babić
2. Coles, Bilinovac
3. Petrović, Bošnjak
4. Barać, Buva, Mikulić
5. Kaštropil, Rikić

siroki-capljina
jolly-buducnost
Roster jeste solidan na odnosu okolnosti ali ne vjerujem da moci nesto protiv igokeje koja ima deset puta skupli i kvalitetniji roster
da si rekao 4-5 puta skuplji OK, ali 10 bas ga pretjera
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 sep 2013, 10:57

Kevin je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
wolfi je napisao/la:SAMO TI OPUSTENO,VIDJECES ZA 10 DANA :)
PA KAD SE ONDA SAM UDARIS PO CELU :)
Ako misliš na Peršića, što se mene tiče dabogda potpisao :)
eo danas je taj 10ti dan..jedva čekam pa da se udarim po čelu :lol:
gdje nestade pobro?
prolaze dani....

oću se počet udarat po čelu ili?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 sep 2013, 11:00

stef9 je napisao/la:

1. Jones, Katić, Babić
2. Coles, Bilinovac
3. Petrović, Bošnjak
4. Barać, Buva, Mikulić
5. Kaštropil, Rikić

siroki-capljina
jolly-buducnost
imali su ga i prije skupljeg i kvalitetnijeg pa nisu do prošle sezone ništa osvojili..a i prošle jedva..Široki bez Peršića i Ramljak ih doveo do 5.te utakmice i odluka pala u zadnjoj minuti..

ništa to ne znači što je Igokea skuplja...

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 19 sep 2013, 10:28

Nadam se da nećemo opet početi raspravu o tome čiji je roster skuplji i tome slično. Što reče @Kevin, bar u slučaju Širokog i Igokee to nikad nije bio presudan faktor.

Nego, poredim ovosezonski sastav Širokog sa onim od lani, i koliko vidim, situacija je otprilike sljedeća:

Otišli: Vragović, Šutalo, Peršić, Ramljak, Šakić i Freeman.
Došli: Katić, Coles, Petrović, Buva, Mikulić i Kaštropil.

Naoko, jedino Kaštropil ima veću reputaciju od Freemana, a svi ostali tek treba da dokažu da zaslužuju da nose dres Širokog. Vidjećemo da li je ovo konačno ta sezona u kojoj će Barać da se vine na jedan puno veći nivo, pošto će biti startna četvorka i vjerovatno će imati više minuta i više slobode. Lično pomalo sumnjam u njega, ali možda me demantuje. S druge strane, nimalo ne sumnjam da će mali Bošnjak da napreduje velikim koracima. Rikić je pokazivao znake napretka, ali evo, na njegovu poziciju je dovedeno najjače pojačanje, pa ne znam koliko će on imati prostora da ide naprijed. Kao i svi Amerikanci, tako je i ovaj Coles pod upitnikom, i od njegovog učinka bi puno toga moglo da zavisi. Petrović mi niti smrdi niti miriše, znam da će mu borbenost biti jača strana, ali kvalitet mu je pomalo sporan. I konačno, očekujem da će bar neko od ovih mladih novajlija da se istakne, ponajprije Katić i Buva.

Jedva čekam sljedeću srijedu, kad Široki dolazi u Laktaše, pa da vidim na šta sve to liči u oba tabora.

Na kraju, evo i prognoze kladionice Bwin sa kvotama za osvajanje ABA lige dogodine. Debelo je precijenjen Radnički, donekle i Igokea, pa i Zadar, a debelo je potcijenjen MZT, a pomalo i Olimpija.
Inače, pada mi na pamet da je pred prošlu sezonu kvota na Igokeu bila upravo ovih 101 kao sad na Široki. :D
CZ Telekom 2.85
Partizan 3.85
Radnički 6.5
Cibona 8
Cedevita 8
Budućnost 18
Igokea 18
Olimpija 21
Mega 41
Zadar 51
Krka 51
Široki 101
MZT 201
Solnok 301

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 sep 2013, 10:50

Prijateljska utakmica:

Široki Primorka - Alkar Sinj 84:68 (22:15, 26:20, 19:16, 17:17)

HRHB

wolfi
Kontakt:

Post Postao/la wolfi » 25 sep 2013, 22:21

Siroki porazen od igokee 23-24 razlike..na kraju je bilo i egzibicija..
Ja nezz stvarno,ali msm da siroki nije napravio kako se moglo napraviti,izgledaju pre-lose i u odbrani u i napadu.
Nemaju lidera,kao sto je prosle god bio sakic,sutalo,a o sutu da ne8pricam
Prva petorka i moze da se nosi nekako,ali kad udju ostali to je haos kao da uopste nezz gdje su dosli..
Petrovic se nesto bori i onaj coles,jones standarno nit odmaze nit previse pomaze,kastropil,rikic,barac lose,bilinovac slabo..
Shvatam ja da je mali bosnjak mladi vidi se da je potencijal i da od njega moze biti svasta,ali nemam pojma cemu sluze onaj Buva i Mikulic.
Postoje bolji mladi igraci koji cekaju priliku i koji bi minutazu koju ima buva sigurno bolje iskoristili,znaci uopste neovidim talenat u buvi i za mene je obican djecak koji voli kosarku,ali ne ide,a sto se tice Mikulica msm da je on tu zbog neke veze,inace je pogrijesio sport.
I pred kraj utakmice Boris Barac koji je tu da slusa i uci izderava se nesto na saigrace i na trenera..msm ko je on da to cini..igrali su u sirokom i slavnij i bolji igraci i sve je bilo uredu,i naravno damir ga otjera u svlacionicu pred svima..msm bruka za njega...
Inace ima tu i dobrih stvari kao sto je zelja za napredovanjem kod pojedinih igraca i borba..sve u svemu ima mjesta za napredak,ali se mora dosta raditi..

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 26 sep 2013, 00:09

wolfi je napisao/la:Siroki porazen od igokee 23-24 razlike..na kraju je bilo i egzibicija..
Ja nezz stvarno,ali msm da siroki nije napravio kako se moglo napraviti,izgledaju pre-lose i u odbrani u i napadu.
Nemaju lidera,kao sto je prosle god bio sakic,sutalo,a o sutu da ne8pricam
Prva petorka i moze da se nosi nekako,ali kad udju ostali to je haos kao da uopste nezz gdje su dosli..
Petrovic se nesto bori i onaj coles,jones standarno nit odmaze nit previse pomaze,kastropil,rikic,barac lose,bilinovac slabo..
Shvatam ja da je mali bosnjak mladi vidi se da je potencijal i da od njega moze biti svasta,ali nemam pojma cemu sluze onaj Buva i Mikulic.
Postoje bolji mladi igraci koji cekaju priliku i koji bi minutazu koju ima buva sigurno bolje iskoristili,znaci uopste neovidim talenat u buvi i za mene je obican djecak koji voli kosarku,ali ne ide,a sto se tice Mikulica msm da je on tu zbog neke veze,inace je pogrijesio sport.
I pred kraj utakmice Boris Barac koji je tu da slusa i uci izderava se nesto na saigrace i na trenera..msm ko je on da to cini..igrali su u sirokom i slavnij i bolji igraci i sve je bilo uredu,i naravno damir ga otjera u svlacionicu pred svima..msm bruka za njega...
Inace ima tu i dobrih stvari kao sto je zelja za napredovanjem kod pojedinih igraca i borba..sve u svemu ima mjesta za napredak,ali se mora dosta raditi..
Ja mislio ti popusio ban ,vidim ne citaš PP
Zahvaljujem se na izvještaju ,to je manje više i ono što sam pretpostavio tj. ono što sam vidio u utakmici protiv Buducnosti (iako smo dobili )

Za ovu ekipu treba imati strpljenja,ako rezultati krenu loše uprava ima u planu dovest nekog iskusnijeg igrača,a vjerojatno će trebati
Samo da ne bude blamaža prvo kolo na Pecari

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 26 sep 2013, 00:35

Ma kakva blamaza,Zvezdu cemo ugasiti na Pecari kao i svake godine :D

HRHB

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.