FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

1L8F9C2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 1L8F9C2 » 25 sep 2013, 23:24

hearts je napisao/la:Samo nastavi ja ti kažem Dragan je king a ti s eljutiš. treba ga vratiti zajedno sa Irfanom malo smo igrača promijenili zadnje 2 godine fali nam još 6 da zaokružimo na 100. Draganeeeeeee, vratiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeee
Ma ja sve si upravu, a da tvom strucnjaku vratimo popay da ti zavrsi koju utakmicu jer nisi bio sposoban da titulu osvojis sam iako si tad imao ekstra tim. I onda tvoj popay mora da se mjesa... Rezultati su mjerilo a oni govore da je Jovic u svom mandatu imao bolje rezultate nego Husref u ovom sada od kad nas je preuzeo gore igre nije bilo.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 23:25

1L8F9C2 je napisao/la:
hearts je napisao/la:Samo nastavi ja ti kažem Dragan je king a ti s eljutiš. treba ga vratiti zajedno sa Irfanom malo smo igrača promijenili zadnje 2 godine fali nam još 6 da zaokružimo na 100. Draganeeeeeee, vratiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeee
Ma ja sve si upravu, a da tvom strucnjaku vratimo popay da ti zavrsi koju utakmicu jer nisi bio sposoban da titulu osvojis sam iako si tad imao ekstra tim. I onda tvoj popay mora da se mjesa... Rezultati su mjerilo a oni govore da je Jovic u svom mandatu imao bolje rezultate nego Husref u ovom sada od kad nas je preuzeo gore igre nije bilo.
Rezultati kažu da je tvoj miljenik ispao iz kupa u oktobru a iz borbe za titulu u martu ćao vidimo se Draganeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Vrati Seeeeeeeeeeeeeeeeeeee
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 sep 2013, 23:27

@ 1L8F9C2
Poštujem tvoje mišljenje da Husref nije više za naše klupe, ali ipak mislim da je on trenutno najbolje riješenje. Definitivno da ima mana ali brate mili kad pogledamo nema ni neke igrače ekstra kvalitetne kao što je imao Jović: Said, Sesar, Asmir, Beli, Hadžija....

Što se tiče odluke o rezultatu, ne račujante na bodove za zelenim stolom, a možda je tako najbolje. Ne bih volio kad bi dobili suspenziju stadiona na duže od dvije utakmice.
Ovaj debil je možda upropastio i derbi, i neka su ga udarali da je moj rođeni brat treba da nalupati.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 25 sep 2013, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 25 sep 2013, 23:28

hearts je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:
Rezultati kažu da je tvoj miljenik ispao iz kupa u oktobru a iz borbe za titulu u martu ćao vidimo se Draganeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Vrati Seeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pa dobro ispali smo iz kupa jer nismo imali "srece".
hilmo je napisao/la:@ 1L8F9C2
Poštujem tvoje mišljenje da Husref nije više za naše klupe, ali ipak mislim da je on trenutno najbolje riješenje. Definitivno da ima mana ali brate mili kad pogledamo nema ni neke igrače ekstra kvalitetne kao što je imao Jović, Said, Sesar, Asmir, Beli, Hadžija....

Što se tiče odlike o rezultatu, ne račujante na bodove za zelenim stolom, a možda je tako najbolje. Ne bih volio kad bi dobili suspenziju stadiona na duže od dvije utakmice.
Ovaj debil je možda upropastio i derbi, i neka su ga udarali da je moj rođeni brat treba da nalupati.
Jeste ali tada smo imali jaci tim i jacu konkurenciju danas nam je liga nikad slabija, a mi opet imamo finu ekipu al doticni izmislja nesto i najbolje igrace ostavlja na klupi...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 25 sep 2013, 23:29

prekid je opravdan uletio je sa bakljom na teren nafiksan /napusen mozda je i zmajeve napadao ;) realno
ovo bi bilo lijepo da bude x al mislim da ce bodovi ici borcu stim da sarajevo treba traziti od nogometnog saveza da zbog laznih izjava kazni predsjednika borca

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 25 sep 2013, 23:32

Najpoštenije je 3 0 za borac i najmanje 5 utakmica bez gledalaca, posebno što je ovo jedan u nizu ponovljenih incidenata od istih navijača.

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 25 sep 2013, 23:33

hz033 je napisao/la:Ako se dobro sjećam, kad se prekinula utakmica Borac Sarajevo, a naš igrač i dobio šamar od navijača uhljupa, Sarajevo nije htjelo da nastavi utakmicu i Borac dobio bodove. Kasnije nešto slična situacija kad su bili "ugroženi" igrači želje, željo dobio bodove. Ja ovde nisam vidio niti jedan kamen za razliku od borac-željo, niti da je udaren niti jedan igrač. To što je igračima Borca naređeno da neizlaze ni pod koju cijenu to je njihov problem. ;)
Nisi vidio kamen! A da li si vidio baklju u ruci ??

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 sep 2013, 23:34

sjebaste derbi :|
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 sep 2013, 23:34

JosipBukal je napisao/la:Najpoštenije je 3 0 za borac i najmanje 5 utakmica bez gledalaca, posebno što je ovo jedan u nizu ponovljenih incidenata od istih navijača.
koje ti komplexe liječiš mrmonja
Sarajevo ljubavi moja!

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 25 sep 2013, 23:35

rodjak je napisao/la:Ovdje po meni nije trebalo uopste prekidati utakmicu.Da je na primjer jedan od ovih "navijaca" Sarajeva udario sudiju ili nekog od igraca na terenu onda da,bio bi opravdan prekid.Ovako su nestasni navijaci usli a teren i protcali na drugu stranu i to je sve.Trebali su samo stati par minuta dok policija ne gurne malo masu navijaca prema gornjim tribinama i gotovo,i da im zaprijete da ako se slucaj ponovi u tom slucaju ce se utakmica prekinuti.Ovo je bezveze prekinuta utakmica :roll: .Normalno, necu da branim FK Sarajevo od ovog incidenta,normalno da zasluzuju kaznu(zbog slabe organizacije utakmice),ali sam samo htio reci da utakmicu nije trebalo nikako prekidati jer niko nije bio ugrozen.Pa gledamo utakmice po Evropi,desi se ponekad da pokoji navijac uleti u teren malo protrci po terenu,ovi ga uhapse i igra se nastavlja ko da nista nije bilo.

P.S.Ovim postom ne branim ovu 4-cu HZ,po meni su to debili najveci koji nisu nikakvi navijaci FK Sarajevo,nego samo stete klubu i da imam slucajno vlast (ko to nmam)nikad im ne bi vise dozvolio uci na stadion.Kako njima tako i svim navijacima ostalih klubova koji rade ovakve stvari(da mi je brat),mrs u 3 PM :twisted:
potpis
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 23:35

1L8F9C2 je napisao/la: Jeste ali tada smo imali jaci tim i jacu konkurenciju danas nam je liga nikad slabija, a mi opet imamo finu ekipu al doticni izmislja nesto i najbolje igrace ostavlja na klupi...
Ja zaboravih koliki je odliv kavliteta ljetos bio iz lige. Jedino Leotar ima konstantu oni nisu imali šampona i predsjednika a i sada je ista situacija svi ostali su oslabljeni. Dok s druge strane kod nas ekipa na okupu plus dodano 9 ekstra pojačanja. Evo danas smo mogli sebi priuštiti Bilbiju na tribinama dig'o se stručnjaku .... može mu se Draganeeeeeeeeeeeee Vratiiiiiiiii Seeeeeeeeeeeeeeeee

@ Bukal ništa poštenije nisam vidio od Dejtonskog sporazuma
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 25 sep 2013, 23:36

fedeltafrotta je napisao/la:sjebaste derbi :|
Čuj syebaste, pa nisam ja sigurno uletio na teren.Pojedinci su krivi, i nadam se da će grupa da ogradi od tih istih pojedinaca.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 25 sep 2013, 23:38

hearts je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la: Jeste ali tada smo imali jaci tim i jacu konkurenciju danas nam je liga nikad slabija, a mi opet imamo finu ekipu al doticni izmislja nesto i najbolje igrace ostavlja na klupi...
Ja zaboravih koliki je odliv kavliteta ljetos bio iz lige. Jedino Leotar ima konstantu oni nisu imali šampona i predsjednika a i sada je ista situacija svi ostali su oslabljeni. Dok s druge strane kod nas ekipa na okupu plus dodano 9 ekstra pojačanja. Evo danas smo mogli sebi priuštiti Bilbiju na tribinama dig'o se stručnjaku .... može mu se Draganeeeeeeeeeeeee Vratiiiiiiiii Seeeeeeeeeeeeeeeee

To ti je ono ko o čemu qrva o poštenju ;)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 25 sep 2013, 23:38

Uopšte nije problem u tome kome će pripasti tri boda, kome god da pripadnu sramota je na nama kao klubu, navijačima i građanima Sarajeva. Do kada se planiraju tolerisati bezobrazluk i ofiranje ovih pokušaja od navijača? Svakom kupcu karte uzmi ličnu, legitimiši ga, uslikaj ga (imaš potpuno zakonsko pravo kao organizator utakmice), postavi kamere na tribine pa ćeš da vidiš sile i mangupa što će uskakati na travnjak. Da smo to uradili prije 2-3 godine do sada bi nam se deset puta isplatilo kada uzmeš u obzir visinu kazni koje je klub morao platiti. Ja sam na tom sjeveru odrastao, stajao u kopu od 50 ljudi gore iznad ulaza protiv Banovića, nema stadiona u državi na kojem nisam bio i kažem ODERITE U STANICI TE IDIOTE I DAJTE IM KAZNU DA SE IDUĆIH DESET GODINA PLAČUĆI BUDE! Da su ovo uradili u trenutku kad gubimo 0-3 isto bi govorio, ali u trenutku kada tvoj tim ima izglednu šansu da se plasira na vrh tabele da skačeš po terenu sa bakljama? Halo ba, o čemu mi ovdje pričamo uopšte? Ne trebamo mi čekati zakone, znamo gdje živimo i kako su naši parlamentarci "ažurni" u donošenju istih, također znamo da mnogima odgovaraju ovakvi incidenti. Mi trebamo kao klub, organizator, u saradnji sa organima bezbjednosti podignuti sigurnost na svom terenu i obezbjediti da se i ove, kakve-takve, zakonske sankcije primjenjuju prema vinovnicima ovakvih izgreda. Objavite tim papcima ime i adresu i mjesto rođenja, da vidimo više k'o to pjeva "Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija" a daleko je i od Sarajeva i od Boga, a Čaršiju neću ni da spominjem..
Zadnja izmjena: bordograd, dana/u 25 sep 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 25 sep 2013, 23:38

Vjerovatno ne racunas i kup ;) Ako dobijemo tri utakmice kazne za derbi nam istice suspenzija.
hearts je napisao/la:

Naporan si majstore, meni ti ni slicni necete nametati misljenje kako je jedan od nas i slicno, ja ovim nisam zadovoljan i lik je dokazao da nema smisla da promjeni bilo sta a ti misli sta hoces. Svakako sa vama manipulisu mnogi likovi tako da me ne cudi sto vam doticni zamazuje oci nekakvom "srecom" itd. Husrefe spasioce nas :mrgreen:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 sep 2013, 23:40

Bilo opet na vijestima o prekidu,onaj sto je dotrco s bakljom 2-3 cizme je primio u tijelo..

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 sep 2013, 23:41

bordograd je napisao/la:Uopšte nije problem u tome kome će pripasti tri boda, kome god da pripadnu sramota je na nama kao klubu, navijačima i građanima Sarajeva. Do kada se planiraju tolerisati bezobrazluk i ofiranje ovih pokušaja od navijača? Svakom kupcu karte uzmi ličnu, legitimiši ga, uslikaj ga (imaš potpuno zakonsko pravo kao organizator utakmice), postavi kamere na tribine pa ćeš da vidiš sile i mangupa što će uskakati na travnjak. Da smo to uradili prije 2-3 godine do sada bi nam se deset puta isplatilo kada uzmeš u obzir visinu kazni koje je klub morao platiti. Ja sam na tom sjeveru odrastao, stajao u kopu od 50 ljudi gore iznad ulaza protiv Banovića, nema stadiona u državi na kojem nisam bio i kažem ODERITE U STANICI TE IDIOTE I DAJTE IM KAZNU DA SE IDUĆIH DESET GODINA PLAČUĆI BUDE! Da su ovo uradili u trenutku kad gubimo 0-3 isto bi govorio, ali u trenutku kada tvoj tim ima izglednu šansu da se plasira na vrh tabele da skačeš po terenu sa bakljama? Halo ba, o čemu mi ovdje pričamo uopšte? Ne trebamo mi čekati zakone, znamo gdje živimo i kako su naši parlamentarci "ažurni" u donošenju istih, također znamo da mnogima odgovaraju ovakvi incidenti. Mi trebamo kao klub, organizator, u saradnji sa organima bezbjednosti podignuti sigurnost na svom terenu i obezbjediti da se i ove, kakve-takve, zakonske sankcije primjenjuju prema vinovnicima ovakvih izgreda. Objavite tim papcima ime i adresu i mjesto rođenja, da vidimo više k'o to pjeva "Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija" a daleko je i od Sarajeva i od Boga, a Čaršiju neću ni da spominjem..
Bravo majstore!!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 sep 2013, 23:41

nadam se da će se izmajmunisat nešto pa da bude normalan derbi ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 23:42

1L8F9C2 je napisao/la:
Vjerovatno ne racunas i kup ;) Ako dobijemo tri utakmice kazne za derbi nam istice suspenzija.
hearts je napisao/la:

Naporan si majstore, meni ti ni slicni necete nametati misljenje kako je jedan od nas i slicno, ja ovim nisam zadovoljan i lik je dokazao da nema smisla da promjeni bilo sta a ti misli sta hoces. Svakako sa vama manipulisu mnogi likovi tako da me ne cudi sto vam doticni zamazuje oci nekakvom "srecom" itd. Husrefe spasioce nas :mrgreen:
ja se divim tvojim postovima i tražim novog gurua tako da nije isključeno da to budeš ti ako bi ti pristao naravno. Jedan od vas ili od nas nebitno je bitno je da je Dragan kralj i da njega slavite ti i tebi slični. Za takve je priča o Huseinbašiću pojačanju i Matoševiću koji je zaokružio mjesto napadača nivo mozga, razmišljanja i navijanaj za Sarajevo. Zato nam i jest ovako kako je

Živio i zaobiđi me balavče dosad sam mislio da si ozbiljan ali sam se prevario
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 sep 2013, 23:42

Zašto niko ne postavi pitanje što se ne ubaci 10-20 policajaca u civilu i ne pohapsi te dilere svi vide svi ćute,zašto da Sarajevo plača policiju i redarsku službu kad nisu ni za **** ova demonstracija sile jadno i tužno.Svaka baklja koja prođe i upali se nema plate policajcima i security,a ne danas oni ne daju na parking pauka zovu nemaš gdje stati, silu na nama treniraju a balavci ih jebu u zdrav mozak 2-3 godine. Ja bi fino račun od kazni poslao MUP tj PU Centar i securitas ćini mi se pa nek se drugi put zapitaju ko če baklju unijeti i zapaliti a kamoli pokušati uči u teren. A ova 4 majmuna što su ušli u teren treba im doživotno zabraniti prilaz stadionu a kamoli da uđu na isti stoka bolesna i jadna.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, OzmoodPinglewood, perodeformero, Vanja8 i 36 gostiju.