FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

koalem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la koalem » 25 sep 2013, 22:53

:lol:

E smješnijeg kluba vidio nisam.
4.10.2009.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 sep 2013, 22:53

Bio sam na istoku i laz ke da se skandiralo ubij srbina..ortodoksna laz..
1946

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 22:54

Head je napisao/la:Bio sam na istoku i laz ke da se skandiralo ubij srbina..ortodoksna laz..
I ja sam bio na istoku i ostao poslije izlaska nekih 15-ak minuta ispred naprđiv'o malo ni riječi jedne nije bilo na to svi su se pitali koje su opcije u igri
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

fredi
Kontakt:

Re: $: FK Sarajevo

Post Postao/la fredi » 25 sep 2013, 22:56

koalem je napisao/la:
fredi je napisao/la:Cuj bodovi vama?komisija ce odluciti kome idu bodovi ali cisto jedan podsjetnik zeljeznicar borac u banjaluci naredjeno je nakon prekida da se isprazni tribina sa borcevim navijacima u roku od 15 minuta naravno to je fizicki nemoguce pogotovo jer postoji jedan ulaz.utakmica prekinuta balavi amar nece da nastavi 0:3 za zeljeznicar dovidjenja cao.to je noviji period bih lige.znaci bice tesko bice 0:3 sve ostalo je cirkus i vi to znate.igraci su bili ugrozeni samim tim sto je klinac sa bakljom protrcao izmedju njih i gotovo.

Ako vi dobijete 3 boda neka bude tako ali sam o ce dokazati da je ova lika prava sprdacina i da nema jednakih pravila za sve.a vama nek bude na cast **** pobjedu ko da je bitno mozda bi i uzeli da se nastavilo ali pravila su pravila
Pravila kažu da ako su se stekli uslovi da se utakmica nastavi, a jedan klub odbije, biće kažnjen.
Covjece jedan od uslova je da se isprazni tribina kako ne shvatas!sjeverna tribina nije bila ispraznjena sat vremena nakon prekida.cak su se i palile baklje dok je bio prekid.okrenuli su ledja onom vasem direktoru jer nisu htjeli izaci.jel to smatras ispunjenim uslovima

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 sep 2013, 22:58

U jbt pa ovaj majmun iz Borca je ljigava lažovčina. Glupan bolje da se nije ni javljao nego prosuo gomilu laži.
Kratko i jasno, sudija ih je pozvao da igraju, oni nisu htjeli , tražili su pražnjenje Sjevera. Mup nije dao da se prazni Sjever dok su gostujući navijači tu. Mup sa delegatom garantovao bezbjednost ali NISU HTJELI DA IZAĐU.
Pametnom dovoljno. 3:0 i hajmo dalje!

P.S. Fredi ne rise, mup je garantovao bezbjednost a banjapizdelučani su tražili da se prazni tribina a ne i delegat!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 25 sep 2013, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 25 sep 2013, 22:59

fredi lažes!

tribina bi bila ispraznjena ali je POLICIJA zakkljucala kapije na sjeveru, nakon 15 min dogovoaranja sa Lesinarima ispraznjena je njihovaa tribina, onda se cekalo da sjednu u autobus i napuste krug stadiona, tek onda su otovrili kapije sjevera koji je za 10 min ispraznjen! sve u dogovoru sa delegatom i komesarom ;)

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 23:02

aleksandar_veliki je napisao/la:
Ko kaze da je uslov da se tribina isprazni. Ako policija garantuje, ako policija smatra da je gora stvar isprazniti tribinu zbog sigurnosti gostujucih navijaca, to ne mora biti uslov. Te suplje nemoj pusiti beze.
Traženo je iz Borca da se isprazni i kad je to riješeno pozvani su na teren da izađu. Mup je garantovao sigurnost, delegat i sudije procijenile da su se stekli uslovi, to potpisali u zapisniku, gospoda iz BL nisu htjela da igraju nego su otišli na tuširanje i u čemu je problem ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 sep 2013, 23:03

Ebaš zato aco dugo se čekalo jer prvo su morali goste ispratiti a zamisli šta bi bilo da je sjever ispražnjen e onda bi priča ovog orangutana šipovca imala smisla a ovako nema ni mrve istine pošto im je autobus od navijača bio parkiran iza juga a blizu sam sjedio bar bi se to čulo seronja nacionalistički lažov.
Sarajevo ljubavi moja!

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 25 sep 2013, 23:07

Eto vidjecemo sta ce se sutra odluciti.nista onda moje misljenje je da bi najbolje bilo da svaka ekipa koja igra kuci ima svojih para navijaca koji ce prekidati utakmice u zavisnosti od raspolozenja i rezultata.e onda kad nastupi prekid onda ce se sat vremena STICATI USLOVI ZA IGRU sta god to znacilo.i onda se fino pozovu gostujuci igraci na teren ukoliko nece igrati a nijedna ekipa nece 3:0 za domacina.majko moja stvarno cast izuzetcima ali ne mogu vjerovat da neki stvarno imaju obraza traziti bodove

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 25 sep 2013, 23:10

slika
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 23:10

fredi je napisao/la:Eto vidjecemo sta ce se sutra odluciti.nista onda moje misljenje je da bi najbolje bilo da svaka ekipa koja igra kuci ima svojih para navijaca koji ce prekidati utakmice u zavisnosti od raspolozenja i rezultata.e onda kad nastupi prekid onda ce se sat vremena STICATI USLOVI ZA IGRU sta god to znacilo.i onda se fino pozovu gostujuci igraci na teren ukoliko nece igrati a nijedna ekipa nece 3:0 za domacina.majko moja stvarno cast izuzetcima ali ne mogu vjerovat da neki stvarno imaju obraza traziti bodove
Kao što su nakon Sadovića svi redom vježbali aperkate i udarali redom po stadionima. Bile su audicije u Gacku i Trebinju
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

TMstrumf
Kontakt:

Post Postao/la TMstrumf » 25 sep 2013, 23:12

Ovo ce biti dosudjeno u korist borca jer je ovo preslikana situacija utakmice borac zeljo kada je bila prekinuta utakmica.Samo je pitanje koliko ce sarajevo dobiti utakmica bez gledalaca.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 sep 2013, 23:14

Specijalac je LEGENDA(bez ironije)!!!!Ovakav krelac samo batinu i razumije!Iskreno se nadam da su ga jos dodatno slomili i u stanici i u marici!

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 25 sep 2013, 23:15

hearts je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/suput-is ... ina/114475 Počeli su jesti **** a dotičnom gospodinu se poserem usta i dobro naguram. Jeste orilo pa su ih onda poimenice prozivali, čak je bila i neka parola protiv Dušanke Majkić pleme vam **** mrtvo lažovsko
Risto Đogo 2
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 25 sep 2013, 23:16

TMstrumf je napisao/la:Ovo ce biti dosudjeno u korist borca jer je ovo preslikana situacija utakmice borac zeljo kada je bila prekinuta utakmica.Samo je pitanje koliko ce sarajevo dobiti utakmica bez gledalaca.
Štrumfe želje su jedno pravilnik drugo to ti brko tvoj kaže ;)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 sep 2013, 23:16

Ako se dobro sjećam, kad se prekinula utakmica Borac Sarajevo, a naš igrač i dobio šamar od navijača uhljupa, Sarajevo nije htjelo da nastavi utakmicu i Borac dobio bodove. Kasnije nešto slična situacija kad su bili "ugroženi" igrači želje, željo dobio bodove. Ja ovde nisam vidio niti jedan kamen za razliku od borac-željo, niti da je udaren niti jedan igrač. To što je igračima Borca naređeno da neizlaze ni pod koju cijenu to je njihov problem. ;)
U novi boj ...

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 25 sep 2013, 23:17

hearts je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Hajde malo da razjasnimo nesto. Dobro stekli su se uslovi za igru ali poslije koliko vremena ? Imali smo jasno 15 minuta da napustimo tribinu to se nije ucinilo i cao. Po vasoj logici mogli smo 3 sata sjediti na tribini i kad izadjemo mozemo onda reci da su se stvorili uslovi.
hearts je napisao/la:Jesmo vala kod Dragana vezli i pobjeđivali sa stilom i dođe ovaj uhljup i sjeba sve :roll: :roll: :roll: Zbog tebe i takvih kao ti treba biti 3:0 za Borac i 10 utakmica kazne Sarajevu
Naravno da je sve bilo bolje kad je Dragan bio. To je i budali jasno. Samo je fazon sto su se njemu zamjerili Gradina, Travnik, Zvjezda,Zeta, dok ovom strucnjaku prolazi Kukesi, Leotar, Mladost itd. Pogledaj nam gol razliku i sve ti je jasno ako ne dobijemo ova tri katastrofa vise utakmica nego golova ;)
Sve to nema veze sa pozicijom na tabeli. Kao da kažeš da 9 golova Grčke ne vrijedi 19 bodova kao i naših sa 25 ne lupaj. U svakom slučaju objasnio si mi i aferim. Dragan je king i to je to. sa 6000 plate i oprane pare preko igrača baš onako moralan lik. U svakom slučaju završili smo oko toga sve si pojasnio

I što se tiče pražnjenja tribina je ispražnjena kad su gostujući navijači deportovani a to je bio zadnji uslov Asmira i ekipe, računali su da neće biti moguće i otišli su na tuširanje

Eto ti znas koliko je Jovic imao platu i slicno. Aferim jesi siguran da je samo 6 hiljada ili jace ? Logicno da je Dragan king lik je uvijek preuzimao krivicu na sebe, dok ovaj pokusaj od trenera pokusava da se opravda "srecom" :lol: i tim da mu je igrac sam uzeo da izvede penal :lol:

Uplati mu uprava pripreme u Sloveniji on u prvom kolu izvede ekipu ljudi ne mogu da hodaju, vodio ih sef da se malo odmaraju na pripremama.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 25 sep 2013, 23:19

Ovakve treba lomiti, nije im mjesto na stadionu, ima baklju, ligika govori da ih je i prije koristio i donisio stetu klubu, sad ce zbog njega 2-3 tekme bez navijaca, to je 7-8 hiljada, a ako bude i derbi to je ukupno 20 hiljada, kad se to u kartu pretvori to je oko 100 000 maraka, plus mozemo reci, zbog debila nemamo derbi. Nisam navijac sarajeva, ali ovakvim likovima nije mjesto ni na kojem stadionu, a jedan od krivaca su glupe bige i game, koje nigdje ne rade kako treba, svaki put nesta raja pronese i kazne klubovi placaju. Vas navijac vas otpisa za titulu ovim potezom.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 23:20

Samo nastavi ja ti kažem Dragan je king a ti s eljutiš. treba ga vratiti zajedno sa Irfanom malo smo igrača promijenili zadnje 2 godine fali nam još 6 da zaokružimo na 100. Draganeeeeeee, vratiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeee
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 25 sep 2013, 23:22

Ovdje po meni nije trebalo uopste prekidati utakmicu.Da je na primjer jedan od ovih "navijaca" Sarajeva udario sudiju ili nekog od igraca na terenu onda da,bio bi opravdan prekid.Ovako su nestasni navijaci usli a teren i protcali na drugu stranu i to je sve.Trebali su samo stati par minuta dok policija ne gurne malo masu navijaca prema gornjim tribinama i gotovo,i da im zaprijete da ako se slucaj ponovi u tom slucaju ce se utakmica prekinuti.Ovo je bezveze prekinuta utakmica :roll: .Normalno, necu da branim FK Sarajevo od ovog incidenta,normalno da zasluzuju kaznu(zbog slabe organizacije utakmice),ali sam samo htio reci da utakmicu nije trebalo nikako prekidati jer niko nije bio ugrozen.Pa gledamo utakmice po Evropi,desi se ponekad da pokoji navijac uleti u teren malo protrci po terenu,ovi ga uhapse i igra se nastavlja ko da nista nije bilo.

P.S.Ovim postom ne branim ovu 4-cu HZ,po meni su to debili najveci koji nisu nikakvi navijaci FK Sarajevo,nego samo stete klubu i da imam slucajno vlast (ko to nmam)nikad im ne bi vise dozvolio uci na stadion.Kako njima tako i svim navijacima ostalih klubova koji rade ovakve stvari(da mi je brat),mrs u 3 PM :twisted:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 17 gostiju.