sto bi reko Amar,stekli su se uslovi odosmo u BL da igramo(dan kasnije),ako ima pravila 0:3,ako nema yebigakoalem je napisao/la:Pravila kažu da ako su se stekli uslovi da se utakmica nastavi, a jedan klub odbije, biće kažnjen.fredi je napisao/la:Cuj bodovi vama?komisija ce odluciti kome idu bodovi ali cisto jedan podsjetnik zeljeznicar borac u banjaluci naredjeno je nakon prekida da se isprazni tribina sa borcevim navijacima u roku od 15 minuta naravno to je fizicki nemoguce pogotovo jer postoji jedan ulaz.utakmica prekinuta balavi amar nece da nastavi 0:3 za zeljeznicar dovidjenja cao.to je noviji period bih lige.znaci bice tesko bice 0:3 sve ostalo je cirkus i vi to znate.igraci su bili ugrozeni samim tim sto je klinac sa bakljom protrcao izmedju njih i gotovo.
Ako vi dobijete 3 boda neka bude tako ali sam o ce dokazati da je ova lika prava sprdacina i da nema jednakih pravila za sve.a vama nek bude na cast **** pobjedu ko da je bitno mozda bi i uzeli da se nastavilo ali pravila su pravila
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: $: FK Sarajevo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Re: FK Sarajevo
Uslovi za nastavak igre ispunjeni, na koji nacin su ispunjeni objasni mi ???sjever je napisao/la:Ma tri boda za nas, ono hladno,ovaj padobranac na terenu je dobio po šta je došao,uslovi za nastavak igre su ispunjeni,delegat to obznanio ali ovi su jedva dočekali da idu pod tuš,"sraćka" ili šta već,sreća pa nama nisu isključili vodu itdUglavnom imaju mahanje a kazne nas sigurno čekaju a to ćemo tek vidjeti.
-
- Kontakt:
Reko Dino, ispunjeni majke mi. Inače, čovjek kojem se vjeruje na riječ.TvBHT je napisao/la:Uslovi za nastavak igre ispunjeni, na koji nacin su ispunjeni objasni mi ???sjever je napisao/la:Ma tri boda za nas, ono hladno,ovaj padobranac na terenu je dobio po šta je došao,uslovi za nastavak igre su ispunjeni,delegat to obznanio ali ovi su jedva dočekali da idu pod tuš,"sraćka" ili šta već,sreća pa nama nisu isključili vodu itdUglavnom imaju mahanje a kazne nas sigurno čekaju a to ćemo tek vidjeti.
Upalili se reflektori nije bio mrakTvBHT je napisao/la:Uslovi za nastavak igre ispunjeni, na koji nacin su ispunjeni objasni mi ???sjever je napisao/la:Ma tri boda za nas, ono hladno,ovaj padobranac na terenu je dobio po šta je došao,uslovi za nastavak igre su ispunjeni,delegat to obznanio ali ovi su jedva dočekali da idu pod tuš,"sraćka" ili šta već,sreća pa nama nisu isključili vodu itdUglavnom imaju mahanje a kazne nas sigurno čekaju a to ćemo tek vidjeti.
Bistar si momak vidi ti se kroz glavu
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
ima li kakav snimak toga svega?
"New Bot"... razligu na mercedes arenu imate vi svojih problemaTvBHT je napisao/la:Uslovi za nastavak igre ispunjeni, na koji nacin su ispunjeni objasni mi ???sjever je napisao/la:Ma tri boda za nas, ono hladno,ovaj padobranac na terenu je dobio po šta je došao,uslovi za nastavak igre su ispunjeni,delegat to obznanio ali ovi su jedva dočekali da idu pod tuš,"sraćka" ili šta već,sreća pa nama nisu isključili vodu itdUglavnom imaju mahanje a kazne nas sigurno čekaju a to ćemo tek vidjeti.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Ispunjeni su uslovi cim delegat vam dadne rok od 15 minuta da izadjete na teren. Tako je nama bilo u bl mi odbili i popusili 3 boda. Jednostavo. 

Slažem se sa tobom najvjerovatnije nova utakmica i to moguće bez publike ili samo ćak zadnjih tih pola sata koliko li već ne znam baš.KrajPrice je napisao/la:Ova ce se utakmica ponoviti 1000%!!
Sarajevo ljubavi moja!
Ma nema se tu sta i vidjeti, lik sa bakljom pretrcao teren i pred jugom ga ufatili drotovi i razbili hljeb u njemu.bazeni je napisao/la:ima li kakav snimak toga svega?
To je sve trajalo 15 sekundi i to je to.
Hajde malo da razjasnimo nesto. Dobro stekli su se uslovi za igru ali poslije koliko vremena ? Imali smo jasno 15 minuta da napustimo tribinu to se nije ucinilo i cao. Po vasoj logici mogli smo 3 sata sjediti na tribini i kad izadjemo mozemo onda reci da su se stvorili uslovi.

Naravno da je sve bilo bolje kad je Dragan bio. To je i budali jasno. Samo je fazon sto su se njemu zamjerili Gradina, Travnik, Zvjezda,Zeta, dok ovom strucnjaku prolazi Kukesi, Leotar, Mladost itd. Pogledaj nam gol razliku i sve ti je jasno ako ne dobijemo ova tri katastrofa vise utakmica nego golovahearts je napisao/la:Jesmo vala kod Dragana vezli i pobjeđivali sa stilom i dođe ovaj uhljup i sjeba sve![]()
![]()
Zbog tebe i takvih kao ti treba biti 3:0 za Borac i 10 utakmica kazne Sarajevu

Ako nesto pises i tvrdis objasni nam kako su uslovi za nastavak utakmice ispunjeni, jer mi ne znamo ?? Ne skreci s teme? Fino sam te pitao ?sjever je napisao/la:"New Bot"... razligu na mercedes arenu imate vi svojih problemaTvBHT je napisao/la:Uslovi za nastavak igre ispunjeni, na koji nacin su ispunjeni objasni mi ???sjever je napisao/la:Ma tri boda za nas, ono hladno,ovaj padobranac na terenu je dobio po šta je došao,uslovi za nastavak igre su ispunjeni,delegat to obznanio ali ovi su jedva dočekali da idu pod tuš,"sraćka" ili šta već,sreća pa nama nisu isključili vodu itdUglavnom imaju mahanje a kazne nas sigurno čekaju a to ćemo tek vidjeti.
Kad se sjetim kako su pojedini hebavali komitet zbog zabrane gostovanja!!! Kazu fudbal se igra zbog navijaca.Tacno.Ali se ne igra zbog probisvjeta i bagre koji danas pohode tekme...
Sjeverna tribina je počela da se prazni onog trenutka kad je to postalo moguće, odnosno onda kada je otvoren izlaz.Pa izlazili bi ljudi i ranije da su mogli, nikom se ne gleda prekinuta tekma jbt.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Na kraju krajeva neznam sta se **** i lomite glavu kome ce dati bodovi,niko nikome nece navlaciti iz ovog ili onog razloga,sve je vec zapisano kod delegata covjek nece mjenjati svoj iskaz,upisao je sta je upisao,predat ce to i cao,sve cisto jasno,nece niko nikoga **** ni klati,niti izmisljati toplu vodu,sve je ispisano,predato ako nije bit ce sutra i eto ljudi ce procitati sta je napisano zna se sta kome ide u oba slucaja i to je to,samo ce se voditi polemike oko dodatne kazne dali ce biti 10 milja,dali ce biti mec sa publikom bez publike tu ce malo da vuce svak na svoju stranu,ali ovo oko rezultata je kristalno jasno mislim covjek je napisao sta je napisao materi svojoj mozes ti sad predavanja drzat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sve to nema veze sa pozicijom na tabeli. Kao da kažeš da 9 golova Grčke ne vrijedi 19 bodova kao i naših sa 25 ne lupaj. U svakom slučaju objasnio si mi i aferim. Dragan je king i to je to. sa 6000 plate i oprane pare preko igrača baš onako moralan lik. U svakom slučaju završili smo oko toga sve si pojasnio1L8F9C2 je napisao/la:Hajde malo da razjasnimo nesto. Dobro stekli su se uslovi za igru ali poslije koliko vremena ? Imali smo jasno 15 minuta da napustimo tribinu to se nije ucinilo i cao. Po vasoj logici mogli smo 3 sata sjediti na tribini i kad izadjemo mozemo onda reci da su se stvorili uslovi.
Naravno da je sve bilo bolje kad je Dragan bio. To je i budali jasno. Samo je fazon sto su se njemu zamjerili Gradina, Travnik, Zvjezda,Zeta, dok ovom strucnjaku prolazi Kukesi, Leotar, Mladost itd. Pogledaj nam gol razliku i sve ti je jasno ako ne dobijemo ova tri katastrofa vise utakmica nego golovahearts je napisao/la:Jesmo vala kod Dragana vezli i pobjeđivali sa stilom i dođe ovaj uhljup i sjeba sve![]()
![]()
I što se tiče pražnjenja tribina je ispražnjena kad su gostujući navijači deportovani a to je bio zadnji uslov Asmira i ekipe, računali su da neće biti moguće i otišli su na tuširanje
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Kapije sjeverne tribine su bile zatvorene i zaključane. Niko nije mogao izaći ni ući. Ne pričaj nebuloze.1L8F9C2 je napisao/la:Hajde malo da razjasnimo nesto. Dobro stekli su se uslovi za igru ali poslije koliko vremena ? Imali smo jasno 15 minuta da napustimo tribinu to se nije ucinilo i cao. Po vasoj logici mogli smo 3 sata sjediti na tribini i kad izadjemo mozemo onda reci da su se stvorili uslovi.
![]()
4.10.2009.
@ koalem lupanje je in samo da se nešto napiše to je bitno, palilo se i paliće se ne shvatate vi tu furku eh sad ćemo je paliti pored tv i radio aparata
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Da bi se nasa tribina ispraznila prvo se morala isprazniti gostujuca,i tek kada se ispraznila gostujuca tek onda se i sjever poceo praznit,zar stvarno mislite da je neko lud da izda naredbu da nasa puste van stadiona dok su ovi na stadiona sa sve njihovim autobusom ispred tribine bas bi veselo bilo,i tek nakon xx vremena su prvo israznili njihovu tribinu pa tek onda nasu,kad je dosla ta prica oko praznjenja jel u jednom trenutku ona nije bila aktuelna nego je krenula tek nakon nekih pola sata od prekida mozda i jace
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ne kontam. Ljudi neće da sagledaju činjenice, pročitaju zakone, a svi su doktori za sve. Svi su život prekucali.hearts je napisao/la:@ koalem lupanje je in samo da se nešto napiše to je bitno, palilo se i paliće se ne shvatate vi tu furku eh sad ćemo je paliti pored tv i radio aparata
4.10.2009.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/suput-is ... ina/114475" onclick="window.open(this.href);return false; Počeli su jesti **** a dotičnom gospodinu se poserem usta i dobro naguram. Jeste orilo pa su ih onda poimenice prozivali, čak je bila i neka parola protiv Dušanke Majkić pleme vam **** mrtvo lažovsko
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, Hamagara, johntravolta123, N3R3D, Proximic, riki46, SHZ82, supervizor, Venom i 90 gostiju.