FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 25 sep 2013, 22:17

1L8F9C2 je napisao/la:Mi ako dobijemo tri boda, treba proglasiti prvenstvo neregularnim.
Pa eto proglasi ga onda,jel je to gotova stvar,ja prvi se grozim nacina na koji uzimamo bodove,ali eto uzimamo 3 boda i popravljamo gol razliku :lol: bodovi koji su skupo placeni,samo da nebude crnjak da mi zbog debila dobijemo zabranu par utakmica sad,al eto ni to nije iskljuceno

P.S. Kapiten Borca hladno u kopu sa njihovim navijacima,kakav je ov kralj :lol: brze cvike taj fazon,**** ti ligu i picku :lol:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 sep 2013, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 25 sep 2013, 22:17

TvBHT je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da podrzavate ovakve debile koji s bakljom ulijece u teren. Moga je udarit igraca, moglo je svasta biti. Nemoguce je da je teren siguran. Dok se vec jednom ne bude osudivalo ovo sto svi rade nikad napredka nece biti ni za Sarajevo, Borac i ostale.

Tako nemoj opravdavati ovu glupost i jos petljati druge klubove a dobro znas kakve smo kazne dobijali.
ko podrzava sta ti je?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 sep 2013, 22:18

ma bodovi idu nama to je sigurno. Bit ce i povelika novcana kazna i nekoliko utakmica pred praznim tribinama. Samo da ih ne bude vise od 3 :?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 22:18

TvBHT je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da podrzavate ovakve debile koji s bakljom ulijece u teren. Moga je udarit igraca, moglo je svasta biti. Nemoguce je da je teren siguran. Dok se vec jednom ne bude osudivalo ovo sto svi rade nikad napredka nece biti ni za Sarajevo, Borac i ostale.

Tako nemoj opravdavati ovu glupost i jos petljati druge klubove a dobro znas kakve smo kazne dobijali.
Moglo je ali nije idi na svoju temu i komentariši svoj klub, ako ideš na tribine ukucaj na youtube Da te nije Alija da budeš spreman kad zablještiš na jugu ili sjeveru i **** sa ove teme
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 sep 2013, 22:19

Rade Paprica 9 je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:Odlična će se poruka poslati daju li se Sarajevu 3 boda. Prava.

Nakon ulijetanja grupe navijača na teren, nema više tog tko može garantovati sigurnost meča. To najbolje Banjalučani znaju, iz iskustva. Selimoviću bi se bolje bilo izvinuti gostima iz Banja Luke na neugodnostima koje su preživili i biti zadovoljan ako samo prođe sa tri utakmice kazne i 10.000 KM. Konačno je vrijeme jednom za svagda ovome stati u kraj.
Slušaj rade ovako kad je uletio manijak i udario golmana Slavije tad nije bio prekid niti su bili nesigurni je li? Reči ču ti jedno ne njajke nopu! Kazna mora biti a da če se stati u kraj teško jer to je odgoj kućni iznad svega žao mi malca što je ovo sve morao gledati danas.I zašto nije bila drastična kazna tako za vas tad, molim te malo smanji doživljaje puno pokazuješ mržnju i komplexe.
Ti porediš ulet jednog navijača i grupe navijača sa bakljom u rukama. I u LP uleti navijač ili gologuzan, znalo se dešavati na prvenstvima europe, ali grupa to je već jasan pokazatelj nesigurnih uvjeta. Nesjećam se da je to ikad tolerisano. I nije udaren golman Slavije nego odgurnut. Ali i da je prekinut taj isti meč, ne bi imali pravo riječ reći. I budete li slučajno prijetili istupanjem, i za to vas kaznit. U dobro ste vrijeme lijepu poruku poslali o gradu. Baš na vakat.
Vidi ove majmune ne želim da pravdam usrali su i tačka ali nikog od igrača nisu ni pogledali a kamoli kako ti kažeš odgurnuli poa uporedi bezbjednosnu situaciju nebitno 1 ili 3 ali sam ćin je bitan znači udaranje golman pardon odgurivanje i trčanje sa bakljom po terenu uporedi.A je li molim te zar ja ne osuđujem ovo što meni govoriš lijepu ste poruku poslali jesam li ja tebi rekao da si ti uletio u stadion nego vaš navijać
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 25 sep 2013, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 25 sep 2013, 22:19

miky_hz je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Mi ako dobijemo tri boda, treba proglasiti prvenstvo neregularnim.
Pa eto proglasi ga onda,jel je to gotova stvar,ja prvi se grozim nacina na koji uzimamo bodove,ali eto uzimamo 3 boda i popravljamo gol razliku :lol: bodovi koji su skupo placeni,samo da nebude crnjak da mi zbog debila dobijemo zabranu par utakmica sad,al eto ni to nije iskljuceno

P.S. Kapiten Borca hladno u kopu sa njihovim navijacima,kakav je ov kralj :lol: brze cvike taj fazon,**** ti ligu i picku :lol:
Fino fino to znaci da ce debil i dalje predvoditi klub sa klupe. Neka neka uvjerio me da moze i gore od ovog danas ...

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 22:22

A što je debil ? Odnosno zašto je debil ? Odlično drugo poluvrijeme, primireni u prvom gdje su ko nešto probali, onda dvije izmjene koje su donijele prevagu i kada s elomila utakmica desi se šta se desi
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 25 sep 2013, 22:24

hearts je napisao/la:A što je debil ? Odnosno zašto je debil ? Odlično drugo poluvrijeme, primireni u prvom gdje su ko nešto probali, onda dvije izmjene koje su donijele prevagu i kada s elomila utakmica desi se šta se desi
Zato sto igra staromodan fudbal i ubija nasu djecu u pojam gurajuci u ekipu razne Vusljanine i Kovacevice prije Radovca. Zato sto vidi da Todorovic nece da igra a on ga gura u ekipu. Svi mi vidimo da Travancic unese preokret u ekipu a uvijek na klupi a vi vjerujete u glupe razloge zasto ne igra od pocetka. On da ne trenira nikako mora biti prvotimac jer je bolji od vecine nasih igraca. Zato sto je izjavio da mu je igrac sam uzeo da puca penal. Zato sto nikad nije preuzeo krivicu na sebe, vec se vadio na "srecu".

ZATO STO JE OVO NAJGORA IGRA FKS U ZADNJIH 10 GODINA, A IMA SE FINA EKIPA !
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 25 sep 2013, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 25 sep 2013, 22:25

Svasta kao navodno HZ doboj i travnik napali navijace borca.... jos mi nije jasno zasto?

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 25 sep 2013, 22:26

EXIT je napisao/la:
gavran je napisao/la:ne vidim razliku izmedju ove i utakmice u Banja Luci,kad smo mi poslije prekida dobili 3:0.

niko normalan nece nastaviti igrati,
A vidis li razliku kad je nas igrac udaren od strane navijaca borca pa mi odbili izaci i borac dobio 3 boda?
Postoji pravilnik, delegat odlucio da se utakmica nastavi oni odbili izaci i khaj plice......nemozes ti na svoju ruku odluciti da neigras tj. mozes ali su pravila jasna sta poslije toga. Tako je nama bilo u BL. Jel posteno? To je za druge diskusije al pravila su pravila.
U pravu si, treba registrovati meč sa 3:0 za Sarajevo, kaznit Borac što nisu htjeli izaći na teren, sram ih bilo. Pich..
I šta ćeš onda imati, da svaki klub koji nemože doći na regularan način do bodova, pošalje par klošara, i nakon incidenta fol isprazni tribine i glumi kako se ustvari ništa nije dogodilo. Ja znam da je liga cirkus, ali baš toliki, nemogu da vjerujem. Svaka čast. Genijalno.

19Z05
Kontakt:

Post Postao/la 19Z05 » 25 sep 2013, 22:26

"Prekid na Koševu izazvalo nekoliko navijača Sarajeva!"
Golem vala i naslov na portalu. A da se isti incident dogodio u Mostaru, Širokom Brijegu ili možda u Banja Luci, naslov bi izgledao tipa: "Fašistički huligani nasrnuli na protivničke navijače s namjerom da ih ubiju". Stvarno golemo. :D

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 25 sep 2013, 22:26

Ova ce se utakmica ponoviti 1000%!!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 22:26

1L8F9C2 je napisao/la:
hearts je napisao/la:A što je debil ? Odnosno zašto je debil ? Odlično drugo poluvrijeme, primireni u prvom gdje su ko nešto probali, onda dvije izmjene koje su donijele prevagu i kada s elomila utakmica desi se šta se desi
Zato sto igra staromodan fudbal i ubija nasu djecu u pojam gurajuci u ekipu razne Vusljanine i Kovacevice prije Radovca. Zato sto vidi da Todorovic nece da igra a on ga gura u ekipu. Svi mi vidimo da Travancic unese preokret u ekipu a uvijek na klupi a vi vjerujete u glupe razloge zasto ne igra od pocetka. On da ne trenira nikako mora biti prvotimac jer je bolji od vecine nasih igraca. Zato sto je izjavio da mu je igrac sam uzeo da puca penal. Zato sto nikad nije preuzeo krivicu na sebe, vec se vadio na "srecu".

Aha hvala na objašnjenju slažem se i još dodati da je zapostavio totalno Huseinbašića i Handžića
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 25 sep 2013, 22:28

hearts je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:

Aha hvala na objašnjenju slažem se i još dodati da je zapostavio totalno Huseinbašića i Handžića
To ti dodaj na svoje postove. Ja cu samo dodati na svoj da je zalosno sto je ikada dao priliku Huseinbasicu prije Plakala. Toliko o strucnjaku koji je unazadio igru FKS.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 25 sep 2013, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.

fredi
Kontakt:

Re: $: FK Sarajevo

Post Postao/la fredi » 25 sep 2013, 22:28

Cuj bodovi vama?komisija ce odluciti kome idu bodovi ali cisto jedan podsjetnik zeljeznicar borac u banjaluci naredjeno je nakon prekida da se isprazni tribina sa borcevim navijacima u roku od 15 minuta naravno to je fizicki nemoguce pogotovo jer postoji jedan ulaz.utakmica prekinuta balavi amar nece da nastavi 0:3 za zeljeznicar dovidjenja cao.to je noviji period bih lige.znaci bice tesko bice 0:3 sve ostalo je cirkus i vi to znate.igraci su bili ugrozeni samim tim sto je klinac sa bakljom protrcao izmedju njih i gotovo.

Ako vi dobijete 3 boda neka bude tako ali sam o ce dokazati da je ova lika prava sprdacina i da nema jednakih pravila za sve.a vama nek bude na cast **** pobjedu ko da je bitno mozda bi i uzeli da se nastavilo ali pravila su pravila

koalem
Kontakt:

Re: $: FK Sarajevo

Post Postao/la koalem » 25 sep 2013, 22:30

fredi je napisao/la:Cuj bodovi vama?komisija ce odluciti kome idu bodovi ali cisto jedan podsjetnik zeljeznicar borac u banjaluci naredjeno je nakon prekida da se isprazni tribina sa borcevim navijacima u roku od 15 minuta naravno to je fizicki nemoguce pogotovo jer postoji jedan ulaz.utakmica prekinuta balavi amar nece da nastavi 0:3 za zeljeznicar dovidjenja cao.to je noviji period bih lige.znaci bice tesko bice 0:3 sve ostalo je cirkus i vi to znate.igraci su bili ugrozeni samim tim sto je klinac sa bakljom protrcao izmedju njih i gotovo.

Ako vi dobijete 3 boda neka bude tako ali sam o ce dokazati da je ova lika prava sprdacina i da nema jednakih pravila za sve.a vama nek bude na cast **** pobjedu ko da je bitno mozda bi i uzeli da se nastavilo ali pravila su pravila
Pravila kažu da ako su se stekli uslovi da se utakmica nastavi, a jedan klub odbije, biće kažnjen.
4.10.2009.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 25 sep 2013, 22:30

Ma tri boda za nas, ono hladno,ovaj padobranac na terenu je dobio po šta je došao,uslovi za nastavak igre su ispunjeni,delegat to obznanio ali ovi su jedva dočekali da idu pod tuš,"sraćka" ili šta već,sreća pa nama nisu isključili vodu itd :lol: Uglavnom imaju mahanje a kazne nas sigurno čekaju a to ćemo tek vidjeti.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 25 sep 2013, 22:31

Sarajevo Borac 3:0.Jedini logičan ishod.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 25 sep 2013, 22:31

KrajPrice je napisao/la:Ova ce se utakmica ponoviti 1000%!!
To bi bilo mozda i najpostenije ali.....

Kako sam ja cuo sigurno nece jer su oni odbili ponoviti proslu sa nama. Ma ovo je sve kaka, da se bar igra dobar fudbal..... zajebi sve ovo...

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 22:32

Jesmo vala kod Dragana vezli i pobjeđivali sa stilom i dođe ovaj uhljup i sjeba sve :roll: :roll: :roll: Zbog tebe i takvih kao ti treba biti 3:0 za Borac i 10 utakmica kazne Sarajevu
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, r3m1 i 26 gostiju.