FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako dobijemo tri boda, to znaci da se nasa patnja sa pokusajem od trenera nastavlja.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
ne znam samo sto narkica i alkica ovoliko u glavu udaju, jer se lako moze desiti da podlegne od ozljede.InatSilanBosanski je napisao/la:
Realno je da se utakmica ponovi.Sretno onda sutra
Kako god, dobra akcija policija koje je uradena na vrijeme.
Jbg, dusmana je uvijek bilo i uvijek ce biti. Sjetite se nas prosle sezone pred same izbore, sta se sve dogadalo? Mozda je i bolje dvije tekme bez publike dok se srasti ne smire malo.
Ja vam zelim sve najbolje, a pogotovo da uspijete u privatizaciji kluba...

Bravo miliky brate poptis izvini samo jedna ispravka nije Sadiković nego M.Sadovićmiky_hz je napisao/la:Utakmica ce biti registrovana u nasu korist,i to nema dileme nikakve,na ovaj nacin smo i mi nekad isto popusili u Banja Luci ko se sjeca sjeca,kad su nasi odbili da se vrate kad su nam nalupali Sadikovica pa je ista registrovana 3-0 iz razloga jel smo mi odbili da se vratimo,slicna situacija je i sad i to ko to je jasno ko dan
Ja necu ovdje nikoga da psujem mozda i hocu ali necu u toliko mjeri jel sam malo spustio loptu u momentu sam bio spreman da se spustim i ja dole i da pomognem ovim sto lupaju ove jalijase ,ali podrzavam vecinu koja se zgrozava sa ovim,ove momke treba ne prebiti nego objesiti,ovo su mrzitelji Sarajeva,i ovakve ljude netreba gledati nista drugacije nego li bilo kojeg najveceg dusmanina bez obzira sto i ja doticni dolazimo na utakmicu lupam u istoj majici,za muda objesiti i sve i jednog balu balavog koji dodje na utakmicu da istu nebi gledao,toliko od mene necu da duzim,upravo jedan od razloga zasto sam ja licno prestao da idem na tu famozu navijacku tribinu mnogo je svega samo ono cega treba biti
Utakmica je prekinuta u najgorem trenutku,siguran sam da bi im do kraja dali gol,bas smo dobro igrali drugo poluvrijeme,puno puno bolji bili i siguran sam da bi dobili,ali kazem zao mi se sto cemo bodove uzimati na ovakav nacin uz tri boda ces dobiti nekih 10-tak milja kazne,i sta sve ne,na kraju najgore sto si dobio je to da pljujemo jedni druge i tako i jeste sada,ali neka treba se znati ko je uz Sarajevo ko nije,ovi veceras to nisu bili,i svi oni koji ce izvuci i marku iz kluba na bilo koji nacin za mene su obicne karine nad karinama
Toliko od mene,kazem igrom u drugom poluvremenu bi sigurno pobjedili,a ovi na beterije nek mi se kite napuse i nek ne dolaze vise na stadion i ne stete nasem Sarajevu balavurdija balava
Sarajevo ljubavi moja!
Evo clan pravilnika NSFbih koji regulise ovu situaciju
http://prntscr.com/1tfso4" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/1tfso4" onclick="window.open(this.href);return false;
- BernardBarnjak
- Kontakt:
azizmpj je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Prekid je bio debilan. Ja se ne slazem sa tim i zao mi je. Ali molim sve navijace Sarajeva da prestanu da iznose prljavi veš ovako javno. Nema potrebe svu krivicu prebacivati na cijelu grupu HZ. Dušmana imamo i previše i ne treba nam raskol izedju nas samih.
Neka se strasti malo smire pa cemo vidjeti sta i kako dalje.
svaki koji zapali baklju i petardu i izvisi transparent sa sovinistickim fasistickim sadrzajem i pjeva iste takve pjesme je DUŠMAN FK Sarajevo! A s njim i svaki onaj koji odobrava tako ponasanje!
Drugi put kad nekoga citiras prvo procitaj sta je taj napisao. Evo ponovit cu! Ali molim sve navijace Sarajeva da prestanu da iznose prljavi veš ovako javno. Nema potrebe svu krivicu prebacivati na cijelu grupu HZ. Dušmana imamo i previše i ne treba nam raskol izedju nas samih.
Neka se strasti malo smire pa cemo vidjeti sta i kako dalje.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ovdje bas nikakve veze nema trener. Nagurano 15 novih igraca koji skupa svi zajedno treniraju nema ni dva mjeseca. Pa da je trener Ferguson za mjesec ne moze uigrati novih 15 igraca. Mislim stvarno.1L8F9C2 je napisao/la:Ako dobijemo tri boda, to znaci da se nasa patnja sa pokusajem od trenera nastavlja.
Dajte više s tim trebalo je ovo,trebalo je ono.Ja bi se zakleo da kazna Sarajevu i Borcu ne bi bila ista za identično djelo
''Neka me mrze samo da me se boje''
Kao sto sam i rekao ima sve u zapisniku, igraci borca su odbili izaci na teren te ako bude po pravilima izgubice nezasluzeno 3:0 al **** i nama se desavalo. Po meni njihova losa procjena jer nakon onog svega daBog da bi ga mi zabili. Ukoliko bude odluka mimo pravila jedan clan uprave mi je potvrdio da mi necemo iduceg vikenda istrcati na teren. Mogla bi kriza zahvatiti ligu. Ko im **** mater svakako qrcu nevalja. Idiotima zabraniti ulaz na kosevo, ko zna sta su oni mislili. Zao mi je jer smo dobro igrali u drugom, bukvalno se osjetilo da ce pasti go i nesto vise se nemoze jos uvjek ni ocekivati jer opet cu ponoviti treba im vremena da se uigraju.
-
- Kontakt:
4 budale, idiota, narkomana, maloljetna prišoglava stvorenja koji nemaju pojma sta je sjever i sta su HZ
CETIRI idiota koji ne znaju sta je voljeti sarajevo i gladan ga pratiti o cijeloj Bosni nasoj
e eto, i to je dovoljno da mi zgadi tribinu na kojoj stojim 14 godina! Fuj u sta ode ova omladina, samo ih gledam, to niti navija niti zna igrače niti zna protivnika, niti je svjesno gdje je.. motaju džoje, slikaju se, taguju se, ne navijaju, skiadju majce i šmekaju trebe po tribini...
fuj, gadi mi se sve, i Istok je džennet za ovaj Sjever...
Oni dolaze na Sjever, na "Haseta" samo da bi bili viđeni među njima slicnima, njih ne interesuje ni Sjever ni Sarajevo, dokaz je da od ekipe sa Sjevera iz 2008 je sotalo samo jos 10-ak momaka... svi su otisli a balavci neka se zapitaju ZASTO!
Ps. cura je pala u nesvjest ne lažite i ne sirite price o nekim narkomanima
ps2. jel moguce da 4 budale sjebu toliko lijepih stvari koje se desavaju u nasem klubu????
CETIRI idiota koji ne znaju sta je voljeti sarajevo i gladan ga pratiti o cijeloj Bosni nasoj
e eto, i to je dovoljno da mi zgadi tribinu na kojoj stojim 14 godina! Fuj u sta ode ova omladina, samo ih gledam, to niti navija niti zna igrače niti zna protivnika, niti je svjesno gdje je.. motaju džoje, slikaju se, taguju se, ne navijaju, skiadju majce i šmekaju trebe po tribini...
fuj, gadi mi se sve, i Istok je džennet za ovaj Sjever...
Oni dolaze na Sjever, na "Haseta" samo da bi bili viđeni među njima slicnima, njih ne interesuje ni Sjever ni Sarajevo, dokaz je da od ekipe sa Sjevera iz 2008 je sotalo samo jos 10-ak momaka... svi su otisli a balavci neka se zapitaju ZASTO!
Ps. cura je pala u nesvjest ne lažite i ne sirite price o nekim narkomanima
ps2. jel moguce da 4 budale sjebu toliko lijepih stvari koje se desavaju u nasem klubu????
Zadnja izmjena: vincenttan, dana/u 25 sep 2013, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kazna od 3 utakmice bez gledalaca, koja je ocekivana, znacila bi derbi bez publike...
Kao navijacu Zelje jedino mi je do krivo ako bude...
a vjerovatno i mnogim ostalim navijacima.
Pored normalnih navijaca FKS i naravno direktna steta od preko 100 000 KM za tri tekme i kaznu.
Pored normalnih navijaca FKS i naravno direktna steta od preko 100 000 KM za tri tekme i kaznu.
Ma ja ali zato trener te "nagurane" igrace ubaci u ekipu a Radovca i Travancica ostavi na klupi. Aldine sine opet si pogresnu dozu uzeo.TvBHT je napisao/la:Ovdje bas nikakve veze nema trener. Nagurano 15 novih igraca koji skupa svi zajedno treniraju nema ni dva mjeseca. Pa da je trener Ferguson za mjesec ne moze uigrati novih 15 igraca. Mislim stvarno.1L8F9C2 je napisao/la:Ako dobijemo tri boda, to znaci da se nasa patnja sa pokusajem od trenera nastavlja.
Ne bojte se za kaznu od 3 utakmice ima i kup ali ako više bude onda može zakačiti derby.tu i tamo je napisao/la:Kazna od 3 utakmice bez gledalaca, koja je ocekivana, znacila bi derbi bez publike...
Sarajevo ljubavi moja!
Nismo bili privedeni. Mi smo kulturni, obrazovani, znamo se ponašati.Southboy je napisao/la:haha zar mislite da nije on dobio u marici porciju i u stanici...elansa je napisao/la:trebali su ga namlatiti da ne moze ustati pa bi svi ostali razmislili prije ovakvih pokusajaBernardBarnjak je napisao/la:Nisu ga trebali ni udarati. Nakon pretrcanih 120 metara tip je garant dozivio klinicku smrt- nema zraka...
onda niste nikad bili privedeni...dobio je on vjeruj te za mjesec dana ce tek prohodat...

4.10.2009.
@Sekac
dobro si
Obradovao si me sad.
dobro si

Obradovao si me sad.
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Ja citavu srednju prosao s njim. Kad ga vidjeh na slici da je to on ustvari sjebah se totalno.
Momak bio regularan do kraja, nikad delaj u zivotu, cetri godine se nismo odvajali, a vidi sad.
Momak bio regularan do kraja, nikad delaj u zivotu, cetri godine se nismo odvajali, a vidi sad.

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
-
- Kontakt:
Odlična će se poruka poslati daju li se Sarajevu 3 boda. Prava.
Nakon ulijetanja grupe navijača na teren, nema više tog tko može garantovati sigurnost meča. To najbolje Banjalučani znaju, iz iskustva. Selimoviću bi se bolje bilo izvinuti gostima iz Banja Luke na neugodnostima koje su preživili i biti zadovoljan ako samo prođe sa tri utakmice kazne i 10.000 KM. Konačno je vrijeme jednom za svagda ovome stati u kraj.
Nakon ulijetanja grupe navijača na teren, nema više tog tko može garantovati sigurnost meča. To najbolje Banjalučani znaju, iz iskustva. Selimoviću bi se bolje bilo izvinuti gostima iz Banja Luke na neugodnostima koje su preživili i biti zadovoljan ako samo prođe sa tri utakmice kazne i 10.000 KM. Konačno je vrijeme jednom za svagda ovome stati u kraj.
Za mene je isti i onaj sto zapali baklju na tribini i ovaj sto uleti na teren jedno te isto,kita obicna,ovaj steti klubu isto kao i ovaj stim sto je ovaj "stisno muda" pa uletio a onaj nabio nesto na glavu da se nevidi ko je pa kresno baklju i kresno par milja i kluba ,zato ja to sve pod jedno stavljam i zovem mrzitelji fudbalskog kluba Sarajevo,zalosno je to mnogo da se kacimo zbog par primitivaca ali nazalost tako je
Samir Radovac mora igrati od pocetka,Anid Travancic mora igrati umjesto Amera Osmanagica pa makar svaki dan pjan dolazio na trening lopte igra bolje od Amera i to je cinjenica i veceras je najgori bio i ni jednu loptu nije dodao u noge kamoli sta vise ,krilo nek se krpi kako zna ali ova dva mlada momka su veceras unjeli zivost u ekipu i mi smo prograli kako su oni usli,i kaem siguran sam da bi ih dobili da se zavrsila utakmica jel je ovih 20-25 minuta drugog poluvremana najbolje sto je ova ekipa do sada odigrala
Samir Radovac mora igrati od pocetka,Anid Travancic mora igrati umjesto Amera Osmanagica pa makar svaki dan pjan dolazio na trening lopte igra bolje od Amera i to je cinjenica i veceras je najgori bio i ni jednu loptu nije dodao u noge kamoli sta vise ,krilo nek se krpi kako zna ali ova dva mlada momka su veceras unjeli zivost u ekipu i mi smo prograli kako su oni usli,i kaem siguran sam da bi ih dobili da se zavrsila utakmica jel je ovih 20-25 minuta drugog poluvremana najbolje sto je ova ekipa do sada odigrala
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dva igraca ne znace nista ako se ostalih 9 jedva poznaje. Zasto Radovac ne igra to mi je jasno, a zasto Travanicic ne igra to mi je jasno ko dan, pa bi valjda i tebi trebalo biti ako si navijac Sarajeva.1L8F9C2 je napisao/la:Ma ja ali zato trener te "nagurane" igrace ubaci u ekipu a Radovca i Travancica ostavi na klupi. Aldine sine opet si pogresnu dozu uzeo.TvBHT je napisao/la:Ovdje bas nikakve veze nema trener. Nagurano 15 novih igraca koji skupa svi zajedno treniraju nema ni dva mjeseca. Pa da je trener Ferguson za mjesec ne moze uigrati novih 15 igraca. Mislim stvarno.1L8F9C2 je napisao/la:Ako dobijemo tri boda, to znaci da se nasa patnja sa pokusajem od trenera nastavlja.
A to za doze nemoj biti toliko glup jer te niko ne vrijeda samo sam ti replicirao, ako je to sve stoimas mozga, tesko tebi.
Ko o čemu, **** o poštenju.Rade Paprica 9 je napisao/la:Odlična će se poruka poslati daju li se Sarajevu 3 boda. Prava.
4.10.2009.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.