Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

CRNI_SA
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la CRNI_SA » 25 dec 2009, 16:56

hercegovina je napisao/la:kakve veze ima kakav je bio igrac,zapravo ima,ako se sjetimo koliko je bio glup kao igrac a to da je on legenda neznam otkud vam.pa to je jedan obicni seljak koji je znao driblati i to je sve.bitno je kakav je taj igrac bio kao covjek a tu mu stvari ne idu u prilog jer kao covjek je cista nula,smjesno ga je usporedjivati sa barbarezom.otkako je prestao ograti nije nikoga trenirao i vjecno je po nekim odmorima u parizu.vecina ga raje ne voli ne zato sto je pitar ili nesto nego sto je nikakav covjek bez karaktera i karizme,nemoze se reci ni da je los nego ono bas,ni tamo ni vamo,sto bi nas narod reko beskurac
nije te sramota tako da pricas papak :roll: ti bi da nam je dosao murinho nasao i njemu neku manu :evil:pricas o njemu kao da se druzis njim ili slicno a vidjeo si ga samo na TV ekranu 100% kazes nije nikog trenirao kako nije glupsone :roll: nije cojk ni dosao vec ga napadaju internet huligani :shock: svakm normalnom bosancu je drago sto je dosao on upravo !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 25 dec 2009, 17:09

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza RS donešena je odluka da članovi Izvršnog odbora FS iz manjeg bh. entiteta u izboru za selektora neće dati podršku niti jednom kandidatu koji je učestvovao u akciji "Kodro, Bola i prijatelji".
"Donijeli smo jednoglasnu odluka da niko ko je učestvovao u akciji "Kodro, Bola i prijatelji" ne može i neće biti niti selektor, ali niti dio stručnog štaba reprezentacije Bosne i Hercegovine", rekao je za SportSport.ba generalni sekretar FSRS, Rodoljub Petković te dodao:

STA reci na ovo, a da mi moderator ne udari ban, nakon moje izjave, sto godina?????? haj to vi meni samo recite...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 dec 2009, 17:09

Sramota je da presudnu riječ u odabiru selektora imaju ljudi koji ovu državu ni ne smatraju svojom domovinom.
Ako Barbarez otpadne iz ove utrke, samo jer je bio na utakmici za spas BH fudbala, jedini ispravan postupak bi bio bojkot svih reprezentativnih utakmica, ma ko bio selektor!
Prilika da se očisti ukaljani obraz i da se pokaže zbog koga se fudbal igra!
Pita Avaz Sušića šta se promijenilo pa sad želi da bude selektor, kaže on da sad zna da je Ćiro otišao i da imamo pravo dobre igrače. Kakav zaokret! :roll:
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 25 dec 2009, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 25 dec 2009, 17:10

Ne kontam zašto se mi ovdje i dalje "svadjamo", polemišemo...u vezi selektora, novog!?

Do sad je i imalo smisla dok je bila 'lista kandidata' sa popriličnim brojem imena (ozbiljno ili neozbiljno, sad manje bitno).

Glavonje su donijele odluku i teško da će je neko ili "nešto" promijeniti!

Ovdje se rasprava svela na Sušića i velika većina o njemu piše kao igraču, bivšem velikanu, zvanično najboljem fidbaleru BiH svih vremena....a drugi o Sušiću "treneru" i... nikad kraja, a svrhe - pa ima, 'čelnici' FS/NS rade šta i kako im volja :mrgreen:

Već sam iznio svoj stav o Sušiću kao treneru, ali ponoviću ga - Prosječan, slab, trener koji je bježao od reprezentacije Bosne i Hercegovine sve dok nije 'vidio' svoju šansu da 'popravi' svoj trenerski "image" (koji nije ustvari nije ni imao, paradoks), jer sad BiH ima vrlo respektabilnu repku, i još važnije - perspektivnu kad se uobzire i mladi talenti, koji "dolaze".

Ja sam ogorčen saznanjem da su likovi iz FS/NS BiH donijeli jednoglasan zaključak da svi koji su učestvovali u revijalnoj utakmici "Kodro i prijatelji" na Koševu - ni slučajno ne mogu ništa raditi u i oko reprezentacije!!!!

Na taj način su svima dali do znanja da priče o Sergeju Barbarezu su bile samo 'magla' i 'igračaka' za raju.... i dođosmo u situaciju da kojekakvi totalni anonimusi tipa ilja, rodoljuba, čeka, sulja.... šutnu sportsku i ljudsku veličinu Barbareza na ogavan način. Fuj!

Zato, bolje bi bilo da energiju koju trošimo oko naklapanja u vezi (de facto) već izabranog Sušića "usmjerimo" na sve one koji su zauzeli takav 'stav' - dok je njih 'vrata bh.fudbala' su zatvorena za jednog Barbareza, Bolića, Kodru...SRAMOTA!

A Sušić k'o Sušić - rado i 's ponosom' prihvata pruženu ruku istih tih likova. Aferim, Safete Sajo....'ljudino' :cry:
Bosno moja poharana....

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 dec 2009, 17:13

Safet, ako je pošten, osvrnuće se na ovu eliminaciju Barbareza i odgovoriti zašto recimo on nije bio prisutan na famoznoj manifestaciji, te kakvo je njegovo mišljenje u vezi iste!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nixo
Kontakt:

Post Postao/la nixo » 25 dec 2009, 17:15

Ma nasem narodu baci kost i nek je glodu dok se nebaci druga. Ljudi nema nama nikud dok se smradovi nemaknu...A narod zapo za selektora, nije to problem...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 25 dec 2009, 17:20

@zeljovac
ja cu kao mostarac i BiH gradjanin, svakako bojkotirati utakmice reprezentacije i da ovo NSRS nije iznio...Znaci, ne zelim da gledam a ni da navijam za neku sarajevsku reprezantaciju....Jednu rečenicu samo cijenim kod Milorada Dodiga koju je izgovorio...." AKO MISLITE DA VAM JE BiH, BASCARSIJA, NIKAD JE NECETI IMATI!!!!!...
Tako, na tamosnje lobiranje, za Safeta umjesto Sergeja, za mene predstavlja jako slicnu stvar..Pape je legenda, i nista vise....Pape nece htjeti a nece ni moci da se nosi sa ovim problemima koje mi imamo...Ali eto vam ga pa se gonjajte sa Banjalucanima.... U stvari, vise me ova tema, kao ni sve teme vezane za BiH reprezentaciju ne zanimaju, i ostavljam vas da presipate iz supljeg u prazno....
Jednom je davno mislioc Platon rekao.....Za anarhiju postoji samo jedno, jedino rjesenje...SILA !!!!!Bojkot svega braco Mostarci......

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 25 dec 2009, 17:21

Željovac je napisao/la:Safet, ako je pošten, osvrnuće se na ovu eliminaciju Barbareza i odgovoriti zašto recimo on nije bio prisutan na famoznoj manifestaciji, te kakvo je njegovo mišljenje u vezi iste!
Neće - vjeruj mi :shock:
Bosno moja poharana....

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 25 dec 2009, 17:26

Pa hoćel bit kakvih demostracija-mislim kulturnim putem-diplomatski ;) šta kažu fanatikosi sad? imal kave potpore Barbi i ekipi.Sve ovo smrdi u tom izboru i savezu,a i mi narod nikad nam nitko ne valja .
Opet će neki bojkotovati ,al kud to sve vodi.Savez tarhana ,a mi nešto ekstra tražimo :roll:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 25 dec 2009, 17:37

carina je napisao/la:@zeljovac
ja cu kao mostarac i BiH gradjanin, svakako bojkotirati utakmice reprezentacije i da ovo NSRS nije iznio...Znaci, ne zelim da gledam a ni da navijam za neku sarajevsku reprezantaciju....Jednu rečenicu samo cijenim kod Milorada Dodiga koju je izgovorio...." AKO MISLITE DA VAM JE BiH, BASCARSIJA, NIKAD JE NECETI IMATI!!!!!...
Tako, na tamosnje lobiranje, za Safeta umjesto Sergeja, za mene predstavlja jako slicnu stvar..Pape je legenda, i nista vise....Pape nece htjeti a nece ni moci da se nosi sa ovim problemima koje mi imamo...Ali eto vam ga pa se gonjajte sa Banjalucanima.... U stvari, vise me ova tema, kao ni sve teme vezane za BiH reprezentaciju ne zanimaju, i ostavljam vas da presipate iz supljeg u prazno....
Jednom je davno mislioc Platon rekao.....Za anarhiju postoji samo jedno, jedino rjesenje...SILA !!!!!Bojkot svega braco Mostarci......
Sam sebe demantujes!!! Vidis i ti lobiras za Sergeja, a nisam sarjalija a po meni je Pape puno ispred sergeja u fudbalskom pojmu= kao igrac, kao trener..Mozda jes Sergej neki veci heroj, al odkud ti znas kako kod Saja srce lupe majke ti...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 25 dec 2009, 17:39

*eben je taj Safet igrač! Više *eben, nego igrač!

A, tek trener... vau! :roll:

p.s. * - umjesto slova J
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 25 dec 2009, 17:49

Moze li mi neko reci po cemu je Pape idealan za selektora ?
Kakav je to on uspjeh postigao u trenerskom poslu,osim sto je u 4 uzastopne utakmice primio 23 gola i drzi tu rekord.
Svaka cast kao igracu,ali ako misli da ce izgraditi svoje trenersko ime na reprezentaciji,koja kako on sam kaze, sada ima potencijala, a prije ko je j e b e .....grdno se vara.

Kazu prihvatio sve uslove koje je savez nametnuo, a svak ko iole prati nogomet ovdje, zna kakvi su to uslovi.
Bit ce jedna obicna marioneta i nista se nece promijeniti.
Daj Boze da grijesim,al cim ce igrati po njihovome, nema tu napretka.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

_Elnino_
Kontakt:

Post Postao/la _Elnino_ » 25 dec 2009, 17:50

Koja je ovo nasa drzava sranje bkt pa to je nejverovatno biraju selektora kako im se cefne bkt sta me briga za RS Srbsku ako je cjela BIH predlozila Barbareza za selektora zasto tako ne bude zbog sranja RS koji su ga odbacili zbog humanitarne utakmice Kodro Bola i prijatelji kakve to veze ima sa nogometom to je bila prijateljska utakmica odnosno humanitarna utakmica i Barbarez je zasluzio da bude trener cak su se neki igraci htjeli vratiti nazad u reprezentaciju da je on selektora ko sto je Papac koji je rekao ako barbarez selektor ja se vracam a znamo koliko nam je igrac u odbrani vazan pogotovo kad je ovako dobar pa stvarno fuj nemam nista protiv Susica ali nije on za reprezentaciju Barbarez je legenda svi navijaca i on ce spojiti cjelu Bosnu kao sto je Ciro i odvesti nas na Euro ali kad nam je drzava fuj nemoze kriminalce istjerati iz prokletog saveza onda stvarno neznam pa dje nas vodi ova drzava u PROPAST oko toga se moramo sloziti i sad mi recite da narod nije nista kriv narod je taj koji bira politicare i ko ce voditi bosnu i narod je taj koji pravi nerede na ulicama za vrijeme utakmice pa ajmo sad biti fer nek se taj narod sad najde i napravimo proklete prosvjede na ulicam svih gradova granica prosvjed ispred Saveza ako treba bombu im baciti u zgradu baciti je treba da kriminalci svate dje im je mjesto 100 ljudi nece nista promjeniti treba cjela bosna da dojde sebi i da napravimo to dokle cemo ovo trpjeti svaka godina umjesto da ide nabolje ona ide nagore pa to nema nijde samo kod nas pa NEMOJTE SAD PRICATI SAVEZ ONO SAVEZ OVO DRZAVA OVO DRZAVA UMJESTO TOGA PODUZMIMO NESTO DA UNISTIMO ****!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Only House Music

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 25 dec 2009, 17:52

Fudo je napisao/la:
carina je napisao/la:@zeljovac
Sam sebe demantujes!!! Vidis i ti lobiras za Sergeja, a nisam sarjalija a po meni je Pape puno ispred sergeja u fudbalskom pojmu= kao igrac, kao trener..Mozda jes Sergej neki veci heroj, al odkud ti znas kako kod Saja srce lupe majke ti...
Neznam majstore kako mu lupa srca...nisam mu slusao rad srca ni na tekmi Kodro i prijatelji, a nisam mu cuo ni srce proteklih godina, dok se vodi borba oko saveza i ovih problema....Tako da neznam, sto se BiH repke tice, da li je Pape i ziv ikako ovih godina...To ne znaci da ga ne postujem, daleko od toga..to nemoj ni pomisljati...

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 25 dec 2009, 17:55

Pape kao igrac legenda ,kao trener anonimus treniro drugorazredne ekipe u turskom sampionatu
Njegova izjava da ga je "tek sada" pocela zanimat reprezentacija drzave i kojoj se je rodio govori sve o njemu
Zadnja izmjena: nisko, dana/u 25 dec 2009, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 25 dec 2009, 17:56

_Elnino_ je napisao/la:
Prijavio sam tvoj post sa zadovoljstvom. Prvo ti nauči normalnu online komunikaciju, pa onda možemo diskutirati o trećem... a, bilo bi lijepo da diskutujemo o zadanoj temi.

Zbog takvih i biraju, Safeta, poslušnika.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 25 dec 2009, 17:59

neko_iz_mase je napisao/la:Moze li mi neko reci po cemu je Pape idealan za selektora ?
Kakav je to on uspjeh postigao u trenerskom poslu,osim sto je u 4 uzastopne utakmice primio 23 gola i drzi tu rekord.
Svaka cast kao igracu,ali ako misli da ce izgraditi svoje trenersko ime na reprezentaciji,koja kako on sam kaze, sada ima potencijala, a prije ko je j e b e .....grdno se vara.

Kazu prihvatio sve uslove koje je savez nametnuo, a svak ko iole prati nogomet ovdje, zna kakvi su to uslovi.

BRAVO majstore...a Barba je rekao ODMAH. da ga onaj Colpa ili kako se vec zove onaj sarajevski anonimus( sa TVPINK, Cirina emisija ) ne zanima za sekratara i ostale funkcije....
i ja ne lobiram Barbu za selektora, vec lobiram za BOSNU I HERCEGOVINU, kako repku, tako i drzavu....
Vrijeme je da se krene, pa makar se morali pokakiti i po Bascarsiji...dosta vise...ne mozete, ne znate, imali ste sto sansi i odhebite vise sa funkcija...cao....

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 25 dec 2009, 18:03

i o selektoru odlucuju ljudi koje boli briga za ovu drzavu... smijesan savez... usanovic osudjeni lopov moze dobiti novo radno mjesto a barbarez kome je obraz cist ne moze... koje licemjerstvo....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 25 dec 2009, 18:04

carina je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:Moze li mi neko reci po cemu je Pape idealan za selektora ?

BRAVO majstore...a Barba je rekao ODMAH. da ga onaj Colpa ili kako se vec zove onaj sarajevski anonimus( sa TVPINK, Cirina emisija ) ne zanima za sekratara i ostale funkcije....
i ja ne lobiram Barbu za selektora, vec lobiram za BOSNU I HERCEGOVINU, kako repku, tako i drzavu....
Vrijeme je da se krene, pa makar se morali pokakiti i po Bascarsiji...dosta vise...ne mozete, ne znate, imali ste sto sansi i odhebite vise sa funkcija...cao....
Potpis!!!
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

_Elnino_
Kontakt:

Post Postao/la _Elnino_ » 25 dec 2009, 18:10

aseemic je napisao/la:
_Elnino_ je napisao/la:
Prijavio sam tvoj post sa zadovoljstvom. Prvo ti nauči normalnu online komunikaciju, pa onda možemo diskutirati o trećem... a, bilo bi lijepo da diskutujemo o zadanoj temi.

Zbog takvih i biraju, Safeta, poslušnika.

Ma prijavi **** mi se ali vidim ja da ti pojima nemas sta se dogadja u ovoj nasoj bosni tebi je dobro sto kriminalci vladaju zemljom i to sto usrati kriminalac koji je osudjen na 5godina zatvora USANOViC je jos u savezu pa de mi reci dje to ima dje ti zivis bkt i zasto Legende bh nogometa nisu u savezu zasto usrati Dominkovic koji navija za Hrvatsku repku vlada bosanskim nogometom oko kojeg ga boli k.... pa de mi reci kad znas ko su DOminkovic Usanovic Colakovic Ceko dje su oni igrali znajul sta je nogomet i ti si mene nasao prijavljivati bkt prati malo sta se radi u bosni jedino ako i ti nisi njihov pa ih branis ala kako glupi ljudi ima u ovoj nasoj drzavi tacno za ne povjerovati :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Only House Music

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.