FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Tkanton
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tkanton » 25 sep 2013, 21:25

Gledaj zbog kakvog balonje ce sad Sarajevo ispastat.... http://prntscr.com/1tfo5x" onclick="window.open(this.href);return false;

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 25 sep 2013, 21:26

Prekid je bio debilan. Ja se ne slazem sa tim i zao mi je. Ali molim sve navijace Sarajeva da prestanu da iznose prljavi veš ovako javno. Nema potrebe svu krivicu prebacivati na cijelu grupu HZ. Dušmana imamo i previše i ne treba nam raskol izedju nas samih.
Neka se strasti malo smire pa cemo vidjeti sta i kako dalje.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 25 sep 2013, 21:27

amko27 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:3:0 mora biti ako su se uslovi stekli za nastavak.
sta ima mora, pusti dinu ublehasa, ne moze se 2 dana cekati da se steknu uslovi, u ovom slucaju da se isprazni tribina, ima pravilo koje govori koliko minuta nakon prekida moze proci da se obezbjede uslovi, u ovom slucaju je proslo vrijeme; 0-3 100%
Jarane glup si. Tribine su bile zaključane, nisu nikoga vani puštali.
4.10.2009.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 21:28

TvBHT je napisao/la:Citam sad izjavu Selimovica, pa lik je gigant, sta kaze mora biti za Sa 3 : 0. HAHAHAHAHA
Jesi naučio čitati hajde **** sad

http://www.gifti.me/i/pkxcnQA0F.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 sep 2013, 21:29

koalem je napisao/la:
sekac je napisao/la:Sarajlijica tebi pišem javno neču PP slušaj ti znaš koliko te ja gotivim ali ti mene ispljuva zašto? Je li u redu povo što se desilo jesam li uvijek stao na stranu vas i kad ne ide i kad uradite nešto što je za svaku pohvalu ali ovo večeras je dno dna šta ste uradili svom klubu i nama navijačima koji volimo i želimo gledati svoj klub.Zašto se pale baklje ko manipuliše sa vama zašto da klub plaća kazne zašto odgovori možda i mi -ja ufuramo taj ultra fazon jer mi smo potrošeni-krezavi ili seljaci nemamo pojma !? :(
sekac, nije ti red "srati se u usta" baš svima na sjeveru. Ima tu nas normalnih, nažalost u manjini smo. Zbog onih ostalih, i ovih (na kraju krajeva i tebe) ni ja neću više na sjever. Baš zbog toga generalizovanja cijelog sjevera.

Pa kad svi normalni odu, onda ćemo se svi zajedno srati u usta sjeveru.
naravno u pravu si i izvinjavam se časnim pojedincima lai Boga mi malo vas je dok ne možete uticati na te tamo ne znam više šta da kažem
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 25 sep 2013, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 25 sep 2013, 21:29

slika

Realno je da se utakmica ponovi.Sretno onda sutra ;)

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 25 sep 2013, 21:32

Nisu ga trebali ni udarati. Nakon pretrcanih 120 metara tip je garant dozivio klinicku smrt- nema zraka... :shock:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 25 sep 2013, 21:33

Da je Bogdo. Ovako javno mu se najebem komplet familije. Ovakve neandertalce treba marisati, i na sred Marin Dvora za jaja objesiti.
4.10.2009.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 25 sep 2013, 21:34

DukeOfWellington je napisao/la:"Odmah nakon što je susret prekinut održan je sastanak na kojem je dogovoreno da su se stekli uslovi za nastavak susreta i čak je glavni sudija pištaljkom pozvao igrače Borca da izađu na teren. Međutim, nakon toga dešavaju se stvari koje mi nisu jasne. Radili su telefoni, no mi očekujemo da se Takmičarska komisija striktno drži propisa i pravila, te da na sutrašnjoj sjednici susret registruje sa 3:0", izjavio je Selimović sa SportSport.ba.

Uh, dobro se stvari razvijaju, biće kmečanja pod Manjačom :lol:
Super, ti si internet huligan... Ponosan si na huligane, šoviniste i primitivce.... Jer tamo neki Srbe, banjalučane treba biti, kamenovati i ubijati..... Alal vera..... Što je više takvih poput tebe, to je vijek ove države kraći.....

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 25 sep 2013, 21:34

BernardBarnjak je napisao/la:Nisu ga trebali ni udarati. Nakon pretrcanih 120 metara tip je garant dozivio klinicku smrt- nema zraka... :shock:
Ma dobroo trebali su mu svecani docek napraviti uz pjesmu " onclick="window.open(this.href);return false; !
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 sep 2013, 21:34

koalem je napisao/la:Da je Bogdo. Ovako javno mu se najebem komplet familije. Ovakve neandertalce treba marisati, i na sred Marin Dvora za jaja objesiti.
potpis
Tkanton je napisao/la:Gledaj zbog kakvog balonje ce sad Sarajevo ispastat.... http://prntscr.com/1tfo5x" onclick="window.open(this.href);return false;
gle jadnika slinavog, satro neki mudonja, nema 40 kg s ovim kacketom
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 25 sep 2013, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 sep 2013, 21:35

Trebali su ga ugaziti i oni sto su dolazili, svaki po jednom rebru... Kao i ove ostale sto su uletili i batinama i sa zestokim kaznama na kucnu adresu...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 25 sep 2013, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

elansa
Kontakt:

Post Postao/la elansa » 25 sep 2013, 21:35

BernardBarnjak je napisao/la:Nisu ga trebali ni udarati. Nakon pretrcanih 120 metara tip je garant dozivio klinicku smrt- nema zraka... :shock:
trebali su ga namlatiti da ne moze ustati pa bi svi ostali razmislili prije ovakvih pokusaja
Zadnja izmjena: elansa, dana/u 25 sep 2013, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 25 sep 2013, 21:36

NeshaFCB je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:"Odmah nakon što je susret prekinut održan je sastanak na kojem je dogovoreno da su se stekli uslovi za nastavak susreta i čak je glavni sudija pištaljkom pozvao igrače Borca da izađu na teren. Međutim, nakon toga dešavaju se stvari koje mi nisu jasne. Radili su telefoni, no mi očekujemo da se Takmičarska komisija striktno drži propisa i pravila, te da na sutrašnjoj sjednici susret registruje sa 3:0", izjavio je Selimović sa SportSport.ba.

Super, ti si internet huligan... Ponosan si na huligane, šoviniste i primitivce.... Jer tamo neki Srbe, banjalučane treba biti, kamenovati i ubijati..... Alal vera..... Što je više takvih poput tebe, to je vijek ove države kraći.....

Kakva šuplja prica! Pa šta ti misliš da smo mi budale?!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 21:36

NeshaFCB je napisao/la:

Ne okrećite na priču o Srbima jer ih je maltene više na terenu bilo kod nas tako da odmah izbijete taj adut. Imate vremena kada ćete povlačiti zaštitu nacionalnih interesa i ne serite o tome odmah
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 25 sep 2013, 21:36

BernardBarnjak je napisao/la:Prekid je bio debilan. Ja se ne slazem sa tim i zao mi je. Ali molim sve navijace Sarajeva da prestanu da iznose prljavi veš ovako javno. Nema potrebe svu krivicu prebacivati na cijelu grupu HZ. Dušmana imamo i previše i ne treba nam raskol izedju nas samih.
Neka se strasti malo smire pa cemo vidjeti sta i kako dalje.

svaki koji zapali baklju i petardu i izvisi transparent sa sovinistickim fasistickim sadrzajem i pjeva iste takve pjesme je DUŠMAN FK Sarajevo! A s njim i svaki onaj koji odobrava tako ponasanje!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 sep 2013, 21:37

NeshaFCB je napisao/la:

Nisu vas učili latinicu tamo? Hajd pročitaj to što je rekao Selimović pa nam svima objasni kako si to doveo u vezu sa mojim podržavanjem huliganizma. Osim toga par stranica ranije na ovoj temi imaš i moje mišljenje o huliganizmu.

Podmanjačka logika.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 sep 2013, 21:37

Utakmica ce biti registrovana u nasu korist,i to nema dileme nikakve,na ovaj nacin smo i mi nekad isto popusili u Banja Luci ko se sjeca sjeca,kad su nasi odbili da se vrate kad su nam nalupali Sadikovica pa je ista registrovana 3-0 iz razloga jel smo mi odbili da se vratimo,slicna situacija je i sad i to ko to je jasno ko dan

Ja necu ovdje nikoga da psujem mozda i hocu ali necu u toliko mjeri jel sam malo spustio loptu u momentu sam bio spreman da se spustim i ja dole i da pomognem ovim sto lupaju ove jalijase ,ali podrzavam vecinu koja se zgrozava sa ovim,ove momke treba ne prebiti nego objesiti,ovo su mrzitelji Sarajeva,i ovakve ljude netreba gledati nista drugacije nego li bilo kojeg najveceg dusmanina bez obzira sto i ja doticni dolazimo na utakmicu lupam u istoj majici,za muda objesiti i sve i jednog balu balavog koji dodje na utakmicu da istu nebi gledao,toliko od mene necu da duzim,upravo jedan od razloga zasto sam ja licno prestao da idem na tu famozu navijacku tribinu mnogo je svega samo ono cega treba biti

Utakmica je prekinuta u najgorem trenutku,siguran sam da bi im do kraja dali gol,bas smo dobro igrali drugo poluvrijeme,puno puno bolji bili i siguran sam da bi dobili,ali kazem zao mi se sto cemo bodove uzimati na ovakav nacin uz tri boda ces dobiti nekih 10-tak milja kazne,i sta sve ne,na kraju najgore sto si dobio je to da pljujemo jedni druge i tako i jeste sada,ali neka treba se znati ko je uz Sarajevo ko nije,ovi veceras to nisu bili,i svi oni koji ce izvuci i marku iz kluba na bilo koji nacin za mene su obicne karine nad karinama

Toliko od mene,kazem igrom u drugom poluvremenu bi sigurno pobjedili,a ovi na beterije nek mi se kite napuse i nek ne dolaze vise na stadion i ne stete nasem Sarajevu balavurdija balava
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 25 sep 2013, 21:38

elansa je napisao/la:
trebali su ga namlatiti da ne moze ustati pa bi svi ostali razmislili prije ovakvih pokusaja
haha zar mislite da nije on dobio u marici porciju i u stanici...
onda niste nikad bili privedeni...dobio je on vjeruj te za mjesec dana ce tek prohodat... :lol:
Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 25 sep 2013, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 21:38

Sadovića ;)
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dobrinja12345, Evander, Fudo, Hamagara, MSOZ101, napoleon72, tenpenny, Varijantas8 i 66 gostiju.