kao navijac Sarajeva kazem ovo 0-3 + 5 tekmi kazne !Baja_Zvjerka je napisao/la:Sramota bi bila da ovo prodje...Selimović: Očekujemo registraciju susreta u našu korist
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Naravno, mislim da su veoma veoma male sanse da bude odluceno u korist Sarajeva... Najbolje sto Sarajevo moze dobiti je nastavak utakmice, ali ne poznajem bas pravila, u svakom slucaju najrealnije je 0:3 i nek budu 2 tekme zabrane cisto radi derbija, 20.000 kazna...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Kao navijač Zrinjskog slažem se. I naši kad ovo ili nešto slično naprave odmah 3-0 za goste i zbogom.
O cemu prica ovaj Selimovic ? Ako bude registrovana utakmica u korist Sarajeva ocekujem onda ulijetanje na teren i gadjanje igraca bakljama sasvim normalnim na svakoj utakmici. Na ovaj nacin ce se moci pomoci voljenom timu prilikom loseg rezultata, kontre protivnika i svake dobre akcije.
Ako su svi dali saglasnost da se može nastaviti utakmica (sudija, delegat, policija) što da ne? Ako igrači Borca nisu htjeli izaći na terenu nakon poziva od sudije, automatski rezultat je 3:0. Pravila su tu da ih se pridržava.
http://www.gifti.me/i/pkxcnQA0F.gif
Opasnost himself
Opasnost himself

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako... Kljucna rijec... Niti su se sudije vratile na centar, svoje pozicije, niti je delegata bilo, proslo vise od 15 minuta, nisu se ispraznile ni jedna tribina, sumnjam da je delegat dao saglasnost, propaganda ce ovo biti velika, ovo ako prodje definitivno ce neki klubovi dici zastitu vitalnog nacionalnog interesa...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
jesu ga nasutali posteno
to je jedini odgovor "huliganima" 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nije mjesto politici u sportu. Nemojte početi o ugroženosti pisati. Niti u jednom trenutku ni navijači Borca, ni igrači Borca nisu bili u opasnosti.
Čeka se izvještaj delegata. Ako je dao saglasnost za nastavak utakmice onda će Sarajevo dobiti sa 3:0, a ako nije, onda će Borac dobiti 3:0.
Očekujem pismo plača od onih koji uvijek plaču.
Čeka se izvještaj delegata. Ako je dao saglasnost za nastavak utakmice onda će Sarajevo dobiti sa 3:0, a ako nije, onda će Borac dobiti 3:0.
Zašto se ložite na izvještaje ovih kvaziportala što vijesti prenose kako kažu iz izvora bliskih ovom ili onom. I ovaj portal je poznat po prenšenju mase netačnih ili čak izmišljenih informacija.Neutral je napisao/la:Ako su svi dali saglasnost da se može nastaviti utakmica (sudija, delegat, policija) što da ne? Ako igrači Borca nisu htjeli izaći na terenu nakon poziva od sudije, automatski rezultat je 3:0. Pravila su tu da ih se pridržava.
Opasnost himself
Utakmica će biti žurno registrirana 3-0 za goste i ova izjava direktora fk Sarajeva je samo pokušaj da ih što manje oderu u daljnim kaznama koje slijede.
Ovo " šutanje " na podu, apsolutno nije bilo potrebno. Pos.err.em im se u usta izvršna.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Slazem se, vidim mnogi ovo sutanje podrzavaju, vjerovatno nisu imali problema sa tim..Nisu ni oni nista bolji od ovih sto su uletili.zizu1991 je napisao/la:Ovo " šutanje " na podu, apsolutno nije bilo potrebno. Pos.err.em im se u usta izvršna.
Ocekujem i ja od tebe da jednom prestanes bit tako sarkastican...Jos bi trebalo da Borac pokradu zbog ovoga.Neutral je napisao/la:Nije mjesto politici u sportu. Nemojte početi o ugroženosti pisati. Niti u jednom trenutku ni navijači Borca, ni igrači Borca nisu bili u opasnosti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da je Bogdo vise ovakvih sutanja!Ne bi im palo napamet da se ovako ku.rce!Svaka cast specijalcima na odlicno odradjenom poslu!InatSilanBosanski je napisao/la:Slazem se, vidim mnogi ovo sutanje podrzavaju, vjerovatno nisu imali problema sa tim..Nisu ni oni nista bolji od ovih sto su uletili.zizu1991 je napisao/la:Ovo " šutanje " na podu, apsolutno nije bilo potrebno. Pos.err.em im se u usta izvršna.

Ako ovo bude 3-0 onda treba ovu ligu lagano početi gasiti jer nema smisla. Nije davno bilo kada su se baklje zabranile, ili je rečeno ako navijači trče štafet od gola do gola sa bakljom da se ustanovi čiji su navijači #mudonje# i da se njihovom timu dodjeli pobjeda.Neutral je napisao/la:Nije mjesto politici u sportu. Nemojte početi o ugroženosti pisati. Niti u jednom trenutku ni navijači Borca, ni igrači Borca nisu bili u opasnosti.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 25 sep 2013, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa necu JA pricati o politici u sportu, oni ce, njihovi portali i njihov klub... K'o da ne zivis u BiH...Neutral je napisao/la:Nije mjesto politici u sportu. Nemojte početi o ugroženosti pisati. Niti u jednom trenutku ni navijači Borca, ni igrači Borca nisu bili u opasnosti.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ovo jeste za kaznu...ali!
Izgrednik trči pored igrača Borca i nikoga niti da pogleda,kamoli da mu nešto učini na žao...jedino je nažao učinio svom klubu.
I zbog ovoga izjednačavati cijele HZ sa nekim tamo Lešinarima,Škriparima ili Ultrasima kojima je bit postojanja pjevanje pjesmica o Juri i Bobanu,o yebavanju Bosne i Veleža,o veličanju ratnih zločinaca.
To se ne dešava sporadično,to se dešava UVIJEK.
Ili npr,uspoređivati ovog jadnika sa stampedom drogiranih ultrasa koji gonjaju IGRAČE Veleža po terenu je više nego smiješno.
Izgrednik trči pored igrača Borca i nikoga niti da pogleda,kamoli da mu nešto učini na žao...jedino je nažao učinio svom klubu.
I zbog ovoga izjednačavati cijele HZ sa nekim tamo Lešinarima,Škriparima ili Ultrasima kojima je bit postojanja pjevanje pjesmica o Juri i Bobanu,o yebavanju Bosne i Veleža,o veličanju ratnih zločinaca.
Ili npr,uspoređivati ovog jadnika sa stampedom drogiranih ultrasa koji gonjaju IGRAČE Veleža po terenu je više nego smiješno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Crko bi da ne spomenes jel takotepsija je napisao/la:Ovo jeste za kaznu...ali!

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A zasto bi dao suglasnost za nastavak utakmice ako nisu osigurani uvjeti za to, zar ti je djelovalo tako? Ne vjerujem da je sudac takvu odluku donio.Neutral je napisao/la:Nije mjesto politici u sportu. Nemojte početi o ugroženosti pisati. Niti u jednom trenutku ni navijači Borca, ni igrači Borca nisu bili u opasnosti.
Ovo je 'ladno 3:0 za Borac i zdravo. Podrzao bi i na Pecari i bilo gdje, sta se tu ima pricati.
A te price o ugrozenosti, cemu vec, pusti ti te price, sve, ali bas sve sto si naveo za nekoga drugog se desilo i nazalost desavat ce se i u Sarajevu i drugdje jer nista Sarajevo izuzeto nije od huliganizma, nacionalizma i cega god hoces,, a to sto, ironicno svom nicku, nisi dovoljno neutralan da to sam sebi priznas i vidis, to je neka druga stvar. Najlakse ''udri'' po klasicnim ''neprijateljima drzave'', aaa oni pjevaju o Mati, Juri, Bobanu, u.stase, c.etnici i slicne pm, nose hrvatske, srpske zastave a zive u ''nasoj'' BiH, znaci automatska generalizacija kompletne jedne grupe, sredine, kluba, a kad se ovako nesto desava to su izolirani slucajevi sa ''3-4 covjeka'', toboze neprijatelji kluba s alternativnim motivima. Taman kao da se izgredi ne desavaju svugdje, a necu ni spominjati koji je ovo po redu, a uvijek je kod pojedinih bilo ''ali isprovocirani smo...''
Bitches, please. Daj im pristup Lesinarima na ovoj utakmici pa cu te pitati sta bi polovica istih napravila, odnosno koga ganjala. Isto vrijedi za bilo koga drugog. Zato postoji osiguranje i red na utakmici.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 25 sep 2013, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Odluka koju Disciplinska komisija donese, ne mora isključivo biti ispravna, mada, ne znam.
Po čitanju u medijima, zna se ko je kriv za prekid susreta, ali me zbunjuju ti natpisi, da igrači Borca, nisu željeli nastaviti susret, iako je bio donesen zaključak i dogovor o nastavku susreta.
Kako kažem, po čitanju u medijima, jer zaista ne zna čovjek šta da misli, u šta da vjeruje. Ako igrači Borca nisu željeli da uđu na teren, odnosno, ako je Selimovićeva tvrdnja, tačna, onda mislim da će jedan incident neutralisati drugi, i da će se utakmica ponoviti.
Ne znam, samo moja pretpostavka.
Po čitanju u medijima, zna se ko je kriv za prekid susreta, ali me zbunjuju ti natpisi, da igrači Borca, nisu željeli nastaviti susret, iako je bio donesen zaključak i dogovor o nastavku susreta.
Kako kažem, po čitanju u medijima, jer zaista ne zna čovjek šta da misli, u šta da vjeruje. Ako igrači Borca nisu željeli da uđu na teren, odnosno, ako je Selimovićeva tvrdnja, tačna, onda mislim da će jedan incident neutralisati drugi, i da će se utakmica ponoviti.
Ne znam, samo moja pretpostavka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A vidi ko se javlja pa Velež je jedini klub u premijer ligi gdje je sudac direktno lijepim boksačkim zahvatom udaren i to od strane kvazipredjednika kluba. HA HAHAHAtepsija je napisao/la:Ovo jeste za kaznu...ali!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.