kako nema veze jeboga ti...ima veze itekako samo sto ja sumLJam , tačnije tvrdim da je ta šema sina predsjednika grckog nogometnog saveza i kcerke trenera zalgirisa iz Kaunasa za nas dobra, a ne loša...sagitarius je napisao/la:I kakve to ima veze sto su njih dvoje u vezi.Kak to moze grcki savez uticati na ovu tekmu, mogu igracima litvanije ponuditi premije, i sta onda? Ko da im to obecaje siguran kiks nase repke.. glupostima se zamarate..mostar_mo je napisao/la:
u burazeru mogla bi ova tvoja imati mjesta , maloprije mi frajer koji ima bliske veze u savezu prica da je sin predsjednika grckog nogometnog saveza u vezi sa kćerkom trenera Zalgirisa iz Kaunasa ..i ja sad sumLJam pravo
evo zasto :
s obzirom da je na onoj šemi koja se vrti po netu ovih dana i koja pokazuje obdarenost muskaraca u svijetu Bosna daleko ispred Grcke velika je mogucnost da će tradicionalno podatna i nezasitna Litvanka pri dolasku Bosanaca u Litvaniju ovog smoki-Grka zamjeniti nekim Mujicom Buzdovanom ...
posto je svaki otac slab na svoju kcer predviđam da će na njen nagovor urgirati da Litvanci nimalo ne zapinju u duelu sa Bosnom te ce se poslije tekme ujedno slaviti i plasman na SP te bosansko litvanska svadba uz zvuke tradicionalne bosanske sevdalinke i tradicionalnog litvanskog melosa, planetarno prepoznatljivog u onomatopeji ah ah ah ah.....
znaci burazeru , bice u dure