BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

mostar_mo
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la mostar_mo » 24 sep 2013, 15:11

sagitarius je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:
u burazeru mogla bi ova tvoja imati mjesta , maloprije mi frajer koji ima bliske veze u savezu prica da je sin predsjednika grckog nogometnog saveza u vezi sa kćerkom trenera Zalgirisa iz Kaunasa ..i ja sad sumLJam pravo :?
I kakve to ima veze sto su njih dvoje u vezi.Kak to moze grcki savez uticati na ovu tekmu, mogu igracima litvanije ponuditi premije, i sta onda? Ko da im to obecaje siguran kiks nase repke.. glupostima se zamarate..
kako nema veze jeboga ti...ima veze itekako samo sto ja sumLJam , tačnije tvrdim da je ta šema sina predsjednika grckog nogometnog saveza i kcerke trenera zalgirisa iz Kaunasa za nas dobra, a ne loša...
evo zasto :
s obzirom da je na onoj šemi koja se vrti po netu ovih dana i koja pokazuje obdarenost muskaraca u svijetu Bosna daleko ispred Grcke velika je mogucnost da će tradicionalno podatna i nezasitna Litvanka pri dolasku Bosanaca u Litvaniju ovog smoki-Grka zamjeniti nekim Mujicom Buzdovanom ...
posto je svaki otac slab na svoju kcer predviđam da će na njen nagovor urgirati da Litvanci nimalo ne zapinju u duelu sa Bosnom te ce se poslije tekme ujedno slaviti i plasman na SP te bosansko litvanska svadba uz zvuke tradicionalne bosanske sevdalinke i tradicionalnog litvanskog melosa, planetarno prepoznatljivog u onomatopeji ah ah ah ah.....
znaci burazeru , bice u dure ;)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 24 sep 2013, 15:19

mostar_mo je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:
u burazeru mogla bi ova tvoja imati mjesta , maloprije mi frajer koji ima bliske veze u savezu prica da je sin predsjednika grckog nogometnog saveza u vezi sa kćerkom trenera Zalgirisa iz Kaunasa ..i ja sad sumLJam pravo :?
I kakve to ima veze sto su njih dvoje u vezi.Kak to moze grcki savez uticati na ovu tekmu, mogu igracima litvanije ponuditi premije, i sta onda? Ko da im to obecaje siguran kiks nase repke.. glupostima se zamarate..
kako nema veze jeboga ti...ima veze itekako samo sto ja sumLJam , tačnije tvrdim da je ta šema sina predsjednika grckog nogometnog saveza i kcerke trenera zalgirisa iz Kaunasa za nas dobra, a ne loša...
evo zasto :
s obzirom da je na onoj šemi koja se vrti po netu ovih dana i koja pokazuje obdarenost muskaraca u svijetu Bosna daleko ispred Grcke velika je mogucnost da će tradicionalno podatna i nezasitna Litvanka pri dolasku Bosanaca u Litvaniju ovog smoki-Grka zamjeniti nekim Mujicom Buzdovanom ...
posto je svaki otac slab na svoju kcer predviđam da će na njen nagovor urgirati da Litvanci nimalo ne zapinju u duelu sa Bosnom te ce se poslije tekme ujedno slaviti i plasman na SP te bosansko litvanska svadba uz zvuke tradicionalne bosanske sevdalinke i tradicionalnog litvanskog melosa, planetarno prepoznatljivog u onomatopeji ah ah ah ah.....
:lol: :lol: :lol: :lol: e svašta :lol: :lol: koji lik :lol:

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 24 sep 2013, 21:13

Ma nasi igraci Haris i Semir ce da naprave dogovor sa golmanom Litvanije - Žydrūnasom Karčemarskasom da pusti Haretu barem jedan gol. No sikiriki! :D
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 sep 2013, 21:36

Juni 2014, Marakana. :D

slika

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 sep 2013, 01:33

A sta ce ti ta prazna sjedista, kome si to ostavio ? :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 sep 2013, 01:36

Papastathopoulos je napisao/la:A sta ce ti ta prazna sjedista, kome si to ostavio ? :D
Pa necemo igrati sami protiv sebe, da cijeli stadion budu nasi :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 25 sep 2013, 01:47

Amar Dzeko je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:A sta ce ti ta prazna sjedista, kome si to ostavio ? :D
Pa necemo igrati sami protiv sebe, da cijeli stadion budu nasi :mrgreen:
Upravu si, ipak nije marakana ni BP, a ni Zilina 8-)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 sep 2013, 12:32

Ljudi, jel sigurno sutra idu karte u prodaju ? Ja isao prije dva dana u ovu agenciju sto prodaje karte, i em sto lik nema pojma kad se pustaju u prodaju, em ne zna jel se igra u zenici il sarajevu :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 25 sep 2013, 12:43

Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, jel sigurno sutra idu karte u prodaju ? Ja isao prije dva dana u ovu agenciju sto prodaje karte, i em sto lik nema pojma kad se pustaju u prodaju, em ne zna jel se igra u zenici il sarajevu :lol:
Cuj taj ne zna, pa koja je agencija? Da nisi uletio u brijacnicu da pitas za karte :lol:

Inace, ne bi me cudilo da ubrzo objave slike redova u Zenici...

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 25 sep 2013, 14:02

Redovi u Ze krenuli pred prodajnim mjestom za karte BiH-LIE.
Evo i clanak koji to potvrdzuje:
http://www.****/zenica/sport/ ... 1tajn.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 25 sep 2013, 14:06

dinoze je napisao/la:Redovi u Ze krenuli pred prodajnim mjestom za karte BiH-LIE.
http://www.****/zenica/sport/item/22021-red-za-ulaznice-bih-lihten%C5%A1tajn.html" onclick="window.open(this.href);return false;
što ti se nemože ući na ovaj link da vidim te što stoje u redu

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 25 sep 2013, 14:54

Bayern@heart je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Redovi u Ze krenuli pred prodajnim mjestom za karte BiH-LIE.
http://www.****/zenica/sport/item/22021-red-za-ulaznice-bih-lihten%C5%A1tajn.html" onclick="window.open(this.href);return false;
što ti se nemože ući na ovaj link da vidim te što stoje u redu

idi na zenicablog

mrakNL
Kontakt:

Post Postao/la mrakNL » 25 sep 2013, 17:18

Evo slika sa ogromnim redom i jos ogromnijim clankom sa tog Zenickog blogera:

Red za ulaznice BiH-Lihtenštajn

Kako je i očekivano, 24 sata prije zvanične prodaje ulaznica za utakmicu BIH-Lihtenštajn, počeo se stvarati red ispred poslovnice Centrotoursa u Zenici

Evo i slika koja to dokazuje :lol:

slika

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 sep 2013, 20:56

Misljenja sam da ce tridesetog poziv dobiti Hadzic i mozda jos neki "novi" igrac, ali za Hadzica sam siguran.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 sep 2013, 21:00

kad ce vise višenšajm :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 25 sep 2013, 21:03

Zna li neko koliko je trenutno ljudi u Zenici koji cekaju u redu za karte?

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 25 sep 2013, 21:19

mostar_mo je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:
evo zasto :
Joooj brateee, ja, Boga mi, jos nisam ubijedjen.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 26 sep 2013, 01:07

zenicanin je napisao/la:Zna li neko koliko je trenutno ljudi u Zenici koji cekaju u redu za karte?
Mah, tapkarosi..

Sa Slovackom je bila potraznja manja nego sa Grckom, sad ocekujem jos slabije interesovanje..

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.