FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Southboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 25 sep 2013, 20:33

ARA pokazao sto ga je Liverpool kupio..I prije sam govorio,i opet cu on je KLASA za nasu ligu...
Vcrs Jamak po meni maestralno,djelio asistencije ko na tanjiru...
Poslije ove dvojice meni Stana na 3.mjesto uz Selimovica...Stana se borio ko lav i sa zamotanom rukom je ostavljao srce na teren..
Odbrana jbg nez sta da kazem treba se malo vise uigrati jer one neuspjele offside-zamke se nesmiju vise ponoviti...
Loncaric meni dobro branio,nemam mu sta reci..za go on nije direktno kriv a imao je jos 2-3 fine intervencijee..
Manijaci dobri samo mi zasmeta ona baklja sto se upali al eto jbg..valjda se nece vise ponoviti..
hahah bez Svrake izgledamo kao prava sampionska ekpa.. :P

U ZENICU OTVORENO(celik nikad slabiji),PA STA BOG DA..
AL SA IGROM KAO VCRS I VISE MOTIVA 3 BODA NEBI TREBALA DOCI U PITANJE... :mrgreen:

ZOLA OSTANI KAPITEN DO KRAJA MOLIM TEE...MOMCINO SVAKA TI CAST...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 sep 2013, 20:39

Nadam se da Vlado odlazi tek nakon kiksa protiv Zelje, veceras su bili prelosi protiv Viteza...
Zeljo se prikljucuje vrhu, sampionska krece plava pruga!
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 25 sep 2013, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 25 sep 2013, 20:42

Sve mi se nekako cini da za nas tek veceras SEZONA POČINJE 8-)
Veceras s nekako prelomilo,psihički veoma bitna pobjeda,povratak Zole,ako ugazimo Čelika koji je usput u raspadu mogli bi brzo na vrh tabele.
SLOBODA NAVIJAČIMA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 25 sep 2013, 20:49

Svaka Cast svima veceras.

Rekao sam da nam je bolje sa ovih 1.500 nego sa 4.000 dusmana na tribinama.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 25 sep 2013, 20:52

Ma nije bolje,lopta se igra zbog publike.Lova nam treba a kupljena karta je zicer

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 sep 2013, 21:02

Moze li mi neko obrazloziti da ukoliko Sarajevo dobije zabranu prisustva navijaca na svojim utakmicama zasto bi se to odnosilo i na gostujuce navijace, tj. u nasem slucaju na nas manijake (zeljovce) ?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 25 sep 2013, 21:05

Baja_Zvjerka je napisao/la:Moze li mi neko obrazloziti da ukoliko Sarajevo dobije zabranu prisustva navijaca na svojim utakmicama zasto bi se to odnosilo i na gostujuce navijace, tj. u nasem slucaju na nas manijake (zeljovce) ?
ja mislim da mogu samo dobiti par utakmica pred praznim tribinama u tom slucaju nemogu ni gostujuci navijaci prisustvovat

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 sep 2013, 21:06

jovanmaksimovic je napisao/la:sad ste nasli da pobjedjute p**** jedne smotane... :roll: kad je trebalo niste znali sutnuti loptu... ne mogu da se zivciram sada... samo cu reci... dino j*b*m ti mater i tvoju struku!!!
Kao prvo odgoj se nosi iz kuce.. Nisi jedini koji starijima od sebe psuje mater.. Ima vas nazalost koliko hoces..
Kao drugo ti nisi navijac Zelje vec jedna velika isfrustrirana neznalica koja i onako ne dolazi na tekme.. Mozes mlatiti gluposti koliko hoces ali ti ne pije vode..

@baja
Zato sto se suspenduje stadion, koliko ja znam..
BUDI ŽELJO !!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 sep 2013, 21:07

champions1921 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:sad ste nasli da pobjedjute p**** jedne smotane... :roll: kad je trebalo niste znali sutnuti loptu... ne mogu da se zivciram sada... samo cu reci... dino j*b*m ti mater i tvoju struku!!!
Kao prvo odgoj se nosi iz kuce.. Nisi jedini koji starijima od sebe psuje mater.. Ima vas nazalost koliko hoces..
Kao drugo ti nisi navijac Zelje vec jedna velika isfrustrirana neznalica koja i onako ne dolazi na tekme.. Mozes mlatiti gluposti koliko hoces ali ti ne pije vode..

@baja
Opusteno covjece!Momak je u afektu to napisao,izvinio se, i ako si vec citao sve postove, to si mogao i vidjeti!Jel ga sad svi ponaosob trebamo raspinjati? :roll:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 sep 2013, 21:07

Baja_Zvjerka je napisao/la:Moze li mi neko obrazloziti da ukoliko Sarajevo dobije zabranu prisustva navijaca na svojim utakmicama zasto bi se to odnosilo i na gostujuce navijace, tj. u nasem slucaju na nas manijake (zeljovce) ?
Kazna će da glasi: Nema gledalaca na stadionu gdje je FK Sarajevo domaćin i traje x uzastopnih utakmica. Ne misliš valjda da će se neko baviti pričom čiji navijači dolaze na stadion, kao da se tako nešto može kontrolisati.

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 25 sep 2013, 21:08

Utakmicu organizuje FKS Sarajevo, ako dobiju zabranu 3 utakmice, dakle suspenzija STADIONA kompletnog a ne jedne tribine ;)

Inače, večeras lijepo odrađena utakmica, dobrih je akcija bilo, malo je taj grč popustio i odmah to ide tečnije.. Drugo poluvrijeme smo se štedili za Čelika, logično jel..

P.S. Ako je Selimović povrijedio zadnju ložu, nema ga u Zenici, bila bi šteta jer je po meni pravo dobro odradio par utakmica zadnjih , računajući i lišticu..
Željezničar za život cijeli !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 sep 2013, 21:09

samoposteno je napisao/la:
ja mislim da mogu samo dobiti par utakmica pred praznim tribinama u tom slucaju nemogu ni gostujuci navijaci prisustvovat
Pa dobice vjerovatno 2,3. Ako to budu 3 utakmice zabrane onda za derbi nema navijaca... :shock:

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 25 sep 2013, 21:10

Selimovica nema nikako 90 minuta, ali nekako iskopa taj gol...
Sport je lijek za tijelo i duh.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 25 sep 2013, 21:16

Evo i dok gledam snimak jasno je da smo večeras vratili trku

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 25 sep 2013, 21:19

Lijepa utakmica, nikad sretniji nisam bio nego od kako prekinusmo ovaj gubitnicki niz.A i srce mi puno kad sam vidio Zolu na terenu..

:arrow: Zenica away..Celik los strahotu, idemo igrati na dobrom terenu gdje imamo prednost (bar ja tako mislim) i nadam se da ce podrska opet biti velika.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 25 sep 2013, 21:25

DzoleZeljo je napisao/la:Svaka Cast svima veceras.

Kako sam izmeracio veceras sa ovih 1500 :)

Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 sep 2013, 21:27

extra u dolini večeras... rutinski... ;)

jamak majstor :!: filip dosta dobar, a iskreno za zolu me bilo strah par duela, ali svaka mu cast :!:

po tri boda u s.mrdicu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 25 sep 2013, 21:27

Ultras1921 je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Svaka Cast svima veceras.

Kako sam izmeracio veceras sa ovih 1500 :)

Sent from my C5503 using Tapatalk 2
veceras je bila ekipa,veceras je bila rajaa
zenica away !
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 25 sep 2013, 21:36

Katastrofalna posjeta!

Dobra predstava, ovo nas ne smije dizati u nebesa, ipak je Leotar igrao sa juniorima da se ne lažemo.Bez kapitenčića Svrake ide to dosta bolje, vidjelo se večeras, svaka čast Ari za het-trik, Selim :D , uvijek ga tata zabije, ali uvijek i svaka mu čast na tome, šteta će biti ako propusti Zenicu radi povrede, Jamak dosta bolje u odnosu na Lišticu!Lončarić solidno odradio posao!Popravili smo se na tebili, što je na kraju i najbitnije!
U Zenici samo hrabro i ponosno, mi smo Željezničar!

Zola svaka čast na povratku, kapitenu! ;)
Grbavica naš je Hram!!!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 25 sep 2013, 21:37

NEZALAGANJE je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:

@baja
Opusteno covjece!Momak je u afektu to napisao,izvinio se, i ako si vec citao sve postove, to si mogao i vidjeti!Jel ga sad svi ponaosob trebamo raspinjati? :roll:
Čitam komentare... i upravo sam to htio da kažem. Pomješana su mišljenja... Nije svaki dan da Željo nije pobjedio pet utakmica za redom. Ljudi se nerviraju...Napadaju čovjeka previše! Svako ima svoje mišljenje, moje je ovo, najsrćaniji likovi (za Želju) su oni koji najviše psuju, nerviraju se i kritikuju. Toliko dobro žele klubu da se nekad toliko iznerviraju pa to iz njih jednostavno pukne. Onda su im svi krivi... Najbolje objašnjenje.... da ima kakva slamka na koju bi se takvi mogli "nakaćit" iz takvih bi mogao izvući zadnju kap krvi za klub i sl. Pogriješio jeste, Dino je lik koji je uz klub bio i kad je loše bilo i kad je dobro bilo ovih zadnjih preko dvadeset godina (od onih "poslijeratnih" godina pa nadalje, bar, od kako ja redovno pratim). Ali svima nekad "pukne film" (što se kaže)...

Da ne naglabamo dalje, pojedini su isti kao što napadaju "one", dok Željo dere sve oni su svi tu, a kad loše ide onda takvih nema. Tako isto i za njega, ne možemo zamjeriti nekom ko je 355 dana u godini "normalan" a zbog jednog posta cijeniti dali je lik ok i sl...
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 25 sep 2013, 21:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 55 gostiju.