ma sve znam brate , zalosno i da se bas zapitas vrijedi li ovo vremena i zivacaazizmpj je napisao/la:@ aS_Roma
brate, napiso sam to prije a pisao i puno prije ovoga veceras, imaju mesetaneri, carsijski cobani koji svake sezone hajruju od kluba par hiljada kerma. Kad dodje ozbiljan biznismen i kupi klub oni ostaju bez tih sitnih interesa, jer se kod ozbiljnih vlasnika kluba zna mjesto svakove, sve mora bit pod konac i nema prostora za manipulacije. takvima nije cilj prosperitet kluba i to da ga neko kupi, zato plate par dnevnica ovim majmunima koji naprave ovo sranje i tako ruse ugled kluba, a bas su stvari krenule nabolje, kako je samo lijepo vidjeti reklame skroz oko terena i to sto su sa stilom poredane i ove nove blijeste od boje, bilo je lijepo vidjeti dekoraciju na izlasku iz tunela ko kod velikih klubova, jos malo pa bi na kosevu gledali LED reklame, sve bi licilo na bajku u nasim uslovima uzivalo bi se, ali ocigledno ovima gore pomenutim cobanima to ne odgovara i ovako pljuju u facu svim navijacima koji iskreno vole Fk Sarajevo!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- HannahMontana
- Kontakt:
[/quote] A sto da ga je stid? Svaka domaca utakmica se pocinje sa "hocemo pobjedu"-automatski se nabija pritisak na igrace, pale se baklje, prazni se klupska kasa, veceras se "brani drzava" kao da je '92ga, pjevaju se nebulozne pjesme....Sto da ga bude stid, sto zbog 3 narkomana izgubismo tri boda van terena, sto da ga je stid, sto se narkoman predozir'o pa ga morali iznijeti sa tribine!? Zasto da ga bude stid? Sto brane neki svoj ugled i obraz ne napustajuci tribinu odmah po zavrsetku "belaja", stid da ga bude?[/quote]
Ne opravdavam upad na teren, ali nebuloznih pjesama nije bilo ako je bilo reci koje su i nije se nikakav narkoman predozirao nego je djevojci pozlilo pa su je iznjeli sa tribine. Prvo se malo informiši ili dođi nekad na tekmu pa onda daji komentare
[/quote]
Na tekmi sam ja svakoj ne brini ti za mene, ali ne na "aurori borealis"
Ne opravdavam upad na teren, ali nebuloznih pjesama nije bilo ako je bilo reci koje su i nije se nikakav narkoman predozirao nego je djevojci pozlilo pa su je iznjeli sa tribine. Prvo se malo informiši ili dođi nekad na tekmu pa onda daji komentare

Na tekmi sam ja svakoj ne brini ti za mene, ali ne na "aurori borealis"
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Ti češ meni reči jadno je to meni koji nikad nisam bio protiv kliuba, ti češ mi reči net huligan koji pobjegnete a ja dobijem batine, ti češ meni reči koji mi ne daš da gledam kvalitetnije sarajevo zbog plačanja kazni,ti češ meni reči koji mi ne da da odgledam utakmicu do kraja sa kupljenomn kartomSteph je napisao/la:Smiješan si.sekac je napisao/la:Horde Zla pale na ispitu cijelom sjeveru se dobro naserem usta pićke narkomanske
Sarajevo ljubavi moja!
aS_Roma je napisao/la:ma sve znam brate , zalosno i da se bas zapitas vrijedi li ovo vremena i zivacaazizmpj je napisao/la:@ aS_Roma
brate, napiso sam to prije a pisao i puno prije ovoga veceras, imaju mesetaneri, carsijski cobani koji svake sezone hajruju od kluba par hiljada kerma. Kad dodje ozbiljan biznismen i kupi klub oni ostaju bez tih sitnih interesa, jer se kod ozbiljnih vlasnika kluba zna mjesto svakove, sve mora bit pod konac i nema prostora za manipulacije. takvima nije cilj prosperitet kluba i to da ga neko kupi, zato plate par dnevnica ovim majmunima koji naprave ovo sranje i tako ruse ugled kluba, a bas su stvari krenule nabolje, kako je samo lijepo vidjeti reklame skroz oko terena i to sto su sa stilom poredane i ove nove blijeste od boje, bilo je lijepo vidjeti dekoraciju na izlasku iz tunela ko kod velikih klubova, jos malo pa bi na kosevu gledali LED reklame, sve bi licilo na bajku u nasim uslovima uzivalo bi se, ali ocigledno ovima gore pomenutim cobanima to ne odgovara i ovako pljuju u facu svim navijacima koji iskreno vole Fk Sarajevo!
meni vrijedi, narasto sam na sjeveru, narasto sam uz Fk Sarajevo, Sarajevo je dio ovog mog dunjaluckog zivota i vrijedi .... samo se nadam da ovi cobani nece uspjeti jer ako uspiju sta ce mi onda biti zivot?
ps boja uz boju i ja dugo godina gotivim Vucicu a pogotovo sad zbog pjanketa

Zadnja izmjena: azizmpj, dana/u 25 sep 2013, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Šta reci da ovi momci sa sjevera nisu normalni ma tamo se nezna ni ko pije ni ko plaća mene je u ovom stid ovih takozvanih navijača Sarajeva ma braka 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma nema, vas dvojica ste pravi navijaci.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ljudi imaju plate i vise nego sto je nas standard i na njih utice HOCEMO POBJEDU ?!HannahMontana je napisao/la:Ne bi bilo lose probati, s'obzirom na nas cudni mentalitet!
p.s. HUSREFE ODLAZI !!!
@sekac i ti ga dobro pretjera sad, ako ti mislis da zbog kazni ne gledas bolji klub ti si onda puko majstore. Ne gledas bolje Sarajevo jer imas glupana na klupi !
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 25 sep 2013, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
A sto da ga je stid? Svaka domaca utakmica se pocinje sa "hocemo pobjedu"-automatski se nabija pritisak na igrace, pale se baklje, prazni se klupska kasa, veceras se "brani drzava" kao da je '92ga, pjevaju se nebulozne pjesme....Sto da ga bude stid, sto zbog 3 narkomana izgubismo tri boda van terena, sto da ga je stid, sto se narkoman predozir'o pa ga morali iznijeti sa tribine!? Zasto da ga bude stid? Sto brane neki svoj ugled i obraz ne napustajuci tribinu odmah po zavrsetku "belaja", stid da ga bude?[/quote]HannahMontana je napisao/la:

Na tekmi sam ja svakoj ne brini ti za mene, ali ne na "aurori borealis"[/quote]
Još bolje onda mi samo reci koje su nebulozne pjesme ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- HannahMontana
- Kontakt:
Ne ne ti si, a mi ti se ponizno izvinjavamo!Sarajlijc@ je napisao/la:Ma nema, vas dvojica ste pravi navijaci.
Neozbiljan si i nepismen, diskusija s tobom je ravna svađanju sa zidom, imaš pozdrav sa Sjevera.sekac je napisao/la:Ti češ meni reči jadno je to meni koji nikad nisam bio protiv kliuba, ti češ mi reči net huligan koji pobjegnete a ja dobijem batine, ti češ meni reči koji mi ne daš da gledam kvalitetnije sarajevo zbog plačanja kazni,ti češ meni reči koji mi ne da da odgledam utakmicu do kraja sa kupljenomn kartomSteph je napisao/la:Smiješan si.sekac je napisao/la:Horde Zla pale na ispitu cijelom sjeveru se dobro naserem usta pićke narkomanske
p.s.
Da nije bilo Hordi tamo 2008. FKS ne bi više ni postojalo.
Zadnja izmjena: Steph, dana/u 25 sep 2013, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
braze i ja pratim sarajevo od 98 godine al ovo je dno dna .. pa ako je bitinija furka i bakljda od rezultata onda ne znam. pa ono cak ode direktor do sjevera moli ih da izadju oni nece mislim .. pa jesi li tu radi sarajeva ili sebeazizmpj je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:ma sve znam brate , zalosno i da se bas zapitas vrijedi li ovo vremena i zivacaazizmpj je napisao/la:@ aS_Roma
meni vrijedi, narasto sam na sjeveru, narasto sam uz Fk Sarajevo, Sarajevo je dio ovog mog dunjaluckog zivota i vrijedi .... samo se nadam da ovi cobani nece uspjeti jer ako uspiju sta ce mi onda biti zivot?
ps boja uz boju i ja dugo godina gotivim Vucicu a pogotovo sad zbog pjanketa
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nema potrebe, nego sutra kad uradimo nesto pozitivno nemojte se stavljati u isti kos sa nama.HannahMontana je napisao/la:Ne ne ti si, a mi ti se ponizno izvinjavamo!Sarajlijc@ je napisao/la:Ma nema, vas dvojica ste pravi navijaci.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Najbolje bi bilo da se rasformiraju navijacke skupine i da ljudi dolaze na tekme kao nekad prije, kad nije bilo krezavih debila na ogradi koji su raju vodili u idiotizam.
Planirani ulet u teren je zavrsio neslavno, nekoliko nafuranih momcica zeljnih dokazivanja je mislilo kako ce ihcijeli sjever ispratit ulaskom u teren. Nista od toga, jos smo i grupu obrukali. Navijanje do prekida fanaticno i bez greske, trenutak kada napadamo, gol visi u zraku, sjever i istok u delirijumu, trenutak kad smo se sebi u usta posrali, 70ta min. Organizacija 0, bice bolje ako Bog da..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Smirite malo strasti. Mnogi ovo citaju. Povucite rucnu.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
oduzeti po 10 bodova I SARAJEVU I BORCU , TE IH KAZNITI SA PO 25.000 KM I NEKA SE ONDA OPAMETEkraljlavova je napisao/la:Šta reci da ovi momci sa sjevera nisu normalni ma tamo se nezna ni ko pije ni ko plaća mene je u ovom stid ovih takozvanih navijača Sarajeva ma braka
Kod nas nema krezavihSamoZeljo je napisao/la:Najbolje bi bilo da se rasformiraju navijacke skupine i da ljudi dolaze na tekme kao nekad prije, kad nije bilo krezavih debila na ogradi koji su raju vodili u idiotizam.

SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
potpis. Ime i prezime onog drota da mu kupim gvozdene cizme. Noga mu se pozlatilaHannahMontana je napisao/la:A sto da ga je stid? Svaka domaca utakmica se pocinje sa "hocemo pobjedu"-automatski se nabija pritisak na igrace, pale se baklje, prazni se klupska kasa, veceras se "brani drzava" kao da je '92ga, pjevaju se nebulozne pjesme....Sto da ga bude stid, sto zbog 3 narkomana izgubismo tri boda van terena, sto da ga je stid, sto se narkoman predozir'o pa ga morali iznijeti sa tribine!? Zasto da ga bude stid? Sto brane neki svoj ugled i obraz ne napustajuci tribinu odmah po zavrsetku "belaja", stid da ga bude?Sarajlijc@ je napisao/la:Kako te nije stid?sekac je napisao/la:Horde Zla pale na ispitu cijelom sjeveru se dobro naserem usta pićke narkomanske
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- HannahMontana
- Kontakt:
hmmm! Volio bih onda da mi kazes kad ste zadnji put uradili nesto pozitivno??Sarajlijc@ je napisao/la:Nema potrebe, nego sutra kad uradimo nesto pozitivno nemojte se stavljati u isti kos sa nama.HannahMontana je napisao/la:Ne ne ti si, a mi ti se ponizno izvinjavamo!Sarajlijc@ je napisao/la:Ma nema, vas dvojica ste pravi navijaci.
Ne znam da li vam ta priča o tome da mi trebamo dobiti tri boda uopće pije vode. Rečeno je da će se utakmica nastaviti ako se za petnaestak minuta sjeverna tribina isprazni - bar je tako Bandović govorio prema istočnoj tribini. Sjeverna tribina se jeste ispraznila, ali za, brat bratu, dvadeset-trideset minuta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 23 gosta.