FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne podrzavam navijace ni sekunde,al u BL blokovima gadjaju navijace,trce po terenu 10 minuta navijaci pa se nastavi!
-
- Kontakt:
Pa dobro osnovno je pitanje jeli delegat dao zeleno svjetlo .Zna li to iko pouzdano,ima li iko informaciju.Iako da je dao ja sumnjam da igrači i uprava Borca nebi odigrali do kraja...Nisu ni oni budale znaju šta ih u tom slučaju čeka. 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije to optimizam nikakav (što se mene kao navijača Želje tiče najbolje je 0:0), i ja mislim da će bit 0:3, ali zamisli tog sočnog materijala na portalima i forumima ovih dana da recimo bude 3:0, platio bih da gledam tu kolektivnu kuknjavu pod Manjačomazizmpj je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Ja se iskreno nadam da će utakmica biti registrovana 3:0 za Sarajevo, biće dobre kuknjave pod Manjačom, neće bit' dosadno ovih dana.
odkud tebi toliki optimizam? prije ce biti 0:3

vi bi još da dobijete 3:01L8F9C2 je napisao/la:Sad je to sve rekla kazala ... pravila su jasna ako je delegat donio odluku da se igra tu je sve jasno i tu je Borac pao na ispitu, ali nas svakako ceka kazna ... I zasluzli smo je jos samo da je kako moguce ovog glupog trenera da nam suspenduju na jedno 10 utakmice da se konacno FKS moze gledati rahat bez njegove papanske face.Fol strucnjak
Nemoj, odmah bi se spominjao popis stanovništva 

Neće ovdje biti ničeg, nego jednostavno 0:3....i nekim drugim su u Banja Luci na sličan ili identičan način dodjeljivani bodovi.EXIT je napisao/la:Bice ovdje svega.... dobio sam informaciju da su delegat i sudija dali 15 minuta igracima borca da nastave utakmicu ali oni nisu izasli sto podsjeca na 2004 godinu i utakmicu u bl.... bice minimum 3 utakmice bez publike.... kako god se zavrsilo, idioti su pobjedili.....
Izhod ovog je, kao što rekoh, 0:3; tri utakmice bez publike, 10 000 KM kazna i gotovo.
Gubitak će biti veći od 150 000 KM jer treća domaća utakmica je derbi...i naravno zaostatak za vodećim pet bodova.
svaka čast! ovo je vid reketiranja uprave kroz manipulaciju debilnim narkomanima.1L8F9C2 je napisao/la:Ne treba se igrati utakmica do kraja, mi smo za ovu sezonu svoje odigrali. Sreca da zivim blizu stadiona pa sam se postedio muke cim je poceo incident i od danas vise necu djeliti tribinu sa ljudima koji ne vole FKS i ne znaju igrace tog tima, a ima ih koji ne znaju ni rezultat na kraju utakmice. Ali mene ovo ne cudi bilo je pitanje dana kada ce se sila koja se nadvila nad nama izaci na povrsinu. Dokle ce nasa uprava placati osiguranje utakmice a isto ne zeli da radi svoj posao. Pored istih tenk mozes da uneses na tribinu njihov pretres je najveci amaterizam koji sam ikada vidio. Nadam se minimalno 3 utakmice bez publike zasluzili smo vise. I naravno ne treba sve navijace sa sjevera stavljati u isti kos i prozivati pojedinci su u pitanju i njihova sila a ne znaju osnovne stvari o klubu a prse se na tribini. O kakvim tuzbama pricate u nasoj drzavi ubijes lika pa si slobodan za mjesec dana a ne za ovo ... Pustite se urote familija, Irfan itd, ovo nema veze sa njima vec sa klosarima i drogom koja je uveliko prisutna i koja utice na mozak ovakvi koji upadaju na teren.
Eh sad cu o utakmici tacnije do 70-te minute. Husrefe ovim putem ti zelim sve muke koje imam i ja zbog tvog izmisljanja i pokusaja da budes strucnjak. Nabijem ti onog kloca iz Kelna na neku stvar i Kovacevica, dokle ces unistavati Radovca i Travancica a davati priliku nehljebima. Sram te bilo tek kad su usli Anid i Samir poceli smo igrati a ti papak jedan fol guras onog Irfana u ekipu kao iznenadjenje Jovicu koji je za tebe Alex Ferguson. Napusti klupu i spasi nas ovo je najgori fudbal koji sam ikada gledao. Sram da te bude za ovo sto radis nasoj djeci od Radovca do Plakala a dajes priliku novo pridoslim pokusajima od fudbalera.
P.S. ASMIR SULJIC je za vas sve igracina, ovi papci koji su ga prozivali godinama neka sad jedu ono sto su srali jer smo sa malim bili duplo opasniji i konkretniji. Vozdra strucnjaci zvani Husref Musemic!
mislim da ovo ima veze sa najavljenim investicijama iz malezije i pokušajem uprave fks da napravi organizacijski iskorak. navijači, posebno u srbiji, se koriste za mafijaške obračune. ovo je pokazivanje moći i uticaja.
klubovi ne plaćaju redovno zaštitarske agencije, pa onda ne mogu napravit problem kad oni naprave svoj propust. a opet, prema ovlastima zaštitari ne mogu uraditi skoro ništa, pa me živo interesuje zašto policija insistira na njihovom prisustvu na svakom javnom događaju (vjerovatno što mnogi policijski i vojni komandiri drže te iste agencije).
svi koji misle da su navijači ti koji čuvaju grad, uspomene na srebrenicu i slično, se grdno varaju. čuvaju oni mir, ali ne sportskih fanova, nego narko dilera. neko isprovociran toliko nekim transparentom (morao bi biti veličine pola južne tribine da bi se vidio sa sjevera), da nije mogao da se iskontroliše?! ma da naravno! sutra kad željo bude igrao sa borcem, nek oni kače šta god hoće, od ratnih zločinaca pa na dalje, boli me neka stvar, samo nek bude dobra tekma i nek željo pobjedi, a oni nek se valjaju u svom blatu od nacionalizma. mene interesuje napredak prema evropi a ne prema sokocu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ja sam siguran da bi poslije toga barem 3-4 kluba momentalno istupila iz lige.DukeOfWellington je napisao/la:Nije to optimizam nikakav (što se mene kao navijača Želje tiče najbolje je 0:0), i ja mislim da će bit 0:3, ali zamisli tog sočnog materijala na portalima i forumima ovih dana da recimo bude 3:0, platio bih da gledam tu kolektivnu kuknjavu pod Manjačomazizmpj je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Ja se iskreno nadam da će utakmica biti registrovana 3:0 za Sarajevo, biće dobre kuknjave pod Manjačom, neće bit' dosadno ovih dana.
Ali to su samo bajke,sve mirise na 0:3.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
DukeOfWellington je napisao/la:Nije to optimizam nikakav (što se mene kao navijača Želje tiče najbolje je 0:0), i ja mislim da će bit 0:3, ali zamisli tog sočnog materijala na portalima i forumima ovih dana da recimo bude 3:0, platio bih da gledam tu kolektivnu kuknjavu pod Manjačomazizmpj je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Ja se iskreno nadam da će utakmica biti registrovana 3:0 za Sarajevo, biće dobre kuknjave pod Manjačom, neće bit' dosadno ovih dana.
šuo mast gou on to ti trazis hahhahaha, sto jes jes bilo bi zanimljivo

Nigdje ja nisam napisao da ocekujem 3-0, ali ako je Borac odbio izaci na teren tako ce ti biti ... mi nismo u BL nastavili utakmicu kad su nam udarili igraca pa je Borac dobio 3-0.sormi je napisao/la:vi bi još da dobijete 3:01L8F9C2 je napisao/la:Sad je to sve rekla kazala ... pravila su jasna ako je delegat donio odluku da se igra tu je sve jasno i tu je Borac pao na ispitu, ali nas svakako ceka kazna ... I zasluzli smo je jos samo da je kako moguce ovog glupog trenera da nam suspenduju na jedno 10 utakmice da se konacno FKS moze gledati rahat bez njegove papanske face.Fol strucnjak
P.S. Pametnije ti je da si na utakmici svog kluba

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jašta bi. Eno prijetili su kad je Zrinjski išao u Europu umjesto njih, pa na kraju nikom ništa.samo_lijevo je napisao/la: Ja sam siguran da bi poslije toga barem 3-4 kluba momentalno istupila iz lige.
Sta ste se upalili hahahahaah
LJUTU KRAJINU NABIJEM NA QARNU SVE ZA NASU BOSNU PONOSNUUUUU

ja **** lesinara đoku donijeli na tribinu hahahahahaah
LJUTU KRAJINU NABIJEM NA QARNU SVE ZA NASU BOSNU PONOSNUUUUU

ja **** lesinara đoku donijeli na tribinu hahahahahaah
Zadnja izmjena: jastaba, dana/u 25 sep 2013, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
dobro si rekao,neki neznaju ni zasto su na utakmicu dosli,tj da se malo napuse i sl stvari,tako da dosta pravih navijaca zaobilaze Kosevo,jer zna se sta se sve radi na tribini i kako neki zaradjuju novac na istoj,al oni sebe nazivaju zastitnicima grada,gradskom rajom itd. i sto je zalosno mnogima su takvi idolifczeljo je napisao/la:svaka čast! ovo je vid reketiranja uprave kroz manipulaciju debilnim narkomanima.1L8F9C2 je napisao/la:Ne treba se igrati utakmica do kraja, mi smo za ovu sezonu svoje odigrali. Sreca da zivim blizu stadiona pa sam se postedio muke cim je poceo incident i od danas vise necu djeliti tribinu sa ljudima koji ne vole FKS i ne znaju igrace tog tima, a ima ih koji ne znaju ni rezultat na kraju utakmice. Ali mene ovo ne cudi bilo je pitanje dana kada ce se sila koja se nadvila nad nama izaci na povrsinu. Dokle ce nasa uprava placati osiguranje utakmice a isto ne zeli da radi svoj posao. Pored istih tenk mozes da uneses na tribinu njihov pretres je najveci amaterizam koji sam ikada vidio. Nadam se minimalno 3 utakmice bez publike zasluzili smo vise. I naravno ne treba sve navijace sa sjevera stavljati u isti kos i prozivati pojedinci su u pitanju i njihova sila a ne znaju osnovne stvari o klubu a prse se na tribini. O kakvim tuzbama pricate u nasoj drzavi ubijes lika pa si slobodan za mjesec dana a ne za ovo ... Pustite se urote familija, Irfan itd, ovo nema veze sa njima vec sa klosarima i drogom koja je uveliko prisutna i koja utice na mozak ovakvi koji upadaju na teren.
Eh sad cu o utakmici tacnije do 70-te minute. Husrefe ovim putem ti zelim sve muke koje imam i ja zbog tvog izmisljanja i pokusaja da budes strucnjak. Nabijem ti onog kloca iz Kelna na neku stvar i Kovacevica, dokle ces unistavati Radovca i Travancica a davati priliku nehljebima. Sram te bilo tek kad su usli Anid i Samir poceli smo igrati a ti papak jedan fol guras onog Irfana u ekipu kao iznenadjenje Jovicu koji je za tebe Alex Ferguson. Napusti klupu i spasi nas ovo je najgori fudbal koji sam ikada gledao. Sram da te bude za ovo sto radis nasoj djeci od Radovca do Plakala a dajes priliku novo pridoslim pokusajima od fudbalera.
P.S. ASMIR SULJIC je za vas sve igracina, ovi papci koji su ga prozivali godinama neka sad jedu ono sto su srali jer smo sa malim bili duplo opasniji i konkretniji. Vozdra strucnjaci zvani Husref Musemic!
mislim da ovo ima veze sa najavljenim investicijama iz malezije i pokušajem uprave fks da napravi organizacijski iskorak. navijači, posebno u srbiji, se koriste za mafijaške obračune. ovo je pokazivanje moći i uticaja.
klubovi ne plaćaju redovno zaštitarske agencije, pa onda ne mogu napravit problem kad oni naprave svoj propust. a opet, prema ovlastima zaštitari ne mogu uraditi skoro ništa, pa me živo interesuje zašto policija insistira na njihovom prisustvu na svakom javnom događaju (vjerovatno što mnogi policijski i vojni komandiri drže te iste agencije).
svi koji misle da su navijači ti koji čuvaju grad, uspomene na srebrenicu i slično, se grdno varaju. čuvaju oni mir, ali ne sportskih fanova, nego narko dilera. neko isprovociran toliko nekim transparentom (morao bi biti veličine pola južne tribine da bi se vidio sa sjevera), da nije mogao da se iskontroliše?! ma da naravno! sutra kad željo bude igrao sa borcem, nek oni kače šta god hoće, od ratnih zločinaca pa na dalje, boli me neka stvar, samo nek bude dobra tekma i nek željo pobjedi, a oni nek se valjaju u svom blatu od nacionalizma. mene interesuje napredak prema evropi a ne prema sokocu.
U sustini ako su im rekli (delegat) da moraju izaci oni su morali izaci zbog toga ocekujem dosta turbulencija ove sedmice. Pravila su jasna nije proslo 72 minute jedino sad ako mi nepristanemo ponoviti susret. Cak sta vise mislim da im je to i velika greska jer su se igraci ohladili i cisto sumnjam da bi bilo ikakve igre. Btw. Jovic je trazio da igraci izadju, ali uprava borca nije pristala. Odavno govorim da smo veliku gresku napravili sa Jovicem....
- samo_lijevo
- Kontakt:
Moje misljenje.Tesko bi presli preko toga da ni krivi ni duzni izgube 3:0.Jos pogotovo kada se sjetim Zelje.DukeOfWellington je napisao/la:Jašta bi. Eno prijetili su kad je Zrinjski išao u Europu umjesto njih, pa na kraju nikom ništa.samo_lijevo je napisao/la: Ja sam siguran da bi poslije toga barem 3-4 kluba momentalno istupila iz lige.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma bola igraci bojca nisu htjeli nastavit utakmicu jer im se zurilo pod tuseve. Vole oni to
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
100% je tacna informacija da je delegat naredio nastavak utakmice (ima u zapisniku), a vidjecemo kako ce se zavrsiti.
-
- Kontakt:
Ma i u Travniku su žurili pod tuševe prije dvije sezone samo što je tad delegat reagovao prekidom,a očito da niko nema pojma šta je delegat večeras uradio...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma bola igraci bojca nisu htjeli nastavit utakmicu jer im se zurilo pod tuseve. Vole oni to

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kaznit bojac radi ne postivanja odluke delegata da se moze nastavit utakmica a hordasima koji su utrcali kupit po 5 pizeva spidare da se opale jos bolje
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa čuj možda ni to nije loše, bilo bi još više sočne retorike, a istupanjem svakako ne bi ništa postigli. Uostalom, oni da misle da istupanjem mogu postići nešto to bi davno napravili. Njihov problem je taj što nemaju autoritet da organizuju takvu akciju ni u svom entitetu, a kamo li nešto šire.samo_lijevo je napisao/la: Moje misljenje.Tesko bi presli preko toga da ni krivi ni duzni izgube 3:0.Jos pogotovo kada se sjetim Zelje.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bordobijeli, bosnas_, bvsic, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], mma_hz, nedimmmm1337, riki46 i 96 gostiju.