Sta je navedeno kao razlog ponavljanja utakmice jel odigrano ovi 72 min koliko je potrebno da se nastavi gdje je sala ?Prijedor je napisao/la:Jbg prijatelju, skontaj da su ta tri boda registrovana za Rudar iz Prijedora, onda bi oni bili ispred Zrinjskog i vjerovatno otisli igrati Europu... Nisu imali dugovanja, a i stadion bi se rijesio, ako nista moglo se u BL igrati... Skontaj kolika je steta nacinjena, ali koga za.oli za RudaromPasha je napisao/la:ah, da.
u pravu si.
to je trebalo biti registrovano 0:3, samo kod nas je sve "niđe veze"!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Rudar nije dobio licencu za Euro takmičenja, tako da ništa od toga. Odlukom prvostepene komisije nije dobio licencu ni za PL.Prijedor je napisao/la:Jbg prijatelju, skontaj da su ta tri boda registrovana za Rudar iz Prijedora, onda bi oni bili ispred Zrinjskog i vjerovatno otisli igrati Europu... Nisu imali dugovanja, a i stadion bi se rijesio, ako nista moglo se u BL igrati... Skontaj kolika je steta nacinjena, ali koga za.oli za RudaromPasha je napisao/la:ah, da.
u pravu si.
to je trebalo biti registrovano 0:3, samo kod nas je sve "niđe veze"!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odigralo se 70
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
pa novim pravilima nema nastavka utkamice, nego se igra ponovo.
a vjerovatno se naveli kao razlog "tehničke probleme na stadionu"...
a vjerovatno se naveli kao razlog "tehničke probleme na stadionu"...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Zato što je uvijek najteže osuditi sugrađane...miki651 je napisao/la:Kad se ovakva ili slična sr... dogode u Mostaru, Banja Luci tad je to neviđeni primitivizam, nacionalizam svašta nešto. A pošo se ovo dešava u Sarajevu sudeći po portalima kao da su tamo neki navijači pogrešno parkirali pa uhapšeni.

Pri tome ne mislim samo na ss.ba.
Uvijek je onaj drugi krivlji,gori.
Nego, bio bih licemjer kada bi rekao da je ovaj današnji incident neko čudo vandalizma. Bilo je ovakvih incidenata i ranije i biće ih, ne samo u Sarajevu već širom države. Bez jasnih sankcija za ovakve izgrednike, nema rješenja problema, a mjerenje čiji je konj gori neće donijeti ništa.... Kazne moraju biti definisane,a počinioci kažnjavani, doduše kako imamo 5 puta manje zatvorskih ćelija od potrebnog broja, teško da će ikada počinioci doći u ćuzu... time osokoljeni i čine sr.nja na sportskim događajima....
Vidim Čelik ponovo samo bod.... Ja ih smatrao jednim od favorita kad oni ovako loše počeli.
naše travnjake pod hitno pretvoriti u oranice i nahraniti gladan narod, jer nas ionako čeka teška slijedeća godina, kakav fudbal, kakvi bakrači...
-
- Kontakt:
Debili pogurase Borac prema tituli.cccc
i zasaditi indijsku konoplju, pa da pušimo i prodajemo....AlemC85 je napisao/la:naše travnjake pod hitno pretvoriti u oranice i nahraniti gladan narod, jer nas ionako čeka teška slijedeća godina, kakav fudbal, kakvi bakrači...

nije uopšte ironija brale, nego stvarnost koja nas čeka, kakav bolan fudbal? to nije za nas, vidiš i sam u šta se sport pretvorio?NeshaFCB je napisao/la:i zasaditi indijsku konoplju, pa da pušimo i prodajemo....AlemC85 je napisao/la:naše travnjake pod hitno pretvoriti u oranice i nahraniti gladan narod, jer nas ionako čeka teška slijedeća godina, kakav fudbal, kakvi bakrači...postaćemo ekonomski jaki i pomalo ludi i zavisni.al ništa.
Nije se ispraznila tribina, nego je utakmica prekinuta, a željo dobio 0-3! Kakav je glupan ovaj momak, prvo sto nije ni dosao do lesinara drugo sto ce ga slomiti policija(već jeste), treće naškodio si klubu...terabajt je napisao/la:hvalaNEZALAGANJE je napisao/la:Jeste,ispraznila se tribina tada!terabajt je napisao/la:nesto slicno je bilo kad je zeljo igro u bl kad su utrcali i krenuli prema navijacima zeljeznicara,jel se ispraznila tribina pa poceo mec nesto se ne sjecam ??

¥ & ", & " &!!!
http://www.youtube.com/watch?v=v_MjbeDTCHo
miki651 je napisao/la:Kad se ovakva ili slična sr... dogode u Mostaru, Banja Luci tad je to neviđeni primitivizam, nacionalizam svašta nešto. A pošo se ovo dešava u Sarajevu sudeći po portalima kao da su tamo neki navijači pogrešno parkirali pa uhapšeni.

3-4 navijača uspoređuješ sa stotinjak. Nacionalističke povike sa tribina, veličanje ratnih zločinaca, spominjanje drugih država, napad na igrače protivničkog tima, napad sudije itd. Sve to uspoređuješ sa trčanjem neprijatelja kluba sa bakljom prema navijačima Borca

Šta ima ugroženi.
- Sportfanatik
- Kontakt:
samo da vi ne osvojitesamozeljo1987 je napisao/la:Debili pogurase Borac prema tituli.cccc
+1miki651 je napisao/la:Kad se ovakva ili slična sr... dogode u Mostaru, Banja Luci tad je to neviđeni primitivizam, nacionalizam svašta nešto. A pošo se ovo dešava u Sarajevu sudeći po portalima kao da su tamo neki navijači pogrešno parkirali pa uhapšeni.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@playlife Tribina se ispraznila i to ona sa koje su i utrcali navijaci Borca i toga se dobro sjecam,jer sam gledao tu utakmicu!Druga je stvar sto mi poslije nismo htjeli da igramo,jer je proslo previse vremena!
sve sto si napisao se desavalo i u Sa ako cemo biti realni do kraja. ALi ovdje nema realnosti svi unaprjed zauzemajiu ratne polozajeNeutral je napisao/la:miki651 je napisao/la:Kad se ovakva ili slična sr... dogode u Mostaru, Banja Luci tad je to neviđeni primitivizam, nacionalizam svašta nešto. A pošo se ovo dešava u Sarajevu sudeći po portalima kao da su tamo neki navijači pogrešno parkirali pa uhapšeni.![]()
![]()
![]()
3-4 navijača uspoređuješ sa stotinjak. Nacionalističke povike sa tribina, veličanje ratnih zločinaca, spominjanje drugih država, napad na igrače protivničkog tima, napad sudije itd. Sve to uspoređuješ sa trčanjem neprijatelja kluba sa bakljom prema navijačima Borca![]()
![]()
![]()
Šta ima ugroženi.
Kralju bio sam na tekmi na toj istoj tribini, murija nam nije dala da izadjemo zbog Manijaka pa je onda doslo do tuce ispod tribina mnogo nedužnih ljudi prebijeno...jbg. sjebale su se horde pošteno, ali i dalje oni su za nas RIKVERC BRIGADANEZALAGANJE je napisao/la:@playlife Tribina se ispraznila i to ona sa koje su i utrcali navijaci Borca i toga se dobro sjecam,jer sam gledao tu utakmicu!Druga je stvar sto mi poslije nismo htjeli da igramo,jer je proslo previse vremena!

¥ & ", & " &!!!
Neutral je napisao/la:miki651 je napisao/la:Kad se ovakva ili slična sr... dogode u Mostaru, Banja Luci tad je to neviđeni primitivizam, nacionalizam svašta nešto. A pošo se ovo dešava u Sarajevu sudeći po portalima kao da su tamo neki navijači pogrešno parkirali pa uhapšeni.![]()
![]()
![]()
3-4 navijača

#SuningOUT
- samo_lijevo
- Kontakt:
Evo javi ovaj na areni da nece biti nastavljena utakmica.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Utakmica se neće nastaviti!
Da, da, dešavala se
@Jericho
Bijedan pokušaj. Gledao sam utakmicu. Jedan je stigao do gola i dobio je degenek
Da, da, dešavala se

@Jericho
Bijedan pokušaj. Gledao sam utakmicu. Jedan je stigao do gola i dobio je degenek

Naravno, u nas u parlamentu nije prošao zakon o sportu. Mnogima su ruke odvezane da rade sve i svašta za što neće odgovarati. Politika je u nas umiješana i u biranju šolje za wc.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sramota bi bila da ovo prodje...Selimović: Očekujemo registraciju susreta u našu korist
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.