Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dosta smo gledali na golu nesigurnog Hadzica koji svojim intervencijama isprepada i malo odbrane sto imamo...Treba Loncaricu dati 3-4 tekme pa da sudimo,jer ti nisi,bez uvrede,Dino Zoff,da bi na osnovu necijeg zagrijavanja sudio kakav je golman...deyo je napisao/la:Lončarić???????? ja ne znam jeli ko pratio tog jadnika na poluvremenu se ne zagrijava ono kao dijete sa posebnim potrebama se ponasa,kad nam se prvi golman povrijedio on je odmah primio go a ne zagrijan stao na go.....totalno ne zainteresovan lik,,,,,,,,,
Po cemu to zakljucujes? Po zagrijavanju izmedju dva poluvremena? Ja sam skoro svaki trening na Grbavici i momak radi zestoko!O njegovom rejtingu i rejtingu Hadzica,ne treba ni raspravljati!deyo je napisao/la:ma lik se ponasa indolentno,a daj Boze da sam u krivu.....
marš smradujovanmaksimovic je napisao/la:znaci svoju snagu cemo pokazati na klubu kojeg deremo svakako, ma kakvi god bili igracki kvalitetni.... bravo!!! dje su bodovi iz sirokog, banja luke, mostara pa protiv radnika i slavije? sramotno... bolje da su izgubili od leotara pa da krenemo iz pocetka a ne ovako... lazna nada da imamo kvalitet za vrh...
Bravo majstore najveci si mangup.jovanmaksimovic je napisao/la:sad ste nasli da pobjedjute p**** jedne smotane...kad je trebalo niste znali sutnuti loptu... ne mogu da se zivciram sada... samo cu reci... dino j*b*m ti mater i tvoju struku!!!
hajd ba lakše malo. sramota pobjediti? trebali smo i ovu izgubiti da bi pokazali kontinuitet? šta? ne kontam te? normalno da ćeš pobjediti svakoga koga možeš.jovanmaksimovic je napisao/la:znaci svoju snagu cemo pokazati na klubu kojeg deremo svakako, ma kakvi god bili igracki kvalitetni.... bravo!!! dje su bodovi iz sirokog, banja luke, mostara pa protiv radnika i slavije? sramotno... bolje da su izgubili od leotara pa da krenemo iz pocetka a ne ovako... lazna nada da imamo kvalitet za vrh...
Jbt kao da je ovo EPL pa mi nemamo kvalitet za vrh!Cijenio sam te kao forumasa ovdje,ali psovanje majke Dini Djurbuzovicu bio on kriv ili ne pokazuje(a covjek,REALNO,je imao malo dodira sa vim desavanjima u klubu), kakav si ti covjek i kakav ti je odgoj!Zalosno!jovanmaksimovic je napisao/la:znaci svoju snagu cemo pokazati na klubu kojeg deremo svakako, ma kakvi god bili igracki kvalitetni.... bravo!!! dje su bodovi iz sirokog, banja luke, mostara pa protiv radnika i slavije? sramotno... bolje da su izgubili od leotara pa da krenemo iz pocetka a ne ovako... lazna nada da imamo kvalitet za vrh...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.