RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

K0MT
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la K0MT » 25 sep 2013, 18:04

Dobra ekipa i na terenu i na tribinama. Trener vam je neki hajvan, nije sjeo 90 minuta. 10ka najbolja ubjedljivo, međutim niste imali neke šanse ozbiljnije. Sretno u nastavku. Pozz

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 sep 2013, 18:48

Evo sreća nasa dosta rezultata nam se poklopilo tako da smo opet ostali u vrhu tabele tako da bi pobjedom protiv Zvijezde u subotu aBd ostali u vrhu tabele i napredovati na veću poziciju... Sto se tiče utakmice danas Rudar je pobjedio zahvaljujuci nasoj odbrani... Ibro treba tu jos nekih stvari uraditi... IDEMO DALJE! Iduca utakmica sa Zvijezdom nas ostavlja u vrhu i + bi se trebali popeti na veću poziciju...

Neznam zasto je Ibro danas filozifirao rekao je da će ići na pobjedu a njemu Jusfubasic(napadac) sjedi na klupi...

Nadam se aBd u subotu da Jusfubašić i Hajdarević budu u početnih 11, sto se tiča Ramovića njega moze zamjenuti Kodro, a Hebibović se vraća u subotu aBd na desnog bega ...

FORZA VELEŽ
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

mostar0606

Post Postao/la mostar0606 » 25 sep 2013, 19:03

Zvijezda je dobila Sirokog, Olimpika i Celika, povjerovao sam kad su rekli da im je Siroki prodao, ali kad sam vidio sta rade ostalim, pa i Mladosti koja nam je otkinula 2 boda, treba se paziti. Ne treba ici na juris, jer evo izgleda da se zvijezda oporavlja od vec najavljene borbe za opstanak od pojedinih medija. Ne zelim ni da pomisljam sta bi se desilo da nas iznenade kuci. Idemo na pobjedu u naredne 4 utakmice i zabetonirat 1. mjesto. Napunit' stadion u nedjelju i to je to, igraci ce ostalo...

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 sep 2013, 19:08

mostar0606 je napisao/la:Zvijezda je dobila Sirokog, Olimpika i Celika, povjerovao sam kad su rekli da im je Siroki prodao, ali kad sam vidio sta rade ostalim, pa i Mladosti koja nam je otkinula 2 boda, treba se paziti. Ne treba ici na juris, jer evo izgleda da se zvijezda oporavlja od vec najavljene borbe za opstanak od pojedinih medija. Ne zelim ni da pomisljam sta bi se desilo da nas iznenade kuci. Idemo na pobjedu u naredne 4 utakmice i zabetonirat 1. mjesto. Napunit' stadion u nedjelju i to je to, igraci ce ostalo...
Uz podrsku navijaca pobjediti Zvijezdu aBd, pa onda ide Travnik pa reprezentativna pauza, aBd u ove 2 utakmice ako misle u tu famoznu "Evropu" moraju uzeti 6 bodova, kako? neznam, ali moraju... Travnik ima samo jednu pobjedu na Piroti i to protiv Leotara, jednostavno rekao sam ako misle u Evropu moraju u ove dvije utakmice uzeti maximmalan broj bodova! U nedelju svi na stadion da podržimo igrače i da slavimo aBd novu pobjedu!!!

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 sep 2013, 19:28

Ovaj poraz nam nije trebao. Istina da je Rudaru gorilo pod nogama, ali ako uzmemo u obzir kvalitet ekipa MORALI smo uzeti barem bod. Nisam bio na utakmici, ali prema svim izvjestajima igrali smo dobro, pogotovo u drugom poluvremenu. Vidim neki su se olako pomirili sa ovim porazom, opravdavajuci to sa dobrom igrom, ali ja se ne slazem sa time. Mozemo mi umirati u ljepoti fudbala, ali ako ne mozemo izvuci barem bod protiv posljednjeg tima na tabeli, onda nije to to.

Nadam se da ovaj poraz nece ostaviti mnogo traga na ekipu i da cemo se vec od sljedeceg kola, vratiti na pravi kolosijek.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 sep 2013, 20:05

Ma raja ako je iko navikao na ovakve ishode to smo mi :lol: :lol: prci mu mater izgubili pa izgubili. Ima jos dosta kola do kraja pa valjda uspijemo dohvatit tu poziciju. Imamo i kup u koji treba najvise uloziti i spremati se jer kroz njega vidim sansu. Ako dobacimo do 1/4 dignut se svi i na gostovanje kao nekad 500-1000 ljudi. Nije sve crno. Idemo djavoli glavu gore uz nasu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 sep 2013, 20:43

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma raja ako je iko navikao na ovakve ishode to smo mi :lol: :lol: prci mu mater izgubili pa izgubili. Ima jos dosta kola do kraja pa valjda uspijemo dohvatit tu poziciju. Imamo i kup u koji treba najvise uloziti i spremati se jer kroz njega vidim sansu. Ako dobacimo do 1/4 dignut se svi i na gostovanje kao nekad 500-1000 ljudi. Nije sve crno. Idemo djavoli glavu gore uz nasu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
+1

U nedelju svi na stadion da podržimo Rođene i da slavimo zajedno još jednu pobjedu aBd! Zatim idemo Travniku gdje iskreno očekujem 3 boda tj. da ih napadnemo od prve minute kako je Ibro i rekao nije bitno gdje i protiv koga igrali idemo na pobjedu! Onda reprezentativna pauza ce posluziti da sastavimo sve kockice kako treba!!!

FORZAAAAAAAAAAAAAAAA
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 sep 2013, 21:31

To u nedjelju igramo ? :shock: 8-)
Nisam ležVe gledao već 3 kola zbog posla. Konačno da odgledam jednu, dođem ti piće @rodjenii :P
Oprezno, jako, vjerujem da rezultat neće izostati. Naravno da ne treba bezglavo jurišati.
Siguran sam da će trener sa stručnim štabom proučiti protivnika, i naći najbolji način za upisivanje 3 boda na naš saldo.

Vjerujmo u ove momke, mi njih trebamo, oni nas trebaju, to je nešto jako pozitivno. Iskoristimo ove nove vjetrove, napunimo stadion i protiv manje renomiranijih ekipa, pokažimo da nije bitno ko igra protiv nas, da je bitno da igra naš Velež. Stanimo iza njih, i sve će puno lakše biti za njih, i za nas.

Za Velež, za Mostar, zajedno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 25 sep 2013, 21:37

Kao prvo,mnogi bi trebali da nauče da kritika ne znači automatski i pljuvanje,kao i da je slijeganje ramena poprilično luzerski.
Ja ne pljujem ako kažem da sam razočaran današnjom utakmicom,ako je vjerovati radio spikerima.
Da budem zadovoljan što smo izgubili i što nam je obrana bila na razini amaterske ekipe?
Da budem zadovoljan jer smo izgubili od fenjeraša,koji do danas nije znao za pobjedu?
Kao što sam pisao danas,porazi su sastavni dio sporta ali i ti porazi imaju dvije strane,ono kad si moralni pobjednik i ono kad si pravi gubitnik.
Mi smo danas bili pravi gubitnici i to je to,jasno kao dan.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 25 sep 2013, 21:48

Rudar je možda loše startao što ne znači da je katastrofa ekipa. Ni ona Mladost nije gubitnički tim kao lani Gradina ali opet, moramo kod ovakih ekipa uzimati bodove jer protiv jačih nećeš moći sigurno. Nismo u stanju dobiti Olimpic i Sarajevo kući zašto bismo ih onda na strani mogli uzeti, ne fercera ovo opet kako treba. Napredak se vidi, nismo tim koji će se boriti za opstanak ali još mnogo toga nama fali pa da računamo na Evropu ili eventualno neku titulu.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 sep 2013, 22:00

Naravno da niti jedan poraz ne treba da donosi zadovoljstvo, daleko od toga. Kritika kojom se ukaziva na nepravilnosti, greške, ali i pokušava usmjeriti klub u nekom drugačijem, naprednijem smislu, je svakako dobrodošla., samo treba da zbijemo redove, trenutno nema prevelikog razloga za nezadovoljstvo, odnosno isti varira od želja kakve su individiualci imali pred ovu sezonu, susret, kako god.

Ali ipak smatram da treba da preovladava jedan umjereni optimizam, kao i realizam, da nađemo neku sredinu, kako kaže ona narodna : " u dobru se ne podigni, u zlu se ne ponizi ", tako bih ja to formulisao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 25 sep 2013, 22:50

U subotu-nedjelju moramo dobit kad vec igramo navikli smo na ovo , al sta ces :D
slika

Svaka cast momcima koji su otisli danas u Prijedor !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 25 sep 2013, 23:34

:oops: :oops: :oops: Idite Rodjeni u 100 quraca,prepali te se ko pi c ke muske igre :evil: .Normalno je da ce Rudar igrati ostro,agresivno i borbeno jer im gori pod nogama,vi ste trebali biti jos agresivniji i borbeniji pa jeste li musko,hljeb vam hebem :twisted: .Takvom igrom qurac moj ce te u Evropu :evil:

FORZA VELEZ

P.S.Idemo napuniti stadion protiv Zvijezde pa nek stisnu prdu da odigraju lose pred popunjenim tribinama :evil:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 26 sep 2013, 08:03

Hajmo ljudi malo lopticu spustiti dole. Kao prvo mislim da nam je veliki zalogaj reci mi trazimo Evropu. Drugo ruku na srce mi bar po meni nemamo ekipu mozda za sami vrh ali mozda izmedju 5 i 8 mjesta ali i to uz dosta truda i trke i borbe. Mozda smo svi ocekivali previse ali trebamo biti realni. Kuci vec duze vrijeme ne mozemo dobiti Sarajevo, Zelju , Olimpic. To se mora dogoditi ako mislimo u Evropu. Evo izracunajmo da smo dobili Olimpica i Sarajevo to su + 4 boda pa sada ovaj poraz nebi nista znacio. Zao mi je sto nismo bolje odigrali ili bar izvukli bod jer bez zavaravanja ceka nas teska utakmica u sub. I nedaj boze da nam se desi kiks bilo kakav eto nas opet u borbi za opstanak. Sve ekipe iz donjeg dijela tabele nam se lagano priblizavaju. Mislim sigurno da imamo kvalitet da se drzimo u gornjem dijelu tabele ali to treba i pokazati.
Ibru treba pustiti da radi ali isto tako moram kritikovati malo postavu. Ako vec dvije utakmice ( BOrac, Sarajevo) igramo sa istom postavom pa daj i tu treci onda odigraj. Drugo Cemalovic, Jusufbasic sijede na klupi a zelimo bodove. Nisam gledao utakmicu ali predpostavljam da je mali Dino igrao po ljevoj strani, Kodro opet na beku.
Pa to vec neide tako. Vec sam davno pisao nemamo izrazitog napadaca , nemamo radilicu na sredini terena i fali nam pored Mike jedan dobar stoper ko ce da kupi i da mete ispred sebe. Maletic nije pokazao nista ali nije vala ni odmogao. Momak igra na iskustvo zna drzati loptu malo bljesne na momente i to je to. Vec sam rekao jednom ako mali Hebibovic nije spreman povuci maletica na beka a ma,og Dinu stavi na krilo i neka njih dvojica pokrivaju onda desnu stranu. Maletic je igrao beka i za reprezentaciju tako da on to moze odigrati cak bi se sa Dinom mozda i super povezao po desnoj strani. Kodru stavi na klupu i neka mijenja Zvonica kao defanzivnoh veznog.
To su neka moja vidjenja ali opet kazem sve sto donosi rezultat meni ce biti dobro ali kada neodigramo kako treba onda treba i ukazati na greske.
I na kraju da ovo kazem ekipa koja se prepala i ekipa koja prima u ovakvoj utakmici golove iz svojih gresaka je ekipa koja ocito nije dorasla zadatku. Mi moramo poceti dobivati derbije i dobivati da tako azem "male" protivnike tek tada mozemo reci da smo napravili iskorak.

Idemo dalje nema se vremena za tugovanje. Idemo po bodove u subotu a onda opet pokusati izvuci nesto na strani.

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 26 sep 2013, 09:45

eh,,evo prespavah noc nakon povratka iz prijedora gdje sam bio kao neutralni posmatrac,rekoh sam sebi da je jutro pametnije od noci,,,malo su se slegle strasti nakon poraza i osjetih potrebu trezven i svjestan svega da napisem par stvari,,otisao sam u prijedor sa namjerom da vidim igru i postavku nasega kluba u miru nadajuci se pobjedi i nova tri boda na kontu ali sam vidio i dozivio nesto sasvim drugo,,vidio sam poraz,ne poraz kao poraz vec poraz na jedan sasvim drugi nacin,sramotan,jadan,katastrofalan kakva je i bila nasa igra i ponasanje pojedinih igraca na terenu..jednostavno receno SRAMOTA..prvo poluvrijeme je bilo za fudbaske udzbenike,ne kako se igra fudbal vec kako se kvari,totalna nepovezanost,bezvoljnost,nezalaganje na terenu i sto je jos gore deranje pojedinih igraca tj.velezove djece,medjusobna svadja koja je izazivala smijeh kod domace publike..pojedinim igracima ne da bih zabranio da nose sveti dres vec bi istim zabranio dozivotni prilazak stadionu i velezu..koliko puta sam procitao da se ne daje prilike djeci koja su stasala u velezu,evo dala se prilika i sta se desava??pojedinci sebi uzimaju za pravo da oni vode ekipu i izigravaju messija,ronalda,zidana i ostale fudbalske velicine kojima nisu ni u peti a kamoli blizu njih,pozeljeh da ustane iz mezara rahmetli SULA i podjeli pojedincima par vaspitnih šamara koji ce ih vratiti u stvarnost,ali nema vise velikana kao sto je SULA,ZEKO(moj trener),itd,itd..pojedincima svaka cast na zalaganju ali vecini njih neka je na sramotu jucerasnja predstava i ono sto su pokazali na terenu..

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 sep 2013, 09:47

anel81m je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Igrali ste odlicno, barem po mom misljenju... Ali dosli ste u nezgodno vrijeme, kada je pobjeda MORALA pasti :D Znaci nije se moglo protiv ovako borbenog Rudara, a tek publike... Strasna utakmica! Ovaj vas momak cisti zuti zaradio i poceo prigovarati sudiji psovao mu mater i ovaj odma izvadi i crveni... Ponisten vam je jedan gol zbog ofsajda, ne znam da li je bilo ofsajda... 20 gostujucih navijaca... Sretno u nastavku, pozdrav! ;)
Šta ćeš kad smo kurate sreće, uvijek mi tako nagrabusimo. :lol:
Ako smo igrali dobro onda im je poraz oprošten od mene.Više volim nego da smo igrali loše a izvukli bod!
Prvo poluvrijeme nismo sanse napravili, ama bas nikakve, a skoro cijelo vrijeme je lopta bila kod nas, nabij tamo, nabij ovamo, pa lijevo, pa desno, a nidje veze s vezom. Za ponisteni gol samo Bog zna je li offside bio. Rudar na kontre mogao voditi 3-0 do poluvremena.

Drugo se malo ko biva trznuli, Okic najbolji bio, ja ne znam sta je taj reporter gledao, nije normalan. Uz njega jos Merzic (iako ne znam je li Amir ili on kumovao prvom golu Rudara + Ostri) i Letic. Ostalo havarija.

Poslije Sirokog sam mislio da Velez ne moze gore, kad ono jucer. Ajme meni, koja (ne)igra prvo poluvrijeme. I igranje ko zene, pa majka mu stara, oni klizaju kao spartanci, udaraju, lupaju, mi gledamo. Boze dragi.

P.S. A i jesmo se vala razmazili nakon dvije dobre utakmice, predlazem bojkot, a za derbi cemo vidjeti sta cemo :lol:
Support Velez, It's logical! ★

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 26 sep 2013, 09:49

blackmundir je napisao/la:eh,,evo prespavah noc nakon povratka iz prijedora gdje sam bio kao neutralni posmatrac,rekoh sam sebi da je jutro pametnije od noci,,,malo su se slegle strasti nakon poraza i osjetih potrebu trezven i svjestan svega da napisem par stvari,,otisao sam u prijedor sa namjerom da vidim igru i postavku nasega kluba u miru nadajuci se pobjedi i nova tri boda na kontu ali sam vidio i dozivio nesto sasvim drugo,,vidio sam poraz,ne poraz kao poraz vec poraz na jedan sasvim drugi nacin,sramotan,jadan,katastrofalan kakva je i bila nasa igra i ponasanje pojedinih igraca na terenu..jednostavno receno SRAMOTA..prvo poluvrijeme je bilo za fudbaske udzbenike,ne kako se igra fudbal vec kako se kvari,totalna nepovezanost,bezvoljnost,nezalaganje na terenu i sto je jos gore deranje pojedinih igraca tj.velezove djece,medjusobna svadja koja je izazivala smijeh kod domace publike..pojedinim igracima ne da bih zabranio da nose sveti dres vec bi istim zabranio dozivotni prilazak stadionu i velezu..koliko puta sam procitao da se ne daje prilike djeci koja su stasala u velezu,evo dala se prilika i sta se desava??pojedinci sebi uzimaju za pravo da oni vode ekipu i izigravaju messija,ronalda,zidana i ostale fudbalske velicine kojima nisu ni u peti a kamoli blizu njih,pozeljeh da ustane iz mezara rahmetli SULA i podjeli pojedincima par vaspitnih šamara koji ce ih vratiti u stvarnost,ali nema vise velikana kao sto je SULA,ZEKO(moj trener),itd,itd..pojedincima svaka cast na zalaganju ali vecini njih neka je na sramotu jucerasnja predstava i ono sto su pokazali na terenu..

Imena kolega,imena :cry:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 sep 2013, 09:55

Ovo sto prica blackmundir nisam skontao, ali ako je on bio na nekoj od tribina pored aut linije, onda je razumljivo da je on upratio.
Support Velez, It's logical! ★

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 sep 2013, 10:04

Slazem se s amadudijem. Imena mundir. Pisi ko je i sta se desavalo
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 26 sep 2013, 10:05

pa deranje ZOLJA,svadja sa ostalim igracima..i da nisam bio i vidio nebi ni pisao ovo sve...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.