FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nevjerujem da ce se nastaviti utakmica, trazit ce se da se isprazni tribina, tu ce biti problema
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ruke i noge se pozlatile onom drotu. Trebao ga je jos malo nagazat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
amko27 je napisao/la:Nevjerujem da ce se nastaviti utakmica, trazit ce se da se isprazni tribina, tu ce biti problema
Ma nastaviti će se 100%. Sudije vas gotive drama.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Prijatelju plava krv tece mojim venama, a ti ne smaraj temu ljudima sviju tiRodjeniiBrato je napisao/la:amko27 je napisao/la:Nevjerujem da ce se nastaviti utakmica, trazit ce se da se isprazni tribina, tu ce biti problema
-
- Kontakt:
Ma ne smaram druže samo kažem svoje mišljenje i vidi ćeš da će se nastaviti utakmica.amko27 je napisao/la:Prijatelju plava krv tece mojim venama, a ti ne smaraj temu ljudima sviju tiRodjeniiBrato je napisao/la:amko27 je napisao/la:Nevjerujem da ce se nastaviti utakmica, trazit ce se da se isprazni tribina, tu ce biti problema
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
0 3 Borac ladno do titule, jos cete protiv Rudara igrati pred praznim stadionom i onda pitanje hocete li i Rudara dobiti
Kakvi idioti... Strasno!

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Ma, ima da se nastavi. Ljudi dogovorili X i sad neko to da im sj*be? 
Ima da igraju i pod granatama.
Salim se malo, ne gledam tekmu ali ako je taj specijalac tako reagovao, treba ga stvarno nagraditi. Ogorcen sam na primitivizam navijaca, svejedno jesu li vasi ili nasi ili njihovi, to treba gaziti da krv piske.

Ima da igraju i pod granatama.

Salim se malo, ne gledam tekmu ali ako je taj specijalac tako reagovao, treba ga stvarno nagraditi. Ogorcen sam na primitivizam navijaca, svejedno jesu li vasi ili nasi ili njihovi, to treba gaziti da krv piske.
- Akbaba1987
- Kontakt:
Ma da ucjeniće Borac da ako ne izadje na teren - GUBI -RodjeniiBrato je napisao/la:amko27 je napisao/la:Nevjerujem da ce se nastaviti utakmica, trazit ce se da se isprazni tribina, tu ce biti problema
Volim Borac !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pratis utakmicu preko neta pa ne kontas nista.Ne znas ti kako je dati zadnje pare na utakmicu,odvajati od hrane,preci bruku kilometara,otici na gostovanje a klub ti ne osuta po golu,ne osvoji bruku godina titulu.Kidas zivce,svadjas se sa roditeljima,curom prijateljima radi njih,ne radi racuna od telemacha.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa ovo samo kod nas ima. Upokavaju istim sranjima svake godine. To nema zrno mozga, kad mu je bijelo i zuto sprzilo i ono malo jada sto je imao
Edit: kakve crne sudije kralju? esi mi doba?

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Sta je to bilo,zbog cega je nastao prekid ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kume pasa ja sam svoje zavrsio s tekmama, barem sto se tice sjevera zbog ovakvih levata. A pola njih na tribini su babini sinovi. I momci koji gostuju haman svi do jednog. Znam ja sve dobro zato sam i ovako ljutAgresivnoDjubre je napisao/la:Pratis utakmicu preko neta pa ne kontas nista.Ne znas ti kako je dati zadnje pare na utakmicu,odvajati od hrane,preci bruku kilometara,otici na gostovanje a klub ti ne osuta po golu,ne osvoji bruku godina titulu.Kidas zivce,svadjas se sa roditeljima,curom prijateljima radi njih,ne radi racuna od telemacha.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa ovo samo kod nas ima. Upokavaju istim sranjima svake godine. To nema zrno mozga, kad mu je bijelo i zuto sprzilo i ono malo jada sto je imao
Edit: kakve crne sudije kralju? esi mi doba?
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 25 sep 2013, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
jel mi moze neko reci sta se desava,jesu li igraci na terenu?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Koji smo mi levati, ovi "navijaci" Sarajeva to nema nigdje, da gubimo 5 razlike pa hajd i nekako, al' napali ih ne mogu izaci iz 16 metara, i huligan od 42.5 kg ulijece i glumi nesta, trebaju ga specijalci polomiti u stanici...
p.s. kazu da bi se trebalo nastaviti...
p.s. kazu da bi se trebalo nastaviti...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
igrači Sarajeva jesu, al' izgleda da će se nastaviti utakmica...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Treba odigrati ovo do kraja sportski. Hebeš 0:3, tako velikan ne stiže do titule, mi smo gospoda. Aj Borac
Dajte neki link oca vam mrtvog al da nije ovaj http://bstream4.net/arenasport-bih.html jer mi ne radi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba svim nasim navijacima zabranit ulazak na stadion, sto se tice klubskog fudbala. Doci fino na stadion, navijaj. Dodju ljudi na stadion pa se istresaju, ono sto ne smiju kod kuce.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Izgleda da su lesinari opet pronijeli neku parolu i vidjelo se kad su digli, ali nisam uspio procitati sta pise, jbg ne branim ove sto su uletili samo steta klubu.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Koje vi parmake od navijača imate. Onom specijalcu treba povišicu dati i ostaviti za primjer kako se ponašati prema ovakvim ''navijačima'' ubuduće.
Sramota....mene je toliko stid sto nemogu da gledam svoj klub koji volim da nemam rijeci
Ko daje nekome pravo da ulijece u teren i prekida utakmicu, ko daje nekoma za pravo da nemogu sada da gledam svoj klub na Kosevu jer cemo biti kaznjeni dao BOg sa 10 utakmica pa da ovih huligana nema jedno duze vrijeme na utakmici. Dzaba im sto navijaju 90min dzaba im sto idu na gostovanja sva kad se poseru na sve tu. Da izgubis svaku, da ispadnes iz lige treba voliti klub a ne nanijeti mu ovakvu stetu kakvu mu nanose nasi navijaci. Sramota da veca nemoze biti.

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Samozdravlje i 49 gostiju.