Ovo je samo uvertira za 02. i 05.VAM je napisao/la:Bravo momci, sve cestitkeNiste mi nesto pretjerano dragi, ali ipak dosta drazi od danasnjih vam protivnika...Bravo
Polako druze...Znas kako kazu "Ko visoko leti nisko pada" Ali opet tu je sad Gavran a sa tim blentom sve je moguce.topa99 je napisao/la: SAD RAZJEBANIM SARAJLIJAMA UZETI BOD(OVE) I ONDA BORCA DA POBJEDIMO U KRAJISKOM DERBIJUU. RUDAR <3
E zbog ovih stvari bi volio da ispadnete iz lige,navijam svaki put da pobjedite,naravno osim kad igrate sa Borcem,cak imam i poznanika koji igra tu(Mirkovic),al morate se rjesiti tih seoskih manira sto prije,jer se to odbije o glavu kad tad.Ipak cu vam pozeliti srecu u nastavku da se iscupate jer mi je Cupo pricao da niste ni imali srece u par utakmica,da ste trebali imati puno vise bodova.Sutra bez Goce i Stake imaju po 2 žuta, nije ih ni poveo da sačuva za BoracSamo hrabro!
Jesi siguran za ovaj datum,ako je tacno bas me obradova,u subotu imam neku svadbu,taman u nedelju da mogu doci i pogledati....': У $ (06.10.) $ " поново са & у " 11. ? " ?.
Druze, jednostavno je trener procijenio da je bitnije imati spremnu ekipu protiv vas nego protiv Sarajeva. Valjda je mislio da Sa ne mozemo ni kompletni pobijediti.. Po meni, sasvim normalna odlukaPapalukas je napisao/la:E zbog ovih stvari bi volio da ispadnete iz lige,navijam svaki put da pobjedite,naravno osim kad igrate sa Borcem,cak imam i poznanika koji igra tu(Mirkovic),al morate se rjesiti tih seoskih manira sto prije,jer se to odbije o glavu kad tad.Ipak cu vam pozeliti srecu u nastavku da se iscupate jer mi je Cupo pricao da niste ni imali srece u par utakmica,da ste trebali imati puno vise bodova.Sutra bez Goce i Stake imaju po 2 žuta, nije ih ni poveo da sačuva za BoracSamo hrabro!
A u subotu ce te dobiti po guzovima.
Jeste,danas sam bas pricao sa dvojicom prvotimaca ,u nedelju je ,iako na sportsport.ba pise da je u suubotuPapalukas je napisao/la:Jesi siguran za ovaj datum,ako je tacno bas me obradova,u subotu imam neku svadbu,taman u nedelju da mogu doci i pogledati....': У $ (06.10.) $ " поново са & у " 11. ? " ?.
Nikad se kalkulacije u zivotu nisu isplatile,al eto valjda zna covjek sta radi, samo se nadam da ce se ovo vrijeme popraviti da nam ne pokvari krajiski derbi....Druze, jednostavno je trener procijenio da je bitnije imati spremnu ekipu protiv vas nego protiv Sarajeva. Valjda je mislio da Sa ne mozemo ni kompletni pobijediti.. Po meni, sasvim normalna odluka
Herak, taraba, drugi golman... Bodiroga povrijedjen, valjda se oporavi do Nedeljeworchester je napisao/la:ko je ovaj golman koji je branio zadnjih par utakmica za vas?sta je sa vasim prvim golmanom?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, kontra i 25 gostiju.