FK Rudar Prijedor

Prijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Prijedor » 25 sep 2013, 17:40

Sta reci :lol: Kakva publika, kakva pobjeda, kakva borbenost, kakva igra... Skidam kapu igracima, poginuli su na terenu !!! 8-)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 sep 2013, 17:43

Čestitke Prijedorčanima, puno sportske sreće u nastavku prvenstva želim, i što kvalitetnijih utakmica.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 25 sep 2013, 17:48

TAKO SE IGRA ZA RUDAR ,TAKO SE BORIIIIII,BRAVO MOMCIII !

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 25 sep 2013, 17:49

Mnogo borbenije i srčanije nego prethodne utakmice. Vidi se da je motivacija jedna od jačih strana Gavrana. Odlična atmosfera, odlična publika i igra. 90 minuta bolji od Veleža koji je tuko Borca 3:0. :D Svaka čast momci. Drugi gol je realno na sreću, ali moralo se vratiti jednom (2 penala promašena u 93.), a vjerujem da bi ga dali kasnije i da nije ušla. Sudija izgubljen totalno, ko je ovaj hajvan?

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 sep 2013, 17:49

Bravo momci, sve cestitkeNiste mi nesto pretjerano dragi, ali ipak dosta drazi od danasnjih vam protivnika...Bravo
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 25 sep 2013, 17:51

VAM je napisao/la:Bravo momci, sve cestitkeNiste mi nesto pretjerano dragi, ali ipak dosta drazi od danasnjih vam protivnika...Bravo
Ovo je samo uvertira za 02. i 05. ;)

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 25 sep 2013, 18:35

Bravo momci! Svaka cast. Nek su i oni jednom ove sezone pokazali zube i borili se do kraja. :D

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 25 sep 2013, 20:16

BORIS GAVRANN ! ONO NA KRAJU UTAKMICE JE BILO PRELIJEPO VIDJETI SKANDIRANJE GAVRANU,A ON POKAZUJE DA SE IGRACIMA SKANDIRA ,SVAKA CAST,PISE DA JE BILO 500,600 LJUDI ALI KAO DA JE BILO DUPLO VISE,ODLICNA ATMOSFERA,SVE POHVALE ALKOSIMA! SAD RAZJEBANIM SARAJLIJAMA UZETI BOD(OVE) I ONDA BORCA DA POBJEDIMO U KRAJISKOM DERBIJUU. RUDAR <3

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 25 sep 2013, 20:26

topa99 je napisao/la: SAD RAZJEBANIM SARAJLIJAMA UZETI BOD(OVE) I ONDA BORCA DA POBJEDIMO U KRAJISKOM DERBIJUU. RUDAR <3
Polako druze...Znas kako kazu "Ko visoko leti nisko pada" Ali opet tu je sad Gavran a sa tim blentom sve je moguce. :twisted:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 28 sep 2013, 15:40

Na konferenciji za novinare uoči utakmice 10. kola BH Telecom Premijer lige BiH i gostovanja kod „Sarajeva“ šef stručnog štaba „Rudar-Prijedora“ Boris Gavran je istakao „da vjeruje svojim igračima da će dati maksimum u potrazi za pozitivnim rezultatom“.
- Protiv „Veleža“ smo zabilježili prvi prvenstveni trijumf i vjerujem da će moji igrači pokazati maksimum borbenosti i na „Koševu“. „Sarajevu“ prepuštamo ulogu favorita, ali nismo bez šansi da ostanemo neporaženi. Domaćin ima svoj problem, biće pod pritiskom, mi nemamo šta da izgubimo, ali možemo mnogo toga da dobijemo. Znam kako izgleda pobjeda na „Koševu“, slavio sam sa „GOŠK“-om jedne prilike, volio bih da se istorija ponovi – istakao je šef struke „zeleno-crnih“ Boris Gavran.
Stručni štab na ovoj utakmici ne može da računa na povrijeđene golmana Borišu Bodirogu i Dušana Mladenovića, dok je pod znakom pitanja i Dragoslav Stakić.
- Imamo određenih problema, međutim vjerujem da ćemo ih prevazići. Protiv „Veleža“ smo pokazali da možemo i umijemo, „Sarajevo“ je nova dobra prilika. Poslije gostovanja na „Koševu“ čeka nas dvomeč protiv banjalučkog „Borca“ u kojem takođe želimo da budemo pravi. Nakon toga slijedi dugo priželjkivana pauza u kojoj želimo da se konsolidujemo i ispravimo neke stvari – jasan je Gavran.

Press služba FK „Rudar-Prijedor“
? &

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 29 sep 2013, 00:32

Sutra bez Goce i Stake imaju po 2 žuta, nije ih ni poveo da sačuva za Borac :D Samo hrabro!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 29 sep 2013, 15:45

A sastava Boze dragi... Vidi se da su se ovi vec predali, samo da ne bude katastrofa... :D
? &

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 29 sep 2013, 21:21

Sutra bez Goce i Stake imaju po 2 žuta, nije ih ni poveo da sačuva za Borac :D Samo hrabro!
E zbog ovih stvari bi volio da ispadnete iz lige,navijam svaki put da pobjedite,naravno osim kad igrate sa Borcem,cak imam i poznanika koji igra tu(Mirkovic),al morate se rjesiti tih seoskih manira sto prije,jer se to odbije o glavu kad tad.Ipak cu vam pozeliti srecu u nastavku da se iscupate jer mi je Cupo pricao da niste ni imali srece u par utakmica,da ste trebali imati puno vise bodova.
A u subotu ce te dobiti po guzovima :).

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 29 sep 2013, 23:50

Zamalo do boda u Sarajevu haha,sada se okrenuti Borcu,velikom KRAJISKOM DERBIJU ,i u sto vecem broju doci podrzati Rudar,i nadati se da mozemo borbenoscu i Dr.Mikicem do pobjedee! AJ RUDARR!SVI ,SVI ,SVI !& ? &
1/16 ?
02.10. ($) - 15:¥

': У $ (06.10.) $ " поново са & у " 11. ? " ?.

" НА $!

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 29 sep 2013, 23:52

Jesi siguran za ovaj datum,ako je tacno bas me obradova,u subotu imam neku svadbu,taman u nedelju da mogu doci i pogledati....

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 30 sep 2013, 08:34

Papalukas je napisao/la:
E zbog ovih stvari bi volio da ispadnete iz lige,navijam svaki put da pobjedite,naravno osim kad igrate sa Borcem,cak imam i poznanika koji igra tu(Mirkovic),al morate se rjesiti tih seoskih manira sto prije,jer se to odbije o glavu kad tad.Ipak cu vam pozeliti srecu u nastavku da se iscupate jer mi je Cupo pricao da niste ni imali srece u par utakmica,da ste trebali imati puno vise bodova.
A u subotu ce te dobiti po guzovima :).
Druze, jednostavno je trener procijenio da je bitnije imati spremnu ekipu protiv vas nego protiv Sarajeva. Valjda je mislio da Sa ne mozemo ni kompletni pobijediti.. Po meni, sasvim normalna odluka
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 30 sep 2013, 13:21

Papalukas je napisao/la:
Jesi siguran za ovaj datum,ako je tacno bas me obradova,u subotu imam neku svadbu,taman u nedelju da mogu doci i pogledati....
Jeste,danas sam bas pricao sa dvojicom prvotimaca ,u nedelju je ,iako na sportsport.ba pise da je u suubotu :D

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 30 sep 2013, 16:12

ko je ovaj golman koji je branio zadnjih par utakmica za vas?sta je sa vasim prvim golmanom?

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 30 sep 2013, 16:17

Druze, jednostavno je trener procijenio da je bitnije imati spremnu ekipu protiv vas nego protiv Sarajeva. Valjda je mislio da Sa ne mozemo ni kompletni pobijediti.. Po meni, sasvim normalna odluka
Nikad se kalkulacije u zivotu nisu isplatile,al eto valjda zna covjek sta radi, samo se nadam da ce se ovo vrijeme popraviti da nam ne pokvari krajiski derbi....
Bice gusto,bice 0 3 :)

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 30 sep 2013, 19:09

worchester je napisao/la:ko je ovaj golman koji je branio zadnjih par utakmica za vas?sta je sa vasim prvim golmanom?
Herak, taraba, drugi golman... Bodiroga povrijedjen, valjda se oporavi do Nedelje :?
? &

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 22 gosta.