Na konferenciji za novinare uoči utakmice 10. kola BH Telecom Premijer lige BiH i gostovanja kod „Sarajeva“ šef stručnog štaba „Rudar-Prijedora“ Boris Gavran je istakao „da vjeruje svojim igračima da će dati maksimum u potrazi za pozitivnim rezultatom“.
- Protiv „Veleža“ smo zabilježili prvi prvenstveni trijumf i vjerujem da će moji igrači pokazati maksimum borbenosti i na „Koševu“. „Sarajevu“ prepuštamo ulogu favorita, ali nismo bez šansi da ostanemo neporaženi. Domaćin ima svoj problem, biće pod pritiskom, mi nemamo šta da izgubimo, ali možemo mnogo toga da dobijemo. Znam kako izgleda pobjeda na „Koševu“, slavio sam sa „GOŠK“-om jedne prilike, volio bih da se istorija ponovi – istakao je šef struke „zeleno-crnih“ Boris Gavran.
Stručni štab na ovoj utakmici ne može da računa na povrijeđene golmana Borišu Bodirogu i Dušana Mladenovića, dok je pod znakom pitanja i Dragoslav Stakić.
- Imamo određenih problema, međutim vjerujem da ćemo ih prevazići. Protiv „Veleža“ smo pokazali da možemo i umijemo, „Sarajevo“ je nova dobra prilika. Poslije gostovanja na „Koševu“ čeka nas dvomeč protiv banjalučkog „Borca“ u kojem takođe želimo da budemo pravi. Nakon toga slijedi dugo priželjkivana pauza u kojoj želimo da se konsolidujemo i ispravimo neke stvari – jasan je Gavran.
Press služba FK „Rudar-Prijedor“
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII