RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mostar0606

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mostar0606 » 25 sep 2013, 17:23

2:1 kraj

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 25 sep 2013, 17:24

Salu na stranu, treba se vratiti u realnost.

Velez je prosle sezone izborio opstanak - a tek ove sezone poceo sklapati ekipu.
Ta ekipa je zajedno tek 2 i po mjeseca. Neki od njih i manje. Trebace tu jos 2-3 mjeseca da se oni uhodaju i lice na nesto.

Zanijeli smo se prosle sezone da nam je odbrana beton - nije - i nismo se pojacali, a trebali smo. Ocigledno trebamo pojacanja u zadnjoj liniji i da ova zadnja linija nije dovoljno jaka. 2 gola od Rudara je sramota. A sama cinjenica da ovaj Velez nije pobjedio Rudar pokazuje da ova ekipa nema snage da se bori za titulu. Da li ima snage za Evropu - vidit cemo - ali bez bolje odbrane, sumnjam.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 25 sep 2013, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 25 sep 2013, 17:25

mostar0606 je napisao/la:Jos uvijek je 1-0

Bude seeee. kaze Velez iz napada u napad sve bolji i odmah nakon sto je to rekao kaze lopta otisla cenat - dva pored gola agrhhhhh :(

Evo da dodam, provjerena je informacija:

PRAVI SE NOVI TRANSPARENT --MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA-- bit ce dug 33 metra. Bit cu tu dok se pravi :D ;)
Jašta, nek se pravi, pa da padne opet.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 25 sep 2013, 17:25

Pa sto ce im crveni jao jao pa bola izgubi utakmicu i haj kuci sto ti treba crveni ccccc.
Ma nista to ti je to pripreme za vikend.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 25 sep 2013, 17:26

RodjeniiBrato je napisao/la:Crveni dobio Ramović
Sto se tice Ramovica, meni je dojadio.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 25 sep 2013, 17:27

Šta vam je bola, kakva titula kakva evropa, ako ne bude borbe za opstanak to je uspjeh da bolji ne može bit.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 sep 2013, 17:28

**** ga sta ces idemo dalje i bez pljuvanja po najljepsem grbu i dresu. Nismo briljirali ali sta ces. Bit ce bolje. Forza Velez
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 25 sep 2013, 17:29

Eto po kratkome izvijstaju na sportsport.ba i drugi gol je greska odbrane

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 sep 2013, 17:29

Upravo vidjeh rezultat. Šta da kažem ? Neću se praviti pametan, ali mogu kazati da sam jedan od onih koji su bili čvrsto na zemlji poslije svake partije našeg Veleža. Nisam jednom kazao da se kuća ne zida od krova, i to se ispostavilo tačnim.

Ovoj ekipi, ova sezona treba da posluži kao sezona u kojoj će se stabilizirati kao premijerligaš, da bi iduće sezone mogli očekivati, odnosno nadati se nekim boljim rezultatima.

Mnogo novih igrača je došlo, oscilacije u igri su sasvim logične, tako da ne treba previše da brinemo. Treba da smo tu uz momke, u svakom kolu naše lige. Žao je i meni što nismo ostali neporaženi, jer sigurno imamo kapaciteta za to ... idemo dalje !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 25 sep 2013, 17:30

Adma je napisao/la:Eto po kratkome izvijstaju na sportsport.ba i drugi gol je greska odbrane
Ajd bolan nesikirajte se, realno ako izborite evropu to vam je uspjeh nemojte se dzaba nadat........

Nego imate 3 boda sledece kolo, prilika da napunite stadion, dignete moral ekipi

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 25 sep 2013, 17:31

Malo je bio nezgodan trenutak za gostovanje Rudaru. A s druge strane mi ipak nemamo ekipu koja će mljeti bez obzira na sve ostale okolnosti.

I ja sam razočaran, ali šta je tu je. Kad bi mi u ovih narednih šest kola uspjeli izvući 12 bodova, to bi bilo ekstra, ekstra. To znači dobiti sve kući (a to bi trebali) i dobiti jednu na strani. A sa 25-26 bodova bi mogli računati na gornji dio tabele

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 25 sep 2013, 17:32

Tkanton je napisao/la:
Adma je napisao/la:Eto po kratkome izvijstaju na sportsport.ba i drugi gol je greska odbrane
Ajd bolan nesikirajte se, realno ako izborite evropu to vam je uspjeh nemojte se dzaba nadat........

Nego imate 3 boda sledece kolo, prilika da napunite stadion, dignete moral ekipi
Logično da je evropa uspjeh, ne kontam šta hoćeš s tim da kažeš :?

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 25 sep 2013, 17:32

Chupacabra je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:

Logično da je evropa uspjeh, ne kontam šta hoćeš s tim da kažeš :?
Pa vidim da gore neki pisu da sa ovakom igrom nemozete na vrh tabele, zato kazem

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 25 sep 2013, 17:32

zizu1991 je napisao/la:Upravo vidjeh rezultat. Šta da kažem ? Neću se praviti pametan, ali mogu kazati da sam jedan od onih koji su bili čvrsto na zemlji poslije svake partije našeg Veleža. Nisam jednom kazao da se kuća ne zida od krova, i to se ispostavilo tačnim.

Ovoj ekipi, ova sezona treba da posluži kao sezona u kojoj će se stabilizirati kao premijerligaš, da bi iduće sezone mogli očekivati, odnosno nadati se nekim boljim rezultatima.

Mnogo novih igrača je došlo, oscilacije u igri su sasvim logične, tako da ne treba previše da brinemo. Treba da smo tu uz momke, u svakom kolu naše lige. Žao je i meni što nismo ostali neporaženi, jer sigurno imamo kapaciteta za to ... idemo dalje !
+1
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 sep 2013, 17:37

zizu1991 je napisao/la:Upravo vidjeh rezultat. Šta da kažem ? Neću se praviti pametan, ali mogu kazati da sam jedan od onih koji su bili čvrsto na zemlji poslije svake partije našeg Veleža. Nisam jednom kazao da se kuća ne zida od krova, i to se ispostavilo tačnim.

Tako je zizu. Treba podrzati momke a ne srat po forumu i napadat igrace.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 25 sep 2013, 17:39

Samo ne mogu da vjerujem da je odbrana tako podbacila danas, inače uvijek tvrdo i koliko toliko dobro odrađuju pos'o, a danas svaki komentar na radiju "puno grešaka fudbalera veleža", zar su se tako prijedorčani nabrijali da su nam toliko noge klecale..

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 25 sep 2013, 17:42

Igrali ste odlicno, barem po mom misljenju... Ali dosli ste u nezgodno vrijeme, kada je pobjeda MORALA pasti :D Znaci nije se moglo protiv ovako borbenog Rudara, a tek publike... Strasna utakmica! Ovaj vas momak cisti zuti zaradio i poceo prigovarati sudiji psovao mu mater i ovaj odma izvadi i crveni... Ponisten vam je jedan gol zbog ofsajda, ne znam da li je bilo ofsajda... 20 gostujucih navijaca... Sretno u nastavku, pozdrav! ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 sep 2013, 17:45

Prijedor je napisao/la:Igrali ste odlicno, barem po mom misljenju... Ali dosli ste u nezgodno vrijeme, kada je pobjeda MORALA pasti :D Znaci nije se moglo protiv ovako borbenog Rudara, a tek publike... Strasna utakmica! Ovaj vas momak cisti zuti zaradio i poceo prigovarati sudiji psovao mu mater i ovaj odma izvadi i crveni... Ponisten vam je jedan gol zbog ofsajda, ne znam da li je bilo ofsajda... 20 gostujucih navijaca... Sretno u nastavku, pozdrav! ;)
Hajde da ti vjerujem i kazem hajde neka smo se onda dobro fudbalski OBRACUNALI i nek je bil na noz . Bas nam ovoj ekipi to i treba da se celicimo. :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 25 sep 2013, 17:57

Prijedor je napisao/la:Igrali ste odlicno, barem po mom misljenju... Ali dosli ste u nezgodno vrijeme, kada je pobjeda MORALA pasti :D Znaci nije se moglo protiv ovako borbenog Rudara, a tek publike... Strasna utakmica! Ovaj vas momak cisti zuti zaradio i poceo prigovarati sudiji psovao mu mater i ovaj odma izvadi i crveni... Ponisten vam je jedan gol zbog ofsajda, ne znam da li je bilo ofsajda... 20 gostujucih navijaca... Sretno u nastavku, pozdrav! ;)
Šta ćeš kad smo kurate sreće, uvijek mi tako nagrabusimo. :lol:
Ako smo igrali dobro onda im je poraz oprošten od mene.Više volim nego da smo igrali loše a izvukli bod!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 25 sep 2013, 18:00

kimbo je napisao/la:
Hajde da ti vjerujem i kazem hajde neka smo se onda dobro fudbalski OBRACUNALI i nek je bil na noz . Bas nam ovoj ekipi to i treba da se celicimo. :mrgreen:
Samo nek se bore i čeliče, pa ćemo iduću sezonu aBd na Evropu napadat.A kad bude stani pani **** i Evropu, koji će nam racku samo da se sramotimo ko pojedini. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.