NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
I cudim se ja da ce oni nekog pobjediti u gostima...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Sportfanatik
- Kontakt:
Na zadnja 2 gostovanja u 90.min smi izgubili 3 boda. S ta 3 boda i 2 izgubljena protiv Rudara doma...
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Bas me zanima sto ce sada reci gospodin Musa
HRHB
HRHB
Igrači su pokazali želju, htjenje, volju--dobro smo igrali, stovrili neke šanse al ieto nismo uspjeli zabiti ta jdrugi pogodak..i na kraju nesretno primimo gol ..Android je napisao/la:Bas me zanima sto ce sada reci gospodin Musa

meni ovaj bod ko nijedan..ko da su izgubili..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Sportfanatik
- Kontakt:
I meni je bod kao poraz ali nemojte na Musu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ja pobjedu nisam ni očekivao. Rudar kući i takve utakmice su problem. Zar mi imamo šampionske ambicije

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Ja ne znam sta pisu ovi na portalima Radnik dao gol u 90. min, pa ljudi gol je postignut u 76. minutu i posle toga je Radnik krenuo po drugi gol, i malo je nedostajalo da se to i desi, ruku na srce i Siroki je imao 100% sansu posle prekida u 88. min kad je Vedran Jese sa 3 metra sutirao glavom malo preko gola.Sportfanatik je napisao/la:Na zadnja 2 gostovanja u 90.min smi izgubili 3 boda. S ta 3 boda i 2 izgubljena protiv Rudara doma...
Bila je i stativa Širokog, evo ovdje se vidi, na 1:27, al ne vidim ko je ovo, jel Kordić...
" onclick="window.open(this.href);return false;
broj 7blavor je napisao/la:Bila je i stativa Širokog, evo ovdje se vidi, na 1:27, al ne vidim ko je ovo, jel Kordić...
kakav gol mi primamo..jos bilobrk kralj obrani prvi udarac

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Evidentna je nonsalantnost u obrani, a ionako se ne znaju braniti. Pa sad, kad vec ne znas obraniti se ako zabijes gol, idi iskljucivo na drugi, odnosno gol vise.
Ne moze se osvojiti naslov, a ne dobivati sve ovakve utakmice. Sad ce Zrinjskog opet dobiti i uciniti da to izgleda jednostavno, a onda kad naidju Rudari i slicni, problem.
Ne moze se osvojiti naslov, a ne dobivati sve ovakve utakmice. Sad ce Zrinjskog opet dobiti i uciniti da to izgleda jednostavno, a onda kad naidju Rudari i slicni, problem.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Evo ja kao neutralan po pitanju vašeg kluba, moram nešto reći, mislim da će vas Musa koštati titule, realno imate najjaču ekipu, odličan spoj mladosti i iskustva, međutim nešto kod vas ne štima na gostovanjima, taj neki grč vas drži!Moj Željezničar je nevjerovatno nesretan sa povredama ove sezone, ne možemo sklopiti idealnih 11 nikako, pa krpimo, ali evo vratio se Zola ali će tek pravi biti na proljeće!Musa treba da yebe mamu vašim igračima na gostovanjima, kao naš Osim nekad
, pa da vidiš kako igraju, međutim vidi se da je čovjek dosta staložen i miran, pravi gospodin sa dosta umjerenim izajavama, i da nije taj tip trenera koji će se unijeti u facu igraču i yebat mu mater što ne igra kako treba!Kod nas je Osim vadio Zebi i Bekrića u 15 minuti ako su se zezali, mislim kad bi vas Osim vodio da bi vi vladali sa titulama xy godina!

Grbavica naš je Hram!!!
Ako je 7 onda je Ljubić.Kevin je napisao/la:broj 7blavor je napisao/la:Bila je i stativa Širokog, evo ovdje se vidi, na 1:27, al ne vidim ko je ovo, jel Kordić...
Lištica
Lištica
Ma mjenjali su brojeve,mislim da je Ljubic sad 32,a sedmica je Dinomaxmore je napisao/la:Ako je 7 onda je Ljubić.Kevin je napisao/la:broj 7blavor je napisao/la:Bila je i stativa Širokog, evo ovdje se vidi, na 1:27, al ne vidim ko je ovo, jel Kordić...
HRHB
HRHB
Kakva nam je situacija s kartonima i ozljedama?
Tko ne igra sigurno u nedjelju?
- Sportfanatik
- Kontakt:
Upitan je jedino Ivica DžidićSirokiZg je napisao/la:Kakva nam je situacija s kartonima i ozljedama?
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Vrijeme je da Bilobrk malo na klupu sjedne
, ove sezone samo debilne golove prima.

Novi igrač Zadra
Mirko Hrgović: Najbolji potez u mojoj karijeri bio je prelazak u Široki Brijeg
Prije nepunih tjedan dana 34- godišnji nogometaš Mirko Hrgović je potpisao za hrvatskog prvoligaša NK Zadar i tako se nakon kraće stanke ponovno vratio na velikonogometne travnjake.
Tijekom svoje bogate igračke karijere branio je boje nekolicine klubova iz regije, ali i inozemstva. Kao rođeni Sinjanin karijeru je počeo u matičnom Junaku, odakle je prešao u Hajduk, pa se otisnuo u daleki Japan gdje je igrao za Gamba Osaku. Po povratku iz Japana stiže na Pecaru i potpisuje za Široki Brijeg za koji je u tri godine upisao 35 utakmica i postigao 15 golova.
Nakon Širokog Brijega oblačio je dresove njemačkog bundesligaša Wolfsburga, ponovno splitskog Hajduka, zatim japanskog JEF Uniteda, zagrebačkog Dinama, Greuther Fürtha, opet na kratko Širokog Brijega, grčke Kavale, te ponovno u Hrvatskoj za Split i na koncu za Zadar.
Igrajući uspješno za Široki Brijeg u razdoblju od 2001. do 2003. godine dobio je poziv i u reprezentaciju Bosne i Hercegovine koju je tada vodio legendarni Blaž (Baka) Slišković. Za reprezentaciju BiH upisao je 29 nastupa i postigao 3 pogotka. Upravo su mu, kako je sam priznao, to razdoblje igračke karijere i prelazak u Široki Brijeg ostali najupečatljiviji u njegovoj karijeri.
- Najbolji potez u mojoj karijeri bio je prelazak u Široki Brijeg. Pokazalo se da sam izvrsno odabrao i da sam se iz Širokog Brijega usmjerio u reprezentaciju BiH. Dobio sam Sliškovićev poziv, savjetovao se s nekim ljudima i to sam prihvatio i opet bih, toliko je dobro bilo. Šteta što nismo uspjeli izboriti veliko natjecanje iako smo bili blizu. Vjerujem da sadašnja reprezentacija BiH to hoće, igra stvarno odlično, kazao je Mirko Hrgović u velikom intervjuu objavljenom na duplerici današnjih Sportskih novosti.
Ovo nije prvi put da se Hrgović ponosi svojim igrama u dresu Širokog Brijega. Koncem 2001. godine kada je potpisao za Split Hrgović je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju istaknuo kako mu nije žao što je igrao za Široki Brijeg i BiH. Ta njegova izjava došla je u onom burnom vremenu kada je pao u nemilost navijača Hajduka i Dinama koji su ga prozvali ''balijom'' jer je igrao za Bosnu i Hercegovinu.
- Eduardo da Silva može igrati za Hrvatsku, a ja ne smijem za Bosnu i Hercegovinu!? Tu stvarno nema nikakve logike. Bio sam igrač Širokog Brijega, dobio sam poziv za nastup u reprezentaciji BiH, pitao sam što o tome misli general Mijo Jelić, prvi čovjek Širokoga Brijega, vrlo bitna osoba u mom životu, kojemu sam neizmjerno zahvalan. Iz prve mi je kazao: “Mirko, igraj za reprezentaciju BiH!“, kazao je tada Hrgović.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Dobar je Hrgovic. Prgav igrac svakako, al svaka ekipa treba imati jednog takvog, makar znas da je beskompromisan na terenu i da ne ostaje nikome duzan, a ponajmanje sebi jer ce uvijek dati sve od sebe.
...Život za Široki...
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ode naslov
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nije kukanje, ali čisti penal na Kreši nije sviran. Usput, očekivao sam jači Zrinjski, ali Bilobrk , sudija i golman ih spasiše od poraza. Bilobrk, kako neko reče, na klupu brate više. Što se tiče titule, izgubljena. Za Wagnera nemamo alternativu, nadam se da će Zvone na polusezoni nazad iz Viteza. Naravno , tražiti napadača. Krešo na klupu.
Lištica
Lištica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.