Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
opet (po statistici, jer gledam city united) totenhem se ispucaje previše. ako Bog da ide kardif i do punog plijena u drugom poluvremenu 

Vođa zna.
Jel` moguce da je Bentley jos uvijek clan Tottenhama? Pored dobrih pojacanja izgleda ima se para i na gluposti.
Majstorija Brazilca danas za zasluzenu pobjedu.

Majstorija Brazilca danas za zasluzenu pobjedu.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zamal'nedim1993 je napisao/la:opet (po statistici, jer gledam city united) totenhem se ispucaje previše. ako Bog da ide kardif i do punog plijena u drugom poluvremenu

Tottenham bi napokon ove sezone trebao završiti u TOP 4 i plasirati se u Ligu Prvaka.
Boaš je fantastičan stručnjak,neke stvari nije mogao uklopiti odmah u prvoj sezoni,ali će to popraviti u ovoj sezoni.
You'll never walk alone.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... bnJmReuvkY
Lijep gol, steta sto nisam gledao utakmicu ali vjerovatno bih se nervirao sudeci po statistici ovi su opet pucali odakle su stigli
Lijep gol, steta sto nisam gledao utakmicu ali vjerovatno bih se nervirao sudeci po statistici ovi su opet pucali odakle su stigli

Sa relativno punom postavom smo igrali protiv Aston Ville i stvarno smo ih nadigrali
a sve zahvaljujuci ovom covjeku :

-
- Kontakt:
belefront je napisao/la:Sa relativno punom postavom smo igrali protiv Aston Ville i stvarno smo ih nadigralia sve zahvaljujuci ovom covjeku :
hahahahhahahaha koliko moras bit napacen i ljubomoran da poredis Holtbya sa Ozilom hahahhahahahahahhahaha...
e moji kokosari...zao mi vas...
A dusa draga, hvala ti sto mi govoris da sam napacen jer bez da si ti to rekao, nikad ne bih shvatio. Ovo je statistika moronu, pa makar ti se ne svidjala takva je
Jestel brojali sva takmicenja il samo premier ligu?(vi sto govorite da nije tacna statistika)
Nisam ni ja brojao al kontam da se niste tu zeznuli
Nisam ni ja brojao al kontam da se niste tu zeznuli

Sva takmicenja, jer Holtby nije ni igrao u Premier Ligi kako treba 

soxx statistika nije tačna kako god okreneš. Ozil ima u 2 utakmice 3 asistencije
belerofont dječije provokacije .
Vođa zna.
Ja nasao ovo tako da nisam ni provjeravao je li tacna statistikanedim1993 je napisao/la:soxx statistika nije tačna kako god okreneš. Ozil ima u 2 utakmice 3 asistencije

Ozilu se jedna asistencija ipak nije priznala. Igrao je tri utakmice, dvije u EPL i jednu u LP.
(za ovog drugog ne znam)
(za ovog drugog ne znam)
- M. Scofield
- Kontakt:
Smiješno je porediti Ozila i čovjeka koji je i u nas rezerva. Inače moćno djelujemo
Audere est Facere
-
- Kontakt:
zalosno je jer postoje takvi navijaci totteshit hotspudsa kojima to nije provokacija nego poredjenje...nedim1993 je napisao/la:soxx statistika nije tačna kako god okreneš. Ozil ima u 2 utakmice 3 asistencije
vjerovatno porede Soldada sa Persiem takodjer ili Townshita dizu kao nasljednika Balea...
A smijesno je koliko ste se vi uhvatili na ovu sliku to je cudo..shereWillpower je napisao/la:zalosno je jer postoje takvi navijaci totteshit hotspudsa kojima to nije provokacija nego poredjenje...nedim1993 je napisao/la:soxx statistika nije tačna kako god okreneš. Ozil ima u 2 utakmice 3 asistencije
vjerovatno porede Soldada sa Persiem takodjer ili Townshita dizu kao nasljednika Balea...
Holtby je mlad ali nema kalibar Ozila i nije isto dati asistenciju u nekom nebitnom kupu i u ligi. Smirite se

I usput Townsend nema sanse da ce igrati za veci klub od Tottenhama, ako ode, otici ce u Bristol ili tako nesto

Po tm-u Mesud ima četiri asistencije u premier ligi. Holbty je veliki potencijal s tim da mu nikako ne daju pravu priliku u Tottenhamu.
Ozil je mnogo kreativniji, a Holtby ima bombu u nozi. Najviše me podsjeća na Podolskog.
Edit: Bio je kapiten mlade repke.
Ozil je mnogo kreativniji, a Holtby ima bombu u nozi. Najviše me podsjeća na Podolskog.
Edit: Bio je kapiten mlade repke.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 25 sep 2013, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Holtby je bezvezan igrac...dosao je jer je bio free...ako cemo vec kod free transfera onda je flamini bolji od njeg 4x...
i nema bombu u nozi poput podolskog...
i nema bombu u nozi poput podolskog...
-
- Kontakt:
Ne postoji gluplja slika na cijelom internetu od ove sa poredjenjem Holtbya i Ozila.
Evo imam i ja jednu samo ej treba ilustrovati: Aaron Ramsey 7 utakmica 6 golova (6 miliona eura), Sergio Aguero 6 utakmica 4 gola ( 45 miliona eura). Ramsey bolji od Aguera...
Evo imam i ja jednu samo ej treba ilustrovati: Aaron Ramsey 7 utakmica 6 golova (6 miliona eura), Sergio Aguero 6 utakmica 4 gola ( 45 miliona eura). Ramsey bolji od Aguera...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!